- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Memmaao #3756 üzenetére
Nekem az S7 edge után nagyon kellemes csalódás a Honor 8. Pedig úgy voltam vele, hogy ha telefon, akkor az androidos csúcs a Samsung, de ez mára megváltozott. A Note 3 volt eddig legjobb készülékem, a Honor 8-cal hasonló érzésem van. Bár ha az S7 edge-ből nem fogok ki egy botrányosan rossz darabot és a szervizeléssel nem szívok bő másfél hónapig, ma azt az asszony használná, én meg a Note 7-tel lennék gondban (a fejlemények miatt lemondtam az előrendelésemet). Sajnálom, hogy ide jutott a Samsung, nem gondoltam év elején, hogy karácsony táján nem az épp aktuális S/Note lesz a kezünkben a családban. Gyorsan változik a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jogász topic
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest