Új hozzászólás Aktív témák

• cyborg X

tag

válasz Zsolto #38629 üzenetére

N4-ben is van gyors töltés, és úgy szintén akár egy óra alatt fel is tölt. Én töltöm powerbankról, hálózati töltőről, semmi gondom a töltési idővel! Az akku idő meg használat függő, igazából soha nem érdekelt. Ezt a témát mindig úgy kezeltem, hogy van aki a túrós palacsintát szereti, van aki lekvárosat, és van aki 3 tud megenni belőle, van aki 6-ot. De az sem mindegy ki és milyenre süti azt a palacsintát...
    Nézegetem az új kiadásokat. Valahogy nem tud beindítani egyik sem! Ezek a házon belüli és iPhone-val való versengések, hogy hú csak mi tudjuk kiadni hamarabb, aztán az egészbe bele lehet sz@arni, mert egy elsürgetett, félkész dudvát adnak ki.
    Nagyon szuper lenne venni egy luxus autót, csak ha minden 100km után lerobbanna, vagy gyújtás hibás lenne, netán hol fogna a fék, hol nem, mert csak az számított, hogy határ időre elkészüljön, és nem az, hogy kész legyen, akkor sokat nem érek vele!
    Egyre jobba az a meggyőződésem, hogy ezek az új készülékek egyre megbízhatatlanabbak a kiélezett verseny miatt. Ha most vennék telefont, egy biztos, sem nem samsung és sem nem iPhone nem lenne. Szóba jöhetne a huawei, vagy valami új gyártó keret nélküli típusát. Ott el tudom fogadni a gyermek ágyi betegségeket, mert fejlesztés alatt lévő készülék. De egy olyan gyártótól, ami huszon éve van piacon, botrányosnak tartom!!
    Olvastam az N8 tesztet. Szinte borzongtam az irtózattól! funkcionálisan semmi nem fogott meg benne. Gyönyörű készülék, bivaly erős, de semmiben nem szenvedek hiányt az N4-gyel sem! Ha fotózni akarok, 100-1500 ezer ft-ért már nagyon jó digitális kamerát lehet venni, ami egy hobbi fotósnak több mint remek! Ettől függetlenül aktívan fotózok az N4-gyel is, és megelégedésemre szolgál. Egyébként meg rengeteg kamera program van a marketen is, próbálgatni kell. Nekem a Vignette nagyon bevált régebben.

Új hozzászólás Aktív témák