- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szellem. #20867 üzenetére
szia,
kies alól megpróbálhatod ezeket;
viszont lehet, hogy nem a készülék eredeti állapotának megfelelő firmware volt utólag a telefonon, ami miatt anomália adódhatott, emiatt is lehet, hogy a gyári visszaállítás után már a frissítést sem látja, c-s telefonnál meg csak root vagy csc buhera útján visszaállítható a procudt code, ha esetleg változott.
érdemes lenne recovery alatt megnézni a product code/csc értékét, majd összevetni a *#1234# kódra kiírtakkal.
az odin használata egyszerű, még telepíteni sem kell, csak futtatni, értelemszerűen betallózni az állomány(oka)t - a nevük utal rá, hogy az odin melyik szekciójába valók - és hajrá. -
-
real99
csendes tag
válasz
Szellem. #5752 üzenetére
Nekem kb. 2 hónapja (még S5-m volt). Elvitték a készüléket a prémium garis bejelentés után. Rá 2 nap múlva jött is vissza.
Alaplap csere volt.
Munkalap szerint minden cseréltek rajta kivéve az akkut, hátlapkeretet és az akkufedőt nem.
Nekem is ez volt a kérdésem, hogy miért kell elvinni. De mivel csak egy futár volt így nem igazán tudott válaszolni. -
DeathAdder
veterán
válasz
Szellem. #3652 üzenetére
Szerintem nincs hardveres hibám, három note 4-et nyomkodtam eddig, és mindegyik ilyen volt, de ez most a sajátom
Egyébként át tettem ART-ra, hát ég és föld végre
Sokkal jobb lett a teljesítmény, bár akadások még mindig vannak, de kb annyi amire számítottam.Parallaxis - Valószínű, hogy így van, bár ugyanúgy beleszokhattak volna a userek főverzióváltás esetén az új UI-ba, ahogyan más telóknál is.
kali - félreértés elkerülése végett nem tüntetek a note 4 ellen, de: kijelzőben semmi különbség még a két telefont egymás mellé rakva sem, sőt nekem a note 3 -é szebbnek tűnt a picit kontrasztosabb színek miatt
Ujjlenyomat olvasó egy kuka, ma álmomból felkelve amikor ki sem láttam a fejemből legalább 30x elhúztam az hüvelykujjam az érzékelőn, hogy feloldjam a képernyőt, miközben szép magyar szavak tömkelegével kezdtem a napot, egyébként sokszor csak másodszorra tudom feloldani, de gyakori hogy csak 3-4 próbálkozás után.
Kamera rendben van, de a telefont naponta 4-5 órát használom a kamerát meg havonta 2 szer legfeljebb, tehát nem annál számomra a prioritás. Hardver nem érdekel, semmi előnyét nem látom, a QHD panel nagyjából egalizálja a két telefon között hardvert.
Az érzékelők mik? Egyedül a hőmérőt használnám, de az sajnos nincs benne.wifi, gps -ről nem tudok nyilatkozni, nem volt note 3 -am huzamos ideig, hogy következtetést tudjak levonni, de bizonyára igazad van, ha egyszer jobbnak tapasztalod
-
B1T3
addikt
válasz
Szellem. #1760 üzenetére
A Samsung (de egyébként nem csak a Samsung) „csal” a benchmarkokban, úgy emeli meg a telefon a processzor órajelét a benchmark futtatásának idejére, ahogyan a mindennapokban nem tenné, így a pontszám bár tükrözi a hardver nyers erejét, nem sokat mond objektíven a telefon teljesítményéről.
Az Antutu X-szel ezt igyekeztek kiküszöbölni. -
-
baladam86
aktív tag
válasz
Szellem. #1609 üzenetére
De jó, a Speedshop elég gyors volt Note 4 tokokat tekintve. Még a Spigen holnapján sem rendelhető pár tok, Speedshopnál meg kapható. Ugyanez vonatkozik a gyári Protective Cover-re, náluk mindhárom szín kapható. Meg is rendeltem a Spigen Tough Armort metal gun színben, úgyis ezt a tokot szerettem volna. Jó bumszli lesz tőle a telefon, de már megszoktam, Note 3-nál Spigen Slim Armor volt, de a képeket elnézve nincs méretben/vastagságban sok különbség. Ha valakit érdekelnek képek hogy néz ki a tokban a telefon, teszek majd fel, ha átvettem a tokot.
(#1622) laabom: Személyes tapasztalat alapján a Spigen tokok mind melegen ajánlottak
-
migabi24
nagyúr
válasz
Szellem. #1576 üzenetére
Átnézed az alkalmazáskezelőbe mi az amit enged tiltani és neked biztos nem fog kelleni, nekem is van tiltva pár dolog, de nem hinném, hogy nagyban befolyásolná az akkuidőt, nekem ez az első telefonom ahol nem spórolok és élvezem, tegnap 2 napot lehúzott 7h kijelzőhasználattal úgy hogy éjszaka ki volt kapcsolva, nekem ez elég
-
leslien
nagyúr
válasz
Szellem. #1310 üzenetére
szerintem is maradunk itt
mert ez nagyon jó telo!!
kamera az nekem most nagyon bejön. az h nem Exynos
pont nem érdekel mert csinál mindent amikor akorom és ahogy akarom nincs probléma vele. nen tudtam még bajba keverni
ja jut eszembe aki akar venn Exynost asszem ma a Erzsébet krt. Edigitalban átvehető 203k fekete
meg rendeltem, de kaptam Telenoritól jó ajánlatot es így ez lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest