- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Van e olyan lehetőség, hogy a telefon kameráját használjam webkameraként pc-vel összekötve, vagyis a telót kellene pc webkameraként használnom.
Az iPhonra létezett ilyen program, itt nem tudom hogy van e. -
MPeter87
őstag
Ha esetleg valaki eladná a Note 2-t, írjon egy PÜ-t. Eladtam az S3-at, kellene valami helyette.
Bocs, hogy ide, de hátha... -
zack
nagyúr
Srácok!
Külső tápos 3,5 mobil rack működik OTG kábellel? rendesen megjelenik meghajtóként?
-
markusz5
csendes tag
[link] ezt valaki
-
DarkChild
senior tag
(#9483) aicon: köszi, hát van pár oldal
(#9488) Feree13: PDF-re Adobe Reader?
Még egy a stock ROM témához: annyian emlegettétek, hogy új ROM feltétele előtt készüljön biztonsági mentés... Szóval, ha a gyári XEH 4.1.2-őt ráteszem, előtte szükséges lementenem a telóról a TMH-s 4.1.1-et arra az esetre, ha kezdene besz*rni a készülék, vissza tudjam állítani a gyári állapotot? Vagy elég, ha letöltök egy originál TMH-s 4.1.1-et és baj esetén azt varázsolom vissza a kütyüre? (Mi a helyzet ilyenkor a flashelést számlálóval?)
-
Ferdzsoo
addikt
Polaris viewer helyett mit ajánlotok doc és pdf nézegetésre?
-
puskint
tag
válasz
zsolt501 #9485 üzenetére
Akkor talán válaszold meg te.
#Titana: tényleg nem olvastam el figyelmesen, úgy emlékszem, neked Nóta1-esed volt, nem? (Próbáld meg restart után megnézni. Ha úgy sem írja ki, lehet, neked más rev. alaplapod van, amit még nem ismer a progi, vagy egyszerűen bug-os az app.) De ha rendes garis a telód és nem root-olt, akkor a Samsungnak javítania kell meghibásodás esetén. Időközönként azért csinálj adatmentést és a frissítéseket se hanyagold el, többet úgysem tehetsz.
-
puskint
tag
Szia,
mivel a telód Nóta1, nálad nem áll fent a hirtelen elhalálozás veszélye. Egy dologra kell ügyelned: csak biztonságos kernel mellett szabad factory reset-et/format-ot csinálni, máskülönben az is bekrepálhat.#imi314: a régebbi verziókat már nem lehet letölteni, mert a csávó leszedte a szerverről; amúgy ma jelenik meg az AHD13-as, az nem lesz jó?
-
aicon
senior tag
válasz
DarkChild #9480 üzenetére
Itt nézz körbe az xda-n. Mindenféle kiegészítő, tokok, fóliák,stb.
-
Titana
tag
válasz
puskint #9361 üzenetére
Sziasztok,olvastam ,hogy a teszt megmutatja,hogy hibás chip van-e a gépezetben.Nos,letöltöttem a teszt progit a play áruházból és amit ott mutat az eMMC chip felsorolásnál: Type,Date,CID,FwRev, az nálam így néz ki: Type: VTU00M, Date:09/2012, CID./ Az FwRev: nálam hiányzik,Mert ugye az mutatja,hogy hibás-e a chip.Samsung hivatalos üzletben vettem,magyar garis.Ezt a playről másoltam ki,itt szerepel az FwRev:
Tudtok ebben segíteni,hogy akkor hogy tudnám elő varázsolni az FwRev részt?Várom a válaszokat,előre is köszönöm. -
DarkChild
senior tag
Hmmm, ma huzamosabb ideig használtam a telót a gyári Protective Cover nélkül (ami a megvétele óta szinte non-stop rajta volt) és rá kellett jöjjek, hogy piszok jó a fogása a tok nélkül - sokkal kecsesebb, kényelmesebb... asszem' nem is teszem vissza
Tud valaki valamilyen jó minőségű bőrtokot hozzá? (A gyárit leszámítva nem nagyon láttam még jót...)
-
torrente777_
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #9478 üzenetére
Mind a 2 vel kompatibilis de én azt javaslom ami benne van (gyári).
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
torrente777_ #9477 üzenetére
Üdv.!
Romod NEAK vagy Perseus kernellel kompatibilis?
Köszönöm előre is válaszod! -
Hauptmann
veterán
A MotionWiz-t rá lehet bírni arra, hogy az aktuális napot teljesen kibírja, tehát "Hét" helyett "Hétfő" jelenjen meg? A HTC Sense-t egy kis ügyeskedéssel meg lehetett oldani így.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Giovanny #9466 üzenetére
Nekem is volt XZ-m két napig Note 2 után, ill kb 1 hónappal N2 után közben volt One x is. Szerencsére sikerült N2-t szerezni helyette igy használva továbbra is sokkal jobb összeszedettebb a kijelző a felbontást leszámítva sokkal jobb a hardver lehet gyengébb de ugyanolyan gyors a rendszer ami alapból jobb mint a Sony-é. A magam részéről azt mondhatom bánnád már aznap a cserét
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Parallaxis #9470 üzenetére
S e t h
Hauptmann Így van, én is megerősíthetem. A 8 napos elállási jog minden távoli felek között létrejövő "szerződés" esetén fennáll. Ergo, ha neten vásárolsz, webshop, miegymás (leszámítva az apróhirdetéseket), jogodban áll 8 napon belül, eredeti állapotában visszaküldeni. Indoklás nem szükséges. Egy sima, bocs, mégsem tetszik is elegendő. -
Parallaxis
addikt
válasz
Hauptmann #9468 üzenetére
Igen, a kézhezvételtől számítva van 8 napod arra, hogy elállj a vásárlástól, ilyenkor még indoklásra sincs szükség. A boltnak kötelessége visszavenni és a vételárat visszafizetni.
S e t h:
Semmit nem kell indokolnod, nem kell a termék és kész, kapod vissza pénzed (maximum 30 napon belül kötelesek visszautalni, de én eddig 3 esetben éltem ezzel a jogommal és azonnal visszakaptam a vételárat).
-
Hauptmann
veterán
válasz
Parallaxis #9464 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy ha futár hozza ki a cuccot, és mondjuk a negyedik nap megjelenik egy dead pixel, akkor szó nélkül visszaküldhetem?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok, gondolkodok rajta hogy lecserélek a note2 egy Xperia Z-re, szerintetek megéri, lenne értelme?
-
imi314
senior tag
Tudna valaki linkelni AHD 9,10 vagy 11hez letöltő linket? Mert a 12es nálam nagyon bugos...
Előre is köszi -
Parallaxis
addikt
válasz
S e t h #9459 üzenetére
Én még véletlenül sem mennék el személyesen átvenni a készüléket, mert ha 1-2 nap múlva fedezel fel valamit, akkor vacakolhatsz a garanciával. Ha futár hozza, akkor 8 napon belül minden indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, ennyi idő meg elég arra, hogy kiderüljön, ha valami nincs rendjén.
A garanciapapír meg mint írtam matrica nélkül is szabályos, van ismerősöm aki Samsung márkaboltban vásárolt és ott is matrica nélkülit kapott.
-
markusz5
csendes tag
Hali!
Segítene nekem valaki, hogy hogyan állítsam vissza a telóm full gyári állapotba? Rootolt, és visszalehet állítani unrootoltra? PÜ-ben részletesen ha leírná valaki megköszönném
ja és a 32Gb-os Sd kártyám volt eddig az elsődleges memória amire az appok lettek telepítve, ha a telefon belsőmemóriája lesz újra az elsődleges akkor ugyanúgy működnének az appok az SD kártyáról?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Hauptmann #9455 üzenetére
Kerestem a dobozon a régió kódot, aztán a készülékben, annyit sem tudtam, hogy hol kell keresnem, aztán közöltem ,hogy a jótállási jegy nem megfelelő, mert ezt nem fogadja el a Samsung, erre az üzlet vezetője hozott egy matricásat és mondta, hogy a Samsung hol ilyet , hol olyat küld nekik.Vágtam egyfajta arcot , mivel amikor beléptem hozzájuk, akkor már azzal fogadtak ,hogy nincs meg a teló, másnap lesz csak, de futár kihozza, mondom oké, de a pixelhibák miatt én szeretném látni, azért is jöttem személyesen és ők azt mondták lesz teló az üzletben.Erre válasz-- a Samsung a subpixel hibára is jótállást vállal.Mondom ez nem így van, de nem is vitázni jöttem, mikorra lesz teló, azt mondták 2-3 óra.Utána közölték, igazam volt, a Samsungnál sem egyértelmű ,hogy most akkor hány pixelig nem is nagyon állnak szóba az emberrel. A szép az egészben, ha nem személyesen megyek, akkor nem szabályos jótállási jegyet küldenek, így viszont megvan.
Egyébként meg vagyok elégedve az üzlettel ,viszont kétszer mentem már el hozzájuk, kb 100 km, aztán közölték ,hogy még nincs meg a termék, majd a következő napon,de előtte azt mondták oké, menjek csak. -
Parallaxis
addikt
-
imi314
senior tag
válasz
Parallaxis #9456 üzenetére
de ahhoz viszont root-olt teló szükséges.
-
Fradipuma
tag
Egyik haverom most itthon van(MO-n), és a note 2-jén van 1 kis hajszálkarc a kijelzőjén. Alig észrevehtő, de ha jobban megnézi az ember, azért látszik. Kérdés az, hogy ezzel a hibával lehet gariztatni itthon az UK-ban vett telefont? UK garanciapapír van hozzá.
-
Hauptmann
veterán
Akkor ezek szerint tényleg a Samutól szerzik. Viszont a matricás garijegyért külön kell szólni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Hauptmann #9448 üzenetére
Köszi, ezt még így senki sem írta le, szóval XEH kódos és először magyar nyelvet kínálta fel amikor bekapcsoltam, a chip is jó, szóval egy pont az iponnak.
Ja és most járok 5 óra 52 perc kijelzőnél, az aksi 40 %-on viszont én le szoktam venni a fényerőt, mivel rengeteget olvasok és este kiégeti a szememet, ergo nem mérvadó az adat.
-
válasz
ZoliM@ster #9408 üzenetére
Jó, értem, végül is van rá 2 év garim, ha ezalatt kipurcan, majd megcsinálják.
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
taranis #9442 üzenetére
Sajnos így van, a múlt hónapban közel 4 GB-volt a forgalmam amit a netes rádiózás okozott.
És ebben csak napi 2-2 és fél óra webrádió miatti net használat van.Érdekes, hogy egyre jobb vasakat lehet kapni, de nem tudod "rendesen kiszolgálni" nettel, mert nincs rá megfizethető publikus csomag.
-
Hauptmann
veterán
Gyári recovery megmondja (kikapcsol, majd hangerő fel + Home + Power gombok együttes nyomva tartása után ha bekapcsol a képernyő, akkor a Power gomb elengedése), illetve legelső indításkor milyen nyelvet kínált fel?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Hauptmann #9422 üzenetére
Én náluk vettem, régió kódot mai napig nem tudok, KIES szar, készüléket nem rootoltam. Matrica nélküli jótállási jegyet adtak, reklamáltam, adtak matricásat, 24 havi garancia.Két hete vettem azonnal jött rá a 4.1.2, fogalmam sincs milyen piacra szánták ,viszont nem a rossz szériás chip van benne.
-
taranis
addikt
Amíg a szolgáltatók tartanak attól, hogy a népek neten keresztül telefonálnának inkább, addig nem is lesznek olyan csomagok, amik kiszolgálnák a rádiózást, mint igényt. Sajna ahol wifim van, ott meg már pont nem rádióznék. Na mondjuk emiatt még nem vennék sima Note2-t, kivéve ha a közízlést a metál jelenti majd, és az szól a kereskedelmi rádiókból
-
DarkChild
senior tag
válasz
Parallaxis #9416 üzenetére
A mobilos Odin is jó lehet feltenni a stock ROM-ot, vagy mindenképp az asztalival érdemes próbálkozni? Ha jól vettem ki a külföldi fórumok hozzászólásaiból a mobilos előnye, hogy flashelés esetén a számláló értéke nem változik (vagyis ami nyilvántartja, hányszor lett módosítva a ROM)...
-
taranis
addikt
válasz
MaciLaci1970 #9441 üzenetére
Mondjuk a napi szinten használt webrádióhoz elkelnek a több gigás internetet tartalmazó csomagok, amik nem kifejezetten olcsók. Most a Flottát nem beleértve.
Nekem most Mozaik L van a T-nél, aminek a felét beszélem le kb, csak megmaradt egy korábbi hűségből, de az 1Gb netjét kb egy hét alatt elrádióznám szerintem a reggeli Pestre buszozással -
MaciLaci1970
aktív tag
Jogos (lenne) a felvetésed, de mivel BT fülest használok, a sima verzióban lévő rádiót sem tudnám kihasználni.
Viszont a neten mindent megtalász az on-line rádiók között, főleg ha még azt is figyelembe veszed, hogy nem mindenkinek a zenei izlését tudják kiszolgálni az FM-en elérhető adók.Szerk: (#9438) Hauptmann:
Sőt szerintem még rosszabbul is fogyaszt!
Persze mivel nekem az egy napos használat megfelel így nincs probléma. -
exelsior1
senior tag
Jaja, annak idején hívtam őket 2-szer, mindkét alkalommal nagyon pozitív volt az "élmény". Meg, azt mondta a szervizes, hogy ritka hogy elviszik a telót javítás helyett, szal ha bedöglik az alaplap vagy ilyesmi simán betesz ott helybben egy újat szerintem (amikor a Note-omhoz hívtam volt is nála extra alaplap (mindenből van min 1 darab), ki is próbáltuk hogy a kijelző jobb lesz-e azzal az alapl.-al de sajna nem. Meg, simán kicserélték a kopott keretemet is (mondjuk a Samu autóstartója koptatta ki
), de ismerősök is mesélték, hogy nálunk is meglátott pl egy mini karcot belül a hangszórón a szervizes és azonnal cserélte is meg ilyenek, szal eléggé jól állnak a dolgukhoz, elméletileg ez a helyben javító szervizfutár elég egyedi és csak nálunk van ilyen még egyelőre.
-
zack
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #9436 üzenetére
Tegyük hozzá, abban az esetben jó döntés, ha a rádiót nem használod ki, mert az nincs az LTE-s változatban.
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
zsolt501 #9424 üzenetére
Szia!
Szintén LTE verzióhoz.
Flottás T-mobiloskét 7 GB-ot kapot 3708,- , persze ez még csak ha jól írom HSDPA+ de akkor is már 21-25Mb/s sebességgel robog, és ezt meg osztom a tabletemmel ha kell és már az is gyorsabb mint a saját 3G-s hálózata, ezért ott már le is mondtam a 3 GB-os 2990,- os csomagot (Telenor) hűség nélküli ár volt de sajnos lefedettség nélküli is.
Ahol a telenorral nem volt semmilyen kapcsolat ott a T-mob fellép a 4G-s hálózatra (pl.: Üllő)
Késöbb ha tényleg elérhető áron lesz az LTE (60Mb/s) akor még mindig alkalmas lesz a készülék és emiatt biztos nem kell majd váltani, persze sok minden másért megéri majd.
Jó döntésnek gondolom, hogy az LTE-s verziót választottam, pláne mikor még a T-nél január végén olcsóbb is volt mint a sima.Üdv: MaciLaci1970
-
Ferdzsoo
addikt
Srácok nemtudom hogy live wallpapert használtok e vagy nem, én eddig azt használtam, az utolsó feltöltés óta kivettem, sima kép van most bent, drasztikusan nőtt a kijelzőidőm. Eddig éppenhogy elment 4 órát 4.1.2- vel, most meg 4 óra 20 percnél vagyok 32%-al. Nagyon komoly. Lehet meglesz az első 5+-om.
Term. Ugyanolyan hqsználat mellet produkálja... -
zack
nagyúr
Én beszéltem velük még S2-vel kapcsolatban. 2-3 nap mire kijön a szervizes. Ez kb a max, ha nagyon elfoglalt.
Megkérdezik hogy a kedd du 16h jó e...Ha jó akkor beírnak arra az időpontra. Ha nem, akkor későbbre.
Nekem mákom volt, mert valaki kiesett az egyik időpontról és betettek a helyére. Az más kérdés hogy én is lemondtam, mert megoldódott. -
Hauptmann
veterán
válasz
zsolt501 #9424 üzenetére
Pesten vagyok, itt van LTE, de egyelőre nem akarok ilyen előfizetést. Azt tervezem, hogy nagyjából két évig kell nálam kihúznia a Note 2-nek (a mostani HTC HD2-m is két éves most), aztán ki tudja, mi lesz akkor. Vagy várjam meg a HTC One-t? Bár elsőszériás telefont nem szabad venni.
-
DarkChild
senior tag
Wow, még a szervizek közül is lehet válogatni? Az pöpec
Korábban olvastam, hogy valakinek a Telemaxhoz került a készüléke és háááááááááát...Sok jót mondjuk a neten sem lehet olvasni erről a szervizről, szóval nem lennék nyugodt, ha egy esetleges hiba esetén hozzájuk kerülne
(#9427) zack: thx az infót
-
-
zack
nagyúr
válasz
DarkChild #9426 üzenetére
Elvileg a helyszínen cserélik az alaplapot. Gyakorlatilag is, nem egy ismerős járt már így.
Ne keverjük a futár szolgáltatást a prémium garival, mert teljesen más a kettő.
A Samsung garis vonalon ki kell emelni, hogy helyszíni prémium garanciát szeretnél, és akkor úgy is állnak hozzá. Ha elmondod a hibát, és nem közlöd mit szeretnél, ők alapértelmezettként futárt küldenek érte, és elviszik cseretelefont biztosítva. -
DarkChild
senior tag
válasz
zsolt501 #9423 üzenetére
Engem inkább az bosszant, hogy hiába emlegetik sokan a "Prémium Futár" szolgáltatást, ennek ellenére úgy tűnik, hogy ha mégis beüt a ménykű', nem 1-2 óráig kell nélkülözni a telefont, hanem 3-4 hétig. A hazai beszámolók szinte kivétel nélkül több hetes javítási időkről szólnak, holott a hiba - minden bizonnyal a Samsung által is - ismert, nem értem akkor miért kell ennyit időt várni egy MB cserére...?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Hauptmann #9422 üzenetére
Én az LTE részhez szólnák hozzá, szerintem ez akkor éri meg, ha olyan helyen használod ahol ez elérhető, illetve olyan az előfizetésed, mert még nem igazán versenyképes, illetve elég lassan épül ki az országos lefedettség, illetve mire kiépül akkorára az árak is esni fognak, és ez a készülék is elavul.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Levente #9417 üzenetére
Számomra kissé kiábrándító egy ilyen prémium kategóriás telefon esetén az ilyen hibák, és az is hogy szoftveres trükközés kell ahhoz hogy idő előtt ne dobja fel a talpát. Ezt azért nem szabadna a Samsungnak megengedni magának, már csak azért sem, mert elég szép eladási számmal rendelkeznek.
Nekem ez a szoftveres trükközés olyannak tűnik, mint egy ember esetén a műláb attól még nem lesz 100%-os, még ha járni is tud.
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Note 2 vásárlás előtt állok, ezze kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Valaki innen vásárolt az iPON-tól? Mi a régiókód? Elvileg két éves gyártói garival adják, tehát XEH-nak kellene lennie.
2. Olvasva ezt az eMMC mizériát, lehet, hogy érdemes lenne várni egy-két hónapot, hogy a régi chip-es készletek kifussanak?
3. Ugyan még nincs az iPON-nál az LTE-s verzió, de a jövőt nézve inkább érdemesebb lenne azt megvenni? Most tudom, hogy külön előfizetés kell az LTE-hez, de aztán ki tudja, lehet, hogy később mindenki számára elérhető lesz, és akkor meg jól jönne.
Köszönöm.
-
-
Levente
aktív tag
válasz
Hát, jó lenne megnyugodni, csakhogy az én esetem nem megnyugtató több okból sem.
Október végén vett Note II harmadik hete nincs már nálam, alaplap csere kell.
Elméletileg nem is bug-os a chip és a memteszt is jó eredménnyel zárult anno.
4.1.1. igen rövid ideig volt rajta.
Mégis behalt.
Részletekkel majd a tortúra végén szolgálnék.
Nem riogatásnak szánom, a mentések mindenképpen legyenek meg mindenkinek mindenről!
-
Markizmark
addikt
Akit érdekel: Note 2 vs Optimus G Pro
-
DarkChild
senior tag
válasz
ZoliM@ster #9412 üzenetére
Köszi!
Hmm, ez érdekes - ha gyári stock ROM-ot tennék fel, akkor nem kell rootolni? Hogy-hogy?
De gondolom akkor a gyári 4.1.2-es ROM-ban nincsenek benne a T-Mobile specifikus (eltávolíthatatlan) appok, pl. Műsorújság, stb stb...? Melyik innen a gyári N7100-as ROM?
A gyári beállítások alatt a Settings menüből előbányászható "Factory reset" opciót érted?
Szerencsére az adatmentéssel nem nagyon kell bajlódjak, minden Google/Dropbox cloudban vanEz így látszólag nem is tűnik túl bonyolultnak, akkor lehet, hogy a hétvégén meg is ejtem ezt
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
DarkChild #9410 üzenetére
nem kell rootolnod, odinnal egy sima gyári stock romot kell felrakni. nem kell custom rom és root sem. sammobileról letöltöd,1.85ös odinban pdahoz betallózod a .tar kiterjesztésű fájlt, majd download módban rádugod a telót és ha felismerte akkor start. persze előtte egy gyári beállítások visszaállítása nem árt, hogy minden frankó legyen. adataidat mentsed előtte, belső tárhelyről is!
-
dat
senior tag
A hibákhoz: 2 hónapja vettem a készüléket, szombaton egyszer csak eldobta a hálózatot, restart csak úgy megy ha 10 másodpercig nyomom a bekapcs gombot. Mobilhálózatra nem kapcsolódik, IMEI szám null, baseband unknown.
Már a központi Samsung szervízben csücsül 5 napja. (Nem, nem rootolt, nem piszkált, T-nél vett, gyári 4.1.1)Ha valaki nem akar szívni a szervízzel, akkor vagy vigye be a szolgáltatóhoz (de mint kiderült az se mindegy hogy hova, mert a "kis" T-pontok nem számítanak, csak a "rendes nagyok"), vagy közvetlen Prémium futárral a központi Samsung szervízbe. Az Oktogonon található szervíz csak szerződéses partner, cserekészüléket nem adnak.
-
DarkChild
senior tag
válasz
ZoliM@ster #9388 üzenetére
Azt vágom, csak talán kissé homályosan fogalmaztam meg
Szóval az enyémen ugye TMH-s 4.1.1 van és már ugye írták, hogy kint van a függetlenre a 4.1.2, de OTA-val vagy KIES-szel azt ugye esélyem sincs feltenni, vagyis mindenképp rootolnom kell a kütyüt, aztán custom ROM-ot tolni rá. Nekem viszont nem kellenek a csilli-villi, agyondizájnolt ROM-ok, elég lenne a sima vanilla Android (ami a Nexusokon van) vagy a gyári Samu 4.1.2, azt szeretném rátolni a telóra, még mielőtt az enyém is megmakkanna
Van egyébként valami nagyon hasznos magyar nyelvű tutorial a rootolásról (különösen a recovery-s folyamat érdekelne, azt még nem igazán látom át), amiből sokat lehet okosodni?Sajnos a Googleből nem nagyon jutottam olyan oldalra, ami kielégítette volna az ilyen irányú kíváncsiságomat... Ha van, kérnék szépen 1-2 linket, köszi!
-
DarkChild
senior tag
válasz
Na ja, végülis az S3 + N2 kombóból együttesen eladtak már cirka 40-50 millió darabot (S3 30 millió felett, N2 10 millió felett), ezekből mondjuk ha van 10 000 selejtes, még az is egészen jó arány. Az embert csak akkor kezdi el zavarni, ha épp nála van az egyik
-
ZoliM@ster
aktív tag
NEM!!!! Hányszor kell még leírni,hogy van egy szériahibás chip,aminek TÖREDÉKÉVEL,nagyon minimális számával történt ilyen hiba.SOHA,SENKI nem mondta és írta,hogy egy idő után mindegyik bekrepál.Ráadásul a 4.1.2-ben szoftveresen orvosolták is a hibát.
TESSÉK VÉGRE MEGNYUGODNI!!!!
-
Cabrio
aktív tag
Frissíteném én is szívesen, de az akkuidő miatt nem merem, mert eddig tökéletes a fogyasztása, bár ócska csipes nekem is.
Az értesítési sávban megjelent a szoftver frissítése szöveg és azt hogy tudom eltűntetni? Ha rányomok, akkor 3 lehetőséget ajánl fel. Később, összes telepítése, telepítés. -
Puff, mi ez az insane chip? Van egy ilyen félig rejtett, de valójában tök nyilvános szériahibája a noteoknak, amitől x idő múlva tutira meg fog pukkanni benne valami ha jól veszem ki? Csodálatos...
-
puskint
tag
válasz
Markizmark #9401 üzenetére
Csak a 6.-ban kezdődik a muri.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- gerner1
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest