- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
petymeg #9788 üzenetére
Tegnap átvettem a Note 9-et a Turbado-tól.
Üzletben vettem át, minden rendben volt, segítőkészek és kedvesek voltak (3 fiatal hölgy volt az egyébként régi épületben kialakított modern irodában.)
Jelenleg 1 sim van benne, ezzel XEH/XEH,TPH/TPH-t ír magáról az eszköz.
Erről visszább azt írtátok, hogy portugál származásra utal. Igaz, mivel a Turbado adja a garit, így valójában kb. akármi is lehetne - azzal a kivétellel, hogy Turbado EU-s származást mond az eszközre, ami így teljesül is.
Azonnal lefrissült a Pie-ra, viszont bár Sammobile szerint TPH-ra már van márciusi update, a teló még nem ajánlja fel, gondolom, kellhet 1-2 nap, mire OTA szépen előkerül.
Én megvettem a Turbado extra szolgáltatását (lsd. az oldal közepétől, miket nyújtanak +10% ár befizetésért ) a telóhoz: bár ne legyen rá szükség, a max. 72 órás csere egy meghibásodás esetén elég jól hangzik.
Ha azt veszem, hogy a 2. évre aksira a Samsung sem vállal garanciát, az egyéb, nyilvánvaló hibákra pedig a bolt is fogja adni a garit - hacsak ugye be nem dőlnek, ami a növekedésük és több éves jelenlétük alapján azért csak nem - akkor nem leszek hátrányban a gyártói garis eszközökhöz képest, azonban kb. 50e Ft árelőnnyel lehetett náluk megvenni, az MM/eDigital akciós árához képest is.Nézegettem tokokat a mobilhoz. Kicsit fura nekem, hogy itthon szinte csak és kizárólag fekete vagy szürke tokokat láttam, amik tetszettek volna, de pl. ilyen kéket, nem. Kár, hogy ilyen szegényes a választék. Samut sem értem: több színben létezik az eszköz, de armor jellegű tokból van szürke vagy fekete.. hm..
-
MrCsiT
addikt
válasz
petymeg #9766 üzenetére
Szerintem teljesen bizonytalan.
Azt hiszem, a T-nél is lehet törésbiztosítást kötni, ezt a T-s topicban lenne érdemes megkérdezni.
Tavaly vettem a BestByte-nál egy Xiaomi telót, ott párezer forint volt ez a szolgáltatás, de úgy, hogy a hónapok számával %-osan csökken a telefon aktuális értéke, és az 5e Ft önerő mellé, azt hiszem, a teljes árig kell megpótolni, ha összetöröd. A semminél jobb és úgy gondoltam, hogy a 60e-s telónál ez a kb. 4e Ft még megéri.
Ha biztosra akarsz menni, T-s vagy Vodás szolgáltatói vásárlást és főleg: törésgarit javaslok, ha drágább, akkor is.
Esetleg, kérdezz rá direktben a biztosítónál, és akkor esemény esetén konkrét állásfoglalást tudsz a probléma mellé tenni: talán, azzal már nem akarják majd magukat kihúzni a felelősség alól.
Ha valakinek van nem T-s és nem Vodás törésbiztosítása, kérem, írja meg,
- hol kötötte,
- mennyibe került,
- és ki a biztosítója?A Cardiff biztosítása sajnos nem látszik biztos megoldásnak törés esetére.
-
MrCsiT
addikt
válasz
petymeg #9748 üzenetére
Majd pedig esélyes, hogy - természetesen, "szabályzat"-ra hivatkozva - a Cardiff biztosító szépen ki tud bújni a biztosítás teljesítése alól azzal a szöveggel - homáron olvastam, nem hittem a szememnek: ott a tag fel akart állni az ágyról, letette a nem telót de tabot, anyunak útban volt, odébb tolta.. apu meg visszaült rá, így lett a káresemény, amire azt írták, hogy semmit nem fizetnek, mert - hogy "nem megfelelő gondossággal" vagy mi.. járt el a tag?!
Szóval azzal a biztosítással csak óvatosan, az nem olyan sajnos, mint a szolgáltatóknál (én Vodásat ismerem, párom kapcsán) kötött havidíjas biztosítás, ami valóban cserél, ha az önrészt kifizetted, biztos lehetsz benne!Gabbana: én adok egy esélyt a Turbado.hu-nak: állításuk szerint teljes garit adnak a 2. évre is, plusz még van 1-2 jópofa szolgáltatás náluk 10% felárért, lsd. itt.
-
válasz
petymeg #9604 üzenetére
A beállításokban Google és ott a Biztonság, Biztonsági másolat, Keresés, segéd és Voice...stb szekciókban vannak a kapcsolódó beállítások.
Amikre nincs szükségem, vagy a Samsung azonos megoldásait használom inkább, azokat kikapcsoltam.apaszka: Nekem sincs ott a fogyasztók között.
-
-
baladam86
aktív tag
válasz
petymeg #9269 üzenetére
Szia,
A Tozo a szélein ragad, csak fel kell cuppantani, a csomag része egy keret, amit rá kell tenni a kijelzőre, és ez segítség a felhelyezéshez, szinte lehetetlen elrontani, finoman rá kell nyomkodni a kijelzőre, és kész is van.
Az UV ragasztós fóliáktól nem kell félned, a ragasztó folyékony állapotában simán letörölhető, az UV lámpázás után szilárdul meg, és ragasztja össze a kijelzőt és a védőüveget. Leszedésnél nem kell aggódni, könnyen, és nyomtalanul le lehet szedni. -
-
válasz
petymeg #8881 üzenetére
Így igaz, jár hozzá 100 GB OneDrive 2 évre.
Ha bejelentkezel a a OneDrive alkalmazásba, vagy ha használsz Outlook alkalmazást, akkor abba, úgy aktiválható, ha nem kínálja fel, akkor a beállításokban ott van hozzá az opció.
Fontos, hogy egy fiókhoz csak egyszer vehető igénybe adott Samsung promóció, a következő alkalommal hiába kínálja fel, már nem aktiválható, illetve az opció sem jelenik meg.
Nekem fut a fiókomban bő egy éve egy ilyen 2 éves promóció egy másik Samsung telefon által, ennek ellenére ennél a telefonnál is felkínálta bejelentkezéskor, de aztán eltűnt az opció és nem aktiválható, továbbá a későbbiekben sem lesz az, amikor lejár a korábbi 2 év, utána sem. -
hirdeto
tag
válasz
petymeg #8696 üzenetére
A gyári AKG-val nekem is ez volt a tapasztalatom, javasolták, hogy nyomjam jobban a fülembe stb, persze nem segített. Ami viszont jelentős minőség változást hozott, az a speciális hang beállításoknál, a hangminőség és effektek résznél az UHQ-felbontás nővelő, itt a bit és sáv szélességet választottam és hallhatóan jobb lett a minősége. De ugye ahogy embere úgy füle is válogatja.
-
válasz
petymeg #8696 üzenetére
Én nem a gyárilag hozzáadott fülhallgatót használom ugyan - mindenem a basszus, ezért célirányos XTRA BASS szériás Sony fülhallgatót vettem -, de az AKG sem olyan rossz, érdemes lehet kipróbálnod más méretű gumiharanggal, hátha valamelyikkel jobb lesz a helyzet, mert az sokat számít.
-
törölt tag
válasz
petymeg #8509 üzenetére
Szia, Youtube-on biztos van pár videó. Egyébként, mintha egy jegyzetfüzet lenne nálad. Van írásfelismerés, tudsz rajzolni, 4096 fokozatban érzékel a toll ha jól emlékszem. Új funkciók a távoli fényképezés(10m hatótáv), lejátszott zene léptetés, prezentációléptetés. Tud fordítani, ha egy adott szó fölé tartod, nagyítófunkció is van... De inkább keress egy videót, sokat tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest