- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Én a Samsung programjaival elérhetőt nem találtam. De, a play áruházból a google clock -ot telepítve (ingyenes) van erre lehetőség.
-
Mercel
senior tag
Vodánál nincs Note9 8/512 -es verzió. Ha lett volna én is azt vészek, de nem volt ahogy Duál sim -es sem.
@diabolis
Jól sejted a Note 9-re egész combos kedvezményt kaphatsz (függően attól milyen elofizud es mennyi ideje van) mivel már kifutó modell , az S10 széria meg dübörög.
Próbáltam mindkettőt, nem éreztem gyengébbnek (bár technikailag persze "gyengébb") mInt a Note9-et. Elég hardcore felhasználó vagyok , de a mindennapokban sem érzem kevésnek.
Azt viszont ajánlom figyelmedbe, hogy Budapesten már 10 napja is mikor én vettem kizárólag a Lurdy vodafone partner üzletben volt raktáron és akkor is már csak néhány darab. -
törölt tag
Nagyon bizakodtok, hogy jövőre nem lesz gloryhole... Szerintem fel kell készülnünk, hogy marad a 2 évenkénti design váltás... Grafén aksiban se vagyok biztos, hogy jön a Note11-el. De akkor még azt se lehet megvenni.
Lehet, hogy rekordot dönt a 9es, és 3 évig megmarad.
Majd júliusban beviszem beégett kijelzővel, amivel együtt új aksit is raknak bele.
-
Hát, ha neked kapcsoló nélkül nem jó az amúgy emelkedő hangerejű ébresztés, akkor nem tudok mit tenni.
Kerestem volna a kapcsolót én is, ha reggelente úgy ébresztett volna, hogy azonnal az eredetileg beállított 80%-on szólal meg, de mivel nem, így nem is állítgattam külön. -
Az nincs, de engem minden munkanap reggelén úgy ébreszt a gyári alapértelmezett ébresztőhang, hogy halkan kezdi és folyamatosan emelkedik a hangerő.
kazanka: Nem az, térerőben a középmezőnyben mozog, van ettől jobb és rosszabb is, de legalább nem süt a SAR.
Ha gyengébb a térerő, akkor minden telefon gyorsabban merül, pláne két SIM kártyával.
Volt ettől jobb térerejű Huawei telefonom, az is arányosan jobban merült, ha gyengébb volt a térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged