- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz norbi93 #1150 üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, mindezt úgy hogy egy noname kínai wireless töltőt használok amit még a note4-hez vettem.
Én eddig megvagyok vele elégedve, és nem is melegszik egyáltalán a telefon.
Viszont a gyorstöltést kikapcsoltam, mert éjszaka ráér tölteni, igazából ha lenne olyan hogy lassú töltés én azt választanám -
sompetike
aktív tag
Az a legjobb az egészben,hogy a gyártók megszakadnak a fejlesztésbe minnél gyorsabb töltést tudjanak kreálni,az user meg lassan tölti a teloját😂
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Éjjel nektek is képes a teló akksija akár 10%-ot is enni? Legtöbb felhasználó itt naponta tölti a mobilját? Átlag milyen kijelzőidőt tudtok összehozni?
-
addikt
válasz Roland861010 #1155 üzenetére
Na azt hogy csinálod? Nekem merül 10-12%ot, nem tudok rájönni, melyik app a ludas
My name is Bond, James... Dean.
-
HaliGab23
senior tag
válasz PeteePeti #1022 üzenetére
Ma pont láttam, hogy mozog az ujjlenyomatolvasó jelzése az AODon!
Jobbra-balra ugrál időnként, szóval a beégéstől így talán nem kell tartani annyira.Az értesítési LED pótlására be tudtam állítani úgy az aodNotify programmal az AOD-ot, hogy a kamera alatt (a kamera körül sehogy sem megy nálam, pedig végigpróbáltam mindent) egy kis körrel jelez, amikor valami érkezik. Ilyenkor az ujjlenyomatolvasó jelzése van még kint.
Be lehet úgy állítani, hogy pl. a kis kör két másodpercen keresztül felvillan/pörög/áttűnik/stb. utána eltűnik egy ideig (be lehet állítani ezt is, hogy meddig pl. 5 másodperc), majd újra megjelenik 2 másodpercig.
Ezt max. 5 órán keresztül tudja művelni, az a max. amit a program enged beállítani.Azt lehet még beállítani, hogy a kis jelzés színe, az adott app ikonjának színe legyen, pl. Gmail piros, stb.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
norbi93
senior tag
Ezzel próbálkoztam, gyári töltőfejjel, gyári kábellal. Nem tudom milyen interferencia okozhatja, illetve van-e köze az S Pen wireless töltőtekercsének a dologhoz. Az a gyanúm, hogy a többféle tekercset egy készüléken belül (telefontöltő, s pen töltő) nem kezelik le a nagy méretű tekerccsel rendelkező töltők, ezért hülyül meg tőle az S Pen.
-
_ak_
addikt
válasz norbi93 #1164 üzenetére
Ez nekem is pont ugyan ezt csinálta, ezért is voltam kíváncsi. Az egyel újabb már jó volt, a legújabb, hozzávaló, meg más kialakítású es hibátlan.
Valószínűleg ugy lehet, ahogy tippeled, nagyobb vagy másképp pozicionált tekercs lehet abban a töltőben és bezavar a ceruza töltésbe.Let's begin, de gozaimasu!
-
addikt
-
Isendel
csendes tag
Én vettem egy ilyet
[link]Jól működik, de 4k tv-n csak max fullhd felbontást enged, pedig a hdmi kábel támogatja a 4k-t is.
[ Szerkesztve ]
-
GRILLEBAR
csendes tag
válasz norbi93 #1150 üzenetére
nekem is csinálja, a note 8 féle bőrös töltővel.. gyorstöltés ki van kapcsolva.. mondjuk ez már ritkábban, az első 10+ t amit vettem azt visszavittem, mert villogott össze vissza vezeték nélküli töltésnél.. ez ritkábban csinálja.. biztos h a ceruza tekercsével veszik össze.. de ha kiszeditek a ceruzát és úgy rárakjátok, az megoldás.. de ha beleég 1x a töltésjelző a kijelzőbe ott alul.. viszem is vissza cserére.. ha ennyire hülyék, akkor legyen ez..
-
bcl
senior tag
válasz Isendel #1168 üzenetére
Ez sajnos elég lutri. Nekem van egy elég jónak tűnő (3 usb, GbE, HDMI, kártyaolvasó), bár persze kínai, az csak FHD-t tud.
Van egy másik kínai, azon eggyel kevesebb USB van (viszont van rajta jack aljzat), nos, azzal megy a 2K a Note 8-cal.Egyik eladó sem írta, nyilván...
-
Teal'C
veterán
Én ezt az app ot találtam ami halál egyszerű és működik: [link]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Sgarrista
tag
Visszatalálos hsz.
-
HaliGab23
senior tag
válasz nokia123 #1176 üzenetére
Ez az:
[link]Engedélyeket kell megadni neki, ahogy mutatja is végig a program indítása után.
A Lightning effect menüben alul van egy olyan, hogy "hide aod" arra kattinva elvisz a téma áruházba, ahol behozza a megfelelő aod témát. A többi menüben igény szerint be kell állítani a dolgokat.
A settings pontban nekem az only on notification van bekapcsolva.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Sgarrista
tag
#mikulásbá köszi !
Tudna nekem valaki linkelni egy felhasználói kézikönyvet ? Mindegy hogy melyik típushoz , mert sok eltérés nincs , csak a plusz kamera.
Köszönöm!
-
dodicsaba
aktív tag
Telenoros Note 10 plus független , esetleg tudja valaki?
BlackBerry Passport
-
TODI1111
veterán
Nálam tökéletesen teszi a dolgát. Annyi, hogy a lighting effect-nél a camera edge beállítást használom és amikor a beállításokat végzed akkor valóban a kamera körül villog valós helyzetben pedig nem a kamera körül hanem pontosan alatta. Pillanatnyilag a nemfogadott hívásra, emailre, üzenetekre, viberre, és hangoutsra van beállítva. Mindegyiknél jól működik.
-
F_Gergely
őstag
válasz 7Heads Drago #1188 üzenetére
4 eves note4 semmi folia, teljesen korrekt a kijelzoje. biztos van rajta mikrokarc de egy hasznali targyrol van szo.
van rajta GG ezert van. Telefonra foliat tenni olyan mint femhazas telefonra tokot tenni.
Nyilvan van aki felti, es folia meg tok meg miegymas. Nekem sose volt egyik telefonomon se folia, tok is csak rovid ideig vagy egyaltalan nem.
Lehet a GG semmit nem er, de ha igy lenne nem tudom minek koltenenek egy zsak penzt a fejlesztesre meg licenszre.
De mindenki azt tesz a telefonjara amit szeretne -
nagyúr
válasz 7Heads Drago #1188 üzenetére
Nincs gond a szememmel,köszönöm.Ahogy írtam vala,a 2 éves Note 8-at úgy adtam tovább,hogy nem láttunk rajta semmi karcot,se kicsit,se nagyot,nagyítóval fény felé fordítva néztük,a leendő tulaj is!Sosem volt rajta fólia,zsebben is volt,amennyire tudtam,vigyáztam rá.
Most a Note 10+-ra is csak átlátszó Spigen tokot vettem,azt is a fogása miatt.A gyári fóliát ettől függetlenül nem veszem le. -
TODI1111
veterán
Én használok minden készülékemen fóliát. Az az igazság, hogy nem mindenki irodában dolgozik. Épületvillamosság szerelő vagyok, ha nem lenne rajta fólia már az első pár nap alatt tele lenne karcokkal a kijelző. Inkább pár havonta teszek rá új fóliát mintsem egy fél év után ne lássam rendesen a kijelzőt.
-
Joachim21
őstag
Úgy tűnik a snapdragon változat megint erősebb, valamivel az akku idő is jobb, és még FM rádiót is kapott. Ebay-en jó árban is futnak. Van bármi, amit nem tud kezelni az itthoni hálózatokon a snapdragon variáns? Amennyire néztem, teljesen kompatibilis, de hátha nem voltam elég alapos. Köszi!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Teal'C
veterán
válasz Parallaxis #1194 üzenetére
+1
-
Teal'C
veterán
válasz HaliGab23 #1196 üzenetére
Én például minden apró karctól agyf@szt kapok. Volt telefon amit azért adtam el mert megkarcolódott a keret. Ezért is fóliázok elöl hátul + tok. Ráadásul mikor eladásra kerül ez 10ezreket jelenthet árban is. Igy nyugodt szívvel adom el és a vevőim is elégedettek.
-
Joachim21
őstag
válasz Parallaxis #1194 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
addikt
A note 10+ fém része kifejezetten karcolódó. Nekem fényben nézve tele van mikro karccal a fény. De én csak tokot szoktam rá rakni. Két év alatt sosem szoktam lelakni, de nem is gondolom, hogy 1-1 mikro karc árképző lenne. Ha valamit el akar adni az ember, akkor reális áron kell adni. Aki meg megveszi, tudja, hogy használt és lehet rajta karc. A fólia csak arra jó, hogy kb 2 napos korától fél évig bámuld a karcokat, majd amikor márnagyon sok van, cseréld és folytasd így, végül az újtulaj kap egy gyönyörű új kijelzőt. Hat én nem vagyok hajlandó fóliát bámulni.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest