- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
dvd-t, vob kiterjesztésű fájlt le lehet vmivel játszani telón?
-
prebuds
aktív tag
Omega 9.1-et használok, és egy ideje nem rezeg és nem ad hangot sem a teló, ha SMS jön. Frissítettem omega 11-re, de a helyzet változatlan. A telefon normál módban, értesítés hangerő beállítva, és emailnél kapom is a hangot (ha jól tudom, alapból nem lehet külön hangot állítani emailhez és sms-hez). Mi lehet a baj, mit állítsak át?
Más: múltkor pár óráig a telón kívül volt az asztalon a cerkám, bár sztem nem ez volt a baj. Utána olyan mértékben érzéketlenné vált, hogy csak úgy tudtam rajzolni, ha olyan erővel nyomtam rá, hogy szinte a képernyő betörése volt a tét. Szervizbe akartam vinni, de nem volt időm, napról napra javult, érzékenyebbé vált, most pedig gyakorlatilag teljesen olyan, mint régen. Érthetetlen és furcsa...
-
prebuds
aktív tag
válasz
bostone #7455 üzenetére
Egy kézzel nem lehet használni. A nagy képernyő önmagában sok előnnyel jár, netezés, olvasás, vagy bármi hasonló. Ami nagyon jó, az az akkuidő, ebben jobb, mint az S3 vagy bármi más. Én 1 nap alatt nem tudtam lemeríteni, előtte a htcmet viszont nem egyszer fél nap alatt padlóra küldtem...
Az S-pen arra jó pl, hogy kihúzod, feljegyzetelsz valamit gyorsan, visszadugod, elmenti. Szóval ilyenekre ez a leggyorsabb megoldás. -
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #7320 üzenetére
2 progi kéne nekem. Az egyik: Keresek olyan SMS-kezelő programot, amivel csillagozni vagy olvasatlanná lehet tenni SMS-eket (vagy beszélgetéseket). A lényeg, hogy lássam: ezzel még van valami teendő, nagyon sok SMS-t kapok. Létezik ilyen?
A másik: egy olyan progi, amivel a hívás és sms költségeket tudom nagyjából kalkulálni. Most van egy, csak az a baj vele, hogy visszamenőleg az előző hónapokat nem tudom megnézni, így össze sem tudom vetni, hogy mennyire reális, amit mért, mert mindig törlődik, mire a számla a kezembe ér. Szóval olyan kéne, aminél meg lehet nézni a korábbi hónapokat.
-
prebuds
aktív tag
Keresek olyan SMS-kezelő programot, amivel csillagozni vagy olvasatlanná lehet tenni SMS-eket (vagy beszélgetéseket). A lényeg, hogy lássam: ezzel még van valami teendő, nagyon sok SMS-t kapok. Létezik ilyen? Persze az is jó lenne, ha még az ékezetek megfordítását is tudná (mint a handcent, hogy ne csak 70 karaktert lehessen írni...)
-
prebuds
aktív tag
Kb. 1 órát ki volt véve a telóból a toll és külön volt, utána visszaraktam. Most azt vettem észre, hogy minden tökéletesen megy, a levegőben is érzékeli a cerkát, megjelenik a kurzor, de nem fog. Nézem, miért nem lehet rajzolni vele - aztán rájövök, hogy lehet, de csak ha olyan erővel nyomom neki a képernyőnek, mint még soha, már majdnem betöröm kis túlzással.
Érintésre tökéletesen reagál, de a tollal semennyire, csak ha rohadtul nekinyomom.Mi lehet a gond? Elállítódott az érzékenysége (a nyomógomb alatt van valami tekerentyű, amivel lehet ezt állítani), vagy van benne valami akksi, kondenzátor, ami lemerült és azért nem érzékeli? Furcsállom, mert a levegőben húzva tökéletesen mutatja a dolgokat, mint kurzor... Valaki találkozott már ilyen problémával? Nem ejtettem le és nem telepítettem semmi újat. Pár óra alatt romlott el.
-
prebuds
aktív tag
Omega 9-ben a kamerában hol lehet beállítani, hogy adjon hangot fénykép készítésekor? A zárhang engedélyezve van, a teló nincs rezgőn és nincs is némán, mégsem ad hangot...
-
prebuds
aktív tag
Pár nappal korábban szó volt olyan progiról, ami nagy felbontásban szinkronizálja a fotókat a névjegyekhez. Nem találom ezt most, mi volt a neve? Köszi
-
prebuds
aktív tag
válasz
#02119936 #6310 üzenetére
Nekem nem kéne, egy dolog miatt: még hosszabb a telefon. Nem a vastagság a para tapasztalatom szerint, mert tokban hordom a note-ot a zsembemben. A hosszúság viszont problémákat okoz, ha leülsz és picit előre dőlsz, sok nadrágba nyomhatja a csípődet, mert nem elég mély a zseb. Ennél a huaweinél ez már fokozottan fennáll.
-
prebuds
aktív tag
válasz
Levente #6244 üzenetére
Vitatkozni csak értelmes emberekkel szabad, itt megint hibát követtél el
Nem csak az élettartam a döntő, hanem a kapacitás is: lassabb feszültséggel töltve tovább bírja a teló. Meg lehet az ügyben kérdezni Pzoley-t, aki ilyesmikkel foglalkozik, hobbiként meg rengeteg romot készített HTC Desire-re, szóval otthon van a témában, jobban, mint bármelyikünk itt, azt hiszem.
Én anno nézegettem is töltés után a feszültséget, és bizony pár napos USB-s töltés után jóval jobb lett az eredmény, hálózati töltéssel nem értem el azt az akkufeszültséget 100%-on sem, érezhetően kevesebb ideig bírta. Én minden este bedugom a telót, és akkor teljesen mindegy, hogy 3, vagy 6 óra alatt tölti fel reggelre: viszont tovább bírja, vettem USB-s feszültséget leadó hálózati töltőt. Ezeket a dolgokat nem csak én tapasztaltam, hanem sokan mások is, különböző telókkal foglalkozó topikokban írtak már erről.
A gyártók pedig azért adtak korábban is minden telóhoz 1-2 amperes töltőt, mert őket nem érdekli, hogy kisebb lesz a teljesítmény - a vásárlók szemében viszont az gáz, hogy ha nappal akarja valaki tölteni, baromi lassal töltődik és emiatt sok bosszúsága lesz. Ez a magyarázat.
-
prebuds
aktív tag
Ma kiszedtem a szilikon tokból a telót, mert szoktam tisztítani. Nos, az apró porszemcsék több helyen finoman összekarcolták a krómkeretet, de csak akkor lehet észrevenni, ha nagyon nézi az ember megfelelő szögben. Azért meglepő, hogy ennyire nem ellenálló, pedig tokban van...
-
prebuds
aktív tag
válasz
Dzsimmy #6102 üzenetére
Nekem tökéletesen elfér mindig a zsebemben, a szélesség nem gond. A hosszúság annál inkább - ha leülök és előre dőlök, nyomja néhány nadrágban egy kicsit a csípőmet a teló. Viszont szabóval 5 cm-et mélyíttettem a zsebeket annál a pár nadrágnál, aminél egy a probléma fennállt, így most tökéletes és egyáltalán nem zavaró!
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
Sri Lanka térkép kellene nekem - mindenképp offline, és lehetőleg olyan, amin keresni is lehet (google maps offline-on nem lehet keresni). Fizetős alkalmazás is érdekel! Mit ajánlotok?
Sygicnál nem találom a térképek között sri lankát
Nem tudom, hogyan lehetne letölteni, egy csomó más ország van...
-
prebuds
aktív tag
Aki omega romot használ és fent van neki a quick system info, megnézné, hogy az app2sd részben mit ír neki? Mert nálam most nem érzékeli.... Köszi
-
prebuds
aktív tag
válasz
Parallaxis #5619 üzenetére
Már azt hittem, guriga barátunkat végre kirakták a sokszori hülyeségei és bunkó stílusa miatt. Kezdett is normális lenni a fórum, de sajnálattal látom, hogy visszatért. Javaslom, hogy privátban vitatkozz vele, ha sok az időd, de ne itt a fórumon, mert megint tele fogja szemetelni. Okos ember levegőnek nézi a hülyéket és nem áll le velük beszélgetni
-
prebuds
aktív tag
Omegat használok, régi probléma, hogy bluetoothos headsetet használva 10 ből 9x nem megy a hangfelismeréses keresés google mapsben pl. Elég zavaró, egyik mikrofont sem érzékeli :-( nálatok?
-
prebuds
aktív tag
válasz
Kapanyél #5582 üzenetére
Minden kijátszható, de a tolvajok jó része nem profi és van esély a visszaszerzésre. Seekdroid és wheresmydroid kombinációt használom, ezekkel:
1) értesítést kapsz, ha kicserélik a sim kártyát
2) így a berakott számra SMS-t tudsz küldeni, gps koordinátákat, híváslistát kaphatsz
3) illetve mobilnettel, wifire kapcsolódva sim kártya nélkül is meg tudod határozni a telód koordinátáit, híváslistáját.Szóval több lehetőség van, sim kártyával, anélkül, nettel, anélkül... Persze 100%-os biztonság nincs, viszont pl a tolvaj cigók ritkán romolgatnak, és kíváncsiságból bekapcsolhatják simán
-
-
prebuds
aktív tag
válasz
WaterWave #5344 üzenetére
Más lehet az oka. A 401es hibaüzenetet ír ki? Mert akkor a gmailes cím a gond, pontosabban hogy valami más domaint használsz, pl akarmi@waterwave.hu Gmail alól, ilyenkor nem megy a youtube.
Más kérdés: fotózáshoz értők, szól valami az ellen, hogy állandóan be legyen kapcsolva a képstabilizátor? Kameránál csökken a látószög, sima fényképnél ilyen viszont nincs, szóval nem tudom, miért nincs alapból bekapcsolva...
-
-
prebuds
aktív tag
Azért az nem kis munka, pont ezért jó az omega, mert full wipe nélkül lehet frissíteni. AMúgy megtaláltam, úgy néz ki: /system/app/ mappából kellett törölni az odex fájlt, ami az adott progihoz tartozott, utána már lehetett telepíteni, tehát most megy
Ha másnak is gondja akad majd, azért írom le...
Csak 1 kérdésem maradt: aki omegát használ, megnézné, hogy nála quick system info pro-ban mit ír az app2sd storage részre? Nálam olyat, hogy ilyen nem található...
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #5219 üzenetére
Módosítok, tudok programokat telepíteni, de az automateit pro nevű progi nem megy fel. Fent volt korábban, de mindig elromlik újratelepítés után, ezért titaniummal akartam újrarakni, mire megfagyott. Most simán az apk-t nem tudom felrakni, mert azt mondja, elfogyott a szabad terület. Gyanítom, valahonnan törölni kéne a telepítő fájljait, vagy valamit, csak nem tudom, honnan, hogy újra tudjam telepíteni ezt a progit.
Az app2sd rész most sem látszik, pedig szerintem látszódott korábban. Nálatok?
-
prebuds
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5218 üzenetére
De hát ott van a leírásban, hogy ezek no full wipe romok, a többit is így raktam fel, mert omega volt fent. Bár lehet, hogy az a baj, hogy hogy a 8as verziót atugortam...
-
prebuds
aktív tag
7.2es omegara full wipe nélkül felraktam az omega kilencet. Nem tudok most progit telepíteni azt írja, nincs hely. Quick system infoban azt írja, hogy az app2sd részt nem látja :-( hogyan lehetne helyre hozni?
-
prebuds
aktív tag
http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2012/12/17/biztonsagi_hiba_van_a_samsung_telefonjaiban/
Én ezért nem adok meg bankartya számot soha, marketen sem vásárolok. Ha egyszer a telón van, egyszer vki ellophatja, mert a biztonságra nem figyelnek eléggé sajnos.
-
prebuds
aktív tag
-
prebuds
aktív tag
Aki 8as omegat használ, kipróbálná, hogy a marketből megy e az lbe privacy? Nálam feltelepül a elindítom, restart, bootloop, majd soft resettel bejön a rendszer de megint újraindul... Úgy tudtam megúszni, hogy nagyon gyorsan jegeltem titaniummal...
Vki kipróbálná? Nand backup sem árt előtte. Ilyennel még nem találkoztam, hogy egy egyszerű progi ilyen nagy bajt okozzon....
-
prebuds
aktív tag
Milyen billentyű kombinációval lehet soft resetet csinálni? Felraktam az lbe privacyt, a 7.4es omega úgy megfagyott a hogy csak az akksikivetel segített. Restart után megint meghalt, az volt a szerencsém, hogy titaniummal gyorsan fagyasztottam a progit, mielőtt betöltött volna... Most full nand backup, aztán még egy próba.
-
prebuds
aktív tag
válasz
Howkeddlee #4129 üzenetére
Ledmeknow nevű progi. Root ehhez is kell, mindenhez.
-
prebuds
aktív tag
Röhögjetek velem együtt, kaptam csak úgy egy üzenetet guriga "barátunktól". Alább a teljes levele.
" Megbaszhatod a kurva anyádat, te idióta szarcsimbók köcsög."
Ennyi. :-D Másnak is szokott így kedveskedni? :-)
-
prebuds
aktív tag
Baromság, most komolyan ilyen akkuidőn vitatkoztok??? Pfff... Itt tartunk? Legalább valami normális vita lenne, hogy ugyanazt a HD videót max fényerővel, kikapcsolt net mellett 10 óráig játszattátok loop-módra, és ha van akinél 50%-ot merült, ha van, akinél 70%-ot, na akkor lehetne vitatkozni.
De ilyen ökörségeket rég olvastam, hogy "úúú, én sokat használom, másfél napot kibír, pedig netezek rajta" vs "semmit se használom, de 1 napot se bír ki", és ezen vesztek össze
. Mindenkinek más a használat, hiába mondja valaki, hogy én is netezek rajta, ha böngészik meg megnézi a leveleit, míg a másik ember pedig youtubeon néz filmeket... Ezt így nem lehet összehasonlítani, de még a képernyő üzemidő sem informatív, nem lehet összevetni.
-
prebuds
aktív tag
Létrehoztam gmailen belül egy testvérek csoportot, amit tudok használni gmailben a pc-n (beírom a címzettekhez, hogy testvérek, enter, és beilleszti a csoport tagjait. Régen a gmail appban is ment, de mostanában már nem
Nem lehet vhogy orvosolni? Omega 7.3-at használok.
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok! A következő a probléma. Asztalra lerakok egy lapot és lefotózom, nálam ez mindennapos. Sokszor csak a fotó elkészülte után látom, hogy elfordult a kamera fotózáskor. Nem lehet valami beállítással ezt finomhangolni? Próbáljátok ki pl a chrome böngészőt, abban nem ilyen érzékeny, hogy akár pár fok bedöntés következtében elfordul a képernyő...
-
prebuds
aktív tag
Én 500 mAh-s fali töltőt vettem ezer forintért, ez annyival tölti, mint az USB. Egy éjszaka alatt kellemesen feltöltődik nulláról, a tapasztalatok és szakemberek szerint túl azon ez jobb az akksinak, egy feltöltéssel így tovább is fogja bírni a teló (ezt tapasztaltam én a korábbi telómon is). Egyébként szívesen tesztelném nemsokára egy vállalkozó szellemű fórumtárssal, aki fali töltőt és ugyanolyan romot használ, hogy egy HD loop videó egy éjszaka alatt mennyit merít nála és nálam, hogy USB-vel töltöm, kíváncsi vagyok, így van-e különbség. Bár ez nem olyan pontos így ,hogy más akksival, telóval vetem össze, azért érdekes lehet.
vebbful: tölti, aztán abbahagyja, majd 95% körül (nem tudom, a Note2 pontosan mennyinél) újra bekapcsol a töltés és megint felmegy 100-ig, majd kikapcsolja. Sztem nem gáz, ha rádugva hagyod, mert nem kezdi el sokszor tölteni, mivel nem merül az állástól olyan gyorsan. Monitorozó programmal kiderítheted. Ezeknek az akksiknak meg a lemerítés a rossz, nem a rátöltés.
-
prebuds
aktív tag
jól használható note2-n, lefényképezel valamit, nyilakkal oda tudod írni egyszerűen a méreteket (hossz, átmérő, szögek), egyszerűen kezelhető és normálisan néz ki. Tervezésnél, lakberendezésnél is használható!
-
prebuds
aktív tag
válasz
zeroo5ux #3477 üzenetére
Nem azt mondta, pontosítsunk, hanem hogy a feloldás gyorsabb. Ezzel szervizben semmit nem kezdenek, nekem is lassabban old fel, mint mondjuk a htc desire telóm custom rommal. És egyelőre hiába raktam fel itt is custom romot, nem lett gyorsabb. De azért tragikusnak nem nevezném, szépséghiba.
-
prebuds
aktív tag
válasz
Dare2Live #3475 üzenetére
Howkedlee kérdésére a válasz: ha ki akarja lőni ezeket az alkalmazásokat, akkor root kell hozzá, majd titanium backuppal fagyasztani vagy eltávolítani őket, ez így jó és működőképes lehetőség. Ezt néhány progira én is szoktam alkalmazni.
A Task killereknek viszont semmi értelme, tévhit, hogy növelné az akksi időtartamát, mert energiát spórol meg azzal, hogy a kilövi azokat az alkalmazásokat, amik fogyasztanák az akksit feleslegesen - ez nem így van. Ennek bátran utána lehet olvasni, PCWORLD is csinált több tesztet. Az androidban a memória működése, kezelése már nem olyan, mint pc-n. Ha mindent bezársz, az 2 dolog miatt rossz: egyrészt bezársz olyan progikat is, amik majd megint szépen maguktól visszakúsznak, újból elindulnak (ismétlem, ha rootolsz és titanium backuppal ügyködsz, ez nem így fog történni), másrészt kisebb erőforrást igényel egy proginak felolvasztani a memóriában egy már felállt programot, mint újból elindítani a semmiből, neked is kényelmesebb és gyorsabb. Harmadrészt nem fogja tovább bírni a telód akksija 1 feltöltéssel.
olvasnivaló: http://www.infoworld.com/t/smartphones/myth-android-devices-need-task-killers-609
-
prebuds
aktív tag
-
prebuds
aktív tag
válasz
guriga1234 #3464 üzenetére
Elhiszem, hogy neked a gyári jó, és nem is rootolod, de olvass utána, a task killereknek úgy 2.1ig volt ertelmuk, most sok olyan appot is kilősz, ami aztán megint visszakuszik a háttérben, ez merít, nem az, hogy hogy valami a memóriában marad lefagyasztva.
-
-
prebuds
aktív tag
Van egy locus pro apk-m, egyszer már telepítettem, most leszedtem, mert akartam újabb verziót feltelepíteni, de azt írja a telepítés közben, hogy nincsen hely, szabadítsak fel... Pedig mindenütt van hely bőven. Próbáltam a korábban fennlévő apk-t felrakni, de annál is ugyanezt írja ki. Csak a locus progival van gond. Mi lehet, mit kéne törölni? A belső memóriában töröltem a locus mappát, de nem oldotta meg, ő úgy látja, helyhiány van...
-
prebuds
aktív tag
-
prebuds
aktív tag
Olyat tapasztalt más Omega 7.1-nél, hogy ha jön egy email, a noti bárban rábökve nem történik semmi? Illetve az értesítés eltűnik, de nekem kell kézzel megnyitnom a levelet...
Dare2live: Már más feloldót használok, widgetlockert - sense stílusban, de ezzel sem jobb sajnos.
-
prebuds
aktív tag
válasz
guriga1234 #3405 üzenetére
Min van fólia? A hátlapon? Nekem sehol nem volt...
Amúgy 2 gyengéje van a telónak: lassan ébred fel és lassan forgatja el a képernyőt, legalábbis nálam, kezdetektől. A htc desire fürgébb volt ebben a 2 tekintetben, vagy legrosszabb esetben ugyanilyen :-) .
-
prebuds
aktív tag
válasz
Bone123 #3335 üzenetére
1) Bármilyen más telónál látnám értelmét egy erősebb akksinak, de a note 2 1 nap alatt lemeríthetetlen, pedig én rengeteget használom. Kivéve, ha órákig navigálsz vele, de hát autóban meg van autós töltő. Szóval én nem igazán látom ennek létjogosultságát.
2) A Mugent nem ismerem, de eddig bármilyen hasonló dologgal találkoztam, mind kamu volt: igen, papíron ennyit tud, nagyobb is, mint az eredeti akksi, mégis kb. ugyanannyit bír, mint az eredeti akkumultor. Ez volt a HTC Desire esetében az összes 2-3x akkora akkumulátornál, vagy még gyengébbek is voltak, mint a gyári. Úgyhogy óvatosan ezekkel. Majd ha több teszt lesz, ahol bemutatják, hogy tényleg 2x annyi ideig bírja, akkor elhiszem. A neten vásárolható tölthető elemek is botrányosak, legyen szó bármilyen márkáról: ami kiugró mAh-t ígér a szokványoshoz képest, az nagy átverés. Én volt, hogy leteszteltem speckó elemtöltővel, és ötödét sem tudta...
jános: triangle awayt nem tudom, nem használtam még.
-
prebuds
aktív tag
válasz
guriga1234 #3262 üzenetére
Csak megerősítetted, amit írtam: a kézírásfelismerés szép dolog, lehet vele szórakozgatni, hogy milyen jó, nyomtatott betűket csinál belőle, de mindenki gyorsabban ír bepötyögve a billentyűzeten. Az, hogy mit firkálsz pl jegyzetbe, más tészta.
-
prebuds
aktív tag
:-) az utolsó mondatod jó. Én ezt régen mondom, nagy vita lett belőle... Jó poén ez a keziras felismero, aki szereti, hasznalhatja, de nem hiszem, hogy bárki gyorsabban írna a mint a billentyűzetet használva.... Szóval sokra nem jó. Ellentétben pl a google hangfelismeres keresesnel jó, mert sokszor gyorsabb, mit a gépelés. Szóval az nem parasztvakitas.
-
prebuds
aktív tag
válasz
Firehand #3239 üzenetére
Hiába a nagyobb képernyő, nagyságrendekkel tovább bírja az akksija, mint más telefonnál. Tök mindegy, mit csinálsz rajta, kár ebbe belemenni: ha S3-at veszel, itt az akksi idő sokkal jobb lesz. Csak a razr maxx múlja felül. Nekem a HTC desirehöz képest kb. 3x annyi ideig bírja az akksi.
Áresést senki nem tudja megmondani, talán ha jön az S4, picit lejjebb megy. Fólia kell rá, mert karcolódik több embernek, nekem is.
-
prebuds
aktív tag
válasz
-Gerzson- #3223 üzenetére
1 nap alatt szinte lemerithetetlen, hogy hacsak nincs semmi dolgod és végig játszol rajta. Két nap neccesebb, de kibírhatja.
Én minden este toltore dugom úgyis csak mert nem szeretek másnap 50%kal elmenni itthonról. A lényeg, hogy nem kell izgulni, estére lemerulsz e...
-
prebuds
aktív tag
Én nem.
Más: vki meg tudja mondani, miben tud többet az Aura vagy bármely navigációs program, mint a Google maps? Az offline és külföldi használatot leszámítva... Mert amikor én még használtam, akkor nem volt magyar hangnavigáció a Google Mapsben, meg még sok más. De azóta már van hangfelismerés is, ami baromi jól használható, nem tudom, a többi navi tud-e ilyet, vagy csak úgy, ha billentyűzetnél választom ki a hangalapú bevitelt.
Most egyelőre nem látom, van-e értelme egy másik navit beszereznem, azért kérdem a tapasztalatokat.
-
prebuds
aktív tag
Ha a tollal gombot benyomva előhívtok egy pop-up jegyzetet, akkor ha a vonalas rész fölé viszitek a tollat, ahova írni lehet, nálatok sem jelenik meg a kis karika a képernyőn? Mert nálam csak néha villan fel, össze-vissza. Mindenhol máshol jól megy, viszont pont itt kellene, amikor egy rajzot pl folytatni akarok, hogy lássam, honnan rajzoljam tovább a vonalat, merre vigyem még egy picit a tollat, hogy pontos legyen.
Más: akinek fontos a szótár, ki milyen billentyűzetet használ? Én eddig go keyboardot használtam, de egyrészt idegesítő volt a sok frissítéses reklám, téma; másrészt ha beírtam, hogy "elni", akkor nem az élni szó volt az alapértelmezett, hanem az elni... És sok ilyen volt még, néha pedig jól csinálta. Most átváltottam swiftkeyre, ez képes tanulni gmailből, baromi jó, tényleg megjegyzi és felkínálja, amit egyszer beírtam, pl emailcímeket is.
-
prebuds
aktív tag
válasz
zeroo5ux #3144 üzenetére
Felraktam az omega 7.1-et, és zip-ként installáltam ezt: XXDLJ2 (4.1.2)
a deodexed verziót. De nincs több app osztott nézetben. Lehet azért, mert az unlimitedes zip is fel volt telepítve? Azt le lehet valahogy szedni vagy csak full wipeal lehet eltávolítani?
72mviktor: köszi, úgy raktam. A photosphere gyakorlatilag használhatatlan nálam, már ami a végeredményt illeti...
-
prebuds
aktív tag
A gyári romban a noti. bart lehúzva automata fényerősség mellett lehetett húzgálni a csúszkát, azzal az automata érzékelő fényerejét lehetett szabályozni picit, ami nagyon jó volt. Mert most a omega 6-nál nálam az automata túl sötétet csinál, örülnék, ha kicsit magasabb tartományokban mozogna. De azt sem akarom, hogy manuálisan kelljen állítani.
Az újabb omega romokban van olyan lehetőség, mint a gyáriban, vagy itt sem lehet finomhangolni az automata képernyő-fényerősséget?
-
prebuds
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3085 üzenetére
Miért hülyeség? Az a hülyeség, hogy ha sokat görgetsz, nem jelenik meg a gomb, ami egyből az aljára visz, ami korábbi androidokban meg volt, így most egy hosszú oldal, doksi stb. esetén görgethetsz gyorsan tízszer egymás után, mint egy bolond.
-
prebuds
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3083 üzenetére
de a gyáriban vagy a chromeban? Illetve van egy hasznos dolog, ez, hogy ha kétszer megkoppintom a tetején a készüléket, a lap tetejére ugrik - ez működik már a böngészőben? Gyáriban vagy chromeban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest