- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Pontosan a standardizáció ami hianyzik az akkuk terén. A fejlődés itt is egy zsákutcában folyik jelenleg azon versengenek a gyártók hogy milyen gyorsan tudod feltölteni a telefonod akár az akku kapacitás hátrányára. Teljesen nonszensz 10-20-30 perces töltési időkön nyűglődni a fejlesztéssel. Remélhetőleg EU szinten jól sikerül majd ebbe beavatkozni és bekényszeríteni a gyártókat egy értelmes irányba ami a felhasználók és a környezetvédelem érdekeit szolgálja és nem a gyártóét.
Ha pl a note9-hez lett volna polcról levehető garantált kapacitású standard akku amit csak berakok a helyére akkor még mindig használnám. De onnantól hogy át kellett költöznöm egy másik telefonra már nincs visszaút. -
m1lan
őstag
nem hasraütésszerűen ír ki egy random értéket
Dehogynem.
2020.04.27.-én vettem meg, akkor a nem egészen 1 éves akkumat 85%-ra mérte be. Most, 2021.11.09.-én 84%-ot ír, ami abszolút nem reális. Szeptemberig használtam elsődleges telefonként, a végén már naponta 3x rá kellett töltenem. Azóta másodlagos telefonként és DeX módban asztali számítógépként üzemel (olyankor a multiport adapter folyamatosan tölti), estétől reggelig pedig vezeték nélküli töltőpadon pihen, mégsem csökken az érték. -
gerner1
nagyúr
Nem, nem az. Az az ár, egyrészt csupán 'ajánlott' ( tehát nem kötelezően alkalmazandó..). Masrészt, nemrég cseréltettem én is (SES), és több volt (visszakereshető a poszt..). Sajnos, nagyon rég frissült az 'ajánlott javítási díjszabás' (is), és az elmúlt negyedévben a forint árfolyama sem lett jobb ...
-
tylerddd
veterán
Soha nem használtam ilyeneket, főleg, mert nem volt ilyen jellegű gondom kb. egy telefonomnál sem. Ráadásul, ha van is biztos valami alapja az akkutöltési városi legendáknak, ezekkel sem foglalkoztam kúlönösebben. Tehát éveken át töltöttem éjszaka a készülékeket és azoknál sem lett jobb az üzemidő, amiket lehúzgáltam 100%-nál vagy 90%+ esetén. Ugyanakkor pl. laptopnál valóban nagyon gyilkolja az akkut, ha rendszeresen hálózatról megy. De ez egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest