- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Mikulásbá #2201 üzenetére
Itt tobben is felhoztak peldanak az s10et amit ugy tavasz ota nem javitottak, es nem tul acelos a kepfeldolgozasa. Ebbol kiindulva a note se szamithat tul sok jora, de ne legyen igazam. Masik meg , hogy vard ki ,ha lesz is pozitiv iranyba mozdulas, ki tudja mikor.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Voltam a MM-ben. Megtapiztam a Note-okat. A sima Note10 nagyon tetszik. Van itt valakinek sima és nem Plus? Esetleg valaki jött S10+-ról? Én arról váltanék. A Sima note10 mérete nekem tökéletes lenne. Csak az üzemidőtől félek. az S10+-é nekem tökéletes. Ha közel annyit tudna, megvenném...
Zoli
-
doooo
veterán
válasz BossBoss #2195 üzenetére
Bőven megfelel a kamera mindenféle munkához, szóval ne tántorítson el semmi. Persze ha slowfie kell, akkor nem mondtam semmit.
Hozzátenném a nagy fényképeszeknek, hogy RAW-ban is lehet ám fényképezni vele, és lévén mennyi időt pazarolnak így is a kamerára, igazán nem lehet fáradtság akár abban a módban fényképezni. -
kovacs65
senior tag
Tegnap lemerülőben volt az órám (Galaxy Watch). Használtam a 10+ vezeték nélküli töltési lehetőségét. 15-ről 58 %-ra töltötte fel egy óra alatt.
Elégedett vagyok ezzel a feature-rel (is).Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Kasya
nagyúr
2013-as Hilux 2db. Mindkettőnél tönkrement az üzemanyag szintjelző. Az egyiken 380k, a masiknal 420k után. A Toyota nem tudta pontosan beazonositani a hibat, igy eleg draga buli lenne "mindent cserelni".
Tehat biztos van hibaja, csak ido kell hogy kijojjon A gond az, hogy mindketto az autopalya kozepen hagyott cserben minket. -
dani786
tag
válasz SeatZola #2212 üzenetére
Szia!
Nekem sima Note 10 van, S9+-ról váltottam, ahhoz képest jobb az üzemidő, még dual simmel használva is. A kisebb felbontású kijelző miatt elvileg hasonló az üzemideje mint a Note 10+-nak. [link]
Egyébként én minden tekintetben imádom a telefont. Féltem, hogy az alacsonyabb felbontású kijelző zavaró lesz az S9+ után, de őszintén szólva, észre sem veszem. A kisebb kávák meg a jobb fényerő + színek miatt még jobban szeretem, mint az S9+ kijelzőjét.
Kamerában szerintem nagyon jó, az S9-hez képest sokat fejlődött. Nem fair dolog a nagylátószögű, fix fókuszos lencsét hasonlítani az előző generációk fő lencséjéhez (ami változtatható apertúrájú és nagyobb pixelek vannak a szenzoron), az értelemszerűen sokkal jobb képeket lő.
Ha androidot szeretnél, normális hazai garival (és kell az S-pen), akkor kb. ez a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
dani786
tag
válasz SeatZola #2214 üzenetére
Úgy tudom ahhoz képest nem igazán előrelépés, persze ott az S-pen, nagyobb és gyorsabb tárhely (de nem bővíthető, bár sztem 256GB elég egy darabig), szebb design (tudom, ez szubjektív) és könnyebb kezelhetőség a kisebb méretből adódóan. Negatívum lehet viszont a kisebb felbontású kijelző. Viszont emiatt (+takarékosabb processzor) az üzemidő jobb, mint amit a 3500-as akksitól várnál.
Méretben egyébként tökéletes a sima Note 10. Nyilván ez szubjektív, de én eddig pont azért nem vettem Note-ot, mert túl széles volt az egykezes használathoz. Amint ezt bemutatták, azonnal előrendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nos,megérkezett ez : (link beillesztés nem megy,de próbálom)
LG monitorral,vezetékes és vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel,külső USB-s HDD-vel tökéletesen megy minden,sehol semmi akadás,lag,stb. (Note 10+)
Ideális asztali gép kiváltására,a DEX felületet szokni kell,de amúgy hiba semmi.
Csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz Mikulásbá #2218 üzenetére
"(link beillesztés nem megy,de próbálom)"
De miért nem? Segítek.
Kijelölöd és másolod a böngésző címsorban a linket.
A fórum hozzászólás mezőben beírod azt a szöveget, amit a link helyett meg akarsz jeleníteni, majd kijelölöd a szöveget.
Ezután ráböksz a lánc ikonra az OFF mellett beilleszted, és kész.Úgy látom én is ezt az adaptert vettem tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
-
ForRedGlory
félisten
Nincs szégyenkezni való: iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 10 Plus - CAMERA Comparison! | The Tech Chap
-
telefonmágus
senior tag
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
doooo
veterán
válasz ForRedGlory #2233 üzenetére
Nem tudom, hogy szarkasztikus éllel akartad-e mondani, valószínűleg nem, de valóban nincs. Egyedül a kevés fény melletti portrékkal van csiszolnivaló problémája a Note-nak, ami talán valahol egybevág a topicban elhangzott panaszokkal. Persze azokban sem használhatatlan, csak kicsit több türelem kell hozzájuk. De azon kívül... bátran mondható, hogy mindkét szereplővel jól jár az ember. Az idei iPhone-ok jól összeszedettek kamerában.
-
bobace
addikt
Milyen jól kijönnek a topikban említett dolgok a videón. Az esti mód, az élesítési hibák, a beltéri bemozdulások minimális mozgással, stb.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
beteg
őstag
De úgy is lehet mondani, hogy mind a kettőnek van.
Csak futni kell!
-
Teal'C
veterán
Esetleg valaki vett már AKG Y100 fülhalgatót érdekelne a tapasztalat?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
TpS
őstag
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Hol találom az aksi kijelzést?
-
barcsajani
tag
Sziasztok, tegnap lettem boldog tulajdonosa egy Note 10 Plus-nak. S10 Plusról váltottam. Szoktam használni a Phone Infó SAM alkalmazást, erre is letöltöttem és azt írja a battery health-nél, hogy ~40% [kép]. Az S10 Plus-nál fél év használat után ez 99.8%.
Kérdésem az lenne, hogy ez valami bug lehet vagy gyári hibás lenne a készülékem? Csatolok képet az akku használatról ma, 2 sim kártya van benne, napközben végig wifi, 4G + BT S2 classic óra miatt. [kép]Valamint még az érdekelne, hogy ki lehetne-e kapcsolni a töltés közbeni információk megjelenítését?
[ Szerkesztve ]
S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
TpS
őstag
válasz barcsajani #2242 üzenetére
Nálam is 40.8%. Egyelőre ez a megoldás van, hátha később a samu is letilthatóvá teszi: [link]
-
TpS
őstag
válasz barcsajani #2244 üzenetére
Clear view tokot használok, így nálam ez nem okoz gondot.
-
barcsajani
tag
-
TpS
őstag
válasz barcsajani #2247 üzenetére
A full fekete biztos, hogy nem árt a kijelzőnek, de valszeg a halvány kiírás sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv