Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
migabi24 #539 üzenetére
De remélem ez nem fáj senkinek.
Egyébként én nem minősítem annak. Ha keresni szeretnék rajta, akkor eladnám vastag haszonnal mindkettőt, több pénzem lenne mint előtte, tehát kerestem rajta. De hála Istennek, egyelőre nem szorulok rá ilyen keresetkiegészítésre. Ha viszont valaki ezt teszi, nekem azzal sincs bajom. Övé, azt csinál vele amit csak akar.
Viszont ilyen kamerára eddig sajnáltam kiadni külön 80-100eFt-ot, hiába fájt rá a fogam mindig. Úgyhogy nekem most ez tényleg jól jött. Valószínűleg soha nem adtam volna ki digi gépre külön ennyi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest