Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
ToMmY_hun #3994 üzenetére
Szerintem most vissza fogják hívni, csiszolgatják egy kicsit (pl. 6 GB RAM, android 7) aztán egy kedvező ajánlattal újra piacra dobják. Ez lenne a logikus lépés, nem a teljes visszavonás.
Ezzel elkéstek, az első cserénél kellett volna jobban átvizsgálni a dolgot, mielőtt újra piacra lépnek a készülékkel.
Most már annyi idő elmenne a vizsgálattal és az esetleges gyártósori átállásokkal, hogy addigra már piacra kerül az S8 és ha valaki mégis Note-ra vágyna, az is inkább már a Note 9-et fogja várni, nem ezt.
A Note 7-nek annyi.Aki használni szerette volna a VR-t a Note 7-el.. no az már nem fogja...
Az Oculus kivette a kompatibilitási listából a Note 7-et: [link]
-
dodicsaba
aktív tag
Na most akor már nem fogják árulni a Note 7? Remélem csak kacsa.
-
ToMmY_hun
senior tag
Azért bátor vagy, hogy ilyet kijelentesz. Sehol sem volt hivatalos információ erre vonatkozóan. A note széria visszavonása elég nagy presztízs veszteség lenne a Samsung számára, nem beszélve arról, hogy a kutatásra/fejlesztésre, gyártásra és marketingre fordított összeget így bizonyos mértékben elveszítenék. Bár kisebb jelentőségű, de a legyártott tartozékok is értéktelenné válnának, és a legrosszabb az, hogy a phablet kategóriában így nem lenne termékük. Ezeket figyelembe véve egy ilyen technikai malőr miatt nem hinném, hogy a teljes visszahívás lenne a megoldás. Szerintem most vissza fogják hívni, csiszolgatják egy kicsit (pl. 6 GB RAM, android 7) aztán egy kedvező ajánlattal újra piacra dobják. Ez lenne a logikus lépés, nem a teljes visszavonás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#24536576 #3991 üzenetére
Ebben az országban nem is fognak utánad rohanni emiatt, pontosan azért, mert tisztelet a kivételnek, egyszerűen túl kényelmes és beleszari lett a magyar nép és/vagy buta is hozzá, hogy átgondolja, vagy tudja miért kérhet kárpótlást, amit máshol csontig benyalva alapból megadnak... tkm tudja miért, de ez van.
Ha te úgy gondolod, hogy megelégedéssel használtad a készüléket, amióta megjelent, akkor a továbbiakban semmilyen teendőd nincs. :-D
-
kissd01
tag
Van rá esély, hogy ez a telefon kapható lesz még? Teljesen leállnak vele?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
majestic #3983 üzenetére
Kivácsi vagyok, hogy ezek után vagy nagyon drága lesz egy-egy példány (hiszen nem sok lesz a világon belőle) vagy egy fillért se fog érni
Az utóbbi, mivel aki megtartja egy potenciális időzített veszély forrást tart otthon, és mivel a Samsung név egyenlő lett a robbanás//gyulladással, kb fizetne kell, hogy valaki egyáltalán elvigye.
A meglévő tulajoknak most kell a sarkukra állni, hiszen most a kárpótlás nemhogy jár, de rajtuk múlik, hogy végül mennyi lesz az, szerintem most nincs az a paragrafus, ami a cég mellé áll(na). -
majestic
őstag
Tévedtem: nem kell pár napot várni...
Samsung Newsroom:
"We are working with relevant regulatory bodies to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note7. Because consumers’ safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note7 while the investigation is taking place.
We remain committed to working diligently with appropriate regulatory authorities to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with either an original Galaxy Note7 or replacement Galaxy Note7 device should power down and stop using the device and take advantage of the remedies available."
Kivácsi vagyok, hogy ezek után vagy nagyon drága lesz egy-egy példány (hiszen nem sok lesz a világon belőle) vagy egy fillért se fog érni
-
somogyib
őstag
válasz
zsolt501 #3980 üzenetére
Volt is korábban olyan infó, hogy túl méretes akkut tettek bele, de ez még - ha jól emlékszem - az első blamánál volt (a méret a nagyságára és nem a teljesítményére értendő). Ha csak ez lett volna a problem, és a csere készülékeknél kisebb méretet tesznek bele, akkor nem lenne blama 2 (érdekes, hogy egyes tulajok arra panaszkodtak, hogy a csere készülék nem bírja annyi ideig mint a régi).
De összességében a telefon zártsága ma már nem kellene, hogy probléma legyen (más telóknál ez miért nem okoz gondot)
(#3978) majestic: én inkább a technológiai miérteket hiányolom, de kösz az infót.
-
zsolt501
nagyúr
Én a telefon zártságában keresném a hibát, mivel a benne lévő akku és egyéb részegységek a hő hatására tágulnak, de mivel a telefon igen zárt, és az üveg meg nem tágul jól a hő hatására, ezért nagy valószínűséggel a telefonban lévő akku ezt nem tudja elviselni és az anód és a katód közötti szigetelés megsérül a nyomás és a hő hatására, és ekkor következik be a gyulladás, és a képekből az is látszik, hogy mivel elég jól zárt a készülék ezért csak hő keletkezik az esetek nagy részében mivel oxigént nem igazán kap ezért láng nem igazán keletkezik, ha a burkolat szétnyílna akkor a tűz is bekövetkezhetne, és gondolom pár esetben be is következett.
Pár fotón látszott is hogy mivel csak igen magas hő keletkezett ezért jobbára megégette vagy megolvasztotta a környezetét, de konkrét tűz nem keletkezett, igaz ebbe az is belejátszhat, hogy olyan felületen volt a készülék ami nem éghető volt, vagy önkioltó anyag volt pl a repülőgép szőnyege éghetetlen hőlóanyagból készül. -
Vesztern
csendes tag
De azért ne váltsatok I 7 re
[link]
Én sajnálom, nekem nincs bajom vele , szeretem, de nálam is itt motoszkál már a kisördög és szerintem már mindenkinél....
-
somogyib
őstag
válasz
#24536576 #3971 üzenetére
Ebben van valami, de jó lenne már tudni tényleg konkrétumokat. Az szerintem megnyugtatná a usereket is.
Továbbá még most se találok infót, hogy mennyi készülék döglött be (és a bejelentésekből mennyi volt kamu) + a csere készülékek közül mennyi volt gázos.
Ehhh... csak találgatunk, semmi konkrétum.
(#3976) ollie: Az Index nem tudom mennyire autentikus forrás, de itt írták.
-
majestic
őstag
Egy "kis" friss infó:
Akinek van még/már Note 7-se, az élvezze ki, amíg tudja...
Akinek nem cserélték még ki, annak lehet, hogy már nem is fogják, valószínűleg elbúcsúhat tőle véglegesen (mármint a készüléktől).
Ha valaki szzeretne Note készüléket, várjon jövő évig (ha egyáltalán lesz ilyen széria)
Bye bye Note 7!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Parallaxis #3972 üzenetére
Szolgáltatónál cserélted? Csak mert én is gondolkodom hogy vissza adjam, akármennyire tetszik.
-
válasz
Parallaxis #3972 üzenetére
És érzetre mennyivel kisebb az Edge kijelzője?
-
-
törölt tag
válasz
somogyib #3970 üzenetére
Az ilyen balesetekhez általában sok dolognak kell összejönnie. Nem lehet annyira leszűkíteni, hogy az aksi rossz. Szerintem nem véletlen, hogy a Snapdragonos telefonok teljesítménye is elmarad az Exynostól, az aksiidőről nem is beszélve. Nem azt mondom, hogy a Snapi a hibás, vagy rossz, hanem, hogy az is közrejátszhat. Snapi, Type-C, Tesco value aksi, snapdragonos gyorstöltés... Nem hiába nem volt elég kicserélni az aksit.
-
Totheground
addikt
Aztán ha esetleg bejön a mikroszkópikus esély és a nadrágzsebedben kerül tüzes hangulatba, legyezheted magad a kártérítéssel amíg előkészítik a seggeden a bőrt egy kis transzplantációra.
Aki nem akarja így használni, az általában -szerintem- nem attól fél, hogy maga a telefon füstöl el, hanem hogy mit visz magával.
-
leslien
nagyúr
válasz
potrohosjoco #3958 üzenetére
na mi történt h keveredtél ide?
-
a71
csendes tag
Ajánlok egy megoldást.
Aki használja A NOTE7 TELEFONJÁT az tegye nyugodtan.
Európaban nem volt vele probléma.
Én is napi szinten használom.
Semmi baja, ha esetleg kigyullad vagy bármilyen probléma lesz vele azt biztos hogy a samsung rendezni fogja.
Ha esetleg kitalálja a samsung hogy a cserés telefonokat is vissza hívja na akkor az már egy kicsit más helyzet lesz.
Akkor tuti hogy mindenkinek akitől vissza kérik annak kártérítést kell fizetniük.
Addig meg lehet nyugodtan használni.
Én biztos hogy nem kapcsolom ki.
Használom tovább. -
somogyib
őstag
válasz
potrohosjoco #3958 üzenetére
PIXEL ???
-
potrohosjoco
csendes tag
Ez a PIXEL kb olyan ronda egy telefon mint az alma. Ennyi ..
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #3955 üzenetére
"média értékű hír volt, a csapból is ez folyt"
Sajnos nem megjelenésekor, hanem inkább most folyik a Note 7 a csapból, mert a hírportálok inkább a negatív híreket preferálják, mivel azoknak nagyobb az olvasottsága.
"Ezek után nem fogja kockáztatni a gyártó, hogy tovább vigye a szériát. Majd kiváltja egy új névvel"
Én is erre tippelek.
-
-
válasz
#24536576 #3953 üzenetére
Sajnos igen, a fogyasztói társadalom sajnos ennyire korlátolt. Bőven elég egy rossz intuíció, bármi ami avval cseng össze, hogy nem biztonságos. Jelenleg ott tart a story, hogy a Samsung flagshipje augusztusi előrendelési csúcsot döntött, média értékű hír volt, a csapból is ez folyt, aztán kb két hét elteltével a Samsung olyan vesszőfutásba kezdett, ami példátlan ezidáig az iparágban. Lassan két hónapja húzódik és kilátástalan a helyzet, a sajtó napi szinten veszi elő a témát. Innentől a brandnek lőttek. Ezek után nem fogja kockáztatni a gyártó, hogy tovább vigye a szériát. Majd kiváltja egy új névvel. Szerintem lesz stylusos telefon, de nem lesz Note.
-
Várható, hogy az egész note széria, mint brand, menni fog. Ha kihoznak egy note 8-at, a note 7 miatt azt is rossz érzés fogja övezni. Szerintem galaxy s8 Stylus/Pen/Office stb néven jönnek majd egy stylussal szerelt 5,7" telefonnal jövőre.
-
bbubby00
őstag
Régebben almás voltam, de az i5 teljesen kiábrándított belőle. Haveroknak van 6+, 6s+ és mostmár normalizálódott az üzemidő és nagy a kijelző.
Sokat olvasgattam más telókról, de nem fogott el a must have érzés.
Note7-be teljesen belebuzultam, a Note2 majd 3 váltott ki hasonló érzelmeket belőlem. -
jacis
nagyúr
válasz
WinstonWolf #3948 üzenetére
Ráadásul a kettő nem is kiváltója egymásnak. Ha valaki Note párti az nem fogja az iphone-t szivesen használni és fordítva. Az aki az mondja csak az alma maradt azt nem is értem...
-
bbubby00
őstag
Na basszus... pedig már vártam januárra a használt heteseket 150-180ért. Így marad a note 3 fél-1évig még tuti.
Nagyon bejött ez a készülék... de 3.éve nyúzom a hármat, előtte a kettő volt.
Lehet a végén alma lesz belőle -
utomi
senior tag
A legrosszabb, hogy nincs alternatívája a piacon. Nincs még egy telefon ami ilyen kijelzőt használna és ilyen erősen lenne a hardver is mellette, az iris olvasóról meg a ceruzáról nem is beszélve. Körbenéztem és nincs valós alternatívája és nem a Pixel XL sem az. Nem lesz az rossz telefon de annyi pénzt messze nem ér. Hát ezek után nem tudom mi lesz mert az tuti, hogy a Samsung leállította a gyártást és biztos vagyok benne, hogy a már kicserélt telefonokat is vissza fogják hívni de , hogy hogyan tud ebből kijönni a Samsung azt nem tudom.
-
Ateszpapa
addikt
Szerintem lehet hardveres a probléma, ami miatt az új akksik is elfüstölnek.
Ehhez meg jóval több idő kell, hogy kivizsgálják.Ha megtalálják a hibát, újra kapható lesz, csak kérdéses ki fogja ezek után megvenni.
Még akár az S8 is csúszhat miatta.
-
LaciGSM
aktív tag
Hát srácok én elköszönök! Elsőkként vettem a Note 7-et, aztán a visszahívás elején, elálltam a vásárlástól inkább, visszakaptam a teljes vételárat! ( áldom az eszem érte)
Aztán naponta olvasgattam hogy mi történik, vártam a Note 7 újraforgalmazását!
De ez a Note 7 story vége lehet nem lesz happy end!
Én lemondtam róla ,nem várok,nem rágódok tovább!
Vettem egy Honor 8-at ( nem bántam meg, baromijó teló)Azért olvasgatok tovább mert kiváncsi vagyok mi lesz a vége....
-
OutsideR
aktív tag
S7 edge... Pont az edge rész az egyetlen ami nem tetszik a note7-ben. Addig ütném az aki kitalálta amíg lapos nem lesz
Na meg nincs toll. Az s7 meg kicsi.
A tok meg fóliagyártók hogy megszívhatták ezt a note7 mizériát. Legyártottak 1 rakás cuccot hozzá és sehol a telefon, ami van azt is visszahívják.
-
ithomas
őstag
válasz
robotkutya #3937 üzenetére
Már olyan mindegy..
-
robotkutya
tag
Nem mintha sokat számítana, de a karcolós JerryRigEverything új videót rakott ki, helyesbíti a korábbi tesztjét, mégsem karcolódik könnyen a Note 7, állítólag az történt, hogy a karcoló szettjéhez kapott fenőkő mikroszkopikus darabkái karcolták meg a kijelzőt: https://youtu.be/nOz4Kf5AL7Q
-
Luser2000
addikt
Én sem gondolom igazán komolyan, de azért valós alternatíva lehet annak, aki valóban "nótolni" (értsd: ceruzát használni napi rendszerességgel) akar. Elavultnak nem nevezném, max nem csúcskategória. De ami benne van az szépen és jól teszi a dolgát. Nyilván kényszermegoldás lehet.
-
OutsideR
aktív tag
Az a baj hogy nem tudnak olyan cserekészüléket adni ami kellene a note7 helyett.
-
Luser2000
addikt
Vízió: "Kárpótlásként" és a Note8-ig ideiglenes jelleggel jön majd az EU-ba is a Note5. (Ami őszintén szólva igen jó ki készülék).
-
Gilberto
aktív tag
Ez így nagyon tré. Ráadásul semmilyen alternatíva nincs a piacon.
Én meg imádom a Note-szériát.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
zsolt501 #3929 üzenetére
Pontosan. Ez volt az ok, ami miatt sokan szkeptikusak voltunk a Samsunggal szemben. Ennyi idő alatt nem lehet egy ilyen visszahívást lekezelni úgy, hogy abba beleférjen a tényleges okok feltárása, kijavítása, a gyártástechnológia átszervezése, új késztermék tesztelése, valamint kiszállítása.
Szó szerint tűzoltás volt, aminek nem lett jó vége.
Sajnos.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
WinstonWolf #3928 üzenetére
A vége az lett, hogy teljesen áttervezték az akkut.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
lgolyha #3927 üzenetére
Nem ennyire egyszerű az eset. Bár kevesen tudják, de a Dreamlinerek akkumulátor tüzének oka a mai napig nem tisztázott. Pedig azt azért nem kevés szervezet horror költségvetéssel vizsgálta. Ennek oka az, hogy a termikus reakció eltűnteti a kiváltó okot. Persze ötletek teóriák vannak. De hogy pontosan mi okozta senki nem tudja.
-
lgolyha
csendes tag
Kár, hogy ez az aksi-gate nem tisztázódott ehhez hasonlóan...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
potrohosjoco #3903 üzenetére
Ez egy megvágott videó, azért húzta fel kesztyűt, mert már előtte füstölt. Nehéz összerakni, ugye?
-
-
leslien
nagyúr
válasz
WinstonWolf #3918 üzenetére
aszt mondod h ugyan attól van az aksi most is akitől már egyszer megégtek....? na nem hiszem...
-
válasz
ToMmY_hun #3900 üzenetére
Hivatalosan nem lehetett tudni, de a hírek alapján még is. Én nem a technikai dolgokra utaltam, hanem arra, hogy felvettek egy nagyképű stílust ami sem márkára, sem egyéb dolgoknak nem tett jót. Nem nagyképűnek kell lenni, hanem fasza terméket a piacra dobni. Utóbbi sikerül is nekik, de most ezzel a Note 7-el mellényúltak sajnos. Ahogy írtam, nagyon sajnálom a készüléket és őket, de a hibából tanulni kell. Én nem vesztettem el a bizalmat feléjük, csak sajnálom, hogy nem lehet nálam a Note 7. Persze, inkább ne legyen, mint kigyulladjon.
Szerintem ennyi a Note 7-nek. Nem károgni akarok, de ebből már nem lehet jól kijönni sajnos.
Egyébként nem értem, hogy miért nem lehetett beletenni az S7 Edge akkuját? A hardver teljesen ugyan az! -
zsolt501
nagyúr
"Szerintem most leállítják a gyártást, visszalépnek kettőt. Aztán tényleg megkeresik a hiba okát - mert eddig ez nem sikerült - kijavítják, és decemberre újra elkezdik forgalmazni. Minden más elfogadhatatlan lenne. Mind a részvényeseknek, mind a vásárlóknak."
Ezen a néven jelenleg több piacon rengeteg vevő számára eladhatatlanná vált a készülék, még akkor is ha teljesen biztonságos lesz, sokan nem szeretnének már újra ebbe a "félelem" csapdába kerülni.
-
SonyNex7
senior tag
[link]
Aki tudja azonnal cserélje ki egy másik típusra vagy kérje vissza pénzét!
Ha tényleg leáll a gyártás akkor semmit nem fog érni a telefon.! -
zsolt501
nagyúr
A befektetők nem tudom miként fognak reagálni az új eseményekre, pláne hogy már több szolgáltató a samsungot megelőzve arra biztatják a felhasználókat, hogy cseréljék a telefonjukat.
-
leslien
nagyúr
válasz
WinstonWolf #3914 üzenetére
akkor van rá vmi normális ötleted ? ugyanis csak ezzel térnek el a S7 fivérektől....
-
WinstonWolf
senior tag
Amikor az ember szétszed egy ilyen LiIon akkut akkor az már teljesen logikus, hogy könnyen gyullad. Ez bármelyik - amúgy biztonságos - akkuval is így lenne.
LosBlancosrm (3899): Lehet a sok károgó ember közül páran szakmailag megindokolhatóan nézték fenntartásokkal a dolgot. Csak egyeseknek fájna kimondani, hogy valaki látta előre, hogy ennek nem lesz jó vége...
leslien (3908): Nem tudom elképzelni hogyan okozhatna gondot ez a csatlakozó. Főleg, hogy a mostani esetekben nem is töltés közben történtek a spontán gyulladások.
Ha tényleg elkaszálja a Samsung a Note 7-et az nagyon nagy bukás lesz. Gondoljatok csak bele nem csak a készülékekről van szó. A legyártott rengeteg tartozék, ami most ott fityeg az összes Samsung Store polcain. Pont néztem, hogy kapja be a Samsung, hogy a Note 7-hez készített akkus hátlap vízálló, az S7 edge-hez való meg nem. De ki fogja ezeket megvenni, ha megszüntetik teljesen a készüléket?
Szerintem most leállítják a gyártást, visszalépnek kettőt. Aztán tényleg megkeresik a hiba okát - mert eddig ez nem sikerült - kijavítják, és decemberre újra elkezdik forgalmazni. Minden más elfogadhatatlan lenne. Mind a részvényeseknek, mind a vásárlóknak.
Amúgy S7 edge tulajként remélem ez talán azt jelenti, hogy hamarabb megkapjuk a 7-es Androidot.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
robotkutya #3911 üzenetére
Ez bennem is felvetődött, pláne hogy már egyre több helyről jön az hogy ne használják a telefont.
Ez már tényleg botrány: sorra gyulladnak ki a Samsung "biztonságosnak" mondott telefonjai is
Mindenesetre az 1 hét alatt megsemmisült készülékek száma igen magas lett.
-
leslien
nagyúr
válasz
1shot1kill #3902 üzenetére
-
1shot1kill
csendes tag
Most hogy a Note 7 bukóban van, nehogy abba a hibába essen a Samu hogy mégjobban elkezd kapkodni, minél előbb kitolja a 8-as szériát, mert ugyanebbe a gödörbe is eshet, hogy a következő széria is elkezd-het tüzesedni. Akár még az S8-ak is az elégtelen minőségbiztosítás miatt, hogy nincs idő tesztelni, minél előbb ki kell tolni a konkurencia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest