- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
Plazmacucci #497 üzenetére
Húzogatni kell az ujjadat az ujjlenyomat olvasón úgy érted?
-
seger
addikt
válasz
Plazmacucci #497 üzenetére
Én nem húztam. Pötyögtettem mind a háromszor. Minden irányból. Így jobb lett.
-
Ujjlenyomat olvasó tipp: vedd fel úgy is a lenyomatot, hogy ferdén húzod le a mintához az ujjad. Kézben fogva a telefont véletlenül sem függőlegesen érinted hozzá az ujjad, pláne ha kicsi a kezed.
Amúgy elég faszul oldották meg, hogy nem körbe kell mintát venni az ujjadról mint minden rendes gyártónál, hanem lehúzod azt csá. Az oldalát az ujjadnak le sem olvassa így nem tudom akármilyen pózban feloldani.
-
-
...és a régi lenyomat olvasó jobb volt?
No offense, csak egyszerűen kiszaladok a világból, hogy hányan nem tudják leírni azt, hogy "ujj".
Egyébként az Note 8-on is elég para volt, sokszor tévedett, nem működött rendesen, idegesített. Itt a topikot olvasva azonban azt vontam le, hogy sokkal jobb lett. Akkor most mi az igazság?
-
seger
addikt
Újlenyomat érzékelővel baromira nem vagyok megelégedve...
És nekem baromira rosz helyen van
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Silent77 #474 üzenetére
[link] & [link] amazonon volt (még mindig van) akció, ha kettő Spigen terméket veszel akkor az egyik valamennyivel olcsóbb lesz. Nem tudom szállítanak e Magyarba.
Több tokjuk is van, de nekem ez jött be a legjobban, nem annyira robusztus, még is a legmagasabb a védelme, bár a kitámasztó évente pár alkalommal lehet jól jönne. Ezek vannak még:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anulu79
Ezt még nem tudom megmondani. Nyilván az, de még nem raktam át a simet az U11-ből, csak appokat tettem fel, frissítettem, tokot, fóliát, beállításokat nyálazom, ismerkedünk... Eddig egy rossz rezzenése akadása nem volt. Gyors és sima minden. Szerintem simet csak holnap kap, de eddig rosszat nem tudok mondani.
-
FeRRaR1
őstag
A széleket a kamera jobban elkapja mint amennyire valójában látszik. elvileg pár óra alatt kiszárad / eltűnik a maradék folt is.
Nem fut annyira simán a pen mint fólia nélkül. Nem azt mondom hogy használhatatlan, de határozottan nagyobb az ellenállása. Holnap majd meglátjuk, ha jobban felsimul, meg le lesz normálisan takarítva.
Szrk.: Még annyi hogy korábban sok fóliát próbáltam, ez talán eddig ami a legkevésbé zavar. Nem ront a kontraszton/fényerőn, nem csillog zavaróan stb... Az majd elválik pár nap alatt hogy marad e.
-
garrotter
tag
A hátlapjára is van üveg (még nem találtam)? Annyira jól néz ki, hogy nem szívesen tartanám tokban.
-
Anulu79
addikt
Mivel az előlep fekete így csak a pen miatt érdekelne.
Bár fogásra gagyibbak tűnik a cerka a Note4-es penhez képest.
-
Anulu79
addikt
A hülye fejemmel tervezek venni egy 512-es verziót. Az lenne a kérdésem, hogy csak fekete van ebből a verzióból?
-
seger
addikt
Néha mintha rezzene egyet a telefon képernyő lezáráskor vagy nyitáskor. Másnál?
-
FeRRaR1
őstag
Feltettem a fóliát, úgy ahogy a Spigen ajánlja.
Egyenlőre elég jónak tűnik, nagyon pontos a szenzoroknál, tökéletesen fed, nem áll el a széleken sem. Szebben sikerült felrakni mint a videóban, sokkal kevesebb a víz nyom, alig van 2-3. Utolsó videó szerint órák kérdése és eltűnik.
-
Årpi
őstag
Sziasztok! Ha esetleg valakinek ilyen telefonja van, és nem játszik a Fortnite-tal egyáltalán, az tudna nekem esetleg segíteni a Galaxy skin megszerzésében? Előre is köszönöm a válaszotokat!
(Kb. 15 perces dologról lenne szó, semmi extra)
-
törölt tag
Köszönöm, akkor lehet, hogy korán vettem le. Azt írta, hogy 2 perc, aztán 100%-on is hagytam kb 5-öt... Majd ma kiderül, remélem reggelre lekapcsol.
(#423) HaliGab23: Elképzelhető... Legalább is remélem.
(#418) Troyci: Annyi mindent lehet már olvasi. Egyszer az a jó ha lassan tölt, egyszer az ha gyorsan... Viszont maximum langyos lesz a telefon, vezetéken melegebb volt. Gyorstöltést lekapcsoltam, íg nem megy a ventilátor, de nem melegebb, és még el is tudok aludni.
(#419) laci0530: Néztem a dbrand fóliákat, ha csúnya lenne a Note, akkor bevállalnám, de nagyon tetszik a színe. Kár, hogy nincs átlátszó.
-
seger
addikt
Nekem tegnap este közel 9 óra alatt merült 8%-ot az akkum. Az elég jó
-
Always on kb mennyire húzza az akksit?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest