-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabahorti
csendes tag
Nekem a frissítés óta nagyon gyorsan lemerült. Frissítés előtt csak zenehallgatással egy nap 20-30%-ot merült ma ugyanez majdnem lenullázta. Mikor lejött a frissítés (tegnap 18:00 körül) azután vettem le a töltőről 100%-al ! Ma töltöttem másodjára kíváncsi leszek eljátssza-e ugyanezt
-
csabahorti
csendes tag
Nekem még MJ1-em van hol lehet frissíteni MJ3-ra?
-
csabahorti
csendes tag
Sajnos ma megint jelentkezett a képernyő zöldülése fogalmam sincs mi hozhatja elő,először csak a simán lezártam a kijelzőt és közben zöldült be most pedig a snaptárban voltam és miközben nézegettem egyszer csak bezöldült. Senki sem tapasztalt még ilyet? Mit javasoltok? Vigyem is gariba vagy valami frissítés segíthet a problémámon?
-
csabahorti
csendes tag
Ma megijesztett a note3-am! Mikor megnyomtam a kijelző lezárógombot zöldes hatása lett az egész képernyőnek majd mikor vissza kapcsoltam akkor is úgy maradt,csak akkor múlt el mikor újra ki és be kapcsoltam a kijelzőt! Szerencsére azóta se jelentkezett remélem nem is fog! Valakinek esetleg hasonló dolog történt? :/
-
csabahorti
csendes tag
Valaki tud mondani valami jó progit ami segít befogni neten keresztül a class fm-et?? Nagyon hiányzik az fm rádió :/
-
csabahorti
csendes tag
válasz sztrogoff19 #1445 üzenetére
Nekem most van először toll a mobilomhoz és én kegyetlenül beleszerettem szinte csak azzal nyomkodom.Ami igazán tetszik nekem mondhatni hogy nagyon rondán írok és elsőre felismer akármit írok! Toll által elérhető programok nagyon hasznosak ha olyan helyzetbe kerülsz de nem sűrűn használom!
Dondenis:Az aksi időtartamra visszatérve az első nap fullon volt a kijelző,%-ban sajna nem tudom már mennyi volt nem emlékszem :/
-
csabahorti
csendes tag
Bocs az újabb kommentért de elfelejtettem beleírni hogy ha valaki tudja hogy lehet a gif-eket megnyitni a gépen és leírná nekem az is megköszönném!!
-
csabahorti
csendes tag
Valaki tudna linkelni egy webshop-ot ahonnan tudnék rendelni egy jó kis fóliát?? Előre is
-
csabahorti
csendes tag
Végre megérkezett a saját not3-am is,így 2 hét után Nem volt egyszerű de megvan!!
-
csabahorti
csendes tag
Ma szerencsés Samsung Galaxy Note 3 Flip Wallet tulajdonos lettem A telefon szerdán lesz két hete hogy megrendeltem a Telenortól és ma is annyit tudtak mondani hogy talán csütörtök!!! Nem bírom már sokáig már egy hónapja csak Note3-as vidiket lesek
-
csabahorti
csendes tag
Én múlthét szerdán rendeltem meg a telenortól a telót és csak jövőhét hétfőn jön meg! Ez mi??
Am Arénában vagy környékén merre találok tokokat hozzá??
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest