-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
-
Soulles
aktív tag
válasz
djsilas #38731 üzenetére
Ez a Samsung / Android mizéria kezd az agyamra menni. Eddig ahány androidos telóm volt, valami előbb-utóbb mindig beszart, legyen az LG Nexus, Samsung. Merthogy kiderült, hogy ennek az alaplapja nyiffan ki, amannak a kerete repedezik be a "minőségi" anyaghasználat miatt és sorolhatnám.
A szerviz meg mosolyogva - ha szerencsém van nem szétgányolva - visszaadja X idő után. Persze az elveszett adataimért, kiesett időért senki borja nem kárpótol. Ahogy mondod, legszívesebben én repíteném ki az ablakon, az egész samsung bagázzsal együtt.
Nem voltam alma párti az üzletpolitikájuk miatt, de nagyon elgondolkodom, hogy a következő telefonom bizony egy szifon lesz.
-
Soulles
aktív tag
-
Muerte68
addikt
válasz
djsilas #38594 üzenetére
Kategóriában tudásban persze,de most nem akartam közel 300-at költeni az új note-ra-és ez jó ár érték arányú teló ami kell azt tudja
majd ha lemegy a 8-ára újra ránézek
A 7-bakija nem tett jót az áraknak és nincs jóárú modell-ha nem halt volna meg most valószínű azt vennék-így most kivárok -
bwin.party
aktív tag
válasz
djsilas #38236 üzenetére
Az összes gyári romot letöltöttem, mert 6.0.1 alatt nekem is nevetséges, amit a Note művel. Amiért én megcsinálnám az az, hogy van két darab N910C-s és egy N910F-es kiadású telefonom. Sajnos 6.0.1 alatt futnak, észrevehetően vegyél már egy Note 8-at a frissítés eredménye. Mivel én nem tudom, hogy mit mivel kell, így csak a romokat húzkodtam le, de egyik sem buherált csak gyári. Egyébként elgondolkodtam rajta, hogy ezek után nem lesz Note telefonom, mert rossz irányba indult el a Samsung.
-
amoledus
aktív tag
válasz
djsilas #38236 üzenetére
Detto ! Tremobilos n910F-re jott ,eddig ha benthagytam a szervizbe 90%on este, alt 83-84% van masnap reggel multnapi frissites ota keszenletben is merul reggelre 17% igaz wipe/reset nem volt de hat az ugyfeles dolgok miatt menteni kene nagyon sokat :/
cyborg X -teljesen egyetertek amellett,hogy tularazott sznobsag inkabb mint innovacio... hemzseg a tervezesi hibaktol mi iphone-t javitunk a legtobbet abbol is a 6os szeriat toltesvezerlo naponta ,hattervilagitas ic, touch ic,sargulo kijelzok,kamera mikrofon peoblemak folyton RF hibak ,nem all a halozatra es meg sorolhatnam, de mar a 7est is hozzak szep szamban...
-
válasz
djsilas #25990 üzenetére
Voltam bent ma, és azt sikerült elérnem, hogy havi 2000Ft kedvezményt kaptam a havi előfizetésemből, tehát két év az 48ezer, picit nyugodtabb lettem, mert akkor a 240ezres telóból így lett 192ezer... ha a kedvezményt átrakom ide.. csak az a bosszantó, ha nem nyitom ki a szám, akkor ezt is beszedik...
-
F_Gergely
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest