Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WinstonWolf

senior tag

válasz ΞΔGLΞ #3892 üzenetére

Amikor az ember szétszed egy ilyen LiIon akkut akkor az már teljesen logikus, hogy könnyen gyullad. Ez bármelyik - amúgy biztonságos - akkuval is így lenne.

LosBlancosrm (3899): Lehet a sok károgó ember közül páran szakmailag megindokolhatóan nézték fenntartásokkal a dolgot. Csak egyeseknek fájna kimondani, hogy valaki látta előre, hogy ennek nem lesz jó vége...

leslien (3908): Nem tudom elképzelni hogyan okozhatna gondot ez a csatlakozó. Főleg, hogy a mostani esetekben nem is töltés közben történtek a spontán gyulladások.

Ha tényleg elkaszálja a Samsung a Note 7-et az nagyon nagy bukás lesz. Gondoljatok csak bele nem csak a készülékekről van szó. A legyártott rengeteg tartozék, ami most ott fityeg az összes Samsung Store polcain. Pont néztem, hogy kapja be a Samsung, hogy a Note 7-hez készített akkus hátlap vízálló, az S7 edge-hez való meg nem. De ki fogja ezeket megvenni, ha megszüntetik teljesen a készüléket?

Szerintem most leállítják a gyártást, visszalépnek kettőt. Aztán tényleg megkeresik a hiba okát - mert eddig ez nem sikerült - kijavítják, és decemberre újra elkezdik forgalmazni. Minden más elfogadhatatlan lenne. Mind a részvényeseknek, mind a vásárlóknak.

Amúgy S7 edge tulajként remélem ez talán azt jelenti, hogy hamarabb megkapjuk a 7-es Androidot.

Új hozzászólás Aktív témák