- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
A gyári zenelejátszót, most nézem meg se lehet nyitni azt írja ki, hogy:
A(z) Zenék leállt.
Nem látja a felmásolt zenéimet...
A Note3 és S5-nél is ez volt, nem lehet ezt valahogy javítani, illetve valami megoldás erre ?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
S e t h
nagyúr
A két éves dropbox tárhely lehetőség él ennél a készüléknél is?
Ilyenkor az előző hosszabbodik, vagy az aktiválást követően lesz újra két év?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
apaszka
veterán
válasz leslien #1785 üzenetére
Lecs@ is!
Persze, hogy volt, de én a munkahelyemről mondtam, sőt a részlegünkről beszéltem. Ott is vannak tolvajok, de nem nálunk a szabá....on, kik egymástól lopnak.....Sajnos a gyilkosság osztálytársamat, is elvette, és előtte voltam benn az osztály találkozóról egyeztetni...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
b.bela1
őstag
Megjött.
Mármint a teló.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
boksz
senior tag
Hol csörög, hol nem !
Kapom az SMS-et sorban, hogy nem fogadott hívásaim voltak, közben meg itt van mellettem.....
Remélem a T-mobil hibája és nem a szokásos Samsung betegség !
-
apaszka
veterán
válasz SVLaller #1771 üzenetére
+1
leslienHol éltek?
Nálunk a gyárban is simán s gépen hagyom és megyek kávézni, meg a bukszát is ott lehet hagyni. Soha sem tűnt el a részlegünkön érték!
Mondjuk ennek örülök is, de tényleg nincs ilyen gond.Igaz ez nem a főváros. --------> Mór
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
boksz
senior tag
Nem látja a zenéimet ma reggelre !
A Saját fájlok alkalmazásban is üreset mutat, pedig ott vannak.
X-plore alkalmazással másoltam át őket tegnap, akkor még jó volt.
Valaki erre valamit ?
Esetleg nincs valami gyári fájlkezelő a Note 4-n ami mindent lát ?https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
david5745
tag
jól van na csak hirtelen nem is tudom mibe fogjak bele most néztem hogy 10.15 én gyártották Vietnamában és amúgy egy n910c-ről van szó
Mások csináltak rendszervisszaállítást csináljak egyet mert már a chrome vagy kétszer megdöccent de lehet velem volt a probléma vagy hagyjam mert idő kell neki még beáll ???
-
david5745
tag
válasz leslien #1774 üzenetére
Még nem vettem rá de feltétlen venni akarok egy ilyet
speedshopból ha ma megrendelem akkor hétfőre itt van addig meg vigyázok rá
Foliát mindenképpen teni akarok rá csak ha lehet úgy hogy tegyék is fel mert nem szivesen kisérletezek veleDisplay tesztett hogy tudom megcsinálni ???
Merülni meddig hadjam most 22% on van és ha felrakom azt tudom hogy nem kell a 12 óra de azt visszont nem hogy közbe nyomkodhatom vagy hadjam elsőnek gyors töltést offoltam
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz david5745 #1770 üzenetére
gratula, fólia+tok azonnal sztem! esetleg csinálhatsz egy display test- et mert 72 órád van ha vmi gond lenne.
egyébként én is 2x meggondolom ha olyan helyen vagyok h elő vegyem a zsebemből a Note 4 -et vagy sem inkább had csörögjön...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
david5745
tag
Reggel 7 kor vettem át a telefont egy Coop üzletbe kicsit furán néztek rám az iskolába induló diákéktársaim mikor leszurkoltam 203k
Mi az amit feltétlen nézek vagy csinájak meg ???
-
leslien
nagyúr
skacok, Edigitalban átvehető amit lefoglaltam Samsung galaxy note 4 - 15% akciós csak ma van lehetőség. privátban keres.
-Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
VipJoco
tag
Én most teszteltem az antutu és az antutu x-el is mind a kettő közel 47ezer pont. 4mag
-
apaszka
veterán
Szia!
Köszönöm, hogy leírtad az igazságot.
Így van.Nem mérem az ilyenekkel a tudást.
Nem valós, csak farok növelésre jó. Mint LG éknél, valki a hűtőbe rakja és utána, vagy ott futtatja le.
Ez teljesen normális felhasználási mód?https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
B1T3
addikt
válasz Szellem. #1760 üzenetére
A Samsung (de egyébként nem csak a Samsung) „csal” a benchmarkokban, úgy emeli meg a telefon a processzor órajelét a benchmark futtatásának idejére, ahogyan a mindennapokban nem tenné, így a pontszám bár tükrözi a hardver nyers erejét, nem sokat mond objektíven a telefon teljesítményéről.
Az Antutu X-szel ezt igyekeztek kiküszöbölni. -
B1T3
addikt
válasz S e t h #1756 üzenetére
Igazából a rés minden példányt érint.
A garanciajegyet pedig le kell pecsételniük vásárláskor, gondolom. Na de az a telefon dobozában van, én pedig személyesen veszem át, azaz ha a doboz nem lesz bontatlan és érintetlen (hanem pl. a kis leragasztott részek el lesznek vágva), át sem veszem. -
arysat
tag
Sziasztok
most találtam meg a beállításokba a gyors töltés funkciót.ki lehet kapcsolni...nem utal arra a dolog hogy nemszabad állandóan gyors töltést alkalmazni?
kinek mi a véleménye erről?s7 edge titan 32 gb
-
leslien
nagyúr
válasz ForRedGlory #1744 üzenetére
hát igen ennek van most a legjobb kamerája (android) Imx 240 sensor. azt nem tudom h a Motorola droid turbo melyikkel startol.
de asszem a imx 220 al. ...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
migabi24
nagyúr
Nem semmi
-
migabi24
nagyúr
válasz MultiDoodad #1738 üzenetére
Mind ilyen, nem tudod mire cserélni, én megvárom míg normális kijelzőket csinálnak mert ez hiba, majd kijavítják ezt aztán gariba cseréltetem
-
don179
újonc
Igen, nekem is nagyon akadozik a navi
[ Szerkesztve ]
-
mike67
tag
Valaki nem tudna a Három betűs navigációhoz egy működő "sys.txt" fájlt küldeni. az note3-ról megörökölt nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
VipJoco
tag
válasz MultiDoodad #1732 üzenetére
Lehet hülyeség amit írok, de én azt vettem észre, hogy nekem is volt rés egyik oldalt és a tetején, de most kb mindenhol ugyan akkora a rés minha középre mászott volna
-
MultiDoodad
aktív tag
Kérdés rendeltem hozzá egy ilyet : http://www.speedshop.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=2013860
Szerintetek ez kitakarja a szélét?
-
leslien
nagyúr
válasz MultiDoodad #1732 üzenetére
na most már nincs akkora nagy különbség.... ha vki ezzel jönne h exyonos többet nyom sokkal..
-
-
B1T3
addikt
válasz MultiDoodad #1728 üzenetére
Gratulálok hozzá! Nekem még mindig jövőhét keddre várható.
A rés szerintem nem befolyásol semmit (a tudat miatt a stressz-szinteden kívül ), legfeljebb ott hamarabb összegyűlik a piszok, ami amúgy is összegyűlne. Ha nem szemmel látható a rés, azaz esztétikai csorbát nem szenved tőle a telefon, szerintem felesleges aggódnod.
-
b.bela1
őstag
Na! Penge!
Nekem holnap.
Fekete.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
leslien
nagyúr
üdv, anutut nyomj pls.
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok!!
Na átvettem a készüléket 2-3 órája nyomogatom.
Eddigi tapasztalataim. Exyonos.
Gyorsasággal semmi baj mint ahogy a hangzással sem.
Kinézetre gyönyörű bár kicsit bosszant a keret fényes maszatolódása
Egy két képet is lőttem vele gyorsan.. Az is nagyon tetszett és rendben van.
Egyetlen egy dolog zavar csak. a jobb felső és alsó sarkába befér egy picit a papír.. ez befolyásolhat valamit? Bár majd lesz rajta tok de egy kicsit azért fura nekem.Szerintetek?
-
veterán
válasz migabi24 #1725 üzenetére
az elképzelhető!!
akkor valószínű ha ki van kapcsolva a kijelző akkor kikapcsolódnak, de nálam ( nóta 3) ha be van kapcsolva a kijelző akkor minden mag megy
a készülék újraindításától kb fél nap után jelentkezik a hiba ( vagy ha esetleg elindítom a kamera alkalmazást)
remélem a note 4 nem ilyen
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
note 4-nél előfordul beragadnak a processzor magok? esetleg valaki megnézné egy 3C CPU Manager-el vagy egy CPU-Z-vel?
note 3-nál ilyen...nem mennek vissza a magok offline-ba
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ForRedGlory
félisten
Neha celszeru a cahce-t torolni recoverybol. Ugy erzem, az jobb hatassal van a teljesitmenyre, mint a Playrol leszedheto programok barmelyike.
-
Geryson
addikt
A "hely" bekapcsolása kvázi olyan, mint ha (régi Galaxy S széria) a GPS menne folyamatosan? Tehát tök energiazabáló cucc annyi előnnyel, hogy tudom használni a weather gadgetet?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
david5745
tag
5.0 val el tűnhetne szerintem sokan nem hullatnának könnyeket utána
-
boksz
senior tag
válasz ForRedGlory #1715 üzenetére
Pont ezt szerettem eddig a Samsung telefonokban, hogy van benne ilyen.
Szépen lehetett nyomva tartva komponálni.
Az igaz, ha hosszan rányomok akkor fixálja, de az mintha "gyengébb" lenne.Na mindegy, ez van.
-
havast
aktív tag
Megérkezett a Spigen Tough Armor tokom az USA-ból. Szokásos Spigen minőség. Tökéletes
-
david5745
tag
Van ráesély hogy ma átvegyem a telefont ha már tegnap az írta hogy kiszállítás a pick pack pontra ???
-
Luser2000
addikt
válasz MultiDoodad #1703 üzenetére
Átvettem a saját készülékemet.
Péntek délelőtti rendelés, mai átvétel ED üzletben Bp-en.
Fehér, Octa Core.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Djatis
senior tag
Elvitte ma a MAGYAR POSTA a telefont! Látom szegény magyar samsungnak már gls-re sem futja!
Majd írok hogy állatak a javításhoz és mennyi időbe telt!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Dr V
őstag
Van valakinek bronz gold színben? Kinek hogy tetszik?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
leslien
nagyúr
akinek a exynos van most nyomjon egy antutu teszt pls. nem mintha számítana..
kezdődik a lollipop láz nexus tulajoknál csak egyetlen ember sztem a földön aki húzza a száját az a nejem neki Nexus 4 van . "mi a szarnak mar megint elb.. ni mindent"Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
boksz
senior tag
Illetve lehet állítani témákat, szerintem felesleges ez a fehér telefonálási képernyő például.
-
david5745
tag
mikor voltam kipróbálni engem rendkívül idegsített és szerintem fog is még meg nem szokom az S3nál is legszívesebben elhajítottam volna mikor alapból úgy fogadott egy pucolás után
akkor most ezzel hogy kellene fotóznom csak rákoppintok és mindet csinál magától ???[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
válasz migabi24 #1702 üzenetére
Az faja !
Akkor hogy lehet megoldani a fix fókusz illetve expozíciót ? A Note 3-nál ha benyomtam és nyomva tartottam az exponáló gombot akkor megjegyezte a mért adatokat és utána meg tudtam szerkeszteni a képet.
Itt, hogy lesz ? Ez komoly visszafejlődés !!!!https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
MultiDoodad
aktív tag
Háhá tegnap írtam nekik... most jött az sms hogy menjek be a készülékért 3 napon belül
-
boksz
senior tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kikapcsolni az automata sorozat fotózást ?
A note 3 - nál ki lehetett kapcsolni, de itt nem látom !https://www.flickr.com/photos/boksz/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest