Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Inkább a 64GB-ot nyomatnák mint egy új színű hátlapot

-
Nincs név
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Remek, ha ez kijön akkor tuti értéktelenebb lesz a fehérem. És nekem is be kell majd szereznem egyet.

Az Omega az miért vált főverziószámot minden héten? Most már 9-nél vagy hol tart? Nem tudom elképzelni, hogy valóban ennyi lényeges változás történjen.
-
törölt tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Hajrá!
-
knyitogato
őstag
Fekete Note 2, én ilyet vennék

-
imi314
senior tag
Valaki nemtud véletlenül valami ötletet,hogy játék közben ne világítsanak a gombok?
-
treker42
tag
Hogyan lehetne a kezdőképernyőkön több ikont elhelyezni 4x4 van + alsó 5.ik , azért ekkora kijelzőre elférne 6-7 sor is. azt vesszük iphone 5 is 5+1. Go luncherrel próbálkoztam de nem találtam meg hol lehet ilyesmit beállítani rajta.
-
zack
nagyúr
Van új ROM! Török DLL5.
Szerintem megvárom belőle az Omegát. -
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Tippmix46
üzenetére
vacakolt így? ki vagy te valami császár?
Kísérgetnek téged a Samsung boltba, persze...le is borultak eléd, hogy Lajki ó ugyan vegye már meg a készüléket...vicc
Mondtam volna, ott az ajtó ember, majd más megveszi, vacakoltam én volna ilyen vevővel....Szerintem még egy ezer forintos Tesco strand papucsot is felpróbálsz mielőtt megveszed. Nem?
Azért 150.000 Ft-ért még itt a Lajtától keletre is engedtessék meg, hogy kipróbálja ha azt szeretné. -
72mviktor
senior tag
válasz
Berguson
üzenetére
Ezek közül semmit nem tapasztaltam még sose.....pedig kapott már a vas rendesen.Talán annyi,hogy a hátlapnál nekem is van egy kis ropogás de csak a kamera alatt középen.Ha megnézed ott lehet is észlelni,hogy a hátlap nem ül fel teljesen a belső részre.Egy kartondarab belülre és problem solved

-
Berguson
tag
Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele,de én személy szerint nagyon szeretem a Note2-met,viszont egyre több hülyeséget kezd el mostanában csinálni,ami már kezd nagyon bosszantani lenni! Arról nem is beszélve,hogy ami egy csúcstelefonnál ma már szerintem nem megengedhető,hogy pl a hangszórói eléggé "zörögnek" már (a csengőhangszóró is és a fülemnél levő hangszóró is) pedig nem volt rajta egyáltalán hangos zenehallgatás sem,sőt a csengőhangerő is csak a felére van állítva!
Ezen kívűl csinált már olyant,hogy a wifi-t be akartam kapcsolni,és egyáltalán nem akart csatlakozni,de még csak a többi felhasználót sem mutatta,akihez csatlakozhattam volna! Újraindítás segített csak!
Mint már írtam is,a csengőhangerőm félhangerőn van beállítva,és olyant is csinált,hogy a tömött trolin egy bejövő hívásnál max hangerővel kezdett el ordítani! Nem kicsit volt ez kellemetlen!
A hátlapot eddig nagyon nem szedtem le,mert nem volt rá szükség! Melóhelyen az egyik kollégával memkártyát cseréltünk párszor,hogy a kártyájáról egy filmeket átmásoljak a belső mem.ra,illetve itthon én is többször cseréltem már kártyákat a méretük miatt,így többször le kellett már szednem a hátlapot hozzá!
A hátlap így többszöri levétel után recseg-ropog,ami nagyon zavaró!
Valaki itt anno írta,hogy volt gondja a leddel! Ez nekem is előjött,este töltőn volt,és reggel még full 100%-os töltöttségnél is pirosan világított,holott kiírta hogy teljesen feltöltve,azaz nem váltott át zöldre a led! Nemfogadott hívásnál és sms-nél is volt hogy elfeljtett villogni,pedig az állandóan be van rajta kapcsolva!
Az intelligens képernyőzár (amíg nézem a kijelzőt nem kapcsolja le) is hol működik rajta hol nem! Kapott egy gyári beállítást,semmi alkalmazás még nem volt rajta a gyáriakon kívűl,akkor is lekapcsolta,holott a kijelzőn a kis szem látszott hogy figyel!
Próbáltam visszaállítani alapra a telefont,hogy hátha úgy nem csinálja a hülyeségeit,de a csengőhangerő pl azóta is jelentkezett,ahogy az intelligens képernyőzár is lekapcsolta a kijelzőt! A többi apró kis bosszúságról nem tudok még nyilatkozni,mert ez a visszaállítás 2napja történt! Amúgy minden gyári rajta,nem rootoltam a telefont!
Hasonlókat más is tapasztalt már? -
hanti
senior tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Igen és csak rendelésre, ahogy rájöttem.
-
hanti
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Inkább ezt vetted " EDD-S20EWEG" a félreértések elkerüléséért.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Küldtem PÜ-t, hogy ne offoljak.

-
Markizmark
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Én EDD-S20EBEG-t (SmartDock) vettem 14e Ft-ért az iPonnál pár hete. Többen is ott vettük. Ez mindent tud. Tölt, egeret lehet rádugni, billentyűt, tvt, hangcuccot és külső tárhelyet is. Jár hozzá ugyan olyan kábel es töltő mint a telefonhoz.
-
DarkChild
senior tag
válasz
ch003067
üzenetére
Ugyanarra jó a gomb a styluson, mint a számítógép esetében az egéren.
Bizonyos esetekben kattintást vált ki
Screenshotot meg úgy lehet csinálni, hogy a kezed oldalát balról-jobbra, vagy jobbról-balra végighúzod a képernyőn (ha a mozgás funkciók be vannak kapcsolva a beállításoknál).
-
DarkChild
senior tag
Hmm, bevallom, custom ROM témában még én is járatlan vagyok (iPhoneról váltottam Note2-re, szóval az Android vonalat eddig nem nagyon követtem)

Azt olvastam, hogy a stock Android verzióhoz leginkább a Cyanogenmod áll közel, már ami a UI-t illeti. Ránéztem erre az Omegára - nekem túl csili-vili
Szóval a Cyanogent favorizálnám inkább... A stylus egyébként használható marad ezekkel a custom ROM-okkal, vagy teljesen bukó az egész tollas bevitel? (A Samsung appjaihoz - S Planner, S Note - nem igazán ragaszkodom, de a tollas bevitel szimpi.
) -
ch003067
addikt
Nahh megvettem én is a telót, de van pár kérdésem. Mire valo az s penen a gomb ? Hogy lehet screenshotot csinálni ?
-
lajki7
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Omega az egy fajta rom! Ugyan ugy kell felrakni mint a tobbit!! Cwm vagy odin! Mit szeretnel tudni rola?? H kell felrakni vagy h milyen maga a rom??
Mert az utobbit nem fogjak le irni egy 1hszbe
az csak xdan olvashatod angolul,ott ahol a fejleszto kirakta! Jobb esetbe kepek is vannak rola! -
Nincs név
tag
válasz
Tippmix46
üzenetére
Ez nem így működik, nem hordják zsákszámra a vásárlókat a bolt elé, neki 2 perc, hogy keressen xx ezer forintot, és szerinted ez nem érné meg neki? (Ha még jól emlékszem az Alleeban vette lajki7 ahol egy köpésre van a Samsung üzlet. De ha tévedek akkor majd úgyis javít. )
Ahogy Zack is írta, egy-két napja nálam is megy a DS Battery Saver pro és lényegesen lecsökkentette az akksifogyasztást, remekül megy. Az este folyamán 1-2%-ot esett csak (nekem ilyenkor is futott minden szinkronizáció meg minden, hova kapcsolgassam
), úgyhogy aki szintén mindent bekapcsolva hagy annak ajánlom. -
Tippmix46
senior tag
" felvittem a samsung boltba meg mielott a lovet at adtam volna
fel ballagot velem az eladó...." mese-mese....ki ne találd már, hogy a mobilos srác veled vacakolt így? ki vagy te valami császár? 
Kísérgetnek téged a Samsung boltba, persze...le is borultak eléd, hogy Lajki ó ugyan vegye már meg a készüléket...vicc
Mondtam volna, ott az ajtó ember, majd más megveszi, vacakoltam én volna ilyen vevővel....
-
Ferdzsoo
addikt
Nagyon elkelne egy 1-es hsz, kezdő laikusoknak mint én, mindenki itt az omega romokról írogat, miközben azt sem tudom hogy ez mi az isten? Custom rom?
-
DarkChild
senior tag
+1 kérdés: a kártyafüggő (az enyém konkrétan T-Mobileos) készülékekhez általában milyen késéssel szokott rendszerfrissítés érkezni a kártyafüggetlenekhez képest...?

-
DarkChild
senior tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nálam a Facebook app szokott hálózati hibát dobni... Viszont más alkalmazásnál még nem tapasztaltam, szóval erős a gyanúm, hogy az FB még mindig nem tud Android alkalmazást írni, pedig ez már az új natív verzió. Már egyéb bugot is felfedeztem a Facebook appban, lehet meg kéne írnom nekik...

Az egyik, hogy a "News feed" kapcsolónál hiába választom ki rendezési elvnek a "Most recent"-et, ennek ellenére gyakran visszavált "Top news" listázásra, holott a menüben a "Most recent" van kipipálva. A másik, hogy a listáknál nem nullázódik a számláló, miután elolvastam a bejegyzéseket. Jah és a hálózati hibát hálózat váltáskor dobja, vagyis amikor mobilnetről váltok WiFire és vica versa. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Felhívtam a Samsung-ot, ott azt mondták, hogy az EDD-D200BEG típusúval csak tölteni lehet a telefont, nem szinkronizál PC-vel. Az EDD-S20EBEG-ről viszont nem tudtak semmit. Mondjuk ez 1-2 hónapja került forgalomba, itthon még nem is nagyon találtam sehol, semelyik üzletben. Mindegy, várok még, hátha MM vagy valamelyik nagyobb üzlet forgalmazni fogja.
-
-
WaterWave
veterán
válasz
prebuds
üzenetére
miért ne menne a youtube? nem domain függő...
zsír új rendszernél sehova se jelentkezek be csak youtube alkalmazást elindítom már 401 es hiba, és ahogy olvasom a google-nél másnál is volt hasonló gond, tehát nem egyedi probléma
de mindegy nem létkérdés csak érdekes dolog -
prebuds
aktív tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Más lehet az oka. A 401es hibaüzenetet ír ki? Mert akkor a gmailes cím a gond, pontosabban hogy valami más domaint használsz, pl akarmi@waterwave.hu Gmail alól, ilyenkor nem megy a youtube.
Más kérdés: fotózáshoz értők, szól valami az ellen, hogy állandóan be legyen kapcsolva a képstabilizátor? Kameránál csökken a látószög, sima fényképnél ilyen viszont nincs, szóval nem tudom, miért nincs alapból bekapcsolva...
-
Markizmark
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Az dokkolóval ugyan úgy csatlakozik, mint sima kábellel. Valószínűleg mindent csinál amit kell.
-
WaterWave
veterán
omegán nem jó, franc
-
WaterWave
veterán
nálatok a youtube alkalmazás nem írja ki hogy gond van a hálózattal?
-
válasz
-Gerzson-
üzenetére
Mondok egy egyszerűbbet, vedd meg holnap és mondd azt otthon, hogy látjátok gyerekek apu megvette magának azt a telefont újév alkalmából amit 'már a nyáron' kinézett magának...

/Egyébként meg ha kelleni fog nekik valami akkor pont tojni fognak rá, hogy te mennyit vártál, nekik 2 óra múlva is késő lenne, szóval csak magadat szívatod szvsz./ -
-Gerzson-
aktív tag
Már egy hónapja eldöntöttem, hogy ezt akarom. Bármikor megvehetném, csak példát akarok mutatni a gyerekeimnek, hogy nem kaphatunk meg mindent azonnal. Február elején lesz szülinapom és gondoltam az jó alkalom lesz, hogy meglepjem magam

Kevés nálam felkészültebb ember van...
Vettem már két tokot, egy tucat NFC tag-et. Begyűjtöttem minden programot, leírást..
-
válasz
markusz5
üzenetére
Nekem magyarra van állítva (sőt igazából nem is nagyon tudom, hogy lehetne átállítgatni), viszont a kézírásfelismerés működik, ékezetekkel meg minden. Amiket néha kever, az I betű - felkiáltójel, illetve 1-es, de ki lehet tanulni.
Nem tudom hogy csinálja a szoftver, de olyan szavakat is simán felismer, amik garantáltan nincsenek benne az akadémiai szótárban (úgyis mindig mindenki a trágár szavakat próbálja ki először
). -
lalakov
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Megnéztem egy másik módon, mert a Kies nincs a gépemen. Ha valakinek még kéne:
Hang fel + home + power = recovery
XEH, na akkor miért nem működik magyar nyelven?
-
lalakov
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Köszi.

-
lajki7
senior tag
Ha nalam hiba lesz akkor rajuk gyujtom a boltot....
egyebkent ahogy csak lehet ezt le ellenoriztem
felvittem a samsun boltba meg mielott a lovet at adtam volna
fel ballagot velem az elado....Tenyleg,magyar fuggetlenre meg nincs 4.1.2 ugye??
csak mert kihagytam par napot....nem neztem a topicot -
-
lajki7
senior tag
válasz
Tippmix46
üzenetére
Nalad ostobàb ember nem letezik itt a forumon...menjel be a superphonba "elotte ird le egy papirra amit mst irok neked" Szeretnek venni egy samsung galaxy nót2! De csak a gyari 24havi garanciasak erdekelnek! Es persze magyar jotalasival. Ekkor a fiokbol ha van ki veszi neked a gepet ,utana szerintem mar csak nem baszod el

Ha jot akarsz magadnak akkor memo kartyan viszel egy CSC Changert es beleteszed a teloba,feltelepited es megnezed milyena PC...csak akkor jo ha XEH! Az a magyar piacra szant keszulek! En ezt tettem
mondjuk ellenkeztek de mondtam h csak akkor fizetek ha ezt latom -
nggabi
félisten
válasz
Markizmark
üzenetére
igen, volt ebből nemrég egy kis balhé. az új romokban már nem megy, mivel egy qr kóddal vagy webcímmel ki lehett resetelni a telót.
-
nggabi
félisten
válasz
Markizmark
üzenetére
igenjah h a külsőt. azt nem, de a belsőt ez a kód tuti legyalulja. meddig tart kivenni?

-
Markizmark
addikt
Szerintetek ez a kódos hard reset a külső SD-t is törli? Ki kellene venni előtte?
Use this method to hard reset your Samsung Galaxy Note 2: Enter *2767*3855#. Warning! All your data including contacts, messages etc. will be lost! Copy all your necessary data/Contacts/Messages etc. to SIM or make backup to your PC before full reset! Take out SIM card before full reset.
-
DarkChild
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Hááát, T-Mobile-os a készülék, szóval nem tudom arra mikor lesz meg...

-
markusz5
csendes tag
válasz
Markizmark
üzenetére
beállításoknál ki is van pipálva a toll észlelése de semmi :/ kihúzom, rezeg kicsit és annyi.
-
DarkChild
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
4.1.1
-
markusz5
csendes tag
nálam magyar nyelvű billentyűzetnél ha megszakadok sincs írásfelismerés...
-
DarkChild
senior tag
Na, felfedeztem 2 bugot

Kíváncsi vagyok, más is tapasztalta-e már ezeket...?1) Töltőre dugva a piros notification LED hol halványabban, hol erősebben világít (néhány percenként teljesen random változik a fényereje, nem értem miért). A többi színnél (zöld, kék) nincs ilyen fényerő változás, csak a pirosnál.
2) Ha a Settings > Developer options-nél kikapcsolom az animációs effekteket ("Window animation scale", "Transition animation scale", "Animator duration scale" ezeket OFF-ra állítom), majd a home képernyőn törölni akarok egy lapot (Page) a TouchWiz összeomlik...
-
zsloti
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
arra arra

Zs -
Tippmix46
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
a bolttal szembeni tapasztalatokat attól még nagy érdeklődéssel olvasnám

-
markusz5
csendes tag
válasz
Markizmark
üzenetére
de ha magyarra van állítva , hogy működik az írásfelismerés? megnéznéd nekem kérlek a beállítássoknál a samsung billentyűnél h van-e nyelv neked beállítva ott
-
Tippmix46
senior tag
válasz
prebuds
üzenetére
ha te nem tudod, attól még más segíthet nem?
nem is értem amúgy, hogy te ezt miért érzed csak bolti garinak?: "48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW"
mikor benne van a 24 hónap teljes körű gyári kifejezés...Azért kérdezem itt, mert nincsenek most nyitva, maradok tisztelettel

-
-
markusz5
csendes tag
Üdv!
Most került ez a gyöngyszem a birtokomba (Note 2) és lehet én vagyok a nyűgös meg mindenbe a hibát kereső személy, de engem a billentyűzetnél zavar, hogy nincs "Ő" "Ű" . Jó, letöltöttem a magyar billentyűt, azon volt. Viszont akkor nincs írásfelismerés opció.
Megpróbáltam , hogy beállítottam az angol (UK) és a magyar nyelvet egyszerre és a space húzogatásával lehet váltogatni, de akkor az írásfelismerésnél nem lehet ékezetes betűket írni angol nyelvnél. Miután egyik nyelv sincs kipipálva akkor lehet írni ékezetes betűket a tollal, viszont ezaz Ő és Ű betű megőrít.
Valakinek valami okos ötlete volna?Előre is köszi.

-
Tippmix46
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Sziasztok!
XXLGSM-ről valakinek tapasztalata esetleg?
Mit jelenthet ez vajon?:
"** A készülékekre 36, 48 és 60 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul: 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap SW, 48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW, 60 hónap garancia esetében pedig 36 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW garancia vonatkozik a készülékekre."SW lenne a szoftveres garancia?
Ha én min. 2 év gyári, Samsung garanciás készüléket akarok tőlük, akkor a 48as verziójút kell minimum választanom?
Köszi a segítségeteket! -
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234
üzenetére
"A killa sample eleve hibás"
Egy így blődség/pontatlan fogalmazás. Megtévesztesz ezzel a fogalmazással másokat.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Csubakka_
üzenetére
A Nokia Suite tud *.nbu mentést a névjegyekről
Ha jól emlékszem akkor egy NBU converter nevű progi tudta a CSV vagy Vcard formátumra konvertálni, amit már elfogadott a Google Contacts https://www.google.com/contacts/#contacts
Azzal pedig már a telefonod gmail-es cím megadásával automatikusan szinkronizál
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval a Cyanogent favorizálnám inkább... A stylus egyébként használható marad ezekkel a custom ROM-okkal, vagy teljesen bukó az egész tollas bevitel? (A Samsung appjaihoz - S Planner, S Note - nem igazán ragaszkodom, de a tollas bevitel szimpi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)