Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
Ezt a visszavásárlási mizériát egyes embereknél nem értem, ahol vettem a dolgokat felhívom őket telefonon, leegyeztetem otthonról és minden megy zökkenőmentesem a boltban már, ennyi !
-
boksz
senior tag
Hétfőn adom fel GLS a note7, visszautalják az összeget.
VR nem kell nekik pont.
Samsung Magyarország. -
boksz
senior tag
Vissza ne adjátok a VR-t, azért nem kellett fizetni egy kanyi vasat sem, ajándék volt !
Sőt nekem a füles is elveszett.... -
boksz
senior tag
Most legalább amíg vissza nem kell adni, úgy használhatom ahogy mindig is szerettem volna !!!
Minden nélkül ( tok, stb. ) a maga "meztelen" szépségében !
Gyönyörű ez a telefon...... -
boksz
senior tag
Engem még senki nem értesített hivatalos forrásból, a Samsung weboldalát meg nem olvasgatom naponta !
A híreket meg alapból utálom olvasniHasználom szépen a zöld akksis Note7......
( ilyenkor mi van ? )
-
boksz
senior tag
Sony-ban senki nem gondolkozik ? Z5 ?
-
boksz
senior tag
Honnan a re*kes izéből tudjam mit kell csinálni már megint, röhej !
Megint hamarabb kijönnek a "hivatalos" infók, mint hogy a tényleges felhasználókat értesítenék !A netről kell keresgélnem, hogy mit csináljak a Samsung semmit nem tesz megint. Én megértem őket, DE engem mint tényleges felhasználót ( telefonszámon, Telefon IME szám, minden megvan náluk ) kutya kötelessége lenne hamarabb értesíteni minthogy a neten szárnyra kapott infókat mazsolázzam !
-
boksz
senior tag
Ki mit vesz helyette ?
Sony Xperia Z5 Premium, HTC 10 vagy mi a francot vegyek. El vagyok keseredve..... -
boksz
senior tag
A Samsung sajtóoldalán jelentette be közleményben, hogy visszahívja az összes “első generációs” és biztonságosnak minősített Galaxy Note7-et, ugyanis nem sikerült kijavítani az akkumulátort érintő hibát.
A vállalat megkérte összes viszonteladóját, hogy azonnal állítsák le a Note7 mobilok értékesítését, még akkor is, ha az biztonságosnak vélt darab. A Samsung fokozottan felhívja a figyelmet rá, hogy akinek ilyen készüléke van, az kapcsolja ki, vigye vissza oda, ahol vásárolta és éljen a visszavásárlás lehetőségével.
-
boksz
senior tag
Amikor Európában is lesz elfüstölés akkor aggódhatunk, addig minek kelteni a feszültséget...
Használom és kész. -
boksz
senior tag
Azért az elég jó lesz, hogy valakinek adni fognak kárpótlásul valamit, valakinek meg nem !
Én is mint itt mindenki benyújtotta kárpótlási igényét telefonon a Samsung felé !Ez már kezd így átmenni köcsögségbe ! Nem kell érettségi, hogy egy korrekt marketingel mint például mindenki kap egy 128Gb kártyát ( önköltségi áron 1500.- forint ) és kész !
Visszahívnak egyes embereket, hogy mire gondolt, másokat meg nem ..... megáll az eszem ! A Samsung Magyarország is tényleg MAGYAR !!!
-
boksz
senior tag
válasz
tamasjanos11 #3560 üzenetére
"kétnaponta előfordul, hogy nem lehet vele telefonálni és smsezni. Repülőmód ki-be kapcsolása után megjavul."
Szerencsére úgy látom megszűnt ez a probléma a cserélt Note 7-el nálam....
-
boksz
senior tag
válasz
gaborcsonka #3417 üzenetére
Gondolom aki kapott cserét az később kapja meg az újat...
-
boksz
senior tag
Higgyétek el, nem lesz semmi kompenzáció, mert ha egy valaki kisírja, akkor mindenkinek adni kell !
Ne kergessetek hiú ábrándokat....
Olyat nem csinál a Samsung, hogy aki ír "szerelmes" levelet annak ad valamit aki nem annak nem. -
boksz
senior tag
Az új samut nem is lehet regisztrálni a Samsung oldalán.......
-
boksz
senior tag
Megkaptam ma én is az új Note7-t.
És egy köszönjük bizalmát mondatot.......... ennyi -
boksz
senior tag
Minden nap előfordul, hogy hívnék egy számot és kidob a telefon, ilyenkor megkérem a kollégámat, hogy hívjon fel, az kicsöng, félreteszem majd újra hívok valakit és akkor már tárcsázza a számot .
Telenoros a kártya benne...Volt valakinek hasonló ?
-
boksz
senior tag
Legújabb friss hír :
Ma is szuper társam ( mint mindig ) a note 7 !!
Emailezek, fotózok, írogatok rajta. Zökkenőmentesen teszi a dolgát 80% bőven elég a nap végéig.
Várom a cserét, még semmi telefont nem kaptam és csak azért kezdtem el izgulni mert itt a fórumon egyesek gerjesztik a feszkót ! -
boksz
senior tag
Akkor sem értem ezt az egészet !
Előrendeltem az első nap Samsung Magyarországtól, és még semmi a cserével kapcsolatban, de a Vodánál már adják az ujjakat !!!!Akkor most mi van, felhívom őket mindjárt.....
-
boksz
senior tag
Erről van szó !
-
boksz
senior tag
-
boksz
senior tag
A telefont lehet használni !
Max 80% töltheted a frissítéssel amíg ki nem cserélik, ott a pont !
Mi itt a gond ?
Még egyszer leírom, Európában lehet használni, azt meg senki ne várja, hogy pillanatok alatt legyártsanak 1 millió darabot. Várok és használom, ennyi. -
boksz
senior tag
válasz
WinstonWolf #2657 üzenetére
Ha odaírom az IMEI szám per jel utáni számát, akkor hibás, ha nem akkor nem hibás.....
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #2644 üzenetére
Mi a gond ?
Európai modellekkel nincs baj ez tény, csak az elővigyázatosság és presztízs miatt cserélik az összeset !
A 60% töltést meg 2 hétig kibírja az ember ( feltéve ha letölti mert az sem kell ha nem akarja ) a cseréig. -
boksz
senior tag
válasz
charlie1975 #2436 üzenetére
De én is tapasztaltam, viszont mikor teljesen elmerül a telefon, akkor könnyebb...
-
boksz
senior tag
Tegnap az uszodába bevittem a telefont és lőttem pár képet a szokásos úszásom után
Amit a készüléken észrevettem, utána kb. 20 percig alig hallottam a hívott fél hangját még max. hangerőn is. Aztán rendbe jött....
Gondolom ez nem normális, de mindegy mert úgy is csere lesz. Ha nem akkor garanciába megnézettem volna.
A készülék kiírta, hogy ne töltsem USB mert nedves a csatlakozó, pár óra után ez is eltűnt és szépen feltöltöttem ahogy szoktam.Képek itt a szöveg alatti flick linken....
-
boksz
senior tag
Hivatalos értesítést még nem kaptam tehát használhatom a telefont.
-
boksz
senior tag
válasz
charlie1975 #1898 üzenetére
Akkor azt lehet tenni, hogy mikor cseréled akkor a régiről az újra átrakod az elején. Ott a boltba egy kis idő de megvárják gondolom...
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #1864 üzenetére
De a mai napig mint felhasználó nem kaptam személyes értesítést, csak ilyen mende-mondákat ez az ami érdekes.
Az hogy beviszem azt értem... -
boksz
senior tag
Azért az elég durva, hogy a ma napig ( Samsung Magyarországtól vásároltam ) egy büdös email-t, SMS-t, telefonhívást nem kaptam, hogy rossz lehet a készülékem és lehetőség szerint nem használjam !!!!!!!!!
300.000.- forintos vásárlásról beszélünk !!!!!
Megvan az email címem, telefonszámom és semmi.....Ha történetesen nem olvasom a híreket, fórumot, csak telefonozgatok nyugodtam akkor semmiről nem tudok és szépen felrobban a cucc !
Ez az ami kellemetlen szerintem, legalább egy SMS-t nyomtak volna, hogy maradjon mindenki a kocsijában mint Pintér elvtárs.... vagy valami
( Egyébként semmi baja, lassú töltéssel töltöm és bírja VR-t is órákig, semmi fagyás stb., szeretem
-
-
boksz
senior tag
Csomagját feladtuk, tervezett kiszállítás 2016.08.30.
Samsung Magyarország.
Kék szín. -
boksz
senior tag
Ennek a telefonnak a legnagyobb erőssége az S-Pen.
Aki ki tudja használni az nem fog csalódni benne, aki nem az ne vegye meg, nem éri meg. -
boksz
senior tag
Most komolyan, az a gond, hogy nincs benne rádió ?!
Ez a modell nem azt a réteget célozza, de ez nem újdonság, hisz a Note 5, Note 4 sem volt. Akkor most miért lenne benne... -
boksz
senior tag
válasz
Oppenheimer #311 üzenetére
Nézted a két telefon kijelzőfelbontásbeli különbségét is közben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest