- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Én elfogadom.
De azért azt is említsük meg, hogy az Androidos gyártók számtalan újítást másoltak az Apple-től, ha már így megemlítettük a nagyobb kijelzőt (itt akár megemlíthetjük az okostelefont, mint fogalmat is). A funkciók minőségéről nem is beszélve, amiben általában az Apple a működő verzió, a többi a próbálkozás (Note 4 ujjlenyomat olvasó VS iPhone 5S ujjlenyomatolvasó => ez nekem nagyon fájt, i6nál rányomok a gombra és bent vagyok).
Na de mindegy is, felőlem csináljon a Samsung amit akar, amíg lesz iPhone, és Apple, addig nekem jó lesz, és végülis ez a lényeg. Hamarosan pedig teljes lesz a kép egy MacBook-al.
-
privacy99
senior tag
Azért az elég durva is lenne, ha a Samsung a 20 (csak mondtam valamit) telefonos termékkínálatával (olcsótól drágáig) nem tudna egy 2 telefonos cégnél többet eladni, ami ráadásul negyedmilliótól árulja a telefonjait
A bevétel összehasonlítás viszont már korántsem ilyen kecsegtető..
(#19526) kali - Ha már ilyen láthatatlan dolgokról beszélünk.. Én még olyan emberrel nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy undorító iOS meg iPhone.. soha többet.
Olyannal viszont nem 1-el találkoztam, aki ezt mondta az Androidra.
-
-
-
-
apaszka
veterán
Nekem ez volt a csúcs mennyiségű tárhelyem náluk.
Igen tudom , ráadásul jók ezek a promók.
Ezekkel mi jártunk jól.Más;
nggabiNekem semmi gondom a térerővel, hálózattal.
Az LG G2 nél volt utoljára ilyen anomáliám.[link]
Egy helyben ilyeneket produkált a telefon. -
apaszka
veterán
Lehetséges. Viszont a 2 hűhónap garit is elvették ,amiből lehetett következtetni,hogy még lejjebb lesz véve a dolog.
Nálam mikor kijött a srác,még annó meg is említettem neki,hogy micsoda vacak kesztyűben,és tálcán dolgozik? A kesztyű koszos volt,a tálca szakadt,és koszos.
A nappalim ahhoz képest labor körülményeket biztosított,de a szerszámok nem voltak azok. Akartam adni neki egy új megfelelő antisztatikus kesztyűt ,de azt nem fogadta el,mondván jó az neki......Szóval van benne valami,hogy az nem volt az igazi javítási mód! Viszont örültem neki,mert itthon kicserélte az S3 kijelzőjét.
A Note 3 nál dettó ilyen volt minden körülmény először. aztán hibás cuccot rakott bele. Azt másnap jeleztem de nem voltak hajlandóak a helyszínen javítani,mondván bevizsgálják ,elviszik ez miatt!
Én nem engedtem,így lemondtam a javítást!
Két nap múlva csengetett a posta futár,hogy viszi a note3 m.
Természetesen nem adtam neki.
Felhívtam a samut,és mondtam,hogy megmondtam nem adom a futárnak! Vagy itt javítják,és cserélik a vacak berakott cuccot,vagy fogyvédőkkel megyek nekik.
Két nap,és megint jött a futár! Megint nem adtam oda!
Aztán felvettem a kapcsolatot velük és megmondtam ,hogy elfogyott a türelmem.
Felvettem a békéltető testülettel a kapcsolatot,de két nap,és egyből jöttek kicserélni a vacak alkatrészt!
Na azóta 100%os ,és az asszony használja azóta is baj nélkül.Szóval jó,ha ott javítják ahol adott minden körülmény,és nem látja a kuncsaft,hogy miként lesz tuti jó a cucc!
Vigyék csak el!
-
Keksz03
senior tag
Tudom bunkó voltam h bekérdeztem, de semmi időm visszaolvasni, bocsi!
Galaxy S4-ről váltottam, ott is volt gond h eldobta a hálózatot, nettel viszont nem volt gondom. Talán mintha cseréltek volna garba SIM kártya foglalatot az S4-en de megmondom őszintén nem emlékszem rá...
Nem nagyon jutok messzire Füredtől, de ha sikerül, majd odafigyelek, mindenesetre megpróbálok egy SIM kártyát cseréltetni a T-Mobile-nál, hátha megoldja!
Köszönöm a tippet, ha jutottam valamire jelezni fogom!
-
-
-
-
-
Parallaxis
addikt
megmagyarázni bármit meg lehet, akár úgy is lehet értelmezni, ahogy te írod
Igazából nincs mit magyarázni, mert az eladási számok nem sokat érnek, sem a gyártót, sem a részvényeseket nem igen érdeklik.
A piaci kofát sem az érdekli, hogy a nap végére hány darab krumplit adott el, hanem az, hogy ezzel mennyit keresett és amíg a Samsung bevételei folyamatosan csökkennek, addig nem hinném, hogy ott bármelyik vezető nyugodtan tudna aludni (no meg biztosnak érezné a széket a hátsója alatt). -
Parallaxis
addikt
jó ideje tart, meg is lett az eredménye, hiszen eladási darabszámban nagyon jó a samsung
Igazából nem.
A drágább készülékeik eladásai, ahol profitot is generálhatnának és amiről a mi topikunk is szól biza csúnyán visszaestek, a számokat az olcsó filléres készülékek hozzák, amik egyrészt szinte semmi nyereséggel nem járnak, másrészt a vásárlóik zöme elégedetlen velük, így legközelebb már ebben a szegmensből is más gyártót választanak. -
zack
nagyúr
Egy közel 1 éves iPhone-ra váltani jelenleg, az érkező modellek fényében..."Pancserság" lenne.
Miért nem várod meg a "tűzijátékot", és utána döntesz?
Jön valami 10 magos csoda is 2k-s kijelzővel 20MP IMX230 kamerával, 4GB RAM-mal és már van európai forgalmazója...[link]Én várnék, pláne ha tényleg elégedett vagy.
-
zack
nagyúr
Elismertem a Note 4 előnyeit. Spen-en kívül videó és zene. Kijelző viszont már nem a legjobb (szubjektív), bár a Note4-é is minőségi, szép, és ahogy írtad amikor megjelent a legszebb volt a mezőnyben.
Nem vonhatóak kétségbe az előnyei, így sem, hogy eladtam, és mindig is tartani fogom ezt. Van amiben jobb mint a G4, de sajnos számomra, mint már írtam is, a vétel minősége és a normális LTE kapcsolat alapvető.
Tisztában vagyok vele, hogy szoftveresen állítható a pálcikák darabszáma, de ne ringasd magad illúziókba, hogy pont ezért közel azonos, és a Note4 1-2db "pálcikája" annyi, mint a G4-nél a maximum térerő.
Ha 1 pálcika eltérés van, említésre se méltó. Ha azonban minimum és maximum értékről beszélünk adott helyen, akkor kétlem, hogy ez szoftveres eredetű lenne. -
Parallaxis
addikt
nem a telefon a hiba forrása, hanem jellemzően a szolgáltató.
Adott helyen mégis a Note 4-nek van csak 1-2 vonalnyi térereje és szakad le a hálóról úgy, hogy vissza se jelentkezik, míg másik készülék teljes térerőt mutat és stabilan fent van ugyanazon a hálón. Én elhiszem, hogy a szolgáltató is saras, de ez esetben ez nehezen fogható csak rájuk.
-
Parallaxis
addikt
a "tapasztalataid" meg pláne irrelevánsak számomra
Hát azért halkan megjegyzem, hogy te vagy a kisebbség, akinek nincs gondja az LTE-vel, nekem és még elég sokan másoknak is komoly problémái vannak a Note 4 LTE képességeivel. (Én ki is kapcsoltam, mert a készülék konkrétan használhatatlan volt vele, mert nap legnagyobb részében elérhetetlen vagyok, ha az LTE aktív).
-
zack
nagyúr
Amivel te vádoltál nem is olyan túl rég, ami abban a formában nem is igaz, most te pont azt csinálod. Önigazolás.
Leírtam, hogy nem ment a Miracast. Azt is leírtam írd be a keresőbe, és és ki fog derülni másnál is fennáll a hiba. Te mint szakmailag alaposnak titulált "Jómunkásember", utánanéztél? Gondolom nem. Majd jött 4 topiktag, aki beírta, hogy nála jó, innentől kezdve én vagyok a f@sz és júzer error. No comment...
Nem érdeklenek a papíron levő specifikációs különbségek. Az érdekel, hogy a térerő stabil legyen, ne 1 árva pálcikát lássak, és remegjek, mikor dobja a hálózatot. A BT zene, futás közben ne szakadozzon azért mert a karom mozog. A GPS random ne dobja el a jelet 3-4km futás után, majd 12km-t lefutva azt látom, hogy megszakadt, és azóta semmit sem logolt (Endomondo). Szerinted érdekelnek az előremutató hardveres különbségek, ha a gyakorlat mást mutat nálam? Cseppet sem.(#19088) apaszka
Ez sem igazán érdekel, nem csak azért mert nem érint, hanem mert a sok tulaj közül 1 ember van akinél jelentkezett a topikban. Ha 60% lenne az arány, minden 2. telefonnal gond lenne. Ráadásul Telefonguru-s hír. LOL.
-
Igaz amiket írsz de úgy gondolom ezzel a legtöbben csak itt a fórumban vannak tisztában, és a legtöbb ember aki újat vesz az csak azért mert újabb és nagyobb a száma. Az én véleményem szerint minden szempontot figyelembe véve nem éri meg háromról négyre váltani mert ugye ez volt a vita tárgya eredetileg
-
zack
nagyúr
"aztán lett a jobb lte modul, a jobb és mimo képes wifi, jobb bluetooth és még lehetne sorolni"
Milyen lehetett akkor a Note3?
BT nem túl erős, WiFi kielégítő, LTE pocsék.Ezek mindegyikében köröket ver rá a G4. Tegnap a BT modult is leteszteltem futás közben. Note4 karpántban, az SBH-52 pedig a pólóra csíptetve. Volt köztük nagyjából 20cm távolság. Még is szakadozott a zene, pedig csak a karom mozgott. Tegnap G4-el semmi ilyen gondom nem volt, és itt is mozgott a karom.
LTE szó szerint fosch, itthon 1-2 pácikám volt, G4 full közeli. WiFi-ben nincs akkora szakadék, de azért itt is észreveszek némi javulást.
És akkor a GPS-ről még nem esett szó. Lakáson belül is talál jelet (belváros), Note4 csak az ablaknál.Ezt az ujjlenyomat olvasót meg inkább hagyjuk. Baromi körülményes a használata. iPhone--ban, S6-ban van olyan, ami használható is képernyőzárra, Note4-ben levő arra jó, hogy a Samu elmondhassa, van benne.
-
Igen papíron így is van. Csakhogy az általad felsoroltak közül kb a kijelző és a kamera az amit a paraszt képes felfogni mint különbséget. Nem mellesleg a Note 3 sem pixeles, és rendes fehér szint meg egyik sem tud. Kopó keret helyett van karcolódó, stb stb. Aki ugyan úgy használja a négyet mint anno a hármat annak nincs mitől összefosnia magát.
De tudom én vagyok a g#ci mert ebben a topikban ilyet nem szabad írni. -
F_Gergely
őstag
nekem a házhoz jövős orrom elött javítja vagy ad egy új telefont jobban hangzik. Vagy legalább ad egy olyan cseretelefont. Munkám miatt kell a telefon és nem nagyon tudom nélkülözni ha le kéne adni szervizbe.
Megvárom a 13.-ai hivatalos bemutatót de lehet akkor benevezek egy note4-re csak a lag-októl félek picit többen irták hogy lassú meg fagy a telefon.
Nekem leginkább a fényképezőgép része kell, ezen felül a teljes levelezést a telefonról bonyolítom, skype amit még használok nameg a Sygic a gps miatt. Másra nekem nem kell viszont ezekre hiba és gond nélkül megbízhatóan éjjel/nappal. És 1 napot birjon az akksi. -
F_Gergely
őstag
2 évente szoktam cserélni a telefonom ha van mire, régen még függetlenre hajtottam, de 10 éve ugyan annál a szolgáltatónál vagyok flottában nem szeretnék váltani. (4500 ft a havidijjam van benne 2 giga net, 40 ingyen sms, 12 ft a hivás és az sms). Most az hogy 150 vagy 170 a telefon nem különösebben érdekel 2 évre veszem levetitve ez elenyésző különbség. Régen még vettem használtan telefont de ebben az árkategórában már nem. Túl sok buktató lehet, meg azért van egy feelingje mikor kibontja az ember a fóliázott telefont.
Egyedüli problémám a note5-el hogyha tényleg kimarad a bővíthetőség... Mostani telefon sem bővíthető és rájöttem 32 giga nagyon kevés nekem -
apaszka
veterán
Igen , jól emlékszel. [link]
Sőt különböző IMEI ellenőrző oldalak is szintén hibába esnek.
Az eredeti IMEI számommal volt, hogy C-s készüléknek kellett volna lennie szintén.Pedig ez F-s teló.[link]
Spityu27
Note 5 előtt sanszos. Sőt utána sem fogja rögtön. Ez gondolom üzleti érdek.
Ha jól gondolom, karácsony legközelebbi időpont. Sok mindent ki fog hagyni, hiszen az új modellt kell nyomni.
Nézegettem a fiam nexus-án a kamera 2 appot. Hát marha jó! Miért nem kapjuk meg?
De ne legyen igazam -
törölt tag
Vészhelyzetiben nem hozza fel.most valahogy előbújt egy másik sorozatszám...az meg AUT régiós szoftver tölt most le...van egy olyan érzésem hogy a zugmobilos "xy" alaplapot is cserélt benne,hiába írom át az efs mappában a serial_no fájlt akkor is az újabb sorozatszámot írja ki, meg az imei vége nem /08 hanem már /01 de a többi még mindig 00499...szerintem valamit elbaltázott függetlenítés közben...
-
zack
nagyúr
Olvass vissza. Nem tudok olyat akinél ez működött volna. Root nélkül is megpróbáltam amikor téma volt. Úgy sem ment, pedig friss szoft volt rajta, és érintetlen.
Pont akkor próbáltam, amikor ki volt pucolva a rendszer, és persze én is erre gyanakodtam, hogy ezért nem megy, mert valami kellhet neki. Utána jött a 4 fájlos repart...Első dolgom volt hogy kipróbáljam, de azt a hibaüzenetet kaptam, amit a pucolt, rootolt rommal. -
mycso
veterán
Közben már megrendeltem a szervizest is jövőhétre.
Még egy párszor szétszedtem, akku ki-be, stb....aztán most vagy a tizedik alkalom után működik tökéletesen, minden kimenetén ad hangot.
Na ilyenkor mi van?Mindegy most már jöjjön a szervizes, aztán valamit b@sszon vele, mert ez így nem jó.
-
iendre
csendes tag
Na az én esetemben a Telekom mint szolgáltató rögtön a Samuhoz küldött volna, mert szerintük a készülék a hibás. Hiába mondtam, hogy kipróbáltam másik Simmel és azzal tökéletesen működik.
Azután a drága ügyfélszolgálatos meg akart dumálni hogy nekem annyira nem is hiányzik az LTE mert ott is csak 30 Mbit a letöltési sebesség. Alig több mint a Hspa-n.Mondtam hogy nem is a 30 Mbit hiányzik hanem az hogy egyáltalán szeretnék netezni. A következő hiba szerinte az appokban van. Hiába mondtam hogy különféle appoknál is előfordul hogy megáll a net.
Most felvették hibajegyre amire közölték hogy 72 óra a kivizsgálási határidő.
Ja igen, az sms már megjött hogy értékeljem az ügyfélszolgálatot. Azt a választ nem fogadták el hogy erre majd akkor válaszolok ha letelt a 72 óra :-)
-
ity700
csendes tag
A note hármasom sokkal stabilabb volt: nem dobálja el a hivásokat beszélgetés közben, nem szakad meg a blutoth kapcsolat beszélgetés után az autóban, stb. nem életbevágó de bosszantó hibák egy prémium kategóriás készüléktől! természetesen szervízben is volt kétszer de ugyan azokkal a hibákkal kaptam vissza.
-
erwin89
csendes tag
Köszönöm a tegnapi segítséget is mindenkinek!
akkor az már eldöntött számomra, hogy ha Note 4, akkor az Exynoss féle változat.
Már csak az a kérdés, hogy hol vegyem meg?, nem kérem, hogy oldalt reklámozzunk, csak írtad tegnap a garanciát, hogy gsm boltok alapból 1 évet adnak, és nincs ilyen extra szerviz, hogy kijönnek házhoz.
Pl T-mobile-nál, és 1+1 évet adnak, amiből a 2. év csak szoftveres, nem? GSM boltnál is látok ilyen 1+1 évet, de 1 év teljeskörű, 2 év szoftver. Most ha csak annyi a különbség, hogy nem Magyarországról, hanem külföldről, akkor ha véletlenül probléma van vele, elküldhetik felőlem külföldre is. 140-től van gms shopban, de talán nem járnék rosszul ha használtan vennék valakitől. Nézegetem a használt oldalakat, de nem sokkal olcsóbban adják, mint ha gsm shopban rendelném meg.Láttam itt beszélgettek más telefonokról. G4-ről. Miért váltatok? Ennyire rossz lenne ez a TouchWiz? Ahogy olvasgattam a telefonról nem mindenki panaszkodik, de érdekelne, hogy ez milyen gyakran van jelen, és mennyi idős lagok? Hosszúak? Igazából most olyan telefonom van, hogy ennél bármi jobb lenne
Meg még a kamerát olvastam, hogy írtátok. Ennyivel jobb?
Ajánlhatnátok nekem más telefont is. 150-nél többet nem szívesen adnék ki. Ez is már kicsit extrém számomra, de minden ötletet meghallgatokSokáig Z2-Z3-ra gondoltam, de gondoltam miért ne lehetne valami más
Az Iphone-t én teljesen nem értem, az többi szolgáltató telefonjait nézve ég és föld. Ennyivel jobb lenne az ios rendszer, hogy ilyen kis adatokkal, is veri a többi telefont?Ha külön nem is, de így egyben mindenkinek köszönöm a válaszokat előre is! ^^
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Parallaxis
addikt
A megjelenés az már biztosan Augusztus 15, az Unpacked-re kiküldte a Samsung a hivatalos meghívókat.
Szóval a korábbi megjelenés az igaznak bizonyult, még ha csak 1 hónappal hamarabb is.Az európai forgalmazás elcsúsztatása viszont elég érdekes lenne, mert a szürkeimportot nem tudják megakadályozni és a jelenleg sem olcsó Samsung flagship árakhoz képest is magas ára lenne a Note 5-nek ami nem hiszem, hogy jó reklám nekik.
-
zack
nagyúr
Ámokfutás? Semmilyen ámokfutás nincs itt. Pusztán nem szeretem ha egy gyártó belesz@rik a számba, miután kitömködtem a zsebét pénzzel a vételkor.
Az meg hogy a múltban mit hogy véleményeztem, azt vállalom. Nagy lelkesedéssel ugrok bele 1-1 új telefonba, ami aztán később volt, hogy átcsapott elégedetlenségbe, ahogy kiismertem, megismertem.
Nincs itt semmi önigazolás, de a pofátlanság teteje, hogy egy G2-ön már 5.0.2 fut, és simábban, gyorsabban, mint a Note4-en. Alapvetően ez verte ki a biztosítékot. 7 hónappal ezelőtt volt G2, és látom milyen pozitív változásokon ment keresztül, úgy hogy ezen a mostanin már Lolli van. Valahogy Note4-nél semmi ilyet nem vettem észre főverzió ugráskor, de biztos én vagyok vak. De tény, hogy a G2 már KitKat-tel is gyorsabb volt mint a Note4. -
törölt tag
Szerintem a szenzorok használhatósága nem regió függő hanem a készülék képessége...vannak bizonyos szolgáltatások amik nem minden régióban elérhető, de ezek szofteresek nem hardveresek... anno az S5re feltettem egy német tmobileos rendszert abba mondjuk volt wifi calling a magyarban nincs...de szerintem be fogják vezetni mert a upc-nél már van hasonló szolgáltatás... amúgy nem hülyeség ez a wifi call szolgáltatás a németeknél szerintem
itthon is jó lenne
-
zack
nagyúr
Nem támadom a gyártókat indokolatlanul, csak akkor ha az jogos. De te amit művelsz a Samsung védelmében 1-1 magyarázatban az néha kiveri a biztosítékot.
Pénzt kapsz tőlük? Náluk dolgozol? Olcsóbban kapod a telefonokat? Kíváncsi lennék ha találolmra kiválasztanánk 100 topik tagot, olvassanak bele a kommentjeidbe, mi lenne a véleményük.Nagyjából pont ez, mint nekem.
Értelmetlenül véded őket, és a hónapok alatt még nem tudtam megfejteni, hogy miért.
El nem hiszem, hogy neked a Note4 minden porcikája rózsaszín felhő, és te igen is elégedett vagy ezzel a frissítési ütemmel, és supporttal amit a Samsung ad a prémium kategóriába.Tény, hogy vakok között a félszemű is király, mert a jelenlegi gyártók és modelljeik sajnos erre engednek következtetni, de ettől még a Samsung nem az "ajnározós" kategória.
Sanszos, hogy a G4-et kipróbálom, mert az LG féle hozzáállás jobban bejön. -
apaszka
veterán
Igen!
Bár miattam lehet az abszolút első ,nekem csak a második lesz,vagy ....
Kíváncsi vagyok én is más gyártó készülékére. Még eddig a NÓta3 volt meg egy évnél tovább! Igaz nem sokkal
A kíváncsiság szokott vinni,és a Samu a legjobb eddig androidos téren szerintem.Nexus nem volt,de lesz.
Ha egy gyártó terméke olyan bosszúságot okoz,hogy berágok rá,,,,igen megfogadom,és be is szoktam tartani,hogy olyant nem veszek többé!
SONY ,LG nem lesz!
Hacsak nem tesz bazi nagyot érte!Nokia mindig tetszett,de LUMIA már nem volt.
Alma nem szimpatikus számomra mert nem tudom testreszabni.
Tudom sok típus nem maradt az itthoni kínálatból számomra,de nagyon harag tartó vagyok. Nem szép tulajdonság,de ilyen vagyok. Szoktam megbocsátani,de csak embereknek,és nem gyártónak!
Nem vagyunk egyformák és ez JÓÓ! Én elfogadom más véleményét!
Igazat adok neki,hiszen én tényleg egy buta 50 múlt ember vagyok.
Nincs ezzel baj.
Téged nagyon kedvellek,mert nagyon jó tanácsokat adsz ,és sokat ki is próbálok.
Kér ,hogy nem ROMolsz,és készítesz ROMot!Torrente ROMját más telón próbáltam.
Szerintem ezen is fogom! Már nem érdekel ez a teló kapcsán a Garancia,mert ugye nincs rá!
Ha gond van,ami nem ROOT miatt lesz,akkor van kékbéka szerviz. Ő egy korrekt ember. Szerintem a javítás terén az országban a legjobb összeköttetései vannak,és millió százalékban ajánlott.
Megjegyzem a mai napig nem tudom miért ennyire segítőkész ingyen. Hatalmas élmény,hogy megismertem őt! Kevés ilyen embert ismerek személyesen.A NÓTA4 meg a legjobb készülék a mai napig.
-
Parallaxis
addikt
A Google is ráugrott a Knox-ra, aztán nem lett semmi belőle. Azóta már a második fő Android verzió jelenik meg ami semmit sem tartalmaz a Samsung megoldásaiból.
Kisebb cégeket lehet, hogy ideig-óráig megnyertek, de jelentős eredményeket nem tudnak felmutatni.
Az elbocsájtott vezetőségi tagok meg konkrétan a brutálisan visszaeső értékesítési és profit adatok miatt kerültek lapátra.
Abban igazad van, hogy ennek nem a Knox az egyedüli oka, de jelentős része van, az ostoba bloatwarehalmaz és jó pár hardveres és tervezési melléfogás mellett. -
apaszka
veterán
Nem temetem,csak megérdemli szerintem a pofonokat!
Pedig kapni fog még hidd el!
Persze ez csak az én véleményem ,ami tényleg nem sok!
De amint olvasom,többen nem akarják ezután a samut!Gondolom ez nem csak itt az országban van így ,hanem a világban! XDA-n nem csak
Magyarok vannak,aki romolnak,így szerintem van igazság amit én is mondok.Ha valaki vesz egy telefont,és a gyártó tele teszi minden szeméttel a lobbi/fizetség érdekek miatt,azt sokan szeretnék nem látni a telefonjukon!
Ezért rootol a nagy része!
Ha elromlik a készülék akkor szeretnék javítani. Ha nem saját hibából hal meg a teló ,akár jogosan verik az asztalt,vagy akár lelépnek a gyártó legközelebbi vásárlása elöl! -
Parallaxis
addikt
a knox miatt a gyártó készülékei bekerültek olyan intézményi körökbe céges használatra, ahol korábban ez nem volt lehetséges
Igen, ez volt az elképzelés a Knox-al, csak a valóság az, hogy teljes kudarcot éltek meg vele.
A vállalati jelenlétük marginális, egyetlen komolyabb cégcsoportot sem tudtak meggyőzni.attól még igaz persze, hogy veszítenek/veszíthetnek vásárlókat akár a knox miatt is, de nem olyan arányban, ami őket annyira izgatna
Az elbocsájtott vezetőségi tagok erről szerintem teljesen más véleményen vannak
-
privacy99
senior tag
Az nem probléma, egy apró jelenség. Az a különbség, hogy az egy 3 éves hardvernél van, és egyetlen helyen, ahol nem is zavaró igazából, csak kíváncsi voltam, hogy a 6S-emen is ilyen lesz-e. Ezzel szemben a Note 4 mindenhol ilyen 1 éves hardverrel, tehát ezt így hagyjuk inkább.
Továbbra is hangúlyozom, nem magamat akarom szivatni egy rosszabb telefonnal, és egyik napról a másikra váltottam vissza, azóta sem hiányzik a Note. Meggyőződésem, hogy bizony egy iPhone 5 JOBB mint egy Samsung Galaxy Note 4. Te máshogy gondolod, ennyi. Nyilván nem ugyanúgy használjuk.
Egyébként a magyar felhasználók mindig is híresek voltak a telefon cseréltetéseikkel, egy időben arról is szó volt, hogy nem fognak többet telefont cserélni, mert valaki (ahogy már mondtad is) a 4. telefont kapta fél éven belül. Az ilyenek olyan hibákkal viszik be, hogy hát mintha kattogna, meg háát mintha nem bírná ki addig az akksi.. és simán cserélik, miközben a Note hátlapja igencsak érdekes hangokat ad, de az természetes.. Elég egy jót hazudni (pl. lemerül 5 óra alatt használat nélkül, azt úgyse tudják ellenőrizni), és kapsz új iPhone-t, tehát erre nem lehet alapozni.
Érdekes az 5 volt a legrosszabb széria állítólag, nekem több mint 2 és fél év alatt (azon kívül hogy szarrá törtem egyet, amit cseréltek is), az ég világon semmi gondom nem volt. Ami nálam van, az is minimum 2 éves, de ugye maga a hardver több is, mert ez nyilván refurbished.
Na mindegy is, remélem, hogy sokat javítanak a Note 4-en, és mindenki megelégedve használja majd, nekem nem jött be, van ilyen. Buktam mondjuk ezzel nem keveset, de felfogom tapasztalatnak, mostantól nem 1-2 percig tesztelem a telefont, mielőtt megveszem.
-
privacy99
senior tag
Mivel a Note 5 egy hónapon belül kint lesz, az Android M meg ki tudja mikor + az elterjedés + mire a Samsung is észreveszi hogy megjelent, és elkezd dolgozni rajta, addigra már rég kifutott lesz a Note 4.
Már most nem érdekli őket, ráadásul jön az S6 Edge+, Note 5, itt az A8, tehát bőven van mire frissítéseket csinálni, pont nem egy több mint 1 éves modellre fognak fejleszteni. Eddig 2 telefont nem tudtak értelmesen frissíteni, majd most hirtelen ennyit fognak
Ha lesz is frissítés, az is a szokásos: mi elmondhatjuk, hogy kiadtuk, nincs miért anyázni.. közben ugyanazzal a felülettel, 0 új funkcióval kiadják, mint ahogy szokták, de legalább az info majd nagyobb számot tud kíirni.
Biztos azért mondják itt, hogy Samsung: reklám 10/10, support 0/10, mert annyira híresek a frissítésekről (főleg a régebbi telefonjaikra).. még a legújabbakat sem tudják frissíteni időben.
Szépíthetjük itt a telefont, meg dícsérhetjük, csak nincs mit, meg aztán ennyi elégedetlen embert még egyik topikban sem láttam, konkrétan szinte többségben vannak.
-
törölt tag
Most telefonáltam, hívás után azt írta ki hogy csak segélyhívás,az is lehet hogy a teló sz@r, mert a feleségemnek is note4e van,ugyan akkor vettük, 3 éves a sim kártyája és neki nem csinálja, tehát a cella hiba és szoftverhiba kizárható...mert neki gyári telekomos rendszer van fent....nekem meg a gyári telekomossal is meg ezzel a pof2vel is jelentkezik a hiba! Bár 1 dolgot majd még kipróbálok...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, hát, igen..
Próbálgattam amúgy már többször kiváltani a FB appot valamiivel, de soha sem sikerült. Volt egy időszak, hogy nem kellett messenger-t használni az üzenetküldéshez, ment anélkül is, az az időszak átlagosan +1 nap üzemidőt jelentett. Rom csere után már sajnos nem működött ez az opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- VR topik
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest