- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Kérdezem hogy aki használ ilyet vagy hasonlót, ez megérheti az árát nem zenére kell nem a telefonhoz elsősorban hanem tv hez.
[link] -
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2643 üzenetére
Meg 2 gyerek, autó, lakás stb...
de ez nem ide tartozik. Egyszerűen luxus ráadásul ki sem használom, filmeket nézek rajta meg fórumozok erre elég full hd+ meg egy nagy akku. 80-100 körül persze csakis Samsung.
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #2631 üzenetére
Én feltettem odinnal. Még aznap mikor kijött mert kiváncsi voltam.
-
Teal'C
veterán
Októberi frissítés kamera javítással. [link]
-
Teal'C
veterán
Nagyon jó, csak annyit füznék hozzá ha szabad hogy bekapcsolt képernyőnél olyan mind1 milyen adapter meg kábel van rádugva mert csak lassan tölt ez szoftveres tiltás nem tudod kikerülni csak root joggal. De értelme meg nem lenne mivel pont az akku károsodása ellen van illetve a túlhevülés elkerülésére.
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2430 üzenetére
A sima is 69 perc valami nem kerek.25w al. Vagy abban nagyobb az akku?
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2405 üzenetére
17 ha csak videózol.
-
Teal'C
veterán
Esetleg valaki vett már AKG Y100 fülhalgatót érdekelne a tapasztalat?
-
Teal'C
veterán
válasz
Memmaao #2155 üzenetére
Mert ez ugyan az a hiba és még nem jött javítás hozzá akkor mi értelme van ua ról vitázni. Ha majd küldenek frissítést és szar marad az egész más tészta.
Új Opel Combo: van benne 7" navis rádió becsíkozódik nem kapcsol be stb... Szervíz azt mondja az a baj hogy belerakták gps nyomkövetőt egy másik szakszervízben. Mondom ember 2 vezeték +- mi a gond. Őket nem érdekli vetessük ki majd utánna megnézik.
-
Teal'C
veterán
Jaj gyerekek fejezzétek már be ezt a kamera buzizást már 6szorra. Fogják javítani az biztos, aki türelmes várja meg aki nem az adja el a telefont. De ennek ami most megy semmi értelme, tudom korábban én is részt vettem ebben a vitában de nincs értelme folytatni.
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #2037 üzenetére
Kell a francnak oled. Qled és csak 75
-
Teal'C
veterán
Én pl eladtam az eu s10+ 1tb ot 285e ért pedig volt fent 1 240e ért szolgáltatós. A másik ürge még oda is írta hogy 1 összegű a számlán meg rajta volt hogy részlet és még a képet is feltette róla. Hát van aki ilyen sötét. Én türelmes vagyok és válaszolok a kérdésekre stb... sosem árulok zsákbamacskát meg is van az eredménye számomra.
Jelenleg nem tudok ilyen hirdetést mutatni de biztos lesz majd.
Az meg hogy céges számla van nem jelent semmit mivel a számla nem kell csak az érvényes garancia jegy. Ez saját tapasztalat és nem varázsgömbből olvastam sem a magyarhoz sem az eu- hoz nem kell. -
Teal'C
veterán
Csak sikeres lett ez a széria.
[link] -
Teal'C
veterán
Egy korábbi poszt.
Aki használná az ujlenyomat olvasót az az üvegfóliát felejtse el, vagy lyukas vagy nem működik rendesen az olvasó mondjanak vagy írjanak rá bármit.
Ha nem kell az ujlenyomat akkor lehet uv-s (ebay-on van olcsón és jók is), teljesragasztós (már ha találsz ilyet a piacon) vagy körben ragasztós de ezeket nehéz pont jól feltenni és ha nem sikerül feljön és alámegy a por.
Ha nem dobálod elég a fólia is ezekből van sok dunát lehet rekeszteni velük és nem mindíg a drága a jó, a spígen fólia nagyon jó és már nem olyan mint az s9+ hoz volt hanem full átlátszó és működik vele az ujlenyomat olvasó is.
Erdemes pl ebay ról rendelni hátsó fóliát is, ezek full takarnak és ha esetleg por kerül a tok alá nem lesz karcos a telefon. Ezekből nem kell sok mert a tok mindíg védi így nem jön fel elég akár évente cserélni.
Mellesleg a gyári fólia ha eredetileg is jól van rajta akkor iszonyat sokat bír es a toll sem cseszi szét. -
Teal'C
veterán
válasz
sompetike #1783 üzenetére
"Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a Magyarországon hivatalosan forgalomba került Note10 és Note10+ készülékek doboza nem tartalmazza az USB C- USB átalakítót"
Az a baj hogy van akinek van benne és hivatalos forrásból van.
Amúgy meg kezd picit idegesítő lenni hogy vannak országok ahol van gyári tok , usbc átalakitó, usbc otg, +ajándékok stb... És kevesebbe kerül mint nálunk.
-
Teal'C
veterán
válasz
MikeWazowski #1766 üzenetére
Még nem jött, legalább is kamerás nem. Sammobilos forrás szerint szept okt ben több javító csomag is várható.
-
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #1722 üzenetére
Ezer ilyen van még kb én csak bedobtam 1et. Van olyan is ami napra pontos dátumot ad a garanciáról, színről, tárhelyről származási helyről stb...
De persze ha valaki a googlebe sem tudja bepötyögni hogy samsung imei check -
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #1702 üzenetére
És akkor most exynos vagy snapi. Mert ha exynos akkor semmi értelme az 5G nek itthon.
-
Teal'C
veterán
válasz
Mikulásbá #1689 üzenetére
Nekem is tetszik az AKG hangja csak egy bajom van vele mivel itthon telefonon nézem a sorozatokat esténként ha oldalra fordulok nyomja a fülem, eddig az s5 agybadugóst használtam azzal nem volt ilyen gond mert pici. A Buds al szintén ue.
Nekem olyan kéne ami pici, nem feltétlen kell 5*osnak lennie.Olyat esetleg tud valaki ami mondjuk bluetooth dac saját akkuval és abba dugom a fülhalgatót? Telefon funkció nem kell csak audio.
-
Teal'C
veterán
Az megint más ami a belső hangszórókat működteti! Kifelé viszont csak digitális jel van.
Amúgy azért is érdekes ez mert pl a gyári fülesben lévő dac nem keveset fogyaszt. Csináltam egy új stream tesztet félig a fülessel félig nélküle és elég komoly különbség van merülésben a jack közel sem fogyasztott ilyen durván pedig azt is dac működteti. -
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #1662 üzenetére
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #1649 üzenetére
2019.08.06 10+ 512 nincs benne
-
Teal'C
veterán
Irtam a samsung membersen hogy miért van ez így hogy van aki kapott van aki nem. Mert oké hogy változhat a dolog de szinte mind egyszerre kaptuk meg mégis különböző a doboz tartalma.
Ha lesz fejlemény szólok. -
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #1608 üzenetére
Az xeh 10+ 512 aura glow ban sincs
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #1572 üzenetére
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #1570 üzenetére
A Német és Angol Samsung oldalán is exynos az 5G változat és 1 sim.
-
Teal'C
veterán
válasz
yodamester10 #1551 üzenetére
S10+ hoz vettem már. Nagyon jól néz ki. És semmivel sem vastagabb mint a sima tok.
-
Teal'C
veterán
válasz
MultiDoodad #1524 üzenetére
Nekem van egy fehérben de nem nekem való mert zavar a kihajtható rész.
-
Teal'C
veterán
válasz
Memmaao #1506 üzenetére
Én nem vagyok szemellenzős és én csak arra reagálok amit ti kezdtetek és folytattatok. Mellesleg én senkit nem győzködök inkább kérdezek infókat a fénykép helye, környezeti viszonyok stb... nekem most is megfelel aztán a többit javítják minden telefonon így volt és így is lesz szerintem.
De akkor felejtsük el az egészet. -
Teal'C
veterán
A másik kérdésem mitől lesz másoknak 20mb jpeg egy kép nekem meg 3-4mb?
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #1485 üzenetére
Nem kell meggyőzni fentebb elismertem pl a note9 jobb képminőségét. De a bal oldali képből is a vágatlan képet rakja be.
Amúgy meg én nem vágom annyira de az
F1.5-F2.4 et mennyire lehet az F1.7 hez hasonlítani mert én próbáltam váltogatni az F1.5 és F2.4 között és ugyan olyan beállítások mellett drasztikus a különbség. -
Teal'C
veterán
válasz
tamas.hdngy #1458 üzenetére
Azért nem olyan fényes csili vili mert a samu ujrahasznosított anyagból készíti és ez a matt design lett a védjegy korábban volt róla cikk.
-
Teal'C
veterán
Ne zaklasd a részletekkel mint ahogy azzal sem hogy ellenfényben fényképeztem. Amúgy meg nem állítom hogy tökéletes de aki ennél többet akar az vagy felkapcsolja a villanyt vagy vesz egy dslr gépet.
De mellesleg ha azt vesszük alapul hogy a rács és felette a klímagerenda csíkjai full kivehetőek ami amúgy a kép lényege volt akkor nem értem mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Óra topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest