- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
válasz
Mamuth2004 #2710 üzenetére
Aki bohócot csinál magából az te vagy....Köszi, hogy itt jártál, viszlát.
-
gusthy
veterán
válasz
Relax.
Amúgy szerintem várj vele pár napot. A teszt is azt írta, hogy kell neki egy hét, mire az aksiidő helyre talál, és ahogy most figyelgetem így két nap után, nekem is az az érzésem, hogy kezd ráérezni a használati szokásaimra. Valahogy úgy tűnik, hogy amiket kiirkál a töltöttségről, az valami becslés (ezt tudtuk eddig is, így van, amióta a világ világ), de valahogy az elején sokkal gyorsabban szedi le a százalékokat, mint később.
Amúgy az egészen biztos, hogy a Huawei-ek jobbak aksiban meg töltésben, de ezek meg másban jobbak. -
adamsauvage
aktív tag
válasz
Van, azért írtunk
-
zzola
titán
válasz
Mamuth2004 #2701 üzenetére
Én érzem a problémád súlyát, viszont nem értelek.
Csak azonos körülmények között lehet tesztelni!
Manapság fél óra alatt 50%-ot bele lehet tölteni egy akkuba.
Ha meg egész nap megy a yt meg a játék, akkor arra nem épp egy mobil a legalkalmasabb-szerintem.A Samsung semmit nem ígért, nem mondta, hogy meglesz a 7 óra kijelző idő, nem mondta, hogy 1 napig nem kell tölteni a készülékét.
Én naponta 2x töltöm, reggel és este, mégsem szidom. Ezek egy kaptafára mennek, bármelyik márkáról is beszélünk... -
adamsauvage
aktív tag
válasz
az összes reklámban amit akármelyik gyártó közöl oda van írva az akksis részhez, hogy Depend on your usage, ezzel szerintem is le lehet zárni a témát. 1 óra alatt is ki lehet meríteni bármilyen telefont márkától függetlenül meg 2 nap alatt is.A samsung nem ígért semmit, ahogy más sem, pontosan ezért.
-
julius75
aktív tag
válasz
"engem ez ami dűhit".......emiatt ne tedd tönkre magad!
Vidd gyorsan vissza, vegyél helyette mást.
Mindenkinek jobb lesz. Neked is, nekünk is. -
akooos
veterán
válasz
Mutasd már meg, hol és mit ígért a Samsung.
(#2700) Endr00:
Grat, nekem még mindig nem jött semmi üzenet arról, hogy létezek
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Akkor vidd vissza.
-
válasz
Mamuth2004 #2674 üzenetére
A p20 pro felbontása csak fhd, és már ez önmagában sokat spórol az akkuval (natív fhd, csak úgy számít). És ott van az energiatakarékosabb Kirin is, bár az is benne van, hogy gyengébb, mint az exynos.
Amúgy meg a fényképezésen kívül mindenben rosszabb, mint az s9/s10.
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
Mamuth2004 #2692 üzenetére
ezen kár összeveszni, szubjektív hogy ki hogy használja és nap nap között is van különbség, van amikor egésznap nyomkodom akkor oké a 3-4 óra mert az nettó időben a telefon előtt rengeteg.
Kevés használat mellett 5-6 óra bőven elég. mindegy mennyibe kerül a telefon.De akinél ez az elsődleges annak ott a 18000 miliamperes telefon azt hiszem energizer, vagy iphone battery case-el stb stb stb
-
PeteePeti
őstag
válasz
Tavaly ilyenkor jelent meg a P20 sorozat, sőt március 30-ig csak elő lehetett rendelni. Mármint 2018 és nem 2017 március.
-
thamasz
senior tag
válasz
2 éves p20 pro?
-
Xaels
félisten
válasz
Mamuth2004 #2668 üzenetére
Sok mindentől függ. Nekem tegnap is majd 7 óra volt a SOT pedig 4K videóztam vele, ezen szerkesztettem meg a videót és töltöttem fel. Az bele is harapott az akkuba rendesen. Nem használok zenestreaming szolgáltatást, zene háttértárról megy Poweramp-pal, böngészni is Opera fut és emellett az FB is a normális megy nem a Lite. Youtube-ot szoktam még nézni. Edge funkciók ki vannak lőve.
-
válasz
Mamuth2004 #2668 üzenetére
Rengeteg oka lehet, pl, hogy te használsz sim kártyát, a tipikus tesztben meg nincs a telefonban (a mobilnet használata pl akár kétszer olyan gyorsan is merítheti, mint a wifi). Valamint az összes tesztben fixre beállítják a kijelző fényerejét, nálad meg változik, valszeg jóval nagyobb a fényerő átlaga.
-
noxon
őstag
válasz
Mamuth2004 #2624 üzenetére
Sajnos nagyon merülnek ezek a telók, nekem az s10.
Jobb nem lesz, ezzel kell elni.
Képernyőidő 3 4 óra a valós.
Ráadasul mély alvásba sem tudja tenni magát a rendszer. -
PeteePeti
őstag
válasz
Ne pánikolj!
Kell pár feltöltési ciklus, hogy rendesen beálljon az akksi! Ma kaptad meg, pár nap múlva és pár feltőltéssel a hátad mögött más lesz a kép ezügyben ne aggódj!
-
akooos
veterán
válasz
Jobb felső sarokban ott a kereső, találsz milliót, de az is elég ha görgetsz felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest