Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gjoco1
üzenetére
A pitaka 15e ft árához add hozzá, hogy biztosítással 30e, anélkül 90e egy kijelző csere. Gyönyörű a pitaka tök, de semmit nem véd! Nincs perem védelem, a kijelző nekem 3 esésből 3x tört be pitaka tokban a note 8 esetén. A karcok ellen véd, még szép matt a felület, ennyi. De védelemre nem jó.
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
A clearPlex-ről nekem csak rossz tapasztalatom van. Párom Velvetjén kb másfél hónapig bírta, és leesett róla egyben. Én is sokalltam a clearview tokért a 15 matyit edigitalnál, de már nem gondolkodnék rajta egy percet sem, mert nagyon szép, elegáns és praktikus tok. Üvegfóliát pedig mivel egyáltalán nem lehet normálisat kapni erre (sem a Velvetre), így mindenképpen javaslom, hogy flip tokot is fontolóra vedd. Bár most megnéztem ezt az általad említett Pitaka tokot, nagyon szép, de sajnos elölről nem védi a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest