- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Nagyon egyetértek. Egy Samsung Gear S okosóra és egy S7edge telefon is gyári hibás volt, cserés lett nálam. Hivatalos forrásból, gyártói garanciával vásároltan meg is oldódott. GSM boltos himi-humi vételnél kenhettem volna a fogyasztói igényemet a hajamra első körben, max. jogi úton tudtam volna bármit is érvényesíteni, sok felesleges utánajárással és időveszteséggel. Ilyen értékű eszközöknél - számomra legalábbis - érdemesebbnek mutatkozik gyártói garanciális, hivatalos forgalmazónál vásároltat venni.
-
Hiába írod vastaggal szedve. A piacot nem érdekli. Vagy 5 különböző samsungom volt hivatalos magyar forrásból, egyösszegben kifizetve, magánszemély nevére szóló számlával, samsung garjeggyel. Amikor el akartam adni őket, vissza lehet nézni a hardver aprón, le se szarták reális áron, mert tele volt a kínálat kinti, gartalan, részletre hozott szolgáltatós telefonokkal, jóval olcsóbban. Csak nyomott áron tudtam eladni őket.
Irhattam volna én ugyan ezt vastaggal szedve, szinte mindenki csak az árát nézni.Most például egy Note 10+-t mutass ami Valóban 2 év garos, nem szolgáltatós a hardveraprón! Figyelem, mióta megjelent a teló, egy sem volt. Kettő volt, amiről ezt állították, de kamu volt. Az egyik cégnévre szólt és valami trükk volt a számlán, nem egy összegben volt fizetve. A másik most is fent van, arról nem mondok véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest