Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Telekomos volt mindkét kártya, múlt hó végén adtam le a cégeset. A Vodás kártyát kb. két hete raktam bele próbaképpen, az nincs is élesben használva, egy szimpla 0 forintért igényelhető feltöltőkártya az ajándék 15 gigával.
Most 1 kártyás üzemmódban használom, így tökéletes a telefon.
#17192: minden lehetséges kombinációval megpróbálkoztam, sajnos nem. Van egy másodtelefonom (S7 Edge), amiben egy Telekom domino kártya van, arról hívogattam magam. Ha kikapcsoltam a VoLTE-t, akkor hívásindításkor az S7 azonnal leváltott 2G-re, a tárcsázó képernyő futott kb. 10-15 másodpercig és megszakadt. A Note9-en annyi látszott ezalatt, hogy nagynehezen leerőszakolta magát 2G-re, aztán a túloldalon meg is szakadt a tárcsázási próbálkozás, és visszaugrott 4G-re. VoLTE-vel talán kicsit hamarabb szétkapcsol, de erre pontosan nem emlékszem.
Gyanakodtam a VoWiFi-re is, kikapcsoltam, de nem lett jó úgy sem.
Gyanakodtam a "mindig aktív két kártya" opcióra is, kikapcsoltam, semmi változás. Sőt, ezzel még rontottam is a helyzeten, mert bekapcsolva a 10-15 másodperc csend után a kitartóbb hívóknál nem bontotta a vonalat, hanem átdobta a 2-es kártyára, és ott már kicsörgött rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENÉS! Google Pixel 9 pro XL
- !Utolsó ár! OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black , teljes gyári csomag
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Titán, Kártyafüggetlen, 2027.01-ig iStyle garancia, ajándék tokok
- Apple iPhone 14 128 GB kék - újszerű állapotban - független -
- Újszerű, hibátlan Infinix Note 40 PRO 12GB - 256GB Racing edition - 12 hónap bolti garival!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest