Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
mikor más "fosabb" készülékek is gyorsabban tudják ezt produkálni fele, vagy még gyengébb hardverrel. hogy csak egyet említsek a sok samsung által összehányt rendszerükre, mikrolagokról nem is beszélve, amit aztán utána csesznek finomítani legalább, de ha már jön(ne) frissítés, a szoftver részleg annyira szánalmasan lassú lett az évek alatt, hogy a lajhár kapkodó idegbolond hozzájuk képest (egy flagship-el törődjenek csesszék meg), plusz utána arra még a szolgáltatók is ráülnek függő készülékeknél, szóval nonszensz az egész.
ezzel mondjuk pont nem értek egyet, az idei készülékeken már eléggé rendbekapták a UI-t, ahhoz képest amilyen régebben volt, mind működésre, mind kinézetre, és elég sok összehasonlító videó van, pl HTC10-zel, ahol lelépi azt is... arra meg azért ritkán jön panasz, tehát látni kell, hogy sokat fejlődött a samsung, és frissítést is havi szinten dobnak ki, a már 2éves elmúlt note4-re is például elég gyakran jönnek, annak ellenére is, hogy szolgáltatós, viszont ebben egyetértek, szánalom, hogy a tetves szolgáltató visszatartja ezeket...
-
RaveForce
veterán
válasz
SNetwork #4876 üzenetére
kacsa 100%, megerősítve, bár elsőre is nyílvánvaló volt...
MediaMarkt... nem kell meglepődni, ahol csak tudnak csalnak, itt is ahogy más is írta "készlet-optimalizálás" történt, elég megnézni a nem rég volt itthoni mediamarktos futást, és hogy normális országokban hogy megy ez
ha hozzátesszük, hogy pl hivatalos store-okban, meg szolgáltatónál lesz@rták azt is, hogy se tartozék, se S-Pen -
RaveForce
veterán
miután nem fogják elismerni, így forrást hiába vársz...
tehát akkor jól sejtettem. egyébként utánakérdeztem a samsungnál olyantól, aki ha történt volna biztos tud ilyet, bár szinte biztos voltam benne, hogy csak egy alaptalan fórumba büfögés volt, és lám, tényleg..
bootloopról, vagyis az okáról nincs infóm -
RaveForce
veterán
válasz
Freem4n4253 #4480 üzenetére
erre ott meg mondjak, hogy nem tudjak atvenni mert keszpenzre vettem es nincs keszpenz a kasszaba...
wut? na ez az, amit nem mondhatnak, ez az egyéni szocproblémája a boltnak, amit köteles megoldani, ott rögtön vásárlók könyvét kellett volna kérni, hirtelen került volna váltópénz, ilyen indokot nem mondhatnak... magyarisztán...
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #4147 üzenetére
azért ehhez pofa kell
egyébként a hardveraprónak nem lesz ebből baja, hogy ilyen hirdeteseket enged?
-
RaveForce
veterán
hát akkor egyelőre senki nem rakja le a telefonját
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz
#45553408 #2904 üzenetére
ja mert lemertem a azt írni, hogy a samsung b***** meg a.... mindenért hozzáállás van az elégedetlenkedők nagyrészénél, ugye? persze, azt is cenzurázva írtam... ennél sokkal durvább dolgokat bent hagy topikokban a mélyen (nem) tisztelt moderálási különleges csoport...
namind1, ezen már nem idegesítem fel magam...
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #2899 üzenetére
hát ez marha komoly indok tényleg, ismerve a ez elég sokat kritizált és visszás PH! moderátori tevékenységet meg aztán pláne
jólvan, igazábol nekem mindegy, én csak a tényeket írtam le, amit a fórum produkál, hogy semmi sem jó egyeseknek, ha gyorsan, ha lassan reagálnak, semmi...
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #2896 üzenetére
indokolj már akkor, köszi.
mért nem ez van? de. valaki azért sír, hogy milyen gyorsan máris itt vannak az új telefonok, teszteljék tovább, aztán meg más azért sír, hogy milyen sokáig tart. tessék visszaolvasni. mert ez van. de lehet kötözködni, hajrá -
RaveForce
veterán
válasz
#40359168 #2859 üzenetére
samsungon szintúgy
anno pár éve egyébként voltak telók, amiken némitással se lehetett kilőni, najó lehet az még nyomógombos időszak volt, de volt ilyen, és tényleg törvényi rendelet volt rá, mint pl a telefonrögzítést is anno csak úgy engedte telefon, hogy csak a saját hangod rögzítette, a túloldalt nem
-
RaveForce
veterán
válasz
CsabaZz #2776 üzenetére
(mielőtt ollie vagy Bodrik sportból rámförmedne: igen, jogosnak tartanám a kompenzálást, ha most emiatt a fiaskó miatt nem keveset fog csökkenni a készülék ára, hiszen mégsem arról van szó, hogy avult a készülék a versenyhelyzet miatt - ha nem fog csökkenni, akkor persze np).
abszolút jogos! maximális mértékben elvárható, a vígaszdíj a samsung részéről, és mint látszik, fejlett nyugati társadalmakban ez szépen megy is... itt magyarisztánban meg egyelőre mély kuss, illetve talán eddig egyedül a T-Mobile jelentett be vmi utalványt.. hajra magyarorszag, hajra magyarok....
-
RaveForce
veterán
válasz
robotkutya #2581 üzenetére
hát ez marhajó, robotkutya beszélgetése a robotügyfélszolissal
-
RaveForce
veterán
válasz
Parallaxis #2529 üzenetére
Mire te leolvasnád a magasabb értékeket, már lángol a fél szobád
otejoég..
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #2450 üzenetére
mi volt a baj a G5-tel? nem járok a topikjába, a designt leszámítva viszont hozza a szigorúan jó LG szintet tesztek szerint is, meg a topikokba tévedt sértődött tulajok (
) szerint is...bár az a durva, hogy hónapok óta mindig ugynazt a KETTŐT(!!!) láttam eddig, tehát lehet nem mérvadó, de azért a tesztek tényleg jónak hozták ki, csak Kvazimodo szegény.. viszont akkor már, megvárnám a V20at is
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #2447 üzenetére
tényleg minőségi a háza egyébként, bár nálam huawei fronton, a mate S az etalon, viszont a P9-ek oldották meg a legszebben a dual camera designt, minden más gyártó, köztük az apple is, olyan szép hogy ráhányok...
gyorsaság is okés náluk, viszont az EMUI.. hát nálam az a váló-ok kategória, talán a leggyűlöltebb kinézető UI nálam, vetekedve az LG-vel... a fényképező meg a nagy leica-reklám ellenére simán középszerű, és ugye a kijelző is szép-szép, de elmarad... bár ízlések és pofonok, de előbb tolnám egy G5-tel mint a P9-cel
de ha már egyáltalán nem lenne samsung s7(e) és note7, akkor egyértelműen htc10
szerk: jé... egy darab számot se hoztam fel az érvelésben, ellenben az élményt jelentő dolgokat
de mondom, ízlések... viszont azon az áron best-buy.
-
RaveForce
veterán
válasz
majestic #2353 üzenetére
a te világodban, aki hangosabban kiabál, annak lesz igaza? érthetően leírtam, csak te NEM ÉRTED. ÉÉÉRTED??
azért attól, hogy Móricka elképzel valamt, a világ még nem úgy működik... ÉÉÉRTED?
Azért, azon elgondolkodnék, hogy mindneki érti csak te nem. ÉRTEDD?
Te, te agysejtmilliomos.... inkább fordulj meg a lovon menetirányba -
RaveForce
veterán
válasz
WinstonWolf #2351 üzenetére
+1! Ennyi
-
RaveForce
veterán
válasz
Parallaxis #2344 üzenetére
és #2345
tiszta sor, cserélni fogják, itt a probléma azzal van, hogy dual-simért vagy pénzvisszáért rumlizik a samsung mo-nál, bár sztem ha kellően lemegy alpáriba, verve azt asztalt, inkább kipengetik... de ha vagány gyerek lenne, akkor a gsm boltosnál kéne keménykednie, és majd az intézi, a kis beszerzési forrásaival
-
RaveForce
veterán
válasz
WinstonWolf #2346 üzenetére
Én ezt olvastam tőle:
" ... Én pl. Abu Dhabiban vettem 300.000 forintért, és?... "igen, itt próbálta ferdíteni, így mondjuk megértem, és jó az összehasonlításod, de ha visszaolvasol, korábban írta, hogy GSM-ből van, tehát ezért nem kéne nagyon pattognia ilyen esetben, a fentiek miatt, hanem inkább csendben örülni..
-
RaveForce
veterán
válasz
WinstonWolf #2340 üzenetére
a te érvelésed sajnos ott hibádzik, bár sztem tisztában vagy vele, hogy itt nem bizonyított eredetű termékről van szó. egy adócsalt, továbbértékesített, számlanélküli mutyi-telefon. amit te hozol példának, az azzal lenne egyetértékű, ha ő pl. Angliában vásárolta volna, hivatalos store-ban, újonnan, számlával, papírokkal, etc, abban az esetben megállna, így sajnos elesik...
-
RaveForce
veterán
válasz
majestic #2339 üzenetére
azért feltűnhetne, hogy ha csak te vagy helikopter és mindenki hülye, akkor valszeg nem a többség ül fordítva a lovon, hanem te. akinek joga lenne ahhoz,amit te elvársz, az az, aki eredetileg megvásárolta a telefont, és rendelkezik ennek igazolásával a célországban. az, hogy jófej a samsung, kb ennyi az egyetlen szerencséd, az meg eléggé vicces, hogy te elvárod, hogy majd miattad behoznak, egy itthonra lokalizálatlan modellt. de hajrá, pereld be őket
-
RaveForce
veterán
azért valamelyest pozitívan árnyalja az eddigi tulajok és vásárolni szándékozók halmazát, az, hogy a legtöbb vélemény, hogy ezek után is meg akarják tartani, illetve vásárolni a készüléket, a cserék, illetve új gyártás után. a note azért sose az egyszeri "veszek egy ájfónt' mer mindenkinek az van és az menő" csoportok telefonja volt.
-
RaveForce
veterán
válasz
GabeTheWhite #1844 üzenetére
szerintem ő ugy értette, hogy egyszerre van-e mindkettő, de gondolom te arra utaltál, hogy választható-e a pénz vissza opció... legalábbis remélem, hogy erre gondoltál, nem arra, hogy kicserélik és még fizetnek is vételárat
-
RaveForce
veterán
válasz
GabeTheWhite #1842 üzenetére
irónia detektor most féláron!
rendelje meg most!
-
RaveForce
veterán
az egész, kapni is fognak meg értékesíteni is, és mint hivatalos forgalmazó, akik eladták neked, kárpótolniuk is nekik kell, tehát simán csak leráztak egy szar dumával, bár auchan.. azon se lepődnék meg, ha csak légből kapva kitalálták ezt, mert azt se tudják merre vannak arccal előre..
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #1815 üzenetére
rosszkor volt rossz helyen a kommented
sry, valszeg túlgörgettem
#1810 volt a cél
-
RaveForce
veterán
válasz
ForRedGlory #1809 üzenetére
azt kell látni, hogy nem magában a telefon-tesztelésében mulasztottak, hanem van egy széria fos akksi, ami valahogy átcsusszant a beszállító leányvállalat minőségbiztosításán, és ezzel a cég felszállt a szopórollerre. itt tud visszaütni, ha rekordszámban értékesít egy vállalat, hiába kicsi a hibaszázalék, sok telefonnál, ez kvázi sok darab lesz, és a mai internetes társadalomban, egyből visszhangja lesz, mert boldog-boldogtalan posztolgatni kezd
-
RaveForce
veterán
válasz
t72killer #1557 üzenetére
azért ő nem r=1
és imádta a hajlítottat Csaba
, bár nekem simán érzékeli elsőre amikor oldalról edge panelt szedek elő, ezt kritizálta h érzéketlen... érdekes
az alma telefon dizájban régen kiérdemelte a retro jelzőt, nem hiába álmodoznak a fanok koncepcio youtubeon mindenféle formatervekről évek óta..de az apple baszik rájuk
-
RaveForce
veterán
na megint egy cikk, nemtudom már hanyadik a mobilarenan.. vagy a blikkarénán?
kedvenc sony-bérencünk nem nyugszik:
laci_csk
(senior tag)
Es azok akik azt mondjak a telojukrol (buszkesegbol, nemhozzaertesbol, gondolok itt a forumtarsakra), hogy jo , azoket hogy cserelik ki? Ok hogy fognak a statisztikaba belekerulni? marad a 35/24?Tehát, ti mint itteni tulajok, "buszkesegbol, nemhozzaertesbol" még mindig jónak találjátok a telefont?
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz
laci0530 #1189 üzenetére
dühít. engem is. de ha bármi most érni fog negatívan, én rájuk borítom az asztalt a Dunavirág utcán (az Ő, és több százezer (talán millió)user nevében) mert egy samsung simán tudna befektetni egy saját szervízháló létrehozásán, ha már a szerződéses partner egy igazi patkány banda, és a cordonhoz méri magát(na, akkor lennétek öngyilkosok kb ha sonytok lenne
)
-
RaveForce
veterán
válasz
anadroid #1182 üzenetére
komolyan... én nem tudom miért kell elmenni fillérbaszó mentalitásba... imádtam amikor több mint 1 éve bejelentettem online a note4-re a hibát, MÁSNAP(!) jött a szaki, vizsgált, jóváhagyott, és egy akksi csere(amire elég volt annyit mondanom, hogy egyre gyöngébb-ami egyébként igaz volt), mérés nélkül, mellett kaptam egy full új telefont, ekkor csentittentem, hogy igen, EZ PRÉMIUM és MEGÉRI A FELÁRAT, és éreztem hogy a vásárló az ELSŐ...
-
RaveForce
veterán
válasz
laci0530 #1178 üzenetére
mint írtam múlthéten, igénybe kellett vennem újra a garanciát.
1. a my.samsung.hu-n tudtam igényelni a futárszolgálat mellett, HELYSZÍNI JAVÍTÁST.... igényeltem is, másnap telefon...háát azt már nem lehet a note4-re, kérdem én, akkor miérrt van a lehetőségek között? mutogatás a samsungra... (oké, Magyarországon vagyok még), aztán... cserekészülék TERMÉSZETESEN MOST SiNCS, leghmarabb 3 HÉT MÚLVA(!) igénylem-e így is? mondom nyílván... kérdem, akkor tartható az 1-2 nap javítási idő? Válasz: max 4-5...érdekes... Jön a postakocsi... búcsúzóul odaveti: "általában másfél-2hét és kész lesz"....ANYÁD!
-
RaveForce
veterán
válasz
charlie1975 #1037 üzenetére
ha chrome, akkor csak bejelentkezel, gyári böngészőt nem használom, VR tartalomhoz meg a beépitett ocolus sw, valamint a google playen is van bőven. [moderálva]
[ Módosította: Karma ]
-
-
RaveForce
veterán
válasz
kchris78 #839 üzenetére
elég sok rendszer része az ilyen felszabadító, és a google alaprendszeréből nem ez az első és egyetlen dolog ami hiányzik, konkrétan több évvel a samsung, majd az LG után, idén került bele osztott képernyő, de lehetne még sorolni, sokan élnek a pure droid bűvöletében, de nekem pl nagyon fapad, és ezzel nem vagyok egyedül - a fórumon sem. ízlés dolga ez is. és igen, nem muszaj hasznalni természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- RoboCop: Rogue City teszt
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest