- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz Próféta #7199 üzenetére
:-D
Bilux: A Whitestone-t érdemes megpróbálni, bár 50% az esélye, hogy hibátlanul rajta marad szépen, buborékosodás/pókhálósodás nélkül. Nekem a harmadik Whitestone van fent, de ez is bepókhálósodott a jobb szélén végig, úgyhogy az én véleményem negatív eddig.
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Bilux
veterán
Whitestone Dome Glass-t szeretnék a telefonra...
Itt Győrben csak néznek rám bután mikor note9-re keresek üveget. Csak olyat tudnak adni aminek csak a széle ragad. Az számomra nem jó s9+-nál csak pénzkidobás mert feljön.
Tehát hol tudnék rendelni ahol van is illetve én fel tudom e rakni vagy ha közelben valaki tud ajánlani helyet ahol fel is rakják az lenne a legjobb.
Pesten Samsungban volt írta egyik kolléga.
Jobb lenne közelebb...
De ha csak rendelni lehet link is jöhet.
KöszönömNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
A próféta szóljon belőletek
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
legenda
A Telekom a legkorrektebb összességében a frissítések tekintetében ennél a telefonnál, a XEH után napokon belül, sőt, az utóbbi időben csak egy nappal később már jöttek is Smart Switch/OTA útján a frissítések, így remélhetőleg a 9-es is gyors lesz.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TODI1111
veterán
Tudom, hogy macerás de én minden főverzió váltásnál rászánok egy pár órát és csinálok egy factory resetet. Semmit nem állítok vissza mentésből hanem egyesével visszapakolom amire szükségem van. Általában ezt meg is hálálja a készülék mert nem szoktak érdekes anomáliák előfordulni és eddig értesítési és egyébb problémáim sem voltak. Ezután a havi frissítéseket pedig mindig odinnal home csc használatával teszem fel (ez ugye nem töröl semmit) utána recoveryből egy wipe cache és minden müködik rendesen. Ezen kívül még általában 2 hetente kiveszem a tokból alaposan áttakarítom és ezzel egyidőben ismételten kap egy wipe cachet.
-
ToomyC
aktív tag
Ha még nem lett volna DBT-re is jön a pite... kiváncsi vagyok a telekom mikor adja ki....
-
Reggie0
félisten
válasz #24536576 #7187 üzenetére
Mert ennek van tolla, es a regi notek eleg jok voltak. Most komolyan az en hibam, hogy eszreveszem a hanyatlast, hogy egyre kevesebbet tudnak a szoftverek?
Amugy a Pie frissiteshez: Erdemes net nelkul csinalni, mert a samsung cloudos beallitasokat felulcsapja es kerdes nelkul elkezd backupolni mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Nekem konnyu volt nullarol belakni a Pie-t, mert tegnap bontottam ki a dobozt.
Amugy notes ebben mar valoban tudja a toll szinenek valtoztatasat - de csak akkor, ha settingsben be van allitva az alternativ szin, kulonben meg se jelenik - , juhe. Mar nem 80-as evekbeli szintet kepvisel, hanem korai 90-est.
UI: 0.5-re le kell venni az animaciot, igy mar normalis.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Reggie0 #7184 üzenetére
Érdekes hogy nektek ennyi bajotok van, nekem semmi de semmi hiba nincs pedig az enyémen még az update.zip es pite van. Mellesleg ugyan az mint az xsg. Mondjuk én nem sajnáltam újra belakni 0 ról.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
Na, elkezdett alkotni a Pite... Törölte a csengőhangom. Gondolom az automatikus optimalizáció úgy ítélte meg, hogy rég használt fájl. Már nem csak a messenger üzenetek, de az emailek se szinkronizálódnak, most a net se működik, hiába írja ki, hogy van.
-
Reggie0
félisten
A legnagyobb szivas a hatter szinenek allithatatlansagan kivul az, hogy ha beallitom, hogy a lezart kepernyore ne szurke szinnel irjon, hanem a toll szinevel - ami nekem sarga -, akkor az a Notes-ba is sarga szinnel megy at es feher hatterre kerul. Igy pedig olvashatatlan. A Notesban raadasul a meglevo iras szinet sem lehet par gombnyomassal megvaltoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Reggie0
félisten
válasz Plazmacucci #7171 üzenetére
Ez egy harmadik, a ketto ose.
-
félisten
-
Reggie0
félisten
Hasonlitsd ossze az S Memo tudasat a Samsung Notes-al.
(#7168) Jakesz: Az ugyan ugy jol mukodott, mint most, csak teljesen passziv volt. Kesleltetes volt valamivel nagyobb, mert akkoriban nem voltak tul erosek a procik.
Ahogy olvastam eleg sok panasz van ra, sokan azt javasoljak hogy a regi S Note 4.0/4.1-es verziojat erdemes felrakni. Csak az a baj, hogy a lezard kepernyorol nem oda kuldi a rajzot.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Hat a Galaxy Note (1)-hez adott gyari tollas szoftverek koroket vertek a mostani szarokra.
-
Helltak
őstag
Én is felraktam, home csc-vel, minden maradt, ahogy volt, régió is eredeti állapotban van.
Eddig nagyon pozitív a tapasztalat, sokkal pörgősebb lett a rendszer!
Üzemidőre kíváncsi leszek, de kell neki még pár nap, az biztos.Vivo X100 Pro
-
korimv6
aktív tag
Ha valaki szeretne HDMI- usb c kábelt, amivel működik a DEX a Note 9-en, annak ajánlom ezt a kábelt.
Körbe zárt villám.
-
Dave69
tag
na fent a pite hol van ez a sötitett mod vagy mi?
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
-
lipothp
tag
Sziasztok
Próbálok knox kulcsot igényelni a linkelt leírás alapján, de ezt kapom:
Az oldal nem működik A(z) seap.samsung.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 503Ja, és jelentem Note 8-ból átköltöztem egy pitésített Note 9-be!
Egyenlőre nagyon fura ez a pite............ Szokatlan.S23 Ultra
-
Teal'C
veterán
válasz Linkin1994 #7150 üzenetére
Ez csak természetes
-
Teal'C
veterán
Ez így van de oreo nál volt külön egy mappa nem figyelt alkalmazások címén ebbe alapból beletartozott a viber,duo stb... meg amit belepakoltál és ezeknek az appoknak a ram/akku/ net használatát figyelmen kívül hagyta.
Egyébként én ezeket tiltottam illetve töröltem:
play zene
play filmek
drive
magazinok
bixby home a képernyők között[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
Sztem az most is ott van ahol eddig az eszközkezelö/akku-nál....annyi csavarral,hogy csak alvó alkalmazások pont van. Itt lehet hozzáadni mit szeretnél altatni...a többi az én olvasatomban nem alvó, hanem futó alkalmazás lesz. Persze lehet tévedek, de én úgy érzem, hogy ez nálam így működik
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Tybike81 #7144 üzenetére
Azt tudnod kell hogy a pite nagyon komolyan veszi az akku kimélést bármit is altatsz, vagy csak energiatakarékosra teszel az tuti az is lesz nincsenek kiskapuk ezt már az első update.zip is így csinálta. Valamint ha tiltottál valamit de eddig nem volt gond pite alatt lehet hogy használná valami.
Javaslom csak félve tiltogassunk és azt is 1esével.
Másrészt ami hiányzik az az hogy oreóban volt olyan hogy nem figyelt alkalmazások. Lehet hogy vak vagyok de nem találom sehol."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
legenda
válasz #82022144 #7112 üzenetére
Szia,
Elvileg igen.
Teal'C: Nem lehetetlen, hogy reklámblokkoló megfog néha olyan forgalmakat is, amit a felhasználó nem szeretne.
A másik az, hogy a Messenger alapban is sok problémával küzd, ráadásul tavaly is gond volt azzal egy ideig (más gyártójú készüléken is) az új verzión, aztán javítgatták, frissítgették.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Tybike81 #7140 üzenetére
Van egy apszurd ötletem de senki ne nevessen.
Van reklám blokkolód? Mert ugye ezekkel az app-okkal jönnek a reklámok is nagyrészt ebből élnek viszont ha fent van a reklámblokkoló és nincs jól beállítva vagy rossz az adatbázis akkor beleszólhat szerintem. Esetleg ha van olyan opció hogy meg lehet nézni valami log file féleséget nincs e benne a messenger túl sokszor
-
Tybike81
őstag
Messenger üzentek minek jönnek késve Pie alatt? Csak akkor kapom meg ha belépek...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Teal'C
veterán
-
iceQ!
addikt
Ezek miről írnak?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Dave69
tag
És ez a xsg rom ugyan ugy jön a frissités meg minden ahogy normál esetbe jönne? Mert nekem VDH/VDH/VDH van amire fel raktam a xeu romot még a novemberi frissitéssel és a decemberi frissités hibátlanul jött rá
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Teal'C
veterán
Töröld le tedd fel az xsg rom ot odinnal majd lakd be újra és nem lesz gond. Sajnos mikor komoly változások vannak egy szoftverben akkor meg tud bolondulni rendesen. A funkciók amik meg nem tetszenek? Próbáld ki ha már jól működik a szoftver.
[ Szerkesztve ]
-
tanulo
tag
Köszi mindenkinek az okosságokat.
-
tanulo
tag
válasz Linkin1994 #7132 üzenetére
Megvan, az a hiba hogy tegnap mással kelett volna foglalkozzak nem a telefon frissítésével. De későbánat.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ajjaj, igen, benéztem, a képen S9-hez töltődik éppen
Az általad említett XSG vajon miben különbözhet attól, amit már párszor emlegettem, portugál régiós ROM-tól, amit felraktam?
Talán már van január 7-i security patch, ugye..., de egyéb?
Csak mert ha semmi, akkor feleslegesen nem szórakoznék, lévén appdata nem menthető és pl. a 2 lépcsős hitelesítők miatt elég macerás az újratelepítés
Köszi az infót, előre is!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tanulo
tag
válasz Linkin1994 #7124 üzenetére
Nem csináltam. Nem tudom garancia vesztéssel jár e.
-
tanulo
tag
válasz Linkin1994 #7122 üzenetére
Hála a magasságos égnek hogy nem vagyunk egyformák. Neked nincs vele bajod, nekem akad. De sajnos vagy megszokom vagy eladom és veszek valami mást.
-
Tybike81
őstag
Tudom lerágott csont, de milyen tokot érdemes venni ami nem csúfítja el a telót de azért véd is?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Bilux
veterán
dualsimes illetve single simes software-ek között van különbség?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
axlfsi
veterán
Sziasztok srácok!
Most végülis melyik a leginkább "nekünk való" Odinos verzió, ami elérhető? Anno pár napja felraktam azt a portugál(?) pitét, de ha azóta van újabb, még bevállalom az újralakást, még nem sikerült úgysem belaknom igazán.
Ugye, amit pár napja felraktunk, az EZ volt;
N960FXXU2CRLT_Odin.zip 4432379754AP_N960FXXU2CRLT_CL15091941_QB21292152_REV00_user_low_ship_meta_OS9.tar.md5 4473333949
BL_N960FXXU2CRLT_CL15091941_QB21292152_REV00_user_low_ship.tar.md5 2764977
CP_N960FXXU2CRLT_CP11538160_CL15091941_QB21292166_REV00_user_low_ship.tar.md5 26368189
CSC_OMC_OXM_N960FOXM2CRLT_CL15091941_QB21292152_REV00_user_low_ship.tar.md5 680468668Viszont, most látok már egy ilyet is SamFirm-mel:
Ez az igazi, utolsó, ami nem akar nekem mindnféle portugál alkalmazást felpakolni?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tanulo
tag
[kép]Kérlek, beléptem a beállításokba, rámentem a szoftver frissítés lehetőségre és ezt adta. De mondon semmi gond van akinek biztos tetszeni fog, eddig engem nem győzött meg, sajnos csak bosszúságot okozott eddig. De remény hal meg utoljára, szóval reménykedek hogy legalább ezzel az osztott képernyős/kicsinyítéses modal csinálnak majd valamit, mert az elöző szoftveren jobban működött.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Nem írtad le, hogy melyik verziót és miként tetted fel, így az akkumulátoros üzemidőre, vagy egyén működési problémára nem lehet látatlanban mit mondani.
Lehet, hogy gyári visszaállítás, vagy tiszta telepítés kell, mert nem volt jó a régi rendszer az új alapjául.
Az nem biztos, hogy ha egy új működési mód téged idegesít, az mást is fog, sőt, írták közben ellenkezőleg is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jakesz
addikt
Én ugyanez miatt szitkozódtam korábban, nevezetesen a Pokoli szomszédok és a Plants vs Zombies 1 játéknál. Egy darabig volt nekik fizetős verziójuk, én megvettem őket. Pár hónap múlva ezeket szépen eltávolították az áruházból, aztán a Plants vs Zombiesnak már csak a reklámokkal teli verziója volt fent, a másik játéknál meg még pofátlanabb módon egy demóverzió, amely újbóli vásárlás esetén elérhetővé teszi az összes pályát. Ez a nettó átverés kategória, amin nincs mit szépíteni. És erre még azt sem lehet felhozni, mint amivel egyesek itt rád kontráztak, hogy az egyszeri vásárlás nem kötelezi a fejlesztőt arra, hogy végtelenségig frissítsék a szoftvert, mert a program ugyanúgy fent van máig is, csak éppen semmissé téve, hogy már egyszer megvettem.
-
ToomyC
aktív tag
Most értem haza... nem sült ki a pite?
-
legenda
Szia,
Írhatsz, mindenkinek joga van hozzá, de ha neked valami új funkció vagy opció működési módja nem tetszik csak azért, mert eltér a korábbitól, még nem jelenti azt, hogy rossz és másnak sem fog tetszeni, így attól még nem feltétlenül barmolták el.
[ Szerkesztve ]
-
tanulo
tag
válasz Linkin1994 #7099 üzenetére
Hogy hogy minek írni a supportnak. Mi a bánatnak van a szupport ha nem azért hogy elmondja az ember a véleményét.? Végülis igazad van hülye vagyok hogy írtam. Az se lényeg hogy 200e ft volt a telefon az elbarmolják. Én kérek elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest