- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
Telefon beállításaiban nincs ilyen sajnos. Bixby Routinesben már majdnem be lehet állítani, ugyanis Ha feltételek között ott van, hogy ha gyenge a wifijel akkor triggerelődjön valami, de sajnos az opciók között nincs másik wifire váltás. A Play áruházban rákerestem és van egy csomó wifi switcher alkalmazás, de android 10 óta gyakorlatilag nem tudják váltani csak előtérben a hálózatot az meg nem megoldás. Ha hajlandó vagy pénzt áldozni a történetre, akkor ott van a Tasker nevű alkalmazás és telepíteni kell hozzá a autotools plugint is. Ez utóbbit egy hónapig ki lehet próbálni ingyen, a Tasker nekem már rég meg van, nem tudom mennyi az ára. Kipróbáltam egy egyszerű automatizálást és működik szépen a háttérben is. A lényege hogy be állítok egy idő intervallumot, mondjuk nálad eza munkaidőd lenne, és hogy 2 percenként ellenőrize a következőt: ha a hatótávolságban van az a wifi hálózat amire csatlakoznál akkor kapcsolódik rá. Ha érdekel akkor PÜ-ben leírom pontosan hogy kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest