- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
ZoliM@ster #18714 üzenetére
Mindig mobilról netezek és sajnos a mobilarena oldala mobil nézetben átláthatóbb, ezért azt használom...
Mennyit anyáztam régen míg rá nem jöttem, hogy ilyenkor nem erről: (''De vártam'') beszéltek...
( mobil nézetben nem látszik a link a fórum tetején)
-
Mephistoone
senior tag
válasz
ZoliM@ster #18674 üzenetére
Mindennel együtt. Nagyon jó! Nem kérdés hogy 20ér üveg vagy 42ér minden
-
válasz
ZoliM@ster #18546 üzenetére
Ugyanmár, az ilyen kommenteket mondom hanyagoljuk, ha 1-2-3 embernek így megy a többieknek sem mehet gyári szoftverrel máshogy.
Nem érzem 3D alatt az erőt, mint anno az S2-vel, mondjuk a mai játékok már sokkal durvábbak, de akkor is vinnie kéne szépen.
Energiatakarékosban meg még a rendszer is 25fps körül fut... -
bostone
addikt
válasz
ZoliM@ster #17965 üzenetére
Szóval nálad jól működik... Beállítások nem változtak mostanában?
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster #16778 üzenetére
Sajnos igaz a hír. N7105-re CM 10.1 a legkomolyabb és szinte kifújt. Hozzá Perseus kernel. Nagyjából ez a kombináció lehet a maximum Note 2 LTE-hez.
Nem mondom, hogy nem elég, mert nem tudhatom. De választék nincs, az tény. Nexus 4 és S3 (nem LTE), amire jelenleg a legnagyobb a választék. De nagyon jó lesz (vagy már az) az S4 supportja is.
Szerk: ezért problémáztam valamelyik topic-ban, hogy miért kell a Samu-nak egy termékből kettőt kihoznia (LTE mizéria). Lásd a fentiek eredményét.
-
válasz
ZoliM@ster #16771 üzenetére
Mit tudom én, mi a marketingneve annak amit mondott
. Amit kérdezett, az működik, a szuperérzékenyre állított érintőfelület (ezek szerint marketinges keresztségben airview) viszont valóban nincs benne.
-
beast27
senior tag
válasz
ZoliM@ster #16771 üzenetére
+schawo
Köszi a gyors választ
Akkor hogy hívják azt amit az s4 használ hogy nem kell hozzá érni a képernyőhöz? amúgy kipróbáltam az s4-et is de az kicsinek tűnt, lehet csak azért mert először a note volt a kezemben -
válasz
ZoliM@ster #16642 üzenetére
Hát ez igaz...
-
fdisk
őstag
válasz
ZoliM@ster #16642 üzenetére
De gonosz vagy.
-
válasz
ZoliM@ster #16599 üzenetére
Ez gyökérség! Én sem szoktam romolni! Csak akkor ha lomha a telefon. Ezért mindig Nexusom volt, mert az nem igazán laggol... De úgy éreztem a Note2 stock rommal ugyan ilyen gyors és nem akarok sz@r LG-vel. értem itt a Nexus 4-et.
Én konkrétan a Note2-re még egyszer sem raktam fel custom romot, mivel közel tökéletes szerintem a sebessége. És amíg ez így marad nem is fogok semmit buherálni és nem is akarom ilyenre pazarolni az időmet.
-
SolymossyBal
tag
válasz
ZoliM@ster #16532 üzenetére
Mobil felület. Csodálkoztam is hogy nem látom...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
ZoliM@ster #16471 üzenetére
Lehetett rá számítani, mindig lesznek olyanok, akiknél okosabb a telefonjuk
-
válasz
ZoliM@ster #16471 üzenetére
A pénz sosem függött az intelligenciától
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #16191 üzenetére
Hát ez igazán nem sok ... hol az S Translator, S Health, dual camera, meg a többi jó fényképezős mód? Pl az nagyon jó lenne, ha el lehetne tüntetni a nem oda való egyéneket a képekről. Na meg a tekintetkövetés ... úgy tudtam ezek nem hardverfüggő fícsörök és meg is kapjuk őket.
-
fdisk
őstag
válasz
ZoliM@ster #16191 üzenetére
Ez tényleg nem nagy változás.
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster #16172 üzenetére
Akkor az jó nagy szívás! XDA-n N7100-ra 95.000 post született. Addig N7105-re csak 7.500. Alig vannak rá ROM-ok. CM-en kívül semmi!!! Hasonló a bajom az S3 vs S3 LTE-vel is. S3-ra többszörös a support (itt az LTE sem hiányozna annyira, inkább az 1 vs 2 GB RAM). Ráadásul a nem LTE Note 2 nem is kapható a T-Mobile-nál. Idióta Samsung, ha nem hányná kifelé a készülékeket hetente, nem lennénék ilyen problémák.
-
gyuri2008
veterán
válasz
ZoliM@ster #15923 üzenetére
Na akkor béke van
Virtuálisan vendégem vagy egy italra -
gyuri2008
veterán
válasz
ZoliM@ster #15921 üzenetére
De mégis leírtad
-
válasz
ZoliM@ster #15918 üzenetére
hogy lehet ekkora sz@rzsák a Samsung, hogy egy prémium készüléket így kiad
Sajnálom, de nekem is ez a véleményem, és engem is aggaszt az emmc-hibás készülékem. -
gyuri2008
veterán
válasz
ZoliM@ster #15918 üzenetére
De lehet,hogy mások tanulnak a nem profi kérdéseimből,gondolom nem vagyok egyedül.
Ellenben az teszik,hogy nyomon követed a hozzászólásaimat -
válasz
ZoliM@ster #15913 üzenetére
-
tipuka
addikt
válasz
ZoliM@ster #15680 üzenetére
Elsőre nem is, de 3-4edjére működik, köszi!
Annyi kérdésem lenne még a többiekhez, hogy fekvő nézetben lehet valahogy teljes magyar billentyűzetet beállítani? Hosszú szöveg gépelésénél elég kényelmetlen, hogy hosszan kell megnyomnom a virtuális gombot az adott betűhöz.
-
M.Eriksen
tag
válasz
ZoliM@ster #15551 üzenetére
Most visszaállt az április végi szintre az ár.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #15551 üzenetére
Tudom, ma néztem, ne is bosszants.
Amúgy ma gyári szoftverrel egész szép kijelzőidőt értem el 5 óra 38 perc , és az akksiban még volt 28% tartalék, de most rá kellett tennem a töltőre, mert nem biztos hogy lemerülés előtt fel tudnám tölteni.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #15413 üzenetére
XDA-n van olyan gyári rom, ami rootolva vna alapból, és officialba helyezve minden, recoveryvel, eböl is van olyan, amin gyárilag felvan tolva cwm recovery, vagy olyat is tölthetsz, amin gyári recovery van csak, még nem próbáltam, mert obex meg deobex vagy milyen fajta van minden rombol, ezekbe meg még nem mentem bele így maradtam ennél mert nem tudom mi a kettő közti lényeges eltérés ami jelen esetben gondot vagy előnyt jelent. Elvileg itt a számláló ugrás védve van, majd lehet valamikor kiprobálom milyen is ez, és igen van magyar rom ezekből. Majd ujra megkeresem a linket is.
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #15413 üzenetére
Létezik pre rooted gyári. De oké.
Nekem nullázás nem kell, csak egy gyári rom, mert az allshare cast szétkapcsolgat, valószínűleg a főzött rom miatt.
-
z67
őstag
válasz
ZoliM@ster #15399 üzenetére
Azt gondolom, mivel bizton állíthatom, hogy ez nem az én saram, így elvi kérdés, hogy nem fogok ezzel kínlódni. Úgy hiszem megfelelő eszközökkel és tudással látható, hogy ez nem root vagy piszkálás.
Mindenesetre örömmel vettem a tanácsodat.
-
M.Eriksen
tag
válasz
ZoliM@ster #15251 üzenetére
Már minden official volt root-al együtt is. Nem tudom mi lehetett a probléma a másik megoldásnál.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
ZoliM@ster #15272 üzenetére
Kipróbáltam. Nekem csak akkor rakja ki es irja, hogy csatlakoztatva, ha be van pipalva a fulhallgato is ott. De az oldal nem tetszik, hogy elougrik.
-
M.Eriksen
tag
válasz
ZoliM@ster #15254 üzenetére
Kösz,elfelejtettem,hogy a visszaállítás menete is le van írva.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #15105 üzenetére
Fenyegetésnek jó, de ha bemegy a rendőrségre, akkor jó eséllyel a telefont le fogják foglalni, mint bizonyítási eszközt, amit majd az eljárás végén vagy kiadnak vagy nem.Persze lehet polgári peres igényt érvényesíttetni a céggel szemben, aztán majd pár éven belül az ember talán pénzéhez is juthat.
Egyébként az agyam eldobom, itt van ez a téma is, miért utána találják meg miután megvették gagyi helyekről a telefont, miért nem előtte????Már volt róla pofázva, talán nem is egyszer, hogy honnan szabad és mit kell elkerülni.
Tényleg, a másik esetnek mi lett vége, ami pár hete zajlott le itt előttünk? -
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #14174 üzenetére
Minden nagyobb játék eszi az akkut, meg fűt is rendesen. GTA Vice City, Most Wanted, Real Racing 3, Modern Combat 4. Ezek mind rajta vannak és tolom is őket rendesen (persze joyal
).
Amúúúgy, megint elfajultak a dolgok, vagy csak simán nem tetszett a modiknak a 2-3 hsz-nyi nexus 4? Vagyis én csak addig olvastam ...
-
72mviktor
senior tag
válasz
ZoliM@ster #14015 üzenetére
Pont így jártam én is....16 volt azzal is fagyott,aztán full wipe 17 fel fagyás hegyek újra.Már azon gondolkodtam, hogy megy fel egy gyári de aztán feltoltam Artu romját és azóta se fagyás se probléma semmi.
Érdekes mert elötte sose volt bajom az ARHD romokkal.
-
Paszkal3
tag
válasz
Nekem is ok, ráadásul thémázva is van. Szépen simán megy!
-
Markizmark
addikt
válasz
Használom 1 hete kb, semmi lagg. Se a régin, se az újon. 16-ra tettem föl wipe cache után.
-
nggabi
félisten
válasz
ZoliM@ster #13315 üzenetére
kösz. me1-ben nincs ungarise
most raktam fel.
elég csak prod kódot váltani vagy rakjak xeh romot? jön lefelé az MC3 az okés?
pacs megMurdR
-
Sheldon
tag
válasz
ZoliM@ster #12839 üzenetére
És leszámítva a SIM cserét, melyik érné meg jobban?
Főleg a frissítések miatt kérdezem, mert ahogy olvastam a kártyafüggetlen telefonra hamarabb jönnek (ez logikus), a szolgáltatónál vett készülékekre viszont később. Na de mennyivel?
-
GML
őstag
válasz
ZoliM@ster #12839 üzenetére
Telenornál 2 évente jár a csere. De ha bemondod, hogy valamiért nem akar felmenni a hálóra... Szerintem akkor is cserélik.
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #12768 üzenetére
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #12766 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy kimennek, nem azt hogy mindent meg tudnak kint csinálni
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #12760 üzenetére
A gyári garancia magában hordozza a házhoz jövős szerviz dolgot minden esetben?
-
Nincs név
tag
válasz
ZoliM@ster #12760 üzenetére
Köszi szépen azért kérdeztem itt is hátha van konkrét tapasztalat.
-
TTomax
félisten
válasz
ZoliM@ster #12756 üzenetére
Lehet,mert csekkolja maileket,fb-t,időjárást...
-
dtamas8
tag
válasz
ZoliM@ster #12730 üzenetére
Automatikus fényerővel, állandó H+, automatikus szinkronizálások
(Gmail, facebook stb..), netezés, meg kb 20 perc telefonálas.... -
válasz
ZoliM@ster #12585 üzenetére
Valóban winfos hiba. Ikszedik próbálkozás sem javította, viszont másik gép+win igen
-
Impressa
őstag
válasz
ZoliM@ster #12277 üzenetére
Még a Samu felirat sem fér el a "Note 3" kijelzője fölött.
Maradhatna a Note 2 mérete, csak azon belül hízhatna kijelzője kicsit
vebbful: korábban azt írták, más oldalon, hogy a gyengébbik magok 4 x 1.2 fognak ketyegni, így ennek sincs értelme.
-
Hauptmann
veterán
válasz
ZoliM@ster #12227 üzenetére
Kb. Huawei méret lesz a Note 3 is, vagy esetleg még nagyobb.
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #12227 üzenetére
Pécsen a médiában már kint van az S4, fehérben. Nem dobtam el az agyam tőle. Pont akkora, mint az S3, csak kicsit keskenyebb, meg talán vékonyabb. Idióta fícsöröket nem nyomkodtam végig, kép élménybe sem nagyon mentem bele, de nem nyűgözött le, hiába fullHD. Kíváncsi lettem volna egy Antutu eredményre és egy igényesebb játékra, de agyon volt jelszavazva. Az biztos, hogy a készenléti és a beszélgetési ideje vicces volt a Note 2 mellett. Még a dual kamerás képet sem tudtam róla magamnak elküldeni, pedig az jó poén lett volna.
~230ezer jó magyar erős Ft. -
Drughi
addikt
válasz
ZoliM@ster #12182 üzenetére
Akkor nem lehet csak úgy egyszerűen a menüből törölni, mint az általam telepített alkalmazásokat
-
imi314
senior tag
válasz
ZoliM@ster #12112 üzenetére
én ott voltam,nagyon jó volt
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #12112 üzenetére
Gonosz vagy. Én nem tudok menni
-
Hauptmann
veterán
válasz
ZoliM@ster #12036 üzenetére
Oké, akkor úgy fogalmazok, hogy ár-érték arányban még nem az igazi. Majd ha jobban kiépül.
-
Hauptmann
veterán
válasz
ZoliM@ster #12030 üzenetére
Az is mehetne a faq-ba, hogy egyelőre az LTE-s díjcsomagárak mellett egy jó darabig felesleges az LTE verzió, hacsaknem már rendelkezik vele a delikvens.
-
GML
őstag
válasz
ZoliM@ster #11788 üzenetére
Akkor 42
Mindegy. SZeretem azokat az embereket, akik csak azért vesznek egy másik SL 55AMG-t, mert megtelt a hamutartó/kifogyott az ablakmosó, stb...
-
nagyito88
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #11779 üzenetére
Ebben igazad van, hogy vernéd az asztalt, és megvan az oka miért így cselekszenek, amin ugye a benfentes emberek csak nyernek. De lehet, hogy jobb lenne ha szétszednék, és kicserélnék pl azt a részt ami gyanujuk szerint okozza a hibát. Akkor meg pl egy párszáz ft-s dolgot kell kidobni, vagy beolvasztatni, nem sok 10 ezerrel olcsobban eladni a terméket. Jó persze, ha nem érné meg nekik akkor nem csinálnák. Pl így dolgozók nagy része aki nem adja tovább saját márkás terméket használ otthon. De pl a gumitalpakkal is lehetne játszani a samsung-nak. A történet csak az okból lett megosztva, hogy a samu mennyire törekszik véleményem szerint a termékszinvonal fenntartására. Ahelyett, hogy hibás terméket kiadnak, majd valami hülye megveszi normál áron, és ha nem veszi észre akkor nyertünk, ha meg igen akkor kicseréljük, és eladjuk másnak dolgot játsza be.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #11772 üzenetére
Az a baj, hogy én nem Pesten lakom, így nem tudok segíteni iylen embereken, jó persze minden művelet előtt közölném, hogy lehet hogy meghal a panel, és ezt kalkulálja bele de ugye betröve se szereti az ember, és egy kört lehet tenni, mert kínából rendelve a gorilla glass, nem horribilis árú. Meg kalkuláljuk bele, hogy minden eggyes darab után ügyesebb lesz az ember. Én kicserélném nekik a gorilla glass + "jelképes" összegért.
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #11765 üzenetére
Ők kb mennyi idő alatt cserélik?
-
Nyusy
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #11750 üzenetére
De a gyári gariban gondolom nincs benne a csre ugye?Mennyibe kerülhet?
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #11741 üzenetére
Swifkeyen is van olyan hogy swipe, csak flow a neve.
Ugyan úgy kötögeted a betűket.
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #11645 üzenetére
Még azt sem, max személyesen. Az utánvétet nem nyithatja ki előre.
-
Hege1234
addikt
válasz
ZoliM@ster #11525 üzenetére
nem wifivel próbáltam
úgy tudom hogy nem működiktorrente777 köszi ezt is majd kipróbálom
-
Hege1234
addikt
válasz
ZoliM@ster #11522 üzenetére
kipróbálom majd ezt is de nemhinném hogy ilyen egyszerü lenne
mondjuk a 17123-ra elküldtem a MOBILTV szót akkor kaptam egy sms-t
azzal egyböl eljutottam arra az oldalra ahol a csomagokat majd a csatornákat kell kiválasztani
és onnan jött be egy program és írta ki hogy nem tudja lejátszani
lehet valammi flash-t vagy hasonló programot kellene telepítenem hogy feliserje ? -
birka1001
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #11481 üzenetére
A beviteli nyelv magyar persze! csak néha produkálja ezt! 10 nyomásból 1x!
-
Juan187
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #11422 üzenetére
Elolvastam,csak ügye amíg nem csináltam addig homályos a dolog.
MurdR
öszi
-
Juan187
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #11417 üzenetére
Már túl vagyok rajta
Meg nem kezdő android-os,tehát nem azzal jelentkezem majd hogy hol lehet beállítani a saját csengőhangot
-
Zsombe
senior tag
válasz
ZoliM@ster #11408 üzenetére
Köszi! Akkor marad a gyári kernel és azt hiszem nem frissítek AHD 15-re, mert egy hete sincs, hogy rászántam magam a gyári ROM cseréjére. Nincs kedvem megint órákat szórakozni a rendszer belakásával.
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #11268 üzenetére
Nekem is pár napja van csak meg
-
Koczó93
őstag
válasz
ZoliM@ster #11268 üzenetére
Részemről semmi
Mert akkor még nem volt Note-om
-
Koczó93
őstag
válasz
ZoliM@ster #11253 üzenetére
Már csak a modikon múlik
ha van benne javítandó dolog szóljatok.
-
zack
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #11195 üzenetére
Te állítottad össze?
Mert én Koczó93-nak küldtem pár fontos momentumot privátban.
(#11194) Stimpy001
Minden az árazáson múlik. 100k környékén jó vétel lehet. Többet viszont a hardver miatt nem hiszem hogy érne.
A nagy kijelző nem minden. Vastagon kell oda a hardver is.
-
GML
őstag
válasz
ZoliM@ster #11085 üzenetére
Nem idegeskedek én.
Tudok olvasni, ismerem a keresőt is (legfeljebb néha lusta vagyok
)
-
Koczó93
őstag
válasz
ZoliM@ster #11039 üzenetére
Nem tudom hogy nótánál hogy van de sIII-nál is egyben cserélték kijelzővel ha jól emlékszem.
-
válasz
ZoliM@ster #11031 üzenetére
A minap érdeklődtem a Samsungnál, hogy mennyibe kerül a krómkeret cseréje: ötvenezer forint!!!
Üdv: MaCS
-
Koczó93
őstag
válasz
ZoliM@ster #11026 üzenetére
Én is szívesebben írnám meg valakivel így mégsem akkora munka és kevesebb a hiba lehetőség is
-
Szakiii
addikt
válasz
ZoliM@ster #11021 üzenetére
Azért jó lenne egy király kis első hsz.
csak én nem értek hozzá pl annyira.
-
zzola
titán
válasz
ZoliM@ster #11016 üzenetére
Mekkora egy barom vagyok...
-
fasirTTT
őstag
válasz
ZoliM@ster #11005 üzenetére
csak ezért kérdezgettem, de ahogy az írást olvasgattam a videóhoz, valami turpisság van benne
szóval valahogy meg lehet oldani
-
nagyito88
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #10980 üzenetére
Hát akkor egyedi történet, kb most lesz 3 hetes a teló, igy még azt sem lehet mondani, hogy jolesne neki egy újra húzás
De nem gond, anélkül a progi nélkül is megvagyok, és legalább tudom hogy a teló pöpec azóta.
-
Xanax88
tag
válasz
ZoliM@ster #10976 üzenetére
Igazából, jobban belegondolva tényleg nem kevés, csakhogy ugye 2 napos sincs a teló, (ezért nem akarom még rootolni sem... az alcatel is csinált érdekességeket utána) kicsomagolás után azonnal nekiálltam minden régebben megvett játékomat telepíteni, csak kíváncsiságból, mi mennyivel szebb, jobb stb... de már töröltem is a nagyrészét. monnyuk Samsung szempontból is pofátlanságnak tartom, hogy ennek tudatában nem alapból minimum 32 Gb ot pakoltak bele... igen, tudom, van olyan verzió is, de nem a T nél és amúgy is azért aránytalanul többet kérnek.
-
Xanax88
tag
válasz
ZoliM@ster #10973 üzenetére
Köszi a választ, akkor ez azt jelenti, hogy kb 2-3 játék és tele is van a teló, ha meg szakadok is, mert a képeken és a zenéken kívül semmit nem tudok SD re rakni? Ha igen akkor ez elég tré húzás volt... kb visszafejlődés... legalábbis olyan téren, hogy veszek egy sokkal több mindenre használható telefont, amit feleannyira se tudok kihasználni a hülyeségük miatt... vicces húzás android részről...
-
fasirTTT
őstag
válasz
ZoliM@ster #10899 üzenetére
jah de lényegébe azért nem megy mert a payra nem tudok regizni úgy, hogy utalni is tudjak.
-
fasirTTT
őstag
válasz
ZoliM@ster #10899 üzenetére
meg ugye az ingyenes szállítás
ezt a hátlapot néztem ki, mert védi a képernyőt
és erről valami vélemény ?
túl olcsó xd
-
S e t h
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #10893 üzenetére
"Szerintem azzal is szűk 2 óra alatt felmegy 0-ról 100-ra"
Nem rootolt telón pontosan 2 óra 30 perc.
-
MPeter87
őstag
válasz
ZoliM@ster #10893 üzenetére
Épp azért kérdeztem, mert kímélni szeretném az akksit.
S3-nál az volt a tapasztalatom, hogy a különböző kerneleknél különbözőek az alapértelmezett értékek, gondolom itt is... Ezért lenne jó tudni, hogy gyárin mennyivel tölti. -
Siobahn
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #10830 üzenetére
Különösebben semmiféle gondom nincs
Szimplán általános tanácsok érdekeltek
Köszönöm szépen, a linket én is elmentettem! -
fasirTTT
őstag
válasz
ZoliM@ster #10826 üzenetére
éértem.
hát holnap bemegyek akkor apámmal és megnézem változott-e a szitu -
fasirTTT
őstag
válasz
ZoliM@ster #10822 üzenetére
igen?
fasza. de te mikor voltál és mi telót vettél?
-
nagyito88
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #10775 üzenetére
Persze nem gond, csak megkérdeztem már, hogy ez a normális e
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #10569 üzenetére
Ugyanez a helyzet. Még hálózat nélkül frissítette magát a helyes időre délután, de estére megint -1 óra a mostanihoz képest...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
ZoliM@ster #10569 üzenetére
Hány óra van nálad?
Lehet, hogy automatikus időzóna van beállítva, de rosszul, és akárhányszor átállítod, visszamegy rá az első frissítéskor.. -
MPeter87
őstag
válasz
ZoliM@ster #10462 üzenetére
Tökéletes???
Másfél óra kijelzővel majd 50%-on? -
laca71
aktív tag
válasz
ZoliM@ster #10371 üzenetére
Szia !
Csak rövid fájl másolásra használom, és szeretném kímélni az
akkumulátort az 5 perces töltésektől... -
Dr V
őstag
válasz
ZoliM@ster #10284 üzenetére
Köszi
-
Dr V
őstag
válasz
ZoliM@ster #10281 üzenetére
Mennyire nehéz visszaállítani 0ra és root alatt lehet e 0? Egyébként tudom h nem nehéz megcsinálni
-
kisspepe
tag
válasz
ZoliM@ster #10258 üzenetére
Egyre jobban azon vagyok, hogy valószínűleg ezt fogom megvenni. Múlt hétvégén megtapicskoltam MM-ben. Tényleg nem lehet hibákat olvasni róla. Aku időt eddig nem tudtam, hogy ennyivel jobb. Youtub-os leejtés teszten is sokkal jobban szerepelt. Megéri azt a 20 000 különbséget.
Mostmár csak egy 15 havi 0% thm-et kell megvárni.
-
válasz
ZoliM@ster #10258 üzenetére
de hogy a fenébe tudták megcsinálni ,hogy ilyen 10 óra körüli kijelző időt elmegy a készülék? ( az s3-an jó ha 4 órát kitudok hozni...)
-
Danny750
őstag
válasz
ZoliM@ster #10255 üzenetére
Nem akartam agyonhúzni ,csak megnézni mennyi tartaléka van....Bőven elég ez az 1,6 ghz! Semmi akadás stb...
(uccsó telóm egy xt720 volt ,amin felhúztam 1ghz-re)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest