- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs név
tag
Oké mielőtt mindenki megvadul, nem kell leírni a pontokat. Biztos izgalmas lesz egyeseknek 50 hozzászóláson keresztül számokat olvasni de azért gondoljunk a "maradiakra" is. Garancia téma örülök, hogy megint él és virágzik.
Játékos kedvűeknek: GTAIII és Max Payne most 200 forintért lopható a Play storeról.
-
-
Doodi18
csendes tag
Enyémen sincs aláírás.. pedig a telenortól rendeltem...
-
zack
nagyúr
válasz
tucsok. #4892 üzenetére
Látom sikerül jó tanácsokkal elhalmozni egymást.
Csak így tovább, jó lesz ez.
A felmerülő kérdésekre is látom kimerítő válaszok érkeznek.
Nem hiányzik. A pecsétet kellett volna odanyomni, de ez csak formaság.
De többet nem segítek. Úgyis tudjátok ezeket ti is.
De azért gondolom örültök, hogy itt nem fogom "rontani" a levegőt, ahogy írtátok is.
-
APC ADAM
tag
Valaki meg tudná mondani h hogyan kell visszaállítani a titanium backupból a mentéseket?
Omega 8.0 van fent de pár napja elég fura dolgokat csinál
Nem csörög amikor nincs némán, nem ébreszt, eltűnik a lock screen ha olyan kedve van, az aku menüben nem ír ki semmit van h restart után se meg hasonlók.
Tehát felraknám ujra az omegát csak nem tudom hogy hogyan kell ,romoltam már párszor de nem full wipe-al.Most így kellene?
akkor is megmaradnak az adataim és minden olyan lessz mint elötte?
Eddig nem használtam a Titaniumot de most felraktam mert a multkor mindenem elszállt és nem tudom hogyan kell visszaállítani a mentésemet
Köszi előre is a segítséget -
lajki7
senior tag
Nem kell ! 100x le kell nektek irni valamit !!!
magyar legyen a jótállási papir aztán szevasz! ha elakarjátok adni akkor nyilván jo ha van számla/blokk
ESP blokkot sem kapsz semmit ??? Én kaptam mindent....vebbful: azért mert leterhelt a server ! Majd este vagy kora reggel...
-
válasz
Stimpy001 #4881 üzenetére
Én már megvettem a pontyot tegnap,akkor is sokan voltak,de nem annyian mint ma! Voltak vagy 100an a sorban!
Az Extreme Digitalban meg szerintem ezt akciózták inkább,így mindenki ilyen egeret szeretne Karácsonyra venni!! -
törölt tag
válasz
Howkeddlee #4875 üzenetére
karácsony filling van.
-
sea
tag
Ezt a Ghoo fóliát ismeri valaki? Átmenetileg kellene csak, amíg nem érkezik Brando.
-
WaterWave
veterán
válasz
ForRedGlory #4868 üzenetére
akkor nálam is fc-s, biztos szeretjük azért használjuk az omegát fc-sen
-
Firehand
tag
válasz
Howkeddlee #4875 üzenetére
Extrem digital akció szerintem ez miatt ment mindenki
-
válasz
Fradipuma #4865 üzenetére
Hmm...,nekem mondjuk itthoni a telefonom,de nekem/nekünk még nem akar frissülni...
Ma délelőtt villamosoztam Pesten,és azt tapasztaltam,hogy az extreme digitalnal valamit baromira akcióznak,mert 2 üzletük (körút és Móricz) előtt is kint folytatódott a sor,bent az üzletben meg sem lehetett mozdulni,annyi ember volt náluk! Így ha valaki menne hozzájuk,esetleg egy Note2-t venni,az készüljön fel erre!!
Tudom hogy most mindenhol akció van,pl az auchan is ma 500Ft-ért adta kilóját az élő pontynak!!
Na ott ne tudjátok meg mennyi ember volt!! -
imrufo
tag
válasz
ForRedGlory #4868 üzenetére
Nekem meg pont fordítva van a dolog. Omega hasít minden hiba nélkül, de mondom kipróbálok mást is, ezért feldobtam az AHD-t. Persze fullwipe, meg minden ami kell. Egyszer belefagyott a telepítésbe is, de kitartó voltam, megpróbáltam újra. Feltelepült, aztán 5perc alatt dobott 4 FC-t, és ekkor még csak a beállításokkal játszottam...
Most fullwipe-Omega8: tökéletes
Ki érti ezt? -
ESP
őstag
válasz
Markizmark #4872 üzenetére
Az oldalon az van, hogy kell.
De a törvény szerint nem kell
-
ESP
őstag
válasz
Markizmark #4870 üzenetére
Jó lenne tudni most kell a számla vagy nem, mert ha kell akkor nem veszem meg.
-
Markizmark
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Feltettem az Omega 8-at, ha mar annyira dicseritek...hat ekkora szarkupacot, a kozelebe sem er az AHD-nak. 2 perc utan jott az elso fc. Az appok kozel sem olyan smoothak mint AHD-n. A szintetikus tesztek ismet bizonyittak hogy szart sem ernek... Na mar jon is le az AHD 6... Senki ne mondja hogy rosszul tettem fel, full wipe volt, belso tarhely torlessel. Az kulon tetszik hogy joval lassabban tolt, lool...
-
Robi BALBOA
őstag
Nektek így (0:50)befóliázva adták a boltban a dobozt amikor vettétek?
-
Fradipuma
tag
Reggel frissítés érkezett a telefonomra! Ota-n keresztül töltöm most, 275 mega nagyságú. Szerintem 4.1.2 lesz! Uk-ban vettem a telót, de a teló Franciából származik és független!
-
Maximusz
aktív tag
válasz
wagner007 #2787 üzenetére
Szia!
sikerült végre beszereznem egy note II-t . megvan a fájl is letöltve, de... - mit jelent az, hogy "recovery-ből felrakva" megy. Elkezdtem előröl az első hozzászólástól olvasni a fórumot, hogy igyekezzek ne újra feltenni a kérdéseket, de ezt eddig még nem találtam megy hogyan kell.
leírnátok nekem? - köszönöm előre is!
maximusz
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az OFFokat kérem befejezni! Maradjunk a topic témájánál!
-
-Gerzson-
aktív tag
"Ha esetleg valaki autós tartót keres, tudom ajánlani a gyári samu Vehicle Dock-ot. Ma beruháztam egyre, nagyon patent a cucc. Tokkal együtt pont belemegy a NoteII"
Ez elvileg az S3-hoz jó. Szerinted belefér a note akkor is ha tok van rajta?Most értem idáig az olvasással, látom már más is kérdezte és válaszoltál
-
imrufo
tag
válasz
Markizmark #4836 üzenetére
Tökéletesen használható benne tokkal együtt a telefon, nincs semmiféle feszület.
-
Firehand
tag
válasz
Nekem nincs dokkolóm.
De kérdezhetek? Neked ez a típusú dokkolód van igaz?
Nem pedig ez -
Fradipuma
tag
válasz
Én ilyennel használom, és tökéletesen bele passzol: [link] Ez is vastagfítja a telót kicsit ugye, szóval szerintem a tiéddel se lenne gond
-
Markizmark
addikt
AKINEK VAN DOKKOLÓJA CSAK AZ OLVASSA!!
Szóval, ezzel a tokkal együtt bele lehet ültetni a telót a tokba feszülés nélkül vagy inkább ki kellene venni? Azért kérdezem, mert ugye a tok vastagítja a telefont, ezáltal előrébb kerül a teló lyuka, mint amerre az állvány pöcke mutat emiatt gondolom feszülés lenne. Nem volna jó, ha mondjuk kitépődne a lyuk az alaplapból. Én megvettem a dokkolót, de karácsonyig nem használom... XD
.
-
törölt tag
ON
Note 1-ben nem vagyok jártas... kérdésem abban van voodoo sound, és ebben várható-e hasonló mint a SGS-ben.
azért kérdezem mert nekem elég gyengénak tűnik a hangmínőség. Zack hajnalban linkelt egy progit, de nem az igazi. Élőbb lett a zene, de a mély tartomány az szinte egyenlő a nullával. Most feltettem az omega 8-at és pár neves lejátszót talán jobb lesz. -
imrufo
tag
válasz
Firehand #4828 üzenetére
Original Samsung tokot használok: [link]
Szerintem a többi utángyártott kutyaütő mind. Pláne a flipes. Bár biztos van akinek az jön be. A videón is látszik, hogy elég nagyra ki lehet nyitni a tartót úgyhogy belefér mindenféle tok, összecsukva meg atomstabilan tartja a gépet. Meg se rezdül még a vidéki sz@r utakon se. -
Firehand
tag
Hasonló tokod van, mint a videóban?
Ami a videóban látható mennyire védi a telefont? Nekem a kinyitható tokok annyira nem tetszenek, de ilyen gumis borítású igen. Nekem a tabon otterbox van, de az telefonon nagyonviccesen, inkább csúnyán nézne ki.
Flip Cover nekem nem életszerű, de izlések és pofonok. -
imrufo
tag
Ha esetleg valaki autós tartót keres, tudom ajánlani a gyári samu Vehicle Dock-ot. Ma beruháztam egyre, nagyon patent a cucc. Tokkal együtt pont belemegy a NoteII
[link]
Boltot nem tudok ajánlani, nem érdekelt hogy hol az olcsóbb, csak bezuhantam a WestEnd Samsung üzletbe, hogy mápedig aggyatok egyet annyi amennyi, oszt csá. -
sea
tag
Szombattól belépek én is a klubba ...
Megérkezett a Note 2 a pick pack pontra, csak holnap egész nap meló, szóval annyi időm nem lesz, hogy beszaladjak érte, ezért majd a következő nap vehetem fel. Sok esetben biztos, hogy kényelmetlen lesz a nagy mérete miatt, de ettől jóval több esetben meg rettentő hasznos pont emiatt. Mivel most úgyis jönnek az ünnepek, lesz idő próbálgatni. Ha jól számolom, - mivel webshopban veszem - a 8 munkanapos vásárlástól való elállás egészen január 9.-ig él, elég sok időm lesz összeszokni vele.
Valahol veszek hozzá, vmi gagyi fóliát, aztán az ünnepek után szerzek Brandot, mert addig már nem fog összejönni. Tokok közül vagy flip cover vagy amit Zack is ajánlott egyelőre. Ez utóbbi azért jobban védi talán. -
imrufo
tag
válasz
Parallaxis #4741 üzenetére
Köszi, én elismerem, hogy amit leírtam az így tényleg hülyeség, bár nagyjából az járt közben a fejemben, mint amit Te is megfogalmaztál...
Mindegy, úgy tűnik nem én értek hozzá a legjobban... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest