- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz cyborg X #38666 üzenetére
Én eleve ezt az irisz szkenert vagy mi a bubánatot se értem.Mi a monynak az egy telefonba??2 kamerás megoldás se vonz.Úgye több a hibalehetöség is egyböl.Note 2 is jó képeket csinált,amit meg note 4 csinál,nekem böven elég.Játszani se negyon játszok telon.Amit feltettem az a malom,meg valami gyémánost tologatos.Jövök haza meloból,15perc az út,valamivel lefoglaljam magamat.Erre jó az a 2 játék.Ha játszani akarok ott a pc,ps4.Nokia 7650 volt az utolsó olyan telóm amibe nem lehetett memokarit rakni.Azóta megfogadtam,ha nincs bövithetöség engem már nem is érdekel.Lehet akár milyen jó.Nem szoktam sürün cserélgetni a telókat.Nagyon meg se engedhetem magamnak hogy fél évente vagy évente vegyek egyet magamnak.Note1,note2 még megvan a note 4 mellet.Mindkettö gond nélkül szuperál,és anynira hozzám nötek,nincs szivem egyiket se eladni,föleg nem 10-15k-ért. 2 éve,melóhelyen egyik munkatársamnak a fehér note 1em nagyon megtetszet,azt mondta 50k ad érte kp ha eladom,nemet mondtam rá.Tudom megérte volna,de hülye embernek minek olyan teló??valamit galyra ver rajta,vagy nem tudja,azt állandoan a nyakamra járt volna,inkább kihagytam.Note 4 amióta megvan,semmi gondom nem volt vele.Se egy fagyás,se újraindulás,se akadás.Amúgy én olyan vagyok hogy kiakadok ha öszecseszem valahol a telót.Agybajt kapok ha megkarcolodik vagy egyébb. Szóval vigyázok rá.
-
apaszka
veterán
Tervezett elavulás!
Nagyon jól mondod. Szerintem is vacak az irány!
Már a Note3 is többet adott pár dologban mint a note4.
Aztán már a bt- is kivezetik. A rádió?
Az aksi? Mire kipurcan, az alaplap is feladja a szolgálatot. Szépen megtervezett dolog ez(#38667) amoledus
Igazad van.a Note4 jó teló, de a 3 is az volt már!
De ugye a support az ellenkezőjét nyomja.Elfelejtik, vedd az újat mi nem lesz tökéletes!
Majd az újabb megint jobb lesz, bár kicsit kevesebb...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
amoledus
aktív tag
"Nem értem miért kell az emberekbe az alapvető elégedetlenséget sulykolni?" -ez mindent elmond , ha elegedetlen valaki akkor jobbat akar es vasarol ami bevetel , ilyen vilagot elunk... mar a Note4 utan sokkal tobbet nincs is ertelme adni .
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
zho-lee
addikt
válasz cyborg X #38643 üzenetére
Teljesen igazad van.
Én most próbálgatom a legújabb apocalypse romot rá, nem adom fel.
(ahelyett, hogy a készülék sötét jövőjét, és a tervezett elavulást latolgatnám )
Sajnos a romok manapság olyanok, mint az újabb készülékek, valamiféle bizonyítási kényszer/teljesítmény orientáció vezérli a dev-eket. De ki lehet fogni jót, csak türelem kell hozzá, a Note 4 akkor is egy ALAP a csúcs kategóriában.
Nálam a Snap kamera teljesít elég jól, de most próbaképp a procapture-t is feldobtam, ha már anno megvettem a Note 2-re.
Dolgoztam a Hungaroring classicon, pénteken még vittem a Canonom, de szo-vas már notesszel fotóztam, nem rosszabb. de belefér a zsebembe"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
amoledus
aktív tag
válasz cyborg X #38643 üzenetére
En s7-rol tertem vissza a mar x-edik Note 4-re egyszeruen nem fog meg egy ujabb telo sem hiaba gyorsabb ,valahogy a Note4 passzol mindenben ami kell es meg mindig az egyik legjobb kijelzovel rendelkezik mobilos fronton
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Soybex
őstag
válasz cyborg X #38451 üzenetére
Nem csak a gyári kábellel megy a gyorstöltés. Minden másik fajta min 2 amper feszültséget felvevő kábelel jó.
5-10 kábelem volt (megtört sok ) és az összessel mentSzerk : Még a 300ft os pepco-s kábellel is
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
amoledus
aktív tag
válasz cyborg X #38342 üzenetére
Akkucsere,lépd meg végre !
a telo alaplapja sem szereti az ilyesmit...!
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz cyborg X #38293 üzenetére
mindenki ezzel Android 6 alatt (F)
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
cyborg X
tag
válasz cyborg X #38285 üzenetére
Meg van az eredmény, tegnap éjszaka 9%-nál döglött meg. Mintha kicsit javúlt volna... Egy bisztos, ez a rendszer nem figyelmesztetget! Egyszer jelzi 15%-on, hogy az akku lemerült, utánna lehet figyelni, mikor kapcsol ki, ami nem sokkal később következik be.
Ráfigyelek, jobb akku időt ad-e a frissítés?!
Ennek a végletig kihúzott akku időnek akkor volna jelentősége, ha napközben merülne le ennyire és fontos volna, hogy elérhető legyek. Ekkor még rejteget némi tartalékot aznenergia takarékos mód, vagy az ultra energia takarékos mód. Így talán el lehetne érni az 5%-ot, de oly fölösleges ez a számháború.
Mint ahogy a MNih akkuknál sem tudták sokan, mi az a memória efektus, a LiIon/LiPol akkuk esetén talán ugyan úgy sokan nem tudhatják, hogy ha valamit utál a Li akku, az a mély merítés! Sőt, igazán ezzel lehet rövidíteni csak az életét.
A 30% min akku töltés tartása okos, de eltúlzott ötlet. Ez a 15% szerintem egy jól átgondolt limit!
És gyanítom, nem a rendszer van úgy megírva, hogy egyszer figyelmeztet, hanem többször már nem érkezik...
Ezzel részemről -habár kéretlenül- körül jártam kicsit az akku kérdést. Mint már írtam, fölösleges hisztériának tartom ezt az akku idő mizériát, most, hogy néhány ezer Ft-ért már egész korrekt power bankokat lehet venni!
Aki ezerrel tolja a nagy játékokat, az meg fogadja el ezt az árat érte. Majd hátha kitalálják a gémer mibilokat is, 3cm vastag 10Ah akukkal...Bocsánat, ha egy kicsikét túllihegtem a témát, csak egy kis fricskának szántam azoknak, akik százalékokon vajúdnak.
-
amoledus
aktív tag
válasz cyborg X #38275 üzenetére
Vagy egy jo kis sallangmentes kitakaritott 6.0 gyari akku dologban egyetertek , de azon megakadt a szemem ,hogy nalad 15%-on kikapcsol mert nalam mind a 2 tipus n910f/n910c 1%on meg igencsak mukodik egy ideig kb 10percig az utolso 1% a legtartosabb az akkud tuti hogy hibas ,pl iphone 6-ban egy x ido alatt kikapcsolosdi utan megdoglik a toltesvezerlo IC...samsungoknal ritka az ilyesmi de egy uj akkut vennek a helyedbe amilyen gyorsan tudok !
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz cyborg X #38271 üzenetére
rootold a készüléket és többet ilyet nem látsz. Odinnal meg azt raksz fel amit akarsz, és amikor akarod. Pl. az általad említett teljes verzióját, mert százszor jobb egy tiszta telepítés, mint a frissítés.
-
amoledus
aktív tag
válasz cyborg X #38271 üzenetére
Ugyanezt a verziot telepitettem a ceges Note4-re eloszor hirtelen merult az akku ,de egy teljes merules/toltes utan beallt , a valts note8-ra frissites egy eltulzott poen volt
-
Massmurderer
őstag
válasz cyborg X #38231 üzenetére
A nokiának anno volt egy olyan projektje amibe darabokból lehetet droidosat összepakolni,csak nem lett belöle semmi sajnos.Okés,sokalod a note 8 árát.Akkor ájfon 7 pl miért olyan drága???Mi olyan drága benne ami pl jobb,többet ér mint egy átlagos 50k-s mobil???Csak ha rendre-sorra hozod fel a note 8 drága,nem ér anniyt,stb.Ird le,és indokold meg miért ér az ájfon 6 vagy 7es 2-300k árat.Mikor még böviteni se lehet.
-
Muerte68
addikt
válasz cyborg X #38231 üzenetére
Azért adják ennyiért mert megveszik ennyiért Ennyi a lényege ha nem vennék adnák olcsóbban ez a fogyasztói társadalom.
Beleverik a fejedbe hogy kell neked a birkanyáj meg veszi mindegy mennyi.
És ebben az alma az első és minta adóLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
scoobydoo76
tag
válasz cyborg X #38203 üzenetére
Hali! Én kb. 1 hete raktam fel és az én szokásaimnak teljesen megfelel. A srác naponta teszi fel a frissítéseket hozzá, úgyhogy mindig "jobb" lesz. Telefon, voip, böngészés, navigáció, youtube, stb. nálam flottul mennek. Ha a cerkát szoktad használni (én nem), akkor ahoz külön progi van ami fizetős (5 euro). Ha kipróbálnád: Rom: [link], BL+CP: [link], GApps: [link] üdv
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz cyborg X #38200 üzenetére
én pld nem A lejárt szerződésű telót ha eladni odaadni akarom valakinek nem baj ha független A szerviz annyira szolgáltató függő hogy mindenkinek egy cég csinálja-ráadásul ha nincs szerződés valószínű gari sincs vagyis édesmindegy
A feltöltősnél is van szerződés viszont ott kifizeted a telót vagyis akár lehetne független is viszont a szolgáltató szereti ha nála töltöd felLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
cyborg X
tag
válasz cyborg X #38189 üzenetére
Én voltam a hülye, rég csináltam ilyet, nem nyomtan hangerő felt a folytatáshoz...
Hamár októbertől ingyenes lesz a függetlenítés (nem hűség idő terhelt mobiloknak), van mód konyhailag függetleníteni, vagy ez egy speciálisabb beavatkozás, és/vagy plusz készüléket igényel?
Note 4 910F készülékemet szeretném függetleníteni.[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz cyborg X #38181 üzenetére
Note 1re én nem is találtam 6os droidbol olyan romot ami müködött volna rendesen minden.RR 5.5.8 van fent már nem is tudom mióta.Amúgy lehet a cm14 feltettél,hálozat résznél bugos lehet.legtöbbször wifi,gps,bt,hálozat bugok szoktak lenni.Probáld meg másik rommal,ki tudja.Amúgy ha körülnéznél az oldalon,10-15körül van note 1.
-
apaszka
veterán
válasz cyborg X #31858 üzenetére
Particionálni nem kell! Spityu oldalán van jó segítség hozzá, de vigyáz a mindenféle neki ugrásnak.
Szerk.
Látom Dancsuri már segített benne. Gyors volt, és jó!
Talán még a számlálód sem ugrott.... Legalább is szerintem.
Hr,, kell csak![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
válasz cyborg X #31858 üzenetére
az odinnal ki lehet fektetni ÖRÖKRE, nem kell változtatni semmit, a rendszerpartíció ujraosztásához kell a .pit, de ebben az esetben a gyári 4 fájlos rom a hatásos. nem lett jó a rootolás azért szaraxik a Samu. csinálj 1 gyári visszaállítást aztán minden jó lesz
-
dancsuri
veterán
válasz cyborg X #31856 üzenetére
ebből még mindig nem értem mit akartál csinálni? rootolni? azt ezzel kell a letöltött fájlba minden bent van, ha ez megvan utána kell a jogokat osztó progit ( SuperUser) felrakni
ja és a Beállításokban az "Usb hibakeresés"t be kell pipálni elötte
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest