- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Markizmark #7095 üzenetére
milyen a kártya?mekkora?nekema 16gbos kingstont eszi...
imi:5:12 nagyon jó?nekem AHD6 elment simán 8-9 órákat is.most crash4.2 neak kernellel 44% 4 óra 20 perc kijelzővel -
Markizmark
addikt
Neak kernel bármilyen rom alatt ki dobja az sd kártyámat... Ez mi a rák lehet?
-
DarkChild
senior tag
Óra:perc? Tyuhh, fogalmam sincs, de elég sokat nyomkodtam
(Mostanság már a laptop helyett is inkább a Note-on olvasgatok.)
A "trükk" annyi volt, hogy mivel a fényviszonyok amúgy sem a legjobbak ezekben a napokban, a fényerő olyan 10-25% között volt állandóan és amikor nem nyomkodom, kikapcsolom az adatátviteli funkciókat (WiFi és Mobile data is offon.) -
DarkChild
senior tag
Egész jó időt sikerült futni most a kütyüvel
(Csak azt nem értem, hogy a 'Maps' miért zabált olyan sok akkuidőt, mikor még a GPS modul sem volt bekapcsolva... Van valakinek tippje?) -
prebuds
aktív tag
Omega 9-ben a kamerában hol lehet beállítani, hogy adjon hangot fénykép készítésekor? A zárhang engedélyezve van, a teló nincs rezgőn és nincs is némán, mégsem ad hangot...
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #7077 üzenetére
Felejtős, root kell hozzá.....
-
szaszabee
aktív tag
Függö telefonra rakhatok független romot?
-
gyuri2008
veterán
válasz
ForRedGlory #7077 üzenetére
Ezt hogyan lehet a gyári romra felrakni?
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki valami újra vágyik...
Meglehetősen kellemes a működése ahhoz képest, hogy csak egy port. Mondhatni, egyszerű, de elég jó. Hasonlóan az Apex/Nova launcherhez, tökéletesen lagmentesen teszi a dolgát. Ugyanolyan lapozós az effect benne, mint TW-ben, csak szerintem folyamatosabb. -
válasz
ForRedGlory #7074 üzenetére
Én a sorok között csak ezt a bézs hátteret látom...
-
Zsilet1
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy ideje, hogy veszek egy Note2-t. Mától olcsóbb lett T-nél az LTE verzió. Sőt, olcsóbb, mint a sima Note2. LTE-re nekem semmi szükségem, szerintem soha nem fogom használni, viszont olcsóbb.
Note2 tulajoktól kérdezném:1. ki lehet-e kapcsolni az LTE-t? Nálam az akkuidő nagyon fontos szempont, nem szeretném ha gyorsabban merülne, mint a sima verzió.
2. ha nem is lehet kikapcsolni, tud-e annyit üzemidőben, mint az LTE nélküli verzió?
Az fm rádió hiánya nem zavar
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!! (gyors válaszra lenne szükségem)
Zsilet
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #7072 üzenetére
szerintem is jobb a note1
-
ForRedGlory
félisten
Ezt érdemes elolvasni... de csak kiegyensúlyozott elmével, akinek labilis az állapota, meg se kísérelje megnyitni, mert kipotyog a haja...
-
válasz
-Gerzson- #7060 üzenetére
Halihó!
Nálam is ez a helyzet a kettős programkezeléssel.
Zavarni viszont nem igazán zavar. Az, hogy mivel fogadom a hívást, nem igazán számít, lényeg az, hogy tárcsázóként az exDialer jöjjön be, mivel ezerszer jobb, mint a beépített -- de hívást fogadni mindegy.
Az SMS - Handcent SMS kérdésnél hasonló a helyzet.
Üdv: MaCS
-
válasz
ForRedGlory #7066 üzenetére
Ha hibásan akarjuk írni akkor feltétlenül!
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Melyik a jobb kernel redpill vagy a perseus....
Laca -
zsolt501
nagyúr
Egy kérdés jutott eszembe a videó lejátszással kapcsolatban, mégpedig a 24p-s filmeket hogy viszi a telefon?
25p-t vagy 30p-t csinál a filmekből HDMI-n vagy ki tudja tolni a 24p-t is? -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
szaszabee #7059 üzenetére
Nem sokat neteztem vele, főleg média fogyasztásra használom. Youtube például kiválóan működik, böngésző sem akadt, bár csak egy próba erejéig néztem meg. (Nem szeretek TVn böngészni, bár ha monitorhoz akarod csatlakoztatni, teljesen releváns kérdés).
Eddig stabilan teszi a dolgát, de szívesebben nyilatkoznék kicsit több használat után.Kiegészítés No.3:
Komoly haderőket mozgósítva kiderült, hogy a dobozon és a promócióban lévő hivatkozás a full hd-re, nem teljesen alaptalan.
Azt állítják, hogy a készüléken található Full HD fájlokat is stream-eli. Azt senki nem állította viszont, hogy úgy is fogja megjeleníteni a kiválasztott eszközön. -
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Parallaxis #7058 üzenetére
Azt még megérteném, hogy az általam telepített DialerONE vagy ExDialer az alap Phone alkalmazás segítségével telefonál.
De ha indítok egy hívást, az új programokból akkor a Phone felülete ugrik elő....
Ha pedig bejövő hívás jön akkor is a Phone felülete jön elő ...Így mi értelme másik tárcsázót telepíteni, ha mindig az alap Phone felületet látom
Nálad is így működik?
Az előző DEFY-men a DialerONE telepítése után soha többé nem láttam az alap tárcsázót....
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
AliceWake #7050 üzenetére
Kiegészítés No.1:
Ha valaki éppen közbeputtyog neked, mondjuk facebook app-ból, nem fog tudni felcsatlakozni. Nem kell kilőni az alkalmazást, csak ne pont akkor szóljanak közbe, amikor próbál kapcsolatot létesíteni.
Utána viszont, nem okoz neki problémát, ha filmnézés közben chat-elni is akarsz.
Értesítősávot akadás nélkül lehet rángatni. Filmből kilépés/belépés problémamentes.
Kiegészítés No.2:
rendületlenül melegszik -
-Gerzson-
aktív tag
Némi problémám akadt, amelyre nem találok megoldást.
Telepítettem a Handcent SMS-t és a Dialer ONE tárcsázót, és hasonló gondok vannak mindkettőnél:
-Amikor kapok egy SMS-t. Két jelzést kapok. Az egyiket a telefon alapértelmezett SMS programja adja, a másikat a Handcent SMS. Soha nem kérdezett rá a telefon, hogy melyik legyen az alapértelmezett program.
-A tárcsázóval hasonló a gond: Ha hívást indítok a Dialer ONE-al, a bontás után az alap tárcsázó névjegy kártya oldala jelenik meg. Ha bejövő hívás jön, akkor az alap tárcsázó indul el.
Hogyan lehetne a telefont rábírni, hogy csak az egyik alkalmazást használja?
Nova launcher alatt történnek ezek a dolgok, nem tudom, hogy ez számít-e?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
gyuri81 #7049 üzenetére
Úgy egy 8x6 cm-es, fekete dobozka. Érkezik hozzá egy emberes hosszúságú hálózati kábel micro usb-vel és egy HDMI kábel.
Az üzembe helyezés és a párosítás totálisan hülyebiztos.
Én úgy 7 méterről használom, semmi laggolást nem fedeztem fel, még számottevő interferencia esetén sem. Ha nagyon megvadulsz és rohamtempóban megpróbálsz egyszerre több dolgot csinálni, akkor várni kell, míg utóléri magát, de ez nem von le az élvezeti értékéből.
Hátránya, hogy bluetooth-szal párhuzamosan nem képes futni.
Előnye (számomra), hogy nem kell egyéb beviteli eszköz, teljesen automatikus az első párosítás után, nem kell hozzá felállni, hogy elindítsam/kikapcsoljam, mindig a kezemben van a készülék, etc. Kicsit eszi az akksit, de mivel bárhol lehet a telefon a hatókörön belül, akár tölthetem is menet közben.
Kép/hang/felirat hibátlan.A cikk szerint csak 720p-t támogat, a doboza szerint
'Wireless Multimedia Streaming Full HD',(megnéztem,a TV szerint is 720) továbbá a multitasking támogatást, vagyis nem támogatást sem értem pontosan... Nekem úgy tűnik, csak a multiview nem megy. Az meg, hogy nehezen üzemelték be a holmit, no comment -
Dr V
őstag
És mi a helyzet a Samsung ECS-K200 autós tartóval? Valaki vett már ilyet? Én az interstoreból rendeltem meg, több, mint 1 hete, de ma írtak, h még a beszállítójuk még mindig nem szállította le nekik... Itthon ami van az majd 2000el drágább mindenhol.
-
Atus85
aktív tag
Hali. A note2 és a note2 LTE között van egyéb különbség az LTE-n kívül?
Lte ha ki van kapcsolva akkor nem merül gyorsabban a sima note2-nél ugye?
Ki lehet választani beéllításokban külön a 2g, 3g, és LTE-t is? -
Tippmix46
senior tag
válasz
ronson88 #7031 üzenetére
kérdés a dokkolós linkeddel linkkel kapcsolatban:
a HDMI rész a teló esetében úgy működik vajon, hogy ha rákötöm a led tv-re, akkor az egy külső vinyónak látja és lehet róla mkv filmeket lejátszani?
házimozi erősítőhöz akkor nem marad HDMI kimenet, optikai meg nincs rajta, szóval marad a jack? hát ez elég vékony a hangnak nem? -
Fradipuma
tag
Küszi szépen a válaszokat, akkor beszerzek egyet!
-
DarkChild
senior tag
válasz
Fradipuma #7034 üzenetére
Bemész mondjuk a Vision Expressbe és kérsz egy mikroszálas törlőkendőt. Szemüveglencse tisztításra van kitalálva, szóval nem karcol. 6-700 forint és szépen meg lehet vele tisztogatni a telót is, bár nem árt hetente kimosni, mert ha telítődik a kendő az ujjlenyomatokból fakadó zsírral, utána már csak maszatolni lehet vele...
-
Fradipuma
tag
Valaki használ közületek törlőkendőt a telefonhoz? Milyet ajánlatok a képernyőhöz ami rendesen megtisztítja?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
magnusheron #7029 üzenetére
Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Szövegfelolvasó kimenete - Vezetés mód = kapcsold ki
-
magnusheron
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot de nem találtam megoldást a problémára.
Egy hete van note-om, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az ébresztés közben először férfi aztán női hang kezdett el karattyolni, a pontos időről, sőt még akkor is bemondja a telefonszámot, ha SMS érkezik, vagy hívás. Néztem a beállításokban, de a Talkback ki van kapcsolva mégis beszél egyfolytában ha hívás SMS jón
Valami ötlet, hol lehet kikapcsolni?
Zsolti
-
-Gerzson-
aktív tag
Üdv
Ma (először) a fejhallgató kimenetet csatlakoztattam az autó rádiómhoz.
Nagyon alacsony a hangerő még 100%-on is (kimenő jelszint)
A Rádió adásokat az autó rádión kb. 10-es álláson hallgatom (0-35-ig lehet állítani)
Az előző telefonomat (DEFY) kb. 13-15
A note2 kb 25-28 -on adja "ugyanazt" a hangerőtEz már elég gáz, mert ha vissza akarok váltani rádióra adás hallgatásra akkor a hangerőt is tekergetnem kell mert különben őrülten hangos a rádió
Korábban volt szó a note2 hangerő növeléséről. Működött ez valakinek?
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Tud valaki ilyen dokkoló hol lehet venni Magyarországon. -
zack
nagyúr
Visszakértem 2200ft értékben 5 app-nak az árát... Egyszerűen nem olyan világot élünk, hogy ha már fizetek valamiért, akkor ne azt kapjam amit vártam a pénzemért.
Természetesen a pénzt visszaforgatom, és meg is van az a 3 app, amit megveszek.
InoMail - Email (1100ft)
Tapatalk Forum App (658ft)
Pro HDR Camera (442ft)Esetleg hozzácsapnék még egy faszányos SMS progit is a GoSMS helyett.
Tudtok más alternatívát? -
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #6997 üzenetére
Hihetetlenek vagytok.
Egy ilyen kis apróságon hogy tudtok összekapni?Teljesen felesleges. Mind a ketten szakmailag ott vagytok a szeren, ha egy mód van rá, ne vesszetek már össze ezen.
Jó lenne ha legalább azok a tagok példát mutatnának a többieknek, akik emelhetik a topik szakmai színvonalát.Tisztelettel...
-
t.imi
addikt
válasz
AliceWake #6987 üzenetére
Feree13 Note kicsit kényelmetlen volt, de legalább minőséget éreztem rajta és imádtam
S3 méretben lett volna jó, de ennyi nyüggel,...inkább nem, egyértelműGO launcert használok, alapban 5x5 ikon elrendezéssel. Nekem nem tetszik a touchwiz
Ha többet bír üzemidőben, az csak jó.
Note óta volt már lg l9, zte x in, sony ion de, agyvérzés mindegyik.
Itt legalább van érzékenysége a kijelzőnek, gomboknak, ráadásul még világit is, nem kell totozni, melyik hol van.
Nem minhta nem lehetne megtanulni, de 100+ kategóriában ne kelljen már matatni.
Agyrém, hogy csak ez marad már megint
Nem vagyok samu fan, s2, noteval nem volt annyi gondom összesen, mint a többi droid gyártó termékével egyenként. -
exelsior1
senior tag
válasz
szaszabee #7002 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Red-Rubberized-Chrome-Stand-Hard-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-/290835074585?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item43b71f0e19. Ilyesmim volt a Note-hoz is, csak annak az elején egy krómszerű kerete is volt. Ez így kisebb, de maga a hátsó rész ugyanaz. Két állású kitámasztó, nagyon finom gumírozott műanyag, remek tok volt, remélem ez is az lesz
-
zsolt501
nagyúr
Használ valaki ilyet, mi a véleményetek?
-
ForRedGlory
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
Howkeddlee #6960 üzenetére
Ajánlom a Prohardveres cikket kezdésnek, ABU85ért ehez és nem mellesleg jól leírja, AnDanta, Bog... meg az egész mobilarena már elnézést de koklerek gyülekezete.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS routerek
- Parfüm topik
- Mini PC
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest