-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, megosztok veletek egy kis történetét. Van jelenleg egy Note 10 plus telefonom. Gondolkoztam, hogy lecserélem egy Iphonera. Még nem volt Iphoneom és gondoltam most a 12 lesz a telefon ami jó lesz és át megyek. (ja ez nem egy ios vs android kérdés, van ipadem és imádom.) De kicsit gyengének tartom a mostani felhozatalt. Ahogy a két telefon tulajdonságait össze vettem újra rájottem milyen király ez a telefon.
Ami ezután eszembe jutott, hogy itt másoktól is megkérdezem ha írnotok kellene hibákat a telefonnal kapcsolatban ami titeket zavar vagy hiányzik mi lenne az? Ja és ha muszáj lenne váltanotok most milyen kezüket vennétek? Érdekel a véleményetek.
El is kezdem : nekem a magasabb kép frissítés és a gyorsabb vezeték nélküli töltés hiányzik. Ja és jó lenne ha nem hajlított kijelző lenne. És iphone 11 pro max ha muszáj lenne mást vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest