Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#24536576 #3708 üzenetére
még csak képről láttad a telefont.
Én szinte a megjelenése napján a kezemben fogtam és már nyúltam a pénztárcámért, de aztán meggondoltam magam, keresd meg, ráadásul azóta is szinte már napi szinten látom és néha tapizom a készüléket a párom ismerőse által, de ez volt az utolsó, hogy egyáltalán reagáltam ilyenre és hasonlóra.
Ha nem tetszik, mint írtam, ugord át, ha meg nem tudod elviselni, hogy negatív vélemények is vannak és valószínűleg lesznek a jövőben, akkor minek fórumozol egyáltalán? Mindegy, nem igazán érdekel...csak neked megkerestem..., de azóta úgy alakult, mint írtam is, hogy a párom belezúgott! Close...
Új hozzászólás Aktív témák
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest