- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Stevee83 #1278 üzenetére
Pont elobb irtam az okat annak, hogy mi a gond ezzel... Aki kepben van minimalisan is az exposure lockban, tisztaban van azzal, hogy milyen jo dolog. Aki szerint meg nem hianyzik, az ne is fotozzon. Pont ezt szerettem eddig a Samsung telefonokban, hogy van benne ilyen:
02 05. Reviewing the exposure lock shots: http://youtu.be/dxjggohuT7Q
-
havast
aktív tag
válasz
Stevee83 #1232 üzenetére
Én is amiatt venném
Én eredeti Samsung brand fóliát "vettem" az experience store-ban. Azért "vettem", mert valójában kialkudtam. Fel is tették tökéletesen. Addig kitart, míg a Spigen gyárt majd üveget hozzá. Aztán úgyis az lesz. Note 3-an is az volt, nagyon szerettem.
-
baladam86
aktív tag
válasz
Stevee83 #1213 üzenetére
Majdnem 1,5 méteres, végre hosszabbítottak egy kicsit a hozzá adott kábelen, így nem kell a konnektor mellett gubbasztani.
A fentebb bemutatott aksiidő szerintem még javulhat is akár, nekem Note 3-mal volt ilyen, note 4 jelenleg még csak a harmadik feltöltésén van túl, még nem állt be teljesen.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Stevee83 #918 üzenetére
sorry, természetesen centire, nem colra gondoltam
Szerencsére nem vagyunk egyformák! De, ha jól gondolom te is ember vagy, márpedig egy ember, ekkora méretben, szabad szemmel nem lát különbséget fullhd és QHD közöttAki mást mond annak nem hiszek
de engem nem is kell meggyőzni, elég, ha te elhiszed és ettől boldog vagy
peace és jó8
-
zoleeno1
veterán
válasz
Stevee83 #851 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy egy ilyen méretű kijelzőn van e értelme 4k-s videót nézni
Egy 117 colos tv-n még megértem, de ekkorán
Igen, mondom ezt QHD-s teló birtokában, de engem teljesen hidegen hagyott a dolog, azért vettem a G3-mat, mert maga a telefon tetszik nagyon, a dizájn, nekem bőven elég lett volna az 1080, de uram bocsáss, még a 720p is -
B1T3
addikt
válasz
Stevee83 #608 üzenetére
Mindig elgondolkodom, hogy mi áll az ilyenek hátterében, mint a „2ő”.
Ezt hogy olvasod utólag? A 2 nem kett, hanem eleve kettő, de akkor meg a 2ő az kettőő? Bocsi a kötekedésért, nem személyes, de nagyon gyakran látom így leírva (ettől talán csak a „3-om” a rosszabb).
Köszönjük a tapasztalatokat.
Az ujjlenyomat-olvasó hatékonyságára én is kíváncsi vagyok, bár én szinte soha nem használtam a telefonjaimon zárolási képernyőt, hanem amint megnyomtam a billentyűzár gombot, már csinálhattam is, amit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged