Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Igen ezt én sem szeretem. Érdemes valami külsős appot használni az akkuidő mérésre.
Apropó akkuidő. Nekem nagyon jó lett az utolsó frissítés óta.
Itt pl. előző este 74%-nál húztam le. Jó, semmi extra nem volt konkrétan csak netezés és kevés játék de akkor sem olyan rossz. Gyakorlatilag 50% akkut használtam el egész nap. -
Rinocerosz
őstag
Igazából sokat nem nyersz az s20+ al. Gondolom azért vannak ennyire egy szinten mert a plus verzióban nagyobb a kijelző.
Szerintem azt vedd meg amelyikkel boldogabb lennél. Sok játék, videó nézegetéshez inkább az s20+ mivel a nagyobb ház miatt szerintem lassabban melegszik fel. (Itt is inkább az s20 tulajoknál volt a melegedés)
Kompaktabb telefonnak meg ügye az s20 a tökéletes választás. Most, hogy megérkezett a One Ui 2.5 sokat javult az üzemidő és a melegedés is kevésbé érezhető.
-
xhege
veterán
Erre valaki tudna válaszolni? Ha az S20 és S20+ között azonos felhasználás mellett csak mondjuk 20 perc üzemidő különbség van akkor inkább előbbit, de ha 1-2 óra különbség van akkor utóbbit venném. A tesztek hasonló üzemidőt sugallnak, de érdekelne a felhasználóknak tapasztalata is. Előre is köszi a választ!
-
Rinocerosz
őstag
Igazából a samsungnak az üzemidő a baja. Nem tudom miért nem próbálnak valamit ezzel kezdeni.
Szerintem ha az üzemidő jobb lenne akkor nem is lenne kérdés, hogy az S széria a legjobb telefon.
Minden másban az élen járnak főleg a one ui felülettel.
Fotózásban is csak az esti fotókon kéne még egy árnyalatnyit csiszolni. Nappali képekben is verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest