- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Az lett volna egyébként a terv hamarosan........a P30 Pro.
Viszont még nem volt bajom a P20-al és gondoltam kicsit még várok........ emiatt egyelőre nem váltottam.Aztán megjött kedves unokaöcsém Németországból látogatóba. Nézegette a telefonomat én is az övét, majd mondja, hogy nem akarok e cserélni vele, mert neki nagyon tesztik a P20 PRO.
Először nem is mentem bele, majd agyaltam, hogy formailag az S10+ is nagyon teszik, meg hogy hát az mégis 3 hónapos és még is cak egy 2019-es csúcstelefon.
Meg aztán anno Samsungos voltam, kipróbálnám most milyen lett, ne mindig csak a Huawei legyen.
Elég jó ajánlatot mondot így belementem........Röviden ennyi.
Alasoh: Köszi szépen, ki fogom próbálni, amint módom lesz rá. Érdekes amit írsz, lehet akkor nálam is hasonló képpen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
Én sem váltottam márkát, pedig jóval kedvezőbb áron ajánlották a telenornál az én csomagomhoz a Mate 20 pro-t és a P30 pro-t, nyilván el gondolkodtam már csak a pénz miatt is, a kezembe vettem mind a három telefont ebben a sorrendben, Mate 20 pro, P30 pro és S10 + a válasz hamar jött mikor a kezembe vettem az S10+ és nem bántam meg egy kicsit sem és S8-ról jöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával