- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
Telefon beállításaiban nincs ilyen sajnos. Bixby Routinesben már majdnem be lehet állítani, ugyanis Ha feltételek között ott van, hogy ha gyenge a wifijel akkor triggerelődjön valami, de sajnos az opciók között nincs másik wifire váltás. A Play áruházban rákerestem és van egy csomó wifi switcher alkalmazás, de android 10 óta gyakorlatilag nem tudják váltani csak előtérben a hálózatot az meg nem megoldás. Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a történetre, akkor ott van a Tasker nevű alkalmazás és telepíteni kell hozzá a autotools plugint is. Ez utóbbit egy hónapig ki lehet próbálni ingyen, a Tasker nekem már rég meg van, nem tudom mennyi az ára. Kipróbáltam egy egyszerű automatizálást és működik szépen a háttérben is. A lényege hogy be állítok egy idő intervallumot, mondjuk nálad eza munkaidőd lenne, és hogy 2 percenként ellenőrize a következőt: ha a hatótávolságban van az a wifi hálózat amire csatlakoznál akkor kapcsolódik rá. Ha érdekel akkor PÜ-ben leírom pontosan hogy kell megcsinálni.
-
Klusi86
tag
válasz
namilegyen #625 üzenetére
Köszi neked és mindenkinek aki megnézte
Ez valami zseniális ötletjah mégsem
-
Klusi86
tag
Na panaszkodom már én is egy kicsit
( persze erre is van megoldásom, de nem a legkényelmesebb)
Ti be tudtok lépni Recoverybe? Aki nem tudja mi az, ne is kérdezzen vissza
Szóval próbáltam a következő kombókat Power + Hangerő Le, Power + Hangerő Fel, Power + Hangerő Fel+Le, de egyikre sem hozza be a recoveryt. Az én telefonomban van a hiba? Esetleg valaki megnézné neki működik-e?
A nem túl kényelmes megoldásom rá jelenleg az, hogy telefont a géphez kötve, a fejlesztői beállításokban engedélyezem a usb hibakeresést, majd linuxban terminalban kiadom a következő parancsot: "adb reboot recovery"
És hogy minek nekem: Mert az android még mindig képes belassulni a sok beragadt futó folyamatok miatt, ez pedig negatív hatással van az akkumulátorra is. A gyári karbantartó meg szart sem ér, így jobban szeretem recoveryben törölni a cachet.
Köszi előre is, ha valaki veszi a fáradtságot és megnézi -
Klusi86
tag
válasz
zitrone88 #618 üzenetére
Ismerd meg telefonod trükk: Ha nem akarod látni, akkor van egy olyan funkció, hogy alkalmazások elrejtése
A szirszar mappád megszűnhet létezni
Kérsz képernyőképet merre találod?
A hívásképernyő sötét marad még miután hívás után elveszed a füledtől a telefont? Mert arra is adtam már tanácsot (rakd bekapcsológombra a hívásmegszakítást) -
Klusi86
tag
Kecsab, már válaszoltam neked a 344. hozzászólásban. Nekem is volt ilyen, nem csak ennél a telefonnál, de az a8 (2018)-nál is. Igen a 2 sim okozza, pontosabban ha mindkettőt automatikusan hagyod a hálózati módnál. Az egyiknél aminél nem használod a mobil netet, válts fix 3G-re és meg fog szűnni a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest