- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
válasz
unrealnoise #7659 üzenetére
Akko vegyel egy teglat! Az olyan ferfiva tesz hogy csak na!!
-
lajki7
senior tag
válasz
ZoliM@ster #5764 üzenetére
Polaris Office a legjobb!!! Samu apbol toltheto ingyen
-
lajki7
senior tag
Vissza terve erre a Juice Defender Ultira nem lehet rossz progi
20commentbol 21 pozitiv velemeny
le is toltottem! Mar csak az a kerdes h kell beallitani jol
zack vagy kvg ha tudtok akkor segitsetek koszi
-
lajki7
senior tag
válasz
Ferdzsoo #5363 üzenetére
Omega az egy fajta rom! Ugyan ugy kell felrakni mint a tobbit!! Cwm vagy odin! Mit szeretnel tudni rola?? H kell felrakni vagy h milyen maga a rom??
Mert az utobbit nem fogjak le irni egy 1hszbeaz csak xdan olvashatod angolul,ott ahol a fejleszto kirakta! Jobb esetbe kepek is vannak rola!
-
lajki7
senior tag
Ha nalam hiba lesz akkor rajuk gyujtom a boltot....
egyebkent ahogy csak lehet ezt le ellenoriztem
felvittem a samsun boltba meg mielott a lovet at adtam volna
fel ballagot velem az elado....
Tenyleg,magyar fuggetlenre meg nincs 4.1.2 ugye??
csak mert kihagytam par napot....nem neztem a topicot
-
lajki7
senior tag
válasz
Tippmix46 #5306 üzenetére
Nalad ostobàb ember nem letezik itt a forumon...menjel be a superphonba "elotte ird le egy papirra amit mst irok neked" Szeretnek venni egy samsung galaxy nót2! De csak a gyari 24havi garanciasak erdekelnek! Es persze magyar jotalasival. Ekkor a fiokbol ha van ki veszi neked a gepet ,utana szerintem mar csak nem baszod el
Ha jot akarsz magadnak akkor memo kartyan viszel egy CSC Changert es beleteszed a teloba,feltelepited es megnezed milyena PC...csak akkor jo ha XEH! Az a magyar piacra szant keszulek! En ezt tettem
mondjuk ellenkeztek de mondtam h csak akkor fizetek ha ezt latom
-
lajki7
senior tag
-
lajki7
senior tag
válasz
Markizmark #5016 üzenetére
Nem egyszer....
max regelek egy ujat ha esetleg vegleg kitiltanak
-
lajki7
senior tag
válasz
Nincs név #5013 üzenetére
Nem baj
megszoktam mar. Iphone totyikba neha at jarunk trollkodni a regiekkel
eddig a rekord 5nap kitiltas
ez max 12ora....
Tudom,nem kell oktatnod
hidd el regebb ota hasznalok
ilyen szart mint te. Neha kell spanyolul irnom uzenetet es akkor bezavar....
Tudod! A raktaros haveronakUgyes vagy Potter
Ha mar varazsolsz akkor en is elmondom,vizipolozok az elso osztalyban es abbol a penzbol vettem -
lajki7
senior tag
válasz
Markizmark #5011 üzenetére
Raktar = ironizalas! Semmi baj
ilyenekbol el meg az orszag
"ugy sem erted mit akarok ezzel,mind1"
Van magyar nyelv,de nem fogok duplan nyomkodni azert mert egyesek analfak -
lajki7
senior tag
-
lajki7
senior tag
válasz
Howkeddlee #5005 üzenetére
Ahogy latom ebben a topicban okos,ertelmes,szakmabeli emberek vannak!
A tema adott; az S az gyorsabb...nem erzekeny a kijelzo,te is neki alsz tesztelni angry birsdel es szamolod a masodoperceket!
Hol vagyok en?
Le szoljatok azt akinek esetleg ov tokja van! Lemerem fogadni h itt a tobbsegnek izlese sincsen oltozkodni...ugy kuporgatjak ossze a draga telefonra a penzt. Mert ugye aki ilyen kategoriat vasarol annak illik SZERINTEM mar jol keresni es ne 5havi fizetesbol rakja ossze ra a penzt. Nah mind1,nem szep dolog mast leszolni h milyen tokot vesz mert luzer meg stb...
Megyek vissza S3 topicba,ott is kabare van de nem ennyireEgyebken mst nem viccelek!! En ossze hasonlitottam az otthoni nokia 6310ivel ezt a note2....eg es fold! Az 5mp alatt kapcsol be,ez 20mp!!! Lemertem a casio buvar orammal! Annak a bill. feloldasa fel masodperc ez a szar note2 van vagy 1masodperc! Nah,ilyen szintu dolgokat postolnak a kollegak
-
lajki7
senior tag
válasz
72mviktor #4993 üzenetére
Galaxy S gyorsabb mint ez!! JEZUSOM! meg az S2 is....aki ezeket irta az bujon el!!! Ennyi erovel a galaxy mini is gyorsabb!! Komolyan mondom ennyire nem.erteni valamihez mar tudas kell!
Nekem az osszes S kategoria meg volt. S2bol is 2db volt S3bol is...de ez veri az S3at is.... -
lajki7
senior tag
Sracok a Vice Cityt erosen ajanlom mindenkinek!! Playbol mar toltheto (vagy mashonnan
) nagyon jo a game....regi szep idoket idezi fel
-
lajki7
senior tag
Nem kell ! 100x le kell nektek irni valamit !!!
magyar legyen a jótállási papir aztán szevasz! ha elakarjátok adni akkor nyilván jo ha van számla/blokk
ESP blokkot sem kapsz semmit ??? Én kaptam mindent....vebbful: azért mert leterhelt a server ! Majd este vagy kora reggel...
-
lajki7
senior tag
Egyébként ha bolti garisat vesz az ember akkor nem tudja regisztrálni a Samsung oldalra vagy mi???
Próbáld már meg zack felregelni!? Lehet sikerül vagy hogy van ez ? -
lajki7
senior tag
válasz
lalakov #4790 üzenetére
Akkor lehet téged átakartak verni
Én most vettem 140ért !!!! Samsung garisat ! bevittem az alleban a Samsung uzletbe es teljesen korrekt a gép...ugy fizettem csak ki a gépet hogy elötte fel mentünk a Samsungba és le ellenőriztetjük! Minden oke volt! Jah és elöttem vágták fel a dobozt/cédulát. Nem értelek hogy neked miért annyi.
zack ! nekem tudnak
Most hivtam fel öket. Holnapra hoznak ha kell ! Elég nagy tökkelütöttek vagytok akkor
-
lajki7
senior tag
Ha csak ez lenne...olyan korlatolt a rendszer hogy mondhatom rosszab mint egy ios...ha lecsereled,nem az h bannad meg orulnel is h van notesz2
hidd el,ez a telo nagyon jo,meg igy S3 utan is ezt mondom,nem h egy nokia csalad utan
fixxen 2nap uzemido...es meg 1000mas dolog
-
lajki7
senior tag
A telo ot vettel az bolti garis ugye 133ezer ftert??
nem gyartoi?:/
N3zyke: Azt valasztod ki amelyiket akarod
tok mind1 melyik media mark van kijelolve
Azert nincs a listaban
az a mediamark mert meg uj! Most vettek at csomo mediamarkot a saturntol! Es ezek meg nincsenek feltuntetve itt a samsung oldalan (nemelyik) -
lajki7
senior tag
válasz
Parallaxis #4708 üzenetére
Bal note2 jobb S3
-
lajki7
senior tag
válasz
WaterWave #4679 üzenetére
En ma hasznaltam 4Gt itt kint reggel a momparknal!!! Kulombseg szinte nem is eszre veheto!! Ugyan ugy megy mint a 3g...villam gyors az is ez is. Itt nincs 3g az usziban ezert megy a H+! Mst jelenleg a wifi
Szerintem az LTS verzio atbaszas
vagy nem tudom...az en dobozomra nincs lte irva de meges ment es hasznaltam
ForRedGlory: nem erted h hasznaltam!!!! Ment,mukodott,uzemelt
felul 4G szerepelt! Ezen mit nem lehet erteni
-
lajki7
senior tag
válasz
ForRedGlory #4669 üzenetére
Amint lat 4G nyomok kepet,nm ertem mi olyan hihetetlen ezen
sok kulombseg nincs bongeszes kozott....csak annyi h 4G ir
Max ha toltok le vele filmet akkor tobb MBal jonn le
-
lajki7
senior tag
válasz
Markizmark #4667 üzenetére
Itt melo helyen az usziban nem megy,kint ment a mom parknal
Mst H-t mutat ha 4G megy akkor azonnal nyomok!
-
lajki7
senior tag
válasz
Parallaxis #4651 üzenetére
Ezt mar probaltam...egy ures kocka van a tobbi az latszik csak a T-betu nem
-
lajki7
senior tag
válasz
Howkeddlee #4629 üzenetére
Ez a lenyege a note2nek...beszarok
ezert romot nm rakok fel! 4.1.2ben szerintem javitva lesz.
Masnak is van ilyen mint nekunk??? -
lajki7
senior tag
válasz
Howkeddlee #4622 üzenetére
Nah nekem ugyan ez van! Ha magyaron vagy akkor nem is tudsz!!! irni tollal! Csak akkor ha angolon vagy,de akkor nem mukodik jol...nem ertem! Romolni emiatt nem fogok...valami mas megoldas is kell h legyen....
-
lajki7
senior tag
LJ1 illetve LIH ! PC meg XEH. Ennek magyarabb mar nem lehetne
-
lajki7
senior tag
S3 topicban ez a szarabbik
Azt hiszi nem ismerem azt a totyikot
Nagyon nagy balek az emberünk...
Vissza menőleg az összes S széria meg volt nekem szoval tök mind1 hova irsz,látomMivel bent van könyvjelzönek és olvasgatok itt ott unalmas perceimbe
Tippmix: Vedd meg a Lumia 920at vagy az alma5öt !!! Azoknak nagyon nagyon jó képük van!!! Csak ajánlani tudom,Samsungot ne vegyél mert elég szar a képük
Hidd el,jobb lesz neked az!
-
lajki7
senior tag
válasz
ZoliM@ster #4614 üzenetére
Persze h magyar !!! XEH produc Code,magyar független rom ! Amikor megvettem mindent le ellenöriztem
-
lajki7
senior tag
Meg egy nem ide illo kerdes
ugye ez nem szakmai lesz,a szakmai az a pixel subpixel meg Tipmixx
kalandjai a mediamarkban
Szoval,nektek magyar bill. nyelven (ott a spacenal irja) tudtok tollal irni?? Smst,emailt stb....mert nekem nincs ott a T1 opciocsak akkor ha English(Uk) van allitva!!!! Ez mi??
Koszi sracok -
lajki7
senior tag
válasz
Parallaxis #4602 üzenetére
En mar nem hasznalok semmit
Sen meg S2n szet romoltam magam meg luncherezten magam
S3 meg ezen csak gyari!
Aki segitett annak nagyon koszonom!!!
Mi ez a kornyezet erzekeny dolog??ehez ez kapcsolodik,eletbe nm jottem volna ra
-
lajki7
senior tag
Sracok miert van az h ha kihuzom a tollat akkor nem hozza mar be azt a plusz egy oldalt ahol tudok valasztani az S jegyzet widgetbol,meg bal felul sem jelzi h hasznatlatban van a toll! Magyarul nincs ott a kis ceruza ikon:S h tudom vissza allitani??? Koszi
-
lajki7
senior tag
Sracok hh nem tudok irni tollal sms/emailt meg itt sem?
mit kell beallitani hozza h mukodjon? Koszi
-
lajki7
senior tag
Azt is elmondhatna valaki hogy a tökömbe tudom kitörölni azt az 5db Picasaweb képet ?? ...... ű
Formázzam ujra a telot ? És a szinkronizálásnál szedjem ki a pipát vagy ? -
lajki7
senior tag
Nah,leteszteltem! A Chrome kicsit beszaggat nem olyan smooth amikor egy nagy oldalon görgetsz le-felfele...nem annyira smooth még mobilnézetben sem
Maradok az alapnal.
*Akkor ti is ugy csináljátok h középsö gomb aztan szevasz ? -
lajki7
senior tag
Ki melyiket hasznalja ?
chrome vs alap??
koszi
-
lajki7
senior tag
válasz
Fradipuma #4449 üzenetére
Ez oke
Ezt én is tudom
De ezt akartam elkerülni
S meg S2nél volt bezaras opcio,S3nal már egy kicsit furcsa volt ugy kellett hogy ablakok minusz jel ugye ilyenkor bejön egy fehér semmi
És akkor vissza nyil. Ilyenkor bezarodott az internet,itt még azt sem lehet mert akkor vissza ugrik az egyik korábbi megnyitott oldalra
Chrome az jobb ? :S
-
lajki7
senior tag
valaki megmondana h a tokombe kell becsukni a netet ??
mert a vissza nyilat nyomom folyamatosan akkor ugye a 2ablakos lehetöseg jön...vissza lépkedni meg nem akarok ahany opciot csináltam.
Ám melyik a jobb a chrome vagy az alap ? -
lajki7
senior tag
Ahogy nézem a sima Note 2-ben is irjak h van LTE...nem értem mi ez a másik külön LTE verza. Én ugy is tudtam h a Note 2ben már van LTE
-
lajki7
senior tag
válasz
72mviktor #4294 üzenetére
olyan nicns hogy nicns benne radio
az kizárt öreg !!!
Minek folia ???? Ha nagyon karcos lesz a kijelzö,amit kétlek mert mindeki vigyázz rá,akkor SAAAAAJNOS be fog égni a kijelzö eladás elött
Utána nem is kell mondanom h mi lesz
Persze elönyben vannak a Samu garisok....nem a bolti !
-
lajki7
senior tag
Sracok en mst veszem meg 7kor a telot a SuperPhonnal 140ert. Kerdesem!?
Akinek magyar gyari fuggetlenje van es magyar piacra szant termek vagyis XEH a produc code annak miket ir ki a *#1234# re! Fontos lenne! Koszi -
lajki7
senior tag
Ki deritetettem
holnap veszem meg fixxen 140ert. Mielőtt kifizetnem felmegyünk a samsung boltba (alleban vásárolok) és ott le ellenöriztetjük a garanciat hogy megnyugodjak
mondta h semmi gond,100% h gyártói mert már adtak igy el ilyet h felmentek fizetés elött a samsung boltba
Szóval akkor hivatalosan is mondhatjuk h ez a Super phone adja a legjobb áron a Note 2-öt
NEM A NEXTEL !
Másik kérdésem ! Mi a hivatalos magyar Prouc Code (XEH itt is ugye) ? illetve ha beütitek a tárcsázoba a *#1234# akkor mi a
AP: ?
CP: ?
CSC: ?Ezt is le ellenörzöm majd ott
Köszi
-
lajki7
senior tag
Helloztok! Ugynezki holnap megveszem a telot,vegre
140ezer a super phonnal. Az korrekt ar ??? Van esetleg olcsobb
koszi /jah es 2ev samu garis/ en csak azt veszek
-
lajki7
senior tag
Hy,mi a hivatalos fuggetlen produc code a telonak??? (CSC) Nalunk S3 XEH! Nalatok??? Azert kerdem mert lehet veszek egy notesz 2ot,aztan le kell h ellenorizzem
koszi
-
lajki7
senior tag
Hello ujbol skacok
nah eljott az en idom! 140ben szeretnek venni egy noteszt
mst tuti megveszem,nem ugy h veszek meg egy kek s3at
tudtok ajanlani ilyen ar koruli uzletet,btelnel nem jo...ott 152. Akar jo az is aki eladna
legyen szurke,szamlaval es 2ev samsung garival
-
lajki7
senior tag
Hat ezzel meg is magyaraztad
en is itt olvasgattam regebben,unalmas perceimben. Csak azert mert itt az egyik kolllega vaknak illetve rosszul latonak nevezett
mind1 mondjuk nem is erdemelt valaszt a hulyesege mert alatamasztotta mennyit is ert valojaban a dolgokhoz
Waterwave: erted azt a fura nyelvet egyebkent?
vagy csak a kis kepeket nezegetted
Ugyanakkor nem fikazom az uj notit mert nekem is lesz mint mar irtam! felre ne ertsetek fiuk,csak egy kerdesre valaszoltam meg amit kerdezet egy kollega!!
-
lajki7
senior tag
válasz
zeroo5ux #2512 üzenetére
Meguntam...noti2 kellett ! Szurkeben fantasztikus! De mar regebben gondolkoztam azon h a feheret lecserelem egy kekre! Valamiert nagyon vonzott a szine
de szerintem a kesobbiekben biztos h lesz notim,meghozza szurke
jah es nem ppi fitogtatas miatt irtam le azokat amiket,hanem azert mert nem ertette h ez miert elesebb! Leirtam neki csupan az adatokat h miert is! Megvalaszoltam neki egy kerdest
-
lajki7
senior tag
válasz
guriga1234 #2508 üzenetére
Guriga kerlek olvasd el amit fentebb irtam
Hogy ugyan az avagy sem!?
-
lajki7
senior tag
válasz
ForRedGlory #2506 üzenetére
Szerinted nem igy van?
mondjuk az adatok bizonyitjak. De lehet nekem is lesz not2,sot...majd S4 kozelettevel,mivel h ennek az ara esni fog noti2 meg tartani fogja a fixx 120at szerintem! (Ha lesz szurke lesz
)
Azt meg tegyuk hozza h nem fizettem ra erre az uj S3ra,azert hulye nem vagyok
128ert adtam el....(veletlen sikerult ilyen jol eladnom) es 120ert vettem egy ujat ami fuggetlen es szamlat is kaptam. Enyem nem volt fuggetlen es szamla se volt,csak tpontos gari papir,amin volt egy kijelzo csere feltuntetve! Szoval kurva nagy veletlen
h aznap kerestem egy tizest!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest