- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok az Odin-nal történő telepítésnél nem törölte le az appokat. Tiszta rendszert szeretnék, mert eladnám. Telepítés után ugyanaz a felület jött vissza, mindent az 5 pontos leírás szerint csináltam.
-
plaszy
őstag
Adatvesztés nélkül nem lehet visszatenni a 12-est, ugye?
-
djzolko
tag
válasz
Rocker1 #8643 üzenetére
Az segített végül, hogy áramtalanítottam a wifi routert, a tv boxot, a telefonnal elfejtettettem a wifi hálózatot, majd amikor visszakapcsolás után minden összeállt, akkor újracsatlakoztam. "Imádom" az IT-ban, hogy ez a kiszállunk a kocsiból, majd visszaülünk dolog néha megoldja a problémát. Rejtély, de végülis már működik.
-
Gaabor80
aktív tag
Ma is jött egy frissítés
-
djzolko
tag
Google Home-ban sem látja. De ugye ennek csupán annyi a feltétele, hogy a két eszköz ugyanarra a wifire csatlakozzon és a chromecast kompatibilis appokban (pl. youtube) már meg is jelenik a lehetőség. Nem kell közéjük semmilyen extra app. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy más is járt-e így és ha igen, sikerült e megoldani? (Párom nem samsung mobilja tökéletesen kapcsolódik.)
-
djzolko
tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi box S-hez szeretnék csatlakozni az S20-ammal, de nem látja a Chromecast eszközt. Látszólag minden ideális, erős Wifi jel, ugyanaz a hálózat, de mégsem működik. Tapasztaltatok hasonlót? Mi lehet a megoldás?
-
Sicario1
csendes tag
Sziasztok,az új rendszerre való frissités után,ha lefényképezek valamit,forditva jelenik meg a fotó,ugyanez a helyzet videónézéskor is.Valaki tapasztalt hasonlót?
-
plaszy
őstag
válasz
Zamasun #8635 üzenetére
Szia!
Napi használattal semmi extra. Kerültek be üzemmódok és rutinok. Teló névjegyéhez került be ikon a telóról.
Viszont 3 appomnál nem jók az értesítések, nem lehet ki-be kapcsolni a csúszkát. Meg kiírja, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval. Gondolom majd jön még javítás rá.
Az akku szerintem kissé jobban merül. De tényleg csak kissé.
Meg pár helyen a szerkesztők túl sok szóközt tettek az írásjelek elé, valahol meg a pont után nem tettek szóközt. Ez kissé zavaró.
Nekem egyelőre ennyi jut eszembe.
-
Zamasun
aktív tag
Tapasztalat az android 13-al ? Mennyire lett smooth a One UI 5 ?
-
atomka78
aktív tag
VDH ra most jön le a 13.
-
Rocker1
tag
Érdekes videó, az Android 13 újdonságairól: [link]
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Az amerikai régiós snapdragonos S20 5G-nek van bármi hátránya az európaival szemben? Hálózati korlátozás, ilyesmi...
Mire figyeljek külföldi vásárlásnál? -
Gaabor80
aktív tag
Kijött nekünk is idehaza, OTA-n
-
aszti75
senior tag
Kb mennyivel később kapjuk meg a 13-at,mint a Svájciak/Németek?
Vagy,ha valaki szeretné már most fel tenni,arra megoldás a Frija? -
BIT_
tag
Lassan itt a 13.
Német és svájci telók már kapják. -
espista
senior tag
Reggel óta nem ismeri fel a telefonomat a számítógép. Többel is próbáltam. Volt valami frissítés ami bekavart?
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
S20-hoz keresek akkumulátoros tokot. Néha igen jól jönne egy ilyen, tudtok esetleg ajánlani?
Illetve már rakoncátlankodik a C-Type csatlakozóm, van ajánlott szerviz, ahol jó minőségben, elfogadható áron javítanak? -
func93
senior tag
Akkor valamit én baltázok el..
-
func93
senior tag
Sziasztok,
Jol sejtem, hogy android auto hasznalathoz s20+ esetén gyári adat kábelra van szükség?
-
plaszy
őstag
Ma nekem is feldobta!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest