Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
TTom65
üzenetére
Végtelenül egyszerű, jól használható, sokkal biztonságosabb, mint a droid, és nagyon kidolgozott ökoszisztémája van. A rendszer gyors, stabil. Nekem a Note10+ előtt SE2020 volt, előtte 7+, előtte SE 1st gen (ebből vagy 4db, mindig a belső tárhelíy miatt újítottam), előtte 5S, 5C, 4S, 3GS, 2G. Jól ismerem a rendszert és néha hiányzik is. A swiftkey és samsung billentyűk pl sehol nincsenek az iOS billentyűzet pontosságához. Siri viszont valamivel fejletlenebb, mint a Google aszisztens, valamint a kamera szoftver sem hagy sok belenyúlást a épkészítésbe. De én szeretem, a 7+-om és egy st gen SE-m mai napig kölcsön van adva. Early 2008 MacBook Pro-m SSD hiányában a fiókban pihen

#12373Plazmacucci: A régi GarageBand-el lehetett csengőhangot csinálni PC nélkül, van róla cikkem logout-on

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest