- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson88
aktív tag
válasz
prebuds #7405 üzenetére
+ 1 a Call Meter 3G-re. Rengeteg szabályt, tarifát, szűrést be tudsz állítani és tárolja is az előzményeket. (Alapértelmezésben 90 napig, de ezt tetszőlegesen átírhatod.) Több, mint egy éve használom és elégedett vagyok vele.
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #7320 üzenetére
2 progi kéne nekem. Az egyik: Keresek olyan SMS-kezelő programot, amivel csillagozni vagy olvasatlanná lehet tenni SMS-eket (vagy beszélgetéseket). A lényeg, hogy lássam: ezzel még van valami teendő, nagyon sok SMS-t kapok. Létezik ilyen?
A másik: egy olyan progi, amivel a hívás és sms költségeket tudom nagyjából kalkulálni. Most van egy, csak az a baj vele, hogy visszamenőleg az előző hónapokat nem tudom megnézni, így össze sem tudom vetni, hogy mennyire reális, amit mért, mert mindig törlődik, mire a számla a kezembe ér. Szóval olyan kéne, aminél meg lehet nézni a korábbi hónapokat.
-
Levente
aktív tag
válasz
prebuds #7252 üzenetére
Nem, nincs tölthető és/vagy töltendő alkatrésze a cerkának, teljesen passzív, illetve a kijelző alatt lévő alkatrész által gerjesztett mezőt használja.
Kalibrálása a gomb finom kipiszkálása után az alatt található potméter segítségével történik.
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_note_2_kifinomult_orias/hsz_2094-2094.html
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
prebuds #6713 üzenetére
Facebook contact sync a neve. Ingyenes és elég korrekt progi.
Akku témához: én a google now-ot engedélyeztem,majd kilőttem, illetve a google térkép autómatikus helyközlését kapcsoltam ki. Így szerintem majdnem olyan az akku mint előtte volt. Kicsit gyengébb talán... De a 2 nap és 5, 5 óra kijelzőidő megvan...
Persze a 9-től elég messze vagyok.... -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
prebuds #6222 üzenetére
Én az első 2 hétben tartottam szilikon tokban,utána belebújtatósban.Viszont amitől a legjobban tartottam tökéletesen bejött,pedig még nincs 1 hónapos a teló.A kamerán már van 1 pici karc.Szerencsére csak a fekete rész felett,de akkor is nagyon idegesítő,főleg,hogy ettől féltem a legjobban,mivel ezt nem tudom semmiképp sem cseréltetni.Ha a kijelző karcos lesz,véletlen beég és tudom cseréltetni,a keret szintén ilyen módszerrel megoldható,de ez rajta marad amíg tovább nem adok rajta
azt pedig nem tervezem 1,5-2 évig...
-
-
WaterWave
veterán
válasz
prebuds #5350 üzenetére
miért ne menne a youtube? nem domain függő...
zsír új rendszernél sehova se jelentkezek be csak youtube alkalmazást elindítom már 401 es hiba, és ahogy olvasom a google-nél másnál is volt hasonló gond, tehát nem egyedi probléma
de mindegy nem létkérdés csak érdekes dolog -
Tippmix46
senior tag
válasz
prebuds #5308 üzenetére
ha te nem tudod, attól még más segíthet nem?
nem is értem amúgy, hogy te ezt miért érzed csak bolti garinak?: "48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW"
mikor benne van a 24 hónap teljes körű gyári kifejezés...Azért kérdezem itt, mert nincsenek most nyitva, maradok tisztelettel
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #5219 üzenetére
Módosítok, tudok programokat telepíteni, de az automateit pro nevű progi nem megy fel. Fent volt korábban, de mindig elromlik újratelepítés után, ezért titaniummal akartam újrarakni, mire megfagyott. Most simán az apk-t nem tudom felrakni, mert azt mondja, elfogyott a szabad terület. Gyanítom, valahonnan törölni kéne a telepítő fájljait, vagy valamit, csak nem tudom, honnan, hogy újra tudjam telepíteni ezt a progit.
Az app2sd rész most sem látszik, pedig szerintem látszódott korábban. Nálatok?
-
Nincs név
tag
válasz
prebuds #4441 üzenetére
Ennyi erővel interneten sem szabad vásárolni. Persze, nem kell a bélané.com-on vásárolni de azért nem kell annyira megijedni a netes vásárlástól sem.
Hopsz, szerk, arról nem is beszélve, hogy egy token használata megoldja a problémák 90%-át, egy külön netes kártya pedig a másik 90%-ot.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
prebuds #4326 üzenetére
A tok és fólia témához egy megjegyzés:
szerintetek ez a telefon meglesz bármelyik mostani tulajnak 5 év múlva?
Ha nem, akkor nem mindegy, hogy van rajta pár karc az évek alatt?
5 év múlva pár karc nélkül is eladhatatlan lesz 20-30 ezer Ft-ért, pár karccal meg végképp...Szóval értem én, hogy óvni kell, de nem kell túlzásba esni...
ja igen, hogy példát is mondjak:
2008 őszén vettem kártyafüggetlenül 90 ezer Ft-ért a Nokia N95 8Gb-os telómat...
Ha karcmentes lenne, akkor 25 ezer Ft-ért, karcosan (olyan elfogadható karcosság persze) 20 ezer Ft-ért vennék meg úgy, hogy doboz, számla, minden eredeti tartozék stb. megvan.És 4 éves telefon....
Tudom, a technika nagyot fejlődött azóta, de akkor ez volt a csúcs, ma a Note2...4-5 év múlva nagyon kíváncsi leszek milyen telók lesznek.Más:
SIII és Note2 között vacillálok, hogy lecserélem Nokiámat....átlagosat telefonálok, de sokat netezek....szerintetek akkor egyértelmű a Note2?
Köszi! -
mex77
tag
-
Nincs név
tag
válasz
prebuds #3927 üzenetére
Ki vitatkozik. Megosztottam az én tapasztalataim, szemben az övével.
De mutasd meg hol vitatkoztam, kérlek.
Nem hiszem, hogy hasztalan lenne az ilyen infó az esetleges vásárlás előtt álló tulajoknak, akik így átfogóbb képet kapnak az egyes (szubjektív) üzemidőkről.
Gerzson, tudtommal alapból nem lehet sok mindent beállítani az NFC érintéssel, viszont van egy király kis program a Tasker, ami viszont gyakorlatilag bármire képes, az NFCnek meg csak annyit mondasz, hogy indítsd el a Taskerbe betöltött dolgokat.
Személyesen még nem használtam, egyelőre (személy szerint) felesleges, de aki sokat mászkál autóval, annak esetleg hasznos lehet berakni egyet a kocsiba, meg egyet munkahelyre. (Kocsiban, gps bekapcs, wifi ki, munkahelyen fordítva, vagy hát ugye akármi amit akarsz.) -
imi314
senior tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
prebuds #3478 üzenetére
általánosságban beszéltem ezekről a hsz-eiről:
így a pontosítás nem helyén való
viszont tény hogy eljutott a revolutionig meg kikapcsolta a fodrozódási effektet is és nem hozott csak minimális változást. (kicsit fura számomra)
pedig tudom miről beszél, nekem ezelőtt s3-am volt és ott tényleg voltak problémák a sebességgel főleg a f*s ram kezelés miatt (és igen feloldásnál is voltak olyanok hogy másodperceket gondolkozott hogy egyáltalán behozzon akármit is) de itt sehol nem tapasztalok ilyet...
-
guriga1234
addikt
válasz
prebuds #3470 üzenetére
Mondod te, akinek az itteni ténykedése az állandó kérdezősködéssel indult, majd előadtad magad jólértesült, nagytudású szakértőnek. Pattanj le rólam, és ne minősítgess, oké? Ha valami problémád van velem, azt írd meg privátban, mert amit itt művelsz már nem először, az nagyon óvodás színvonal.
-
guriga1234
addikt
válasz
prebuds #3465 üzenetére
Ha valóban merítene a kilőtt appok visszamászása, akkor nálam kéne jelentősen rövidebb aksiidőnek lennie, pedig pont fordítva van. Egyébként meg, ha kikapcsolod a telefont és újra elindítod, jelentősen kevesebb a memória lefoglaltság, mint kikapcsolás előtt, de kilövés és takarítás után. Bizony, vannak beragadt dolgok, amik ugyanúgy fogyaszthatnak, és ez valószínűleg az android 100.0 után is így lesz (ha lesz olyan egyáltalán).
-
guriga1234
addikt
válasz
prebuds #3462 üzenetére
"az alkalmazás ok rendszeres kilövése tévedés, idejétmúlt, aki régi androidos, tudja, hogy ettől nem lesz jobb az akksiidő, sőt..." - sőt, az alkalmazások még töltik is az aksit, igaz? Ugye, csak viccelsz?
Amúgy az én idejétmúlt módszerem nagyon jól működik, a te "modern" módszeredet porba alázza.
Te egyébként se fogadj el semmit sem amit én írok, hiszen egyszer már kifejtetted, hogy én nagyon nem értek hozzá. -
Dare2Live
félisten
válasz
prebuds #3417 üzenetére
revolutiont használok ez ~bugmentes, gyorsabb is picivel.
De már nagyon várom, hogy legyen hozzá egy rendes rom ahol feloldás, lapozás... gyorsul elég frusztráló, amikor este nyomkodom picit bnőm I9000ét ami korábban az enyém volt és ilyen átlagos esetekben érezhetően egyorsabb. 5102rammal, meg Note2 procijahoz képes lokuki proci teljeítménnyel.
-
guriga1234
addikt
válasz
prebuds #3257 üzenetére
Rosszul hiszed (ezt is). Kézírással gyorsabban írok, mint hogy bepötyögjem. Igaz, a kézírásomat nem is akarom felismertetni, rajtam kívül nem sokan tudnák elolvasni. Annak idején előadásokon nagyon sokat kellett jegyzetelnem, és rá voltam kényszerülve, hogy gyorsan írjak. Akkoriban nem hogy mobiltelefon, de még PC sem létezett.
-
WaterWave
veterán
válasz
prebuds #3226 üzenetére
ez igaz.
1nap alatt nem tudom lemeríteni, pedig kap a vas rendesen, zene, film, net, de estere mindig marad 40-50%-om, ami reggelre nem apad mert 1 mag dolgozik 200mhz-en nyugalmi állapotba igy este alig merül.
melóhelyen délkörül dugom rá 20%környékén ami bő másfél nap.
de mondom én azért keményen használom -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
prebuds #3133 üzenetére
igen a 7es verzióknál már az automata fényerő mellett is lehet állítani az erősséget.
kicsit próbálgattam mit bír a rendszer
(ubuntu (netbeans 7.0.1), trust vezeték nélküli bill (touchpaddal), android terminal emulator, facebook messenger, opera és sehol egy szaggatás, ram elfogyás (szabad ram 400mb környékén), még 1év és a felső kategóriás telefonok egy átlagos laptop szintjét fogják hozni)
-
oalex
senior tag
válasz
prebuds #2876 üzenetére
Nem érzem, hogy bármivel rosszabb lenne a toll érzékelése. Eddig én sem láttam ezeket a karcokat, csak úgy, hogy letisztogattam, és az asztali lámpával oldalról megvilágítottam, szóval hálistennek nem zavaró karcokról van szó. Csak hát annyira vigyáztam és egészen eddig én is úgy láttam, hogy nem karcolódott meg a képernyőm.
150-ért 2 év garival
Valamit elnéztél mert ott:
159e
Még mindíg a b-tel a legolcsobb a 2 év gyártóival 152 ért. De ha valaki talál olcsóbbat a sikitson.
-
guriga1234
addikt
válasz
prebuds #2872 üzenetére
Az összes rezisztív kijelzős cuccra kellett is tenni fóliát, ez tény. És persze egyik sem volt üvegből, mert különben hogyan érzékelt volna nyomást.
Sokat gondolkodtam a fólián, de egyelőre nem veszek. Nekem már másfél hónapja megvan, és sehol sem karcos és sehol sem kopik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest