Új hozzászólás Aktív témák

• Klusi86

tag

válasz kekedi #713 üzenetére

Telefon beállításaiban nincs ilyen sajnos. Bixby Routinesben már majdnem be lehet állítani, ugyanis Ha feltételek között ott van, hogy ha gyenge a wifijel akkor triggerelődjön valami, de sajnos az opciók között nincs másik wifire váltás. A Play áruházban rákerestem és van egy csomó wifi switcher alkalmazás, de android 10 óta gyakorlatilag nem tudják váltani csak előtérben a hálózatot az meg nem megoldás. Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a történetre, akkor ott van a Tasker nevű alkalmazás és telepíteni kell hozzá a autotools plugint is. Ez utóbbit egy hónapig ki lehet próbálni ingyen, a Tasker nekem már rég meg van, nem tudom mennyi az ára. Kipróbáltam egy egyszerű automatizálást és működik szépen a háttérben is. A lényege hogy be állítok egy idő intervallumot, mondjuk nálad eza munkaidőd lenne, és hogy 2 percenként ellenőrize a következőt: ha a hatótávolságban van az a wifi hálózat amire csatlakoznál akkor kapcsolódik rá. Ha érdekel akkor PÜ-ben leírom pontosan hogy kell megcsinálni.

Új hozzászólás Aktív témák