Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebear007
aktív tag
válasz
maximilian4 #5197 üzenetére
A Note botrány a nobil üzletág teljes éves bevètelèbe kerül,20 mrd Usd.Ha a többi területen is egyszerre jönnek a gondok a prèmium márka ès árazás is mennek a levesbe.Ez pedig hosszabb távon a brand leèrtèkelèse mellett komoly anyagi kiesès.A rèszvènyek spekulációs cèl lesznek,ami a vállalat stabilitását ingatja meg.A fogyasztók megtartása a jelenlegi leszarom hozzáállással nem megy majd.Hosszabb távon óriási kiesès,ès e mellett presztízsveszteség.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
maximilian4 #5195 üzenetére
Nekem nincs Samsung mosógépem, de van szervizes ismerős aki szerint is problémás a márka mosógépei.
Az lehet hogy kimászik a cég ebből, de hogy hosszútávon nem vet rájuk jó fényt, hogy ennyire letojták a minőség ellenőrzést az biztos, ez az a terület ahol nem szabad spórolni, mert az megbosszulja magát.
-
maximilian4
addikt
válasz
thebear007 #5196 üzenetére
Simán felállnak. Egy akkora céget, akinek a bevételei a dél-koreai GDP 20%-át teszik ki, nem vág földhöz. Múltkor talán valami olyasmit olvastam hogy még így is nyereségesek.
-
thebear007
aktív tag
válasz
maximilian4 #5195 üzenetére
Annyi mindenképpen,hogy nagy a baj a samunál.
-
zsolt501
nagyúr
Óriási a baj a Samsungnál - példátlan bejelentést tettek
Az amerikai történelem legnagyobb mosógép visszahívását jelentette be a koreai cég: 2,8 millió felültöltős mosógépet rendelnek vissza. A gépek, ha nagyobb ruhákat mosnak bennük, annyira vibrálni kezdhetnek centrifugázás közben, hogy némelyik akár szét is eshet. A cég 733 fogyasztói bejelentést kapott, 9 vásárlója pedig konkrétan megsérült az elszabadult mosógépek miatt
Megjegyzem az elöltöltős gépekkel is gondok vannak igaz nem ilyen jellegű, de ott a fűtés es a vízpermetezés döglik be.
-
Skipqer
tag
A mai napon én is megváltam a Note 7-től, de előtte néhány képet még készítettem róla. Nagy kár érte, más készülék a közelébe sem ér, értelmes alternatíva nincs.
A Samsung hozzáállása pedig kritikán aluli, konkrétan hazudoznak össze-vissza hetek óta, nem értem miért kell ezzel még tovább rontani a helyzetet... -
Ateszpapa
addikt
válasz
thebear007 #5190 üzenetére
Van akinek a pénzes szülei veszik meg.
-
zack
nagyúr
válasz
maximilian4 #5188 üzenetére
Sokan vannak, akik tovább nyújtózkodnak, mint ameddig a takaró ér. Nem csak telefonban, hanem minden másban is. Nekem csak Note5 van, de nem okozna gondot 2-300km-t autózni 13L vegyes fogyasztással.
S63 AMG-t se vesznek (elméletileg) úgy, hogy nincs 2-3M a kerámia fékek cseréjére, vagy 1M gumicserére. Vannak a részletfizetéses konstrukciók, amivel azoknak tették elérhetővé a telefont, akik normál esetben nem tudnák megvenni.
Tehát a gondolatmeneted jó, csak itt rossz példa volt. Minek autózzon bárki is, ha fel tudja adni érték biztosítva? Ez nem anyagi helyzet, hanem ésszerűség kérdése.
Az "élelmesség" részében igazad van, a személyes ügyintézésnek van a legnagyobb ereje, és mivel neked ez költség volt, a Samsung miatt, simán az útiköltséget meg kell próbálni bevasalni a Samsungtól, természetesen számlákkal igazolva. -
maximilian4
addikt
válasz
#45553408 #5187 üzenetére
Nem jöttem feszültséget kelteni, csak leírtam a sírás helyett mit kéne tenni. Akár milyen demagóg duma, akkor is igaz. Aki nem teheti meg hogy felutazzon a fővárosba, az azt sem teheti meg hogy note 7-et vegyen. Ahhoz meg hogy visszakapd a pénzed (persze ha vissza is akarod kapni a pénzed) talán neked is kellene tenned valamit. A postaköltségből meg akár fel is mehetnél személyesen a boltba ((tudod a személyes eljárás kicsit nagyobb hatásfokkal tud bírni (lásd: amíg te sírsz, én visszaszereztem a pénzt, ráadásul utaztam is érte)). Az meg hogy milyen topikba írok az a saját döntésem, ráadásul releváns dologról írok. De nekem igazából teljesen mindegy ki mit csinál, nem az én pénzemről van szó. Még hetekig el lehet telefonálni és levelezgetni, de a pénzedet nem fogod látni az biztos. Ha nem tetszik az hogy a véleményemet kifejtem a topikba, akkor tiltass ki! Ja, és költői kérdésekre is válaszolhatok, még ha "nem is kell"!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
maximilian4 #5185 üzenetére
Nem egy jegy kell, hanem kettő.
Vissza is kell utazni. -
-
maximilian4
addikt
válasz
GabeTheWhite #5164 üzenetére
Talán telefonálgatás és levelezés helyett vidd vissza az edigitalba... kb negyed óra volt az egész és a teljes vételár már a kezemben volt. Amit egyébként egy barátomnak intéztem, aki fórumtag, csak kint van Németo.-ban és hazaküldte a telefont. A 2 hete megírt email-re ma válaszoltak neki az edigitálból, én kedden megkaptam a dhl-től a telót és szerdán már vissza is szereztem a pénzt. Bár biztos kényelmesebb telefonálni meg email-ezni, de jobban tennéd ha megmozdulnál azt bemennél abba a k*rva boltba.
Itt elég sokan síránkoznak, de megmozdulni senki nem akar. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #5170 üzenetére
Pusztán morbid kíváncsiságból érdekel, hogy milyen frappáns szöveg jön/jött majd a kérésedre a "kollégájával" vállvetve, vagy csak úgy érdekel?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dupla
-
GabeTheWhite
tag
válasz
thebear007 #5176 üzenetére
Mate9-et várom, eddig jókat mondtak róla, de ez se hangzik rosszul
-
CsabaZz
tag
válasz
GabeTheWhite #5167 üzenetére
Az egy dolog, de ez itt Magyarország, itt nem divat a fogyasztói elégedettség.
-
majestic
őstag
válasz
Ahogy megtudtam, levettem a hírdetést...
-
thebear007
aktív tag
Nekem tegnap jött meg a Honor V8.A mellett,hogy berágtam a Samsungra az ügyfélkezelése miatt,ez a telefon gyorsabb,a kijelző nagyobb,és reggel 7 óta aktív hasznàlattal 53% az akku.Ezt a Note7 sem tudta nálam,már du.töltőn volt.Az Emui jobban testre szabható,mint a samu rendszere,e mellett nincs tele szeméttel.A dual active sim érdekes lehetőség,eddig két telefonnal jártam.Mindezt 150-ért...
-
b.bela1
őstag
-
Jolet
őstag
hát srácok eddig húztam... ma 120-ért átültem egy s7edgébe
nagyon sajnálom, de ez jó ajánlat voltakinek telefonált a samu, hogy kap még más kártérítést is az már megkapta?
-
utomi
senior tag
válasz
Hát igen mondjuk ez jogos kérdés! Én eladni se merném hiszen mivan ha pont az új embernél robban? Nagyon nem tiszta dolog így árulni a telefont !!!
Amúgy csak mondom a Skynet életre kelthttp://m.origo.hu/techbazis/20161104-tobb-millio-veszelyes-mosogep-hiv-vissza-samsung.html
-
utomi
senior tag
A Samsung elkezdi letiltani a Note 7-ket!
Várható volt.
Csak egy baj van, hogy a Telenor még mindig nem veszi vissza hivatalosan. Egyszerűen nevetséges ami ott megy. Persze ezek után nyilván meg oldják ők is de aki meg akarta tartani az most felejtse el. Tényleg helyesen mondta majestic kollega akármennyire csesztetitek is.
-
CsabaZz
tag
válasz
GabeTheWhite #5164 üzenetére
Kérd vissza a pénzed, ők meg fejjenek le egy lovat.
-
CsabaZz
tag
válasz
majestic #5149 üzenetére
Én is írtam nekik, hogy OK, hogy csak az kap Gear S2-t/Fit2-t, aki Samsung terméknél maradt, de mi van azzal, aki Note-ot akart és nem a szaros S-et, szóval azért kérte vissza a pénzét, hogy Note 5-öt vegyen (az már nem az én hibám, hogy hivatalosan nem kapható nálunk, de számlával tudom igazolni a vásárlást), lehetne-e mondjuk olyan, hogy nem kérek semmi mást, csak a következő Note vásárlásánál számítsák be a Note 5-öt valamennyiért. Természetesen a szokásos sablon választ kaptam vissza, még csak annyi új infó sem volt benne, hogy NEM.
Viszont a Note 5 bitang jó készülék, igaz nem olyan kecses és szép, mint a Note 7, de minden megvan benne, és még Note 7 ROM is van rá.
-
GabeTheWhite
tag
fú most nagyon felkúrtak. Felhívom edigitalt ahol vettem, hogy akkor mennyi kedvezmény jár ha S7 edge-t választok erre azt mondja semmi és hivatalosan meg is erősítette nekem telefonba. Azok után, hogy samu lófaszt nem kárpótol legalább lenne egyszerű ez a tetves visszaadás és most ne kéne levelezni meg telefonálgatni Samuhoz.
-
majestic
őstag
válasz
ForRedGlory #5158 üzenetére
Igen, ez tipikus huzz a pics@ba hozzáállás, elkeserítelek, a forrás azt mondta, hogy hallottak valami ilyesmiről Koreában, de ezt a Samsung nem igazólta vissza hivatalosan, ergo egyenlőre ott sincs szó róla hovatalosan. Itt nálunk tuti ilyen nem lesz, nekem is ha lesz ilyen lehetőségem, az nem lesz hivatalos....
-
majestic
őstag
válasz
Parallaxis #5156 üzenetére
Szerintem hagyd szegényeket, nem éri meg a fáradság. Ha valaki képtelen megérteni, hogy nekem nem az a lényeg, hogy ki mit gondol rólam, meg nem akarok én semmit sem bizonyítgatni. Magasról teszek, hogy ki az ismerősöm ha ilyen szinten képtelen elintézni pl. hogy visszafizessék vérge a pénzem. Ha valakik képtelenek elolvasni, értelmezni és hasznukra fordítani amit leírok (amit én is hallok), csak kötekednek, az az ő szegénységi bizonyítványuk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Parallaxis #5153 üzenetére
"Egyébként én amikor felhívtak, hogy milyen kártérítést kérek, azt kértem, hogy a jelenleg megvásárolt S7 Edge-t cseréljék be S8-ra amikor az megjelenik. Az ügyintéző azt mondta erre, hogy ennek nem látja akadályát, de erre térjünk vissza az S8 megjelenése után."
LOL... Az megvan, hogy annak, aki a Note 7 utan valtott at masik Samura es kert karpotlast, amit fel is irtak jott a level, hogy bocs igy jartal? Te tenyleg azt hiszed, hogy azert, mert a telefonon azt mondtak, hogy nincs akadalya, meg is fog tortenni? Ilyen naiv vagy? A rogzitett a hivas, semmit nem jelent es az igeret valamint a semmi akadaly kozott marha nagy a kulonbseg. Kerj rola irasos megerositest es mutasd meg hiteles formaban...
Hajra.
-
válasz
Parallaxis #5156 üzenetére
Írj egy olyan példát, amikor konkrétan napokkal előbb leírta, hogy a magyar piacon mi lesz várható! Mert én nem emlékszem ilyenre. Azokat, a fórumokon elérhető infókat szállította, amit bárki elérhetett a neten.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Memmaao #5154 üzenetére
Ezek az infók az USA piacról már napokkal a hivatalos magyar bejelentés előtt elérhetőek voltak, xda fórum tele volt velük, és egy egyszerű google kereséssel utána lehetett járni.
A Samsung Note 7 amerikai csereprogramja teljesen más, mint a hazai, szóval amit ott olvasol, annak köze nincs a hazai Samsung álláspontjához.
-
válasz
Parallaxis #5153 üzenetére
Amit ír az igaz lehet, mert olyan infókat írt le jó párszor, amik pár nappal később hivatalos formában jelentek meg. Tuti nem a kisujjából szopta.
Ezek az infók az USA piacról már napokkal a hivatalos magyar bejelentés előtt elérhetőek voltak, xda fórum tele volt velük, és egy egyszerű google kereséssel utána lehetett járni.
De persze, ha valaki önérzetének ez ilyen fontos, hogy egy fórumon folyamatosan jelezze, hogy Ő fontos ember, hát egészségére!
-
Parallaxis
addikt
válasz
ForRedGlory #5151 üzenetére
ha ilyen "magas" rangu ismerosod lenne a Samunal.
Amit ír az igaz lehet, mert olyan infókat írt le jó párszor, amik pár nappal később hivatalos formában jelentek meg. Tuti nem a kisujjából szopta.
--
Egyébként én amikor felhívtak, hogy milyen kártérítést kérek, azt kértem, hogy a jelenleg megvásárolt S7 Edge-t cseréljék be S8-ra amikor az megjelenik. Az ügyintéző azt mondta erre, hogy ennek nem látja akadályát, de erre térjünk vissza az S8 megjelenése után. Kértem, hogy adjanak erre valamilyen írásos nyilatkozatot, de azt mondta, hogy erre semmi szükség, mert a hívások rögzítésre és megőrzésre kerülnek és hivatkozhatok majd erre a beszélgetésre.
A beidézett levelek tükrében nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez az ígéret mit ér majd
-
majestic
őstag
válasz
ForRedGlory #5151 üzenetére
Szólíts csak Gézának
Nem értetted amit írtam: én nem harcoltam csak érdeklődtem de egyszer sem hívtak vissza... Ha neked ez mese, akkor jóéjt...
-
majestic
őstag
Nos, korábban itt többen is olvashattátok, hogy egy magas beosztású magyarországi Samsung-os vezető az ismerőseim közé tartozik. Többször beszéltem vele a Note 7-tel kapcsolatban, a visszahívás körülményeiről és a kártérítésről is. Elárulom, hogy az illető felajánlotta: ad nekem ingyen egy S7-est addig, míg meg nem jelenik az S8-as, azt pedig egy az egyben beszámolják majd az S8-asba. Leegyszerűsítve: tulajdonképpen válthattam volna a Note 7-ről S8-ra pénzráfizetés nélkül. Ez így szó szerint igaz…
Hülye vagyok vagy sem, de nem fogadtam el. Elmondtam neki, hogy szerintem nagyon rosszul kezeli a Samsung ezt az ügyet, pisa ízű az egész ügy. Több javaslatom is volt (sok esetben továbbítottam azt itt olvasottakat, véleményeket), nem lett foganatja. Elmondom, hogy én a mai napig nem kaptam meg a hivatalos formában a pénzemet. Egyszerűen NEM TUDTÁK a módját, hogy lehet elintézni, nem volt rá belső bejáratott protokoll (külföldön vett, itthoni hivatalos forgalmazói ár visszatérítése). A jövő hétre ígérték a pénz visszautalását, ergo majd egy hónap a telefon leadásától számítva…. Arról nem is beszélve, hogy a Samsung ügyfélszolgálatáról EGYSZER sem hívtak fel én viszont hívtam őket vagy 6-szor. Ha nem beszélek vele úgy hetente egyszer, akkor 1 hónapja semmilyen infóm nem lenne a telefonommal kapcsolatban…
Ő maga nagyon sajnálja a helyzetet, felajánlotta, hogy saját zsebből kifizeti és majd a visszautalandó pénzt felveszi! Megköszöntem, de nem ez lenne az elintézés módja. Elmondtam neki, hogy olyan egyszerű lenne a megoldás és frappáns. Szerintem a mostani lehetőségeken felül lehetőséget kellett volna adni a vásárlóknak, hogy vagy egy S8-as utalványt vagy egy Note 8-as utalványt kaptak volna (azzal, hogy természetesen a pénzt most visszafizetik). Ez egy igen gáláns ajánlat lett volna… Sok mást is lehetett volna tenni, hogy ne inogjon meg a vásárlók bizalma…
Sajnos a képviseletek nem tehettek semmit az anyavállalat engedélye nélkül, azok meg olyan debilül kezelik az egész ügyet, ahogy mindenki látja.
Ezek után csak akkor lesz Samsung S8-asom vagy Note 8-asom ha azt szinte ingyen elintézi, különben nem kell, belőlem ezt váltotta ki ez az egész huzavona…
-
makra24
csendes tag
válasz
robotkutya #5130 üzenetére
Nekem is pont ugyanez van. Felhívtak mit szeretnék, sok sok elnézést kértek leegyeztettük a címet, adatokat mondta a csaj hogy küldeni fogják,mondtam is neki, hogy korrekt hozzáállás, utána meg megkaptam ezt a levelet. Írtam nekik, hogy akkor hogy is van ez, de eddig válaszra sem méltattak. Vicc az egész szívatják az embert csak hogy vigye vissza a telót utána leszarják... Nem tudom mit lehetne tenni?!
-
thebear007
aktív tag
válasz
Ugyanez a bullshit jött nekem is.Telefon után.Soha többé Samsungot.
-
davidi
tag
Nekem szerencsére nem frissített le. Auto letöltés kikapcsolva, semmi buhera.
-
Colani
tag
válasz
#24536576 #5133 üzenetére
elvileg 50eft kedvezmény járna.
en tovább viszem a dolgot mivel mikor a note 7et leadtam a telekomnál a listaárból adtak 50eft kedvezményt.en a note7et online rendeltem es ha az s7et is online tudtam volna rendelni közel 30eftot sporoltam volna.tehát a boltban kb 216000 ftbol jott le az 50 kedvezmény ha mindezt online rendelem meg akkor kb 187-50 lett volna....én ugy gondolom hogy a jováirás járna ha helyben ha online rendeled a telefont max határidőhöz köthették volna.
biztos hogy kérek vmiféle jóváirást ha kell elmegyek a fogyasztó védelemhez.veszteni nem vesztek vele semmit...szemét cég de ezt már megszoktam
-
Luser2000
addikt
válasz
Ezt az értesítést napokkal ezelőtt linkelte valaki.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #5132 üzenetére
Nekem az lett volna a kedvezmény, hogy a Note7-hez képest 30K-val olcsóbban megkapom az S7E-et.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Én erre lennék kíváncsi, hogy ki mit kapott "extrát"
Amennyiben Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl ügyfeleinket az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként extra kedvezményekben részesítjük. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kaphat bővebb tájékoztatást.
-
törölt tag
válasz
Nekem telefonon megmondták, hogy nem lesz semmi. Ezért is döntöttem a pénzvisszatérítés mellett.
-
robotkutya
tag
Kapott más is hasonló levelet? Engem felhívtak, hogy mit kérek kárpótlásként, majd küldték ezt:
Kárpótlással kapcsolatos megkeresését ügyfélszolgálatunk továbbította központi irodánk felé. Ezzel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni.
A Galaxy Note7 készülékkel rendelkező ügyfeleknek lehetőségük van készüléküket Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltani az árkülönbözet visszatérítésével. Másik lehetőségként a Galaxy Note7 tulajdonosok igényelhetik a teljes vételár visszatérítését.
Amennyiben Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl ügyfeleinket az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként extra kedvezményekben részesítjük. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kaphat bővebb tájékoztatást.
Amennyiben Ön a Samsung Galaxy Note7 készülékéhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítőt, például telefontokot, vagy védőfóliát vásárolt, kérjük, azokat is vigye vissza ezen tartozék vásárlásának helyére. A vételár visszatérítésére vonatkozó ajánlatunk e termékekre is érvényes. Kérjük, vigye magával a tartozék vásárlását igazoló bizonylatot (számlát).
A fentiekre való tekintettel sajnálattal értesítjük, hogy további kompenzációt nincs lehetőségünk biztosítani.
Őszintén sajnáljuk, hogy ez alkalommal ügyfeleinknek nem tudtuk azt a megszokott magas minőséget biztosítani, melyet a Samsungtól elvárnak. Köszönjük szíves türelmüket, és elnézést kérünk minden Galaxy Note7 tulajdonostól az okozott kellemetlenségért.
Amennyiben a jövőben bármilyen kérdése, panasza lenne, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a Samsung ügyfélszolgálatának ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számán.
A hatályos jogszabályok értelmében kötelességünk tájékoztatni, hogy amennyiben fenti álláspontunkat nem fogadja el, úgy az illetékes hatóságokhoz vagy bíróságokhoz fordulhat, ezen szervek listáját a csatolt dokumentumokban találja meg:
1. Békéltető Testület, vagy
2. az Ön lakhelye szerint illetékes Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság területi felügyelősége, illetve
3. a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróság.Szórakoznak az emberrel???
-
törölt tag
Nos, ma én is megváltam a kicsikémtől.
Samusung hozzáállása ehhez a történethez kritikán aluli. Nem tudom mit tudnának mutatni a következő Notenál, hogy megvegyem.
-
w333
félisten
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
ForRedGlory #5124 üzenetére
Még ha az is lenne, a magyarázat akkor is baromság...
"...Semmi köze a munkahelyhez..." "...A Kéményseprő se használ..."
Egy megállapítást akar egy olyan logikai következtetéssel magyarázni ami köszönőviszonyban sincs a megállapítás tárgyával.
Azt is mondhatná ezzel az okfejtéssel, hogy az, hogy valaki sokat használ betadint semmi köze nincs a munkahelyéhez, hiszen a postás se használja túl sokat a levelek kézbesítésénél...
Sorolhatnám még... De talán nem kell...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De minek?
Mit vársz tőle, gyorsulást meg több akkuidőt? Nme lesz, vagy annyira minimális, hogy szinte észre sem vehető, ezt már több videóban is bemutatták, sőt akkuidőben is lényegében semmi volt.
A QHD az QHD, ha lenyomod a felbontást észre fogod venni a különbséget, ez az ficsőr egy oltári baromság...
Egyébként meg nem hinném, hogy a samsung gőzerővel dolgozna hetesen, inkább lefoglalja őket, hogy az S8 mindenben a legtökéletesebb legyen. Náluk az s7 amolyan lefutott ügy lehet, ahogy eddig is xartak bele, hiába ez lépet előtt fő flagship-pé. -
ForRedGlory
félisten
válasz
WinstonWolf #5120 üzenetére
Ollie kemenysepro?
-
Chrys_
addikt
-
S e t h
nagyúr
Legyen az a kiindulási alap, hogy nálatok másképpen van, nekem meg a céges levelezésem kétharmada pdf-et tartalmaz és tananyaggal sem kizárólag wordben találkoztam, főleg amikor tételek vannak bescannelve, lefényképezve.
Az utolsó mondatodat próbáltam megfejteni, nem sikerült. -
OutsideR
aktív tag
válasz
Parallaxis #5118 üzenetére
Csak míg az N7-en alig hajlik a kielző az S7E kijelzőjének jelentős része lehajlik.
-
Parallaxis
addikt
Minek is lenne egy tök kezelhetetlen formátumban, ami nem elektronikus formátum?
Mert ez az elterjedt, szabvány elektronikus dokumentum formátum?
Mégis, mi mást olvasna?
A PDF nem arra való, hogy azt olvassuk bármilyen elektronikus eszközön.
Pedig ez az elsődleges szerepe.
Dokumentumot nem küldözgetünk doc, meg xls fájlokban, csak, ha az a szempont, hogy a célszemély utólag bele is nyúlhasson, mert az Office formátumok, no azok nem szabványosak és elég egy eltérő nyomtatóbeállítás és szétesnek a másik gépen.--
Egyébként nem értem az írót sem, mert az s7e és az n7-t között nincs akkora képernyő méret különbség, ami miatt ez problémát okozna. Én speciel észre sem veszem, csak mikor melléteszem a Note 4-et, akkor látom, hogy kicsit kisebb.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
maldini822 #5099 üzenetére
Szerintem megérne egy utat a szolgáltatód ügyfélszolgálati irodájába, hogy kiderüljön le van-e tiltva a készüléked vagy sem. Ha nincs akkor érdemes tovább rugózni rajta, hogy szoftveresen megoldható-e a gond, vagy tényleg a rádiós résszel van valami bibi...
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Telefonőrült #5103 üzenetére
Valamikor volt egy teszt amiben a kis felbontással tesztelték a sebességet, nem igazán volt difi a natívhoz képest.
-
jacis
nagyúr
válasz
Én is emiatt várom az új szoftot. Nekem a hétköznapokban szinte mindig HD-n lesz.
-
válasz
thebear007 #5105 üzenetére
Minek olvasnék pdf-et mobilon?
-
válasz
De lehet alacsonyabb felbontásban játszani már most is, sőt, már a megjelenéskor lehetett. Erre való a Game Launcher.
Ja bocs, félreértettelek. Játék közben lehet kisebb a felbontás.
-
Telefonőrült
tag
Elgondolkoztam azon, hogy de jó lenne ha a Samsung előbb adná ki a 7.0-ás frissítést az S7-re,most hogy a Note7 megbukott.A felbontás állításnak nagyon örülnék.Tényleg szép a kijelzője az S7-nek,ha nem a legjobb a piacon,de jó lenne ha lelehetne venni FHD-ra vagy ha nem játszom akkor akár HD-ra a felbontást,mert így még gyorsabb is lenne az egész telefon.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
maldini822 #5099 üzenetére
Azt az IMEI ellenőrző linket kipróbáltad már egyáltalán?
Ha ott nem bukik el, akkor kérdeztem már többet és írtam is, amire cseszel válaszolni.
Most tudsz telefonálni vagy sem? Csinálj végre egy tetves FR-t.
Ha ezek után sem működik, szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest