- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van már új mod rom? Ha rootolom, ugrik a Knox? Ti gyári töltővel használjátok? A gyorstöltés mellett 10%-ként hány fokkal megy fel az akku hőmérséklet? Az új akku SOT idejét összehasonlította valaki a régi akku SOT idejével? Szerintetek ha újra lehet majd kapni, akkor lesz rá karácsonyi akció?
-
CoolMan
MODERÁTOR
A cicaharcot legyetek szívesek befejezni, maradjunk a topic témájánál. Köszönöm.
-
sompetike
aktív tag
Na ha cserélnék akkor sincs mire...
Itt mindenki jövőbe látó. Nagyon jó. A jövő heti lottó
számokat kérném...Az új note 7 -be az aksi sokkal jobban bírja...
8 óra vazze (kikapcsolt képernyő), kb 4-5 óra beszélgetés,3bt eszköz folyamatos használat,40 perc sport tracker,s- health használat. Este 8 óra kb15% van az aksiba. -
Ricardo
titán
válasz
#24536576 #3788 üzenetére
Nem vásárlás hanem csere az amiről szó van.
Eddig:
Bevitte és alapból ugyanolyat adtak helyette, kivéve ha ő külön kérte, hogy ne olyat adjanak.Most:
Beviszi, és megkérdezik , hogy ugyanolyat szeretne, vagy esetleg másikat, mert van arra is lehetőség.
Eddig nem mondták, de lehetett kérni, most alapból feldobják a lehetőséget.
Nem azt mondják hogy márpedig vigyél másikat helyette, de a felhívják a lehetőségre a figyelmedet.
[link]"Sprint is letting customers with second thoughts about using a replacement Samsung Galaxy Note 7 exchange the device for another type of smartphone."
Nem vagyok érintett a témában,Sprint ügyfél sem vagyok, de nekem a hírekből ez jön le.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ricardo #3785 üzenetére
Erről van szó, nyíltan nem mondhatják a szemedbe, hogy ne vedd meg azt az izét, mert most és itt elég volt és a jövőben nem akarjuk magunkat további oboának kitenni és kártérítéseket fizetni. Inkább, amiket már mindenki ismer és hivatkozva erre terelni próbálják az ügyfeleket más készülékeke felé. Ami oltári gáz a samsung-ra nézve.
-
törölt tag
válasz
Ricardo #3785 üzenetére
Nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy bemegyek az üzletbe és azt mondják, hogy ne a Note7-et vegyem meg. Persze az is érdekes, hogy most jöttek ki a Pixelek, másnap már megy a cécó az amerikai szolgáltatóknál a Samsung ellen. A végén kiderül, hogy nem is az Apple akarja lejáratni a Samut, hanem a Google.
Mindenesetre amíg nem jön hivatalos állásfoglalás a hatóság és a Samsung részéről, kár ezzel ennyit foglalkozni.
Fényvadász; Imerősöm Z valamilye ment tönkre így. Ráadásul részletre vette, amit fizethet úgy, hogy nincs is már meg a telefon.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Ricardo #3785 üzenetére
Ha a szolgáltató tereli az ügyfeleit más készülék irányába az nem véletlen, mert az ilyen készülék problémák visszahívások nekik is költségként mutatkozik, illetve erőforrásokat kell ehhez átcsoportosítani akik ezzel az ügyel foglalkoznak, kérdés hogy ezt a gyártó miként fogja majd téríteni a forgalmazók részére, mert erről még nem esett sehol sem szó.
-
Ricardo
titán
válasz
#24536576 #3784 üzenetére
Alapból cserélik egy "biztonságosra", de ha kéred akkor visszaadják a pénzt, vagy egy másik típust.
Az eredeti hír ami a cikkben linkelve van azt írja ha jól olvasom (nem erős az angolom), hogy a szolgáltató tereli az embereket más készülékek felé.
Azért a kettő nem ugyanaz.
-
törölt tag
válasz
Ricardo #3782 üzenetére
Eddig is lehetett cserélni, pénzt visszakérni...
mflex: Sajnos neked nincs egy önálló gondolatod. Valamit látsz a neten, máris habzik a szád és fröcsögöd ide.
A Samsung presztizsvesztesége meg engem hol érdekel? Ez is azoknak a nyikhajoknak táptalaj akik csak a Samsung ellen tudnak dumálni.
Oldalakat kell visszalapoznom azért, hogy érdemi információt találjak meg, amit egy Note7-et HASZNÁLÓ írt(akksi hőmérséklet töltés közben). Hihetetlen, hogy a moderátorok bennhagyják ezt a sok szemetet a topicban.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#24536576 #3780 üzenetére
Te annyira értetlen vagy, hogy kár rád pazarolni bármilyen karaktert! És ez innentől így is lesz..
------------
(#3779) sompetike
Megoldottad a problémát! Ennyi!--------------
(#3782) Ricardo
Ilyet hiába magyarázol, az, hogy presztízs veszteség, név csorbulás sok millió/milliárd mínusz dollárral nyakon öntve, egyeseknek nem nagy dolog! Ami, kb annyit jelent már most, hogy ha 200 ezer körül kirakná ezt az elcseszett telefont ide az apróra, nem biztos, hogy megvennék, inkább tele flamelnék topikját. -
Ricardo
titán
-
törölt tag
Mi abban a nagy dolog, hogy becserélhetik másik telefonra? Lehet, hogy többen akartak másik típust, mint ahogy a Samsung állította. Egyes emberek opyan szűk látokörűek, hogy már én szégyellem magam helyettük.
#3778) Fényvadász; Sonyval nincs baj? 😂 Ezt a nap viccének szántad? Végülis ott csak a kijelzőt töri szét az aksi és még csak nem is cserélik garanciában.
sompetike: hatóságok vizsgálódnak, az eléggé ellenőrzött hír. Nekem sincs problémám az cserélttel, viszont kevésbé melegszik töltés közben, mint az első példány.
-
ZsyfKo
senior tag
Ha kiderül hogy igaz és visszahívják megint akkor csere lesz de már abban se vagyok biztos hogy Samsungot akarjak-e. Ez az első Samsung telefonon eddig csak Sonyt vettem és azokkal sose volt gond úgyhogy ha ez a hír már biztos lesz hogy igaz akkor lehet inkább Sonyt kérek cserének. Csak a jó hardvert meg a kijelzőt sajnálnám, na meg a sok megrendelt cuccot a Notehoz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sompetike #3776 üzenetére
Konkrétan, milyen ellenőrzést szeretnél még?
egy note 7 újból kigyulladt sok utas szeme láttára,
300+ utast evakuáltak,
a gép emiatt nem szállt fel, azóta már direkt csak erre a készülékre külön kérik a kikapcsolását
már 3 nagy szolgáltatónak tele a bugyra az egésszel és nem is ajánlják a típust.------------------
Egyetlen nyilatkozat van vissza, hogy az már valóban egy biztonságos szériából való volt, vagy sem, esetleg kamu és lejáratás, aminek egyre kisebb már a valószínűsége a nagy szolgáltatók visszatáncolását látva. [link]
Külön csak ezt készüléket nem lehet használni repülőn, meg annak tükrében amik voltak előzmények, amiatt már így is túl nagyot csorbult a Samsung neve a piacon, de főleg a note 7-nek.
A többit akkor, majd ha végre lesz valami kézzelfogható hír. E hónap végéig várok én is, de lehet már nem is kell addig....AT&T, Sprint and Verizon will allow customers to swap for a another phone. "Samsung is in the process of investigating the incident and is working with the authorities. When there is an update, we will make it available. Any Verizon customer concerned about the safety of their replacement Note7 smartphone may take it back to the original point of purchase to exchange it for another smartphone beginning Saturday, October 8. Verizon online customers may also exchange their replacement Note7 smartphones at Verizon stores beginning Saturday, October 8."
-
MrCsiT
addikt
válasz
majestic #3774 üzenetére
Én sem tudnék ezek után nyugodtan aludni az éjjelre töltőn hagyott/felejtett Note 7 mellett, mert bizony, szeretnék reggel felébredni, hovatovább nem benne lenni a hírekben egy lakástűzzel.. ennyit egy "hű-de-jó" mobil sem ér (mondom ezt Note 4 tulajként, és én is nagyon vártam a Note 7-et, és azt, hogy mikor vehetek majd olyat.)
Okosabbak leszünk a vizsgálat végén, de a nagy cégek "cseréld másra" programja nem sok jóval kecsegtet: már az Ő bizalmuk is megrendült a termékben, úgy tűnik.
Sajnos, én semmilyen garanciát nem látok arra, hogy ha az eset pl. akkuhiba miatt történt, akkor az nem fog később tömegesen jelentkezni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
robotkutya #3751 üzenetére
Jah, közben követte a példát az AT & T és a Verizon is...
-
Gilberto
aktív tag
Kíváncsi leszek mostmár, mert a Note 4-em igencsak megérett a cserére. Meg augusztus közepén akartam cserélni, aztán elkezdödött a mizéria. Kíváncsian várom, hogy mikor lesz tényleg valami hivatalos a Samutól. Vagy egyáltalán mikor kezdik el újra forgalmazni, ha egyáltalán elkezdik.
-
sompetike
aktív tag
Ti most ilyen ellenőrizetlen hírek rugóztok?
-
Potrien
senior tag
Azért hirtelen szivesen előre pörgetném az időt!
Kiváncsi leszek ennek a bakinak milyen következménye lesz. -
törölt tag
Azért nem hiszem, hogy tervezési hiba lenne a dolog mögött, mert akkor tömegesen gyulladnának ki a telefonok. Az lenne a nagy hír, ha valakié épen maradt. Csávókám lehet, hogy már otthon begyújtotta a telefont, vagy majd kiderül, hogy a dobozon lévő IMEI nem egyezik a telefonon lévővel és egy régebbi, hibás darabot dobott a földre. Nekem érdekes egy "kicsit", hogy ez egy gyors folyamat, de neki volt ideje olyan helyre dobni, ahol "biztonságosan" éghet, viszont a telefon környezete makulátlan... Szegény telefon is pont egy repülőn gyullad ki, ahol a legnagyobb rivaldafényt kaphatja...
Kíváncsian várom az ítéletet. Nekem 2 egész éjjelre rajta volt hagyva a töltőn, ismét megbízom a telefonban, viszont ha kiderül, hogy 1,5 hónapja a szerencsének köszönhetem, hogy nem lett baj, akkor muszáj alternatíva után néznem.
-
SonyNex7
senior tag
Mondjuk egy 50e telefonnál valamiféle gond van az még elmegy. De egy ilyen probléma semmilyen szinte nem tűrhető el nemhogy egy prémium 300e telefonnál.
Aki a vásárlást tervezi az jól gondolja meg mert ha nem is lesz vele probléma fél vagy 1 év múlva fillérekért viszik majd el,és ez biztos. -
zsolt501
nagyúr
Sajnos most a széria neve nem túl fényesen cseng így (tudom az eladási számok mást mutatnak a gyár szerint), ezért megeshet hogy megszünteti, mert eddig is az volt a baja a Note szériával, hogy nem túl fényesek az eladások a többi szériához viszonyítva, a Note 5 is pont ez miatt nem jött hivatalosan az EU-ba, legalábbis ez volt a marketinges szöveg.
-
laci0530
senior tag
válasz
Memmaao #3756 üzenetére
Nekem az S7 edge után nagyon kellemes csalódás a Honor 8. Pedig úgy voltam vele, hogy ha telefon, akkor az androidos csúcs a Samsung, de ez mára megváltozott. A Note 3 volt eddig legjobb készülékem, a Honor 8-cal hasonló érzésem van. Bár ha az S7 edge-ből nem fogok ki egy botrányosan rossz darabot és a szervizeléssel nem szívok bő másfél hónapig, ma azt az asszony használná, én meg a Note 7-tel lennék gondban (a fejlemények miatt lemondtam az előrendelésemet). Sajnálom, hogy ide jutott a Samsung, nem gondoltam év elején, hogy karácsony táján nem az épp aktuális S/Note lesz a kezünkben a családban. Gyorsan változik a világ.
-
jacis
nagyúr
Sajnálom őket nagyon. Vagy valaki segít ezekben vagy nagyon rászaladtak erre most, de biztos hogy nagyban visszaveti majd a céget.
-
dodicsaba
aktív tag
Ja, jól fogalmaztál .Kerülhet de nem rémlik hogy került, főleg nem 300 ezer forintos telefonba. Mindegy. Nekem van egy Note 5 őm semmi gond vele.3 hete használom hibamentes ahogy az s7 edgém is. Kivárok aztán meglátjuk. Hozzáteszem eddig a Note 5 őm simán töltőn hagytam és eszembe se volt hogy kigyúlhat, Ma viszont reggel nem mertem töltőn hagyni így indulás előtt lehúztam a töltőről.Szóval ez itt a gond.
-
zsolt501
nagyúr
Most ne is haragudj, de céges szinten biztos nem biztatnák senkit arra hogy vegyen egy ilyen készüléket, pláne ha azt még munkára is használná, mert ha ne adj isten megint jön egy letiltás az igen kellemetlen tud lenni a dolgozónak vagy akár egy vezető beosztottnak is, bizony igen kellemetlen tud lenni mikor egy készüléket nem tud úgy használni, mint ahogy azt tudná, vagy szeretné.
Na meg ha az az alkalmazott repülne, és nem viheti fel a készülékét a tiltás miatt repülőre az megint egy elég nagy presztízs vesztés nem csak a gyártóra de még a használóra nézve is, mikor nincs olyan telefonja amit használhat biztonsággal. Tudom 100%-os biztonság nincs, és ez nem is elvárható egy gyártótól sem. -
Vesztern
csendes tag
Valakiknek nagyon nem tetszik, hogy jól sikerült ez a telefon...de mindenkinek más a véleménye....
-
sompetike
aktív tag
Megkéne várni a vizsgálati eredményeket,és azután pálcát törni...
Szvsz egy konkurens gyártó szítja a tűzet... -
válasz
zsolt501 #3754 üzenetére
Hát, most már nekem is elegem van ebből a hercehurcából! Nem elég, hogy kb november közepére kitolódott az újra forgalmazás, most ez az újabb mizéria. Szeptember 11. járt le a hűségidőm, eddig türelmesen vártam, hogy note 7-em legyen, néha-néha gondolatban elcsábultam az s7e illetve a honor 8 felé, aztán mindig türelemre intettem magam. De most már ott tartok, hogy marad a note4 és maximum ha jön a note8, akkor majd 10 hónap múlva veszek új telefont. Már úgyis megszoktam, hogy ezt használja a gyerek is, az újat úgysem adnám oda neki.
-
dodicsaba
aktív tag
Pedig most fontolgatom hogy veszek egy Note 7 et de lehet érdemes várni a vásárlással.
-
robotkutya
tag
Hát ez nem hangzik túl jól: Sprint allows owners of replacement Galaxy Note 7 devices to exchange them for any other phone
-
robotkutya
tag
Selective focus módot próbáltátok a kamerával? Szépen teszi a dolgát, valamivel jobban elhomályosítja a hátteret, mint a sima fotó. Szerintem az iPhone 7-esek potré bokeh effektje is kb. ezt tudhatja. Mellesleg a Google Camera app - amit levettek play storeból, de apk-ból telepíthető - évek óta tud utólagos refocust Lens Blur néven, érdemes kipróbálni, jópofa.
-
Jolet
őstag
Köszönöm a válaszokat
-
Nem fogja rövidíteni, legalábbis nem számottevően (talán néhány év múlva látszódna a különbség). A Lítium ion akkuknak a legnagyobb ellensége a meleg, ezért pl a gyorstöltés jobban árt (a melegedés miatt), mint az ha össze-vissza tölti valaki. Még az sem károsítja észrevehetően az akkut, ha mindig 100%-ra töltjük és hagyjuk lemerülni (az elektronika nem engedi a túltöltést és a teljes lemerülést, 0%-on még nincs lemerülve teljesen).
-
Jolet
őstag
válasz
robotkutya #3740 üzenetére
Én egy 1 amperes wireless töltővel töltöm szilikon tokban, tényleg lassú de ezt betudom annak hogy fele annyi árammal tölti.
Engem jobban érdekelne, hogy ha felkapdosom a telefont a padról az mennyire rövidíti az élettartamát az aksinak? -
balgab84
aktív tag
Fostalicska a note7. Már az angol posta se szállitja.
-
válasz
robotkutya #3740 üzenetére
Simán lehet, hogy nagyobb a veszteség, ha messzebb van a töltőtől a telefon.
-
robotkutya
tag
válasz
Vesztern #3717 üzenetére
lehetne mondjuk a a telefonról olyanokat olvasni , hogy valaki segítséget kér , és segítenek (mondjuk erre rájöttem [link]:, vagy tapasztalatokat az újjal, minthogy szapuljátok itt egymást
BÉKEJó ötlet.
Nekem eddig minden szuperul működik a cserélt készüléken,, nagyon örülök, hogy maradtam a Note-nál.
Kérdésem a vezeték nélküli töltéssel kapcsolatban: Szerintetek lehet az, hogy szilikon tokkal lassabban tölt, mint ha leveszem róla? 2 évvel ezelőtti Nexus wireless chargert használok, és tokkal együtt eleve nehezen találja meg a sweet spotot, de mintha lassabban is töltene.
-
robotkutya
tag
Én is jeleztem telefonon az igényemet, de még nem hívtak. 360-as kamerát fogok kérni első körben. Több, mint valószínű, hogy nem adnak, de azzal tényleg kárpótolva érezném magam. Utána Gear S3-mal fogok próbálkozni, nyilván az sem játszik, utána jöhetnek wireless charger és társai.
-
boksz
senior tag
Azért az elég jó lesz, hogy valakinek adni fognak kárpótlásul valamit, valakinek meg nem !
Én is mint itt mindenki benyújtotta kárpótlási igényét telefonon a Samsung felé !Ez már kezd így átmenni köcsögségbe ! Nem kell érettségi, hogy egy korrekt marketingel mint például mindenki kap egy 128Gb kártyát ( önköltségi áron 1500.- forint ) és kész !
Visszahívnak egyes embereket, hogy mire gondolt, másokat meg nem ..... megáll az eszem ! A Samsung Magyarország is tényleg MAGYAR !!!
-
Potrien
senior tag
Ez volt már?
[link]
Ha igaz ,az elég nagy gáz! -
Vesztern
csendes tag
Gyors töltés közbeni infók, személyes tapasztalatok:
35% - 45%: 26,2 C /
45% - 81%: 31,6 C /
81% - 95%: 30,6 C /
95% - 97%: 30,2 C /
97% - 98% : 29,8 C /
98% - 100 % 29,1 C /
4-5 percig még töltött, utána kapcsolt ki.
4356 mV/1000 %: 28,5 Cteljesen jó
-
charlie1975
aktív tag
Volt már valaki akinek tokon kívül engedélyeztek valami mást kárpotlásnak?
-
Vesztern
csendes tag
-
anadroid
senior tag
válasz
charlie1975 #3722 üzenetére
-
-
Vesztern
csendes tag
Én a LED-es tokot használom, még az elsőhöz rendeltem. Nekem bevált, szeretem és egyénre lehet szabni.
de ez csak az én véleményem...
ui.. nem lehetne mondjuk a a telefonról olyanokat olvasni , hogy valaki segítséget kér , és segítenek (mondjuk erre rájöttem [link]:, vagy tapasztalatokat az újjal, minthogy szapuljátok itt egymást
BÉKE -
RSteve
tag
De igen csak annak nem túl jó a híre és nem lehet állványnak kihajtani meg egyébként sem tetszik. Elvileg bármilyen tokot lehetett volna hozzá választani, csak ugye le van szedve a Samu oldalairól a Note 7 kiegészítők, így Ő egy listából olvasta, és meg a S7 edge kiegészítőket nézegettem a Samu oldalán.
Magamtól lehet hogy nem vettem volna S View Covert-t, nekem a Leather tetszik, csak annak az alsó éle nem védett, de így ha ingyen adnak egyet kipróbálom.
-
RSteve
tag
válasz
Memmaao #3688 üzenetére
Azért az érdekes hogy a kijelző nem az akkumulátor felőli oldalon sérült hanem a vele ellentétes oldalon, az aksi ugyanis szemből a bal oldalon van.
Sok okból kigyulladhat egy telefon, biztos sok más típussal is előfordulhat hasonló, csak most ugye minden Note 7-hez kapcsolódó hír szenzáció.
Azt én is tapasztaltam, egyébként már a cserélt készülékkel hogy szélvédő előtt nagyon fel tud melegedni. Fekete telefon, fekete szilikon tokban, amíg a Lurdy-tól kiértem az M0-M5 elágazóig elég meleg lett, pedig nem volt forró még a szélvédő és előtte sem volt sokat napon az autó nemrég jöttem vele ki a teremgarázsból. Le is vettem gyorsan, megnéztem 50 fok felett volt a proci és tán 48 az aksi. És elég lassan hűlt, utána nézegettem még egy darabig a hőmérsékleteket.
Szóval lehet hogy ezeknek a jól kinéző telefonok az anyaghasználatból kifolyólag (fém, üveg) nem túl ideálisak a hővezetés szempontjából, így a külső hőmérsékleti hatásokra is érzékenyebbek. Persze ettől még nem kell kigyulladni.
Várjuk meg mi lesz a vizsgálat vége, én nem hinném hogy lenne második visszahívás vagy hogy végleg leállítanák a forgalmazást.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#24536576 #3708 üzenetére
még csak képről láttad a telefont.
Én szinte a megjelenése napján a kezemben fogtam és már nyúltam a pénztárcámért, de aztán meggondoltam magam, keresd meg, ráadásul azóta is szinte már napi szinten látom és néha tapizom a készüléket a párom ismerőse által, de ez volt az utolsó, hogy egyáltalán reagáltam ilyenre és hasonlóra.
Ha nem tetszik, mint írtam, ugord át, ha meg nem tudod elviselni, hogy negatív vélemények is vannak és valószínűleg lesznek a jövőben, akkor minek fórumozol egyáltalán? Mindegy, nem igazán érdekel...csak neked megkerestem..., de azóta úgy alakult, mint írtam is, hogy a párom belezúgott! Close...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mondjuk az elég furcsa hogy ezt így intézik, aki nem kér az nem kap semmit, aki valami apróságot az kaphat egy tokot és lesznek akik esetleg kapnak egy drága fitness karkötőt.
Szerintem, ez csak fellépés kérdése, vagy hogy mennyire nem engeded magad lerázni. Ha beletörődsz, ők nem fognak utánad rohanni, hogy keveset kértél.
-
törölt tag
Te CSAK negatívumokat írsz hetek óta úgy, hogy még csak képről láttad a telefont. Én több, mint egy hónapja használom és nagyon unalmas azt olvasnom egy olyan embertől, aki tapán még a kezében se tartott egy ilyen telefont, hogy ez szar, az szar,az asszonyt is fenyítem, nehogy vegyen...
-
RSteve
tag
válasz
sompetike #3668 üzenetére
Engem ma újra visszahívott a Samsung, hogy akkor pontosítsuk a kompenzációt, pontosan milyen tokra gondoltam. Mondta hogy milyen lehetőségek vannak, azok közül választottam egyet (S View), mondta hogy rögzítik és majd mail-ben értesítenek hogyan jut el hozzá a tok és a fólia.
Említettem hogy ennél azért sokkal egyszerűbb lenne, ha mint a T is adnának egy fix értékű utalványt amit mindenki arra vásárol le amire akar, de a csaj csak annyit mondott hogy őket erre hatalmazták fel hogy ezt egyeztessék le.
Ezek szerint kapok egy tokot meg egy fóliát. Hát jobb mint a semmi.
Használ egyébként valaki S View Covert gyári fóliával? Eddig nem nagyon voltak a telefonjaim tokban, ez azért tetszik mert vízszintesen állványként is lehet rögzíteni ahogy a S7 edge S View tokot nem.
Arra azért kíváncsi vagyok hogy aki Gear Fit 2-öt szeretne azt mikor hívják hogy milyen színűt kér.
Nekem speciel nem kellene mert van egy Mi Band 2-öm amit nagyon szeretek mert kicsi könnyű és a célnak megfelel.
Mondjuk az elég furcsa hogy ezt így intézik, aki nem kér az nem kap semmit, aki valami apróságot az kaphat egy tokot és lesznek akik esetleg kapnak egy drága fitness karkötőt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#24536576 #3703 üzenetére
Én inkább azt nem értem
Nem is fogod, de adok egy tanácsot, próbáld meg átgörgetni a hsz-em, nem muszáj ám elolvasni, vagy mégis mit szeretnél olvasni, csak dicséreteket?
Egyelőre nem tudok, de jobb lenne már csak olyanokat olvasni, írni...Én, nem tartozom azok közé, aki, ha birtokol egy hardvert, mobilt etc akkor azt tűzön-vízen át védi, mint a PH fórumozók több, mint 90%-ka!
---------------
#3704) joey20
Na jah, de majd megkapod a választ, hogy megértsd...
-
joey04
titán
válasz
#24536576 #3703 üzenetére
Első körben az volt a véleményed, hogy mindenki hülye, felfújt a dolog, lejáratás. aztán amikor itt jól felhergeltétek egymást jött a köcsög samsung, meg leéghet kezem, lábam, házam szöveg, most meg megint azt a véleményt támogatod, hogy kamu az öngyulladásos note, meg eu-ban nem volt hibás darab. Kicsit amerről a szél fúj.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- YouTube
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest