- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawez
tag
Sziasztok lenne egy kerdesem a keszulekkel kapcsolatban ( remelem nem baj ha rakerdezek) en is beszeretnek szerezni egy plus modelt a napokban es annyi lenne a kerdesem hogy a kijelzojen van gyarilag folia?
-
bigsee
addikt
válasz Bandeee007 #2898 üzenetére
Utóbbi időben eljátszottam a "Beállítások/Értesítelek/Ne zavarjanak" résznél, itt is érdemes kutakodni
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Sanraith
aktív tag
válasz telefonmágus #2903 üzenetére
Igaz, de csak a kijelzőn van "rajtahagyós" fólia. Én tettem a hátuljára is egyet.
-
Desimal92
csendes tag
válasz ateszapa748 #2907 üzenetére
Ha pisztolyt tartanának a fejemhez se tudnám megmondani, hogy csináljátok..
Szinte soha nem megy 4 óra fölé, bárhogy használom.[ Szerkesztve ]
-
dodicsaba
aktív tag
Hol kell kikapcsolni hogy töltés közben ne legyen kijelzés kikapcsolt képernyőn? Tudja valaki?
BlackBerry Passport
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Hol a túróban lehet megtalálni a tap-to-focus bekapcsolásának lehetőségét??
Most, ha a fényképezés közben a képerrnyőre bökök, akkor a kép fényerejét tudom zárolni, meg megjelenik alul egy kis villanykörte egy csúszkával....már mindenhol kerestem, és sehol, de tényleg sehol sem találom, hogy ezt hol lehet átállítani...
-
ateszapa748
aktív tag
Használja valaki Garmin órával. Erdekelne hogyan dolgoznak össze?
-
bcl
senior tag
Ez az, hogy nem úgy tűnik, mert nem oda fókuszál, ahová bökök...
A hétvégén egy nagyon jó képet tett tönkre ez, mert 20 percig szórakoztam, nem sikerült, és a család meg már ott hagyott kínjában...
Szóval nekem úgy tűnik, a fókusz nem, csak a fénymérés, amit állít, ha oda bökök a képen.
De lehet, hogy tévedek, csak éppen a téma volt a telefonnak "nehéz"... Makró lett volna, és minden áron a háttér lett éles, nem a virág... -
Taci
addikt
Makró módban elég nehéz "rávenni" a készüléket, hogy a megfelelő tárgyra fókuszáljon, ha az túl apró/vékony. Azzal én is szenvedek eleget, de "trükkel" mindig sikerül rávennem (pl. mellé teszem az ujjam, arra fókuszálok, zárolom a fókuszt rá, aztán egyszerűen csak a fotózni kívánt tárgy felé fordítom), hogy azt csinálja, amit szeretnék. Szóval ez nem egyedi eset.
Segíthet ilyenkor, ha professzionális módban használod, mert olyankor te állít(hat)od a fókuszt (is).Nem lehet, hogy túl közel vitted, már a fókusztávolságon is túl? Az a pont, ahol még rá tud élesíteni a kamera. Ha ettől közelebb viszed, hiába kattintasz rá, hiába próbálod manuálisan állítani, fizikailag nem fog tudni éles képet adni. Ilyenkor mozgasd hátrébb a telefont, egészen addig, amíg nem látod élesnek a tárgyat.
-
bobace
addikt
válasz ateszapa748 #2907 üzenetére
És milyen appot használtál? Mert oké, a Face ott van 2 órával, de miből jön ki maradék 7? Filmezés?
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Pow
tag
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
BossBoss
őstag
Létezik olyan, hogy gyári fólia vagy üvegfólia. Vagy van egy lista amit a gyártó ajánl? Most a gyári van rajt, de ha nagyon karcos lesz cserélném.
-
Pioneer
őstag
Na ez pont nem igaz! Eddig csak is kizárólag TPU szilon fóliával tudták ezt a hibát generálni, üveg fóliával vagy a mobileoutfitters féle fóliával nem jelentkezik ez a hiba.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok! Note 5-ről váltottam Note 10-re. El vagyok ájulva, mert nagyon tetszik a méret is és minden egyéb. Viszont az értesítésekkel nagyon nagy baj van. Megtaláltam visszaolvasva a megoldást és a gmail-t meg is oldotta, de a messengert nem és az ebay is csak akkor jön meg, ha feloldom a képernyőt, pedig mivel ez utóbbi nagyon fontos nekem így nagyon bosszant. Már azon agyalok, hogy visszaviszem. Eleve gáznak tartom, hogy a usernek ilyennel tökölni kell, de hogy még így sem az igazi azt meg főleg. Kicsit még keresgélem a megoldást, de ha nem lesz meg, akkor megy vissza a boltba és visszalépek note9-re.(eredetileg azt akartam, de nem szeretem azt a bazi nagy méretet).
-
F_Gergely
őstag
válasz Kamikazeman #2924 üzenetére
ugyan azt a beállítást kell megcsinálni mint a gmail-re.
Ez nem a telefon hibája hanem kiméli az akkut és kilövi a feleslegesen háttérben futó alkalmazásokat, ezeket kell neked manuál beállítani, hogy fussanak a háttérben. -
válasz Kamikazeman #2924 üzenetére
Az android 9 ilyen, vagyis note9-en is meglesznek ezek a problémák.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
102jenő
csendes tag
válasz ateszapa748 #2914 üzenetére
Szia !
Pipecül összedolgoznak. Mondhatnám hibátlan. D2 charlie. Garmin connect alkalmazással.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
[ÓRIÁSI A BAJ A GALAXY S10/NOTE10 UJJLENYOMAT-OLVASÓJÁVAL]
Ez tuti SW hiba?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Taci
addikt
válasz Kamikazeman #2929 üzenetére
Nem kapcsoltál be véletlen valamilyen "takarékos módot"? Pl. Adattakarékos (Beállítások > Kapcsolatok > Adathasználat > Adattakarékos üzemmód). Vagy valami akksikímélőt (Beállítások > Eszközkarbantartó > Akkumulátor > jobb felső 3 pötty > Beállítások > Beállítások optimalizálása).
-
F_Gergely
őstag
válasz Kamikazeman #2929 üzenetére
Én használom mindegyik app-ot és egyikkel sincs ilyen jellegű problémám, nálad valami beállítás gond lesz.
-
bobace
addikt
válasz Kamikazeman #2936 üzenetére
Időről időre ez előfordulhat akár beállításoktól függetlenül is. Aztán másik nap meg jól működik. Sajnos bosszantó, és kb meg kell tanulni élni vele.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Sanraith
aktív tag
válasz Viper26 #2931 üzenetére
Ez a videó meglepett. Az eddigi információk pont arról szóltak, hogy a vastag/mintás fólián keresztül rögzített ujjlenyomatokkal van a baj. Ahhoz képest ez új, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reprodukálható.
Mondjuk ha emiatt a bankolós appból kitiltják a telefonom, akkor már keresem is az új bankomat..
-
Kamikazeman
aktív tag
Reméljük az android 10 és/vagy a one UI 2.0 megoldja ezt. Régen mikor még romolgattam akkor is voltak ilyenek(ez még a kitkat-nél volt talán), de 4 éve a Note 5-el semmi ilyesmi nem volt és már nem is akarok hasonlókkal mókolni. Ezért hittem azt, hogy már ilyen biztos nincs, de van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Scooter
tag
válasz Kamikazeman #2939 üzenetére
Sajnos azt kell hogy mondjam a sötét oldalon ugyanez a helyzet. IOS alatt sem akar mindig a messenger értesíteni hogy hello valaki írt, meg vannak egyéb appok amik szintén eljátszák ezt sajnos
-
HaliGab23
senior tag
Neketek sem működik a Note-on a Chrome megnyitott oldalak "csempék" formában?
Ha rányomok a nyitott lapokra akkor kártyaszerűen egymás mögé rendezi..
Az S10e-n, pedig már csempeszerűen, egymás mellé és alá.
Valamit állítani kell? Azt írják a neten, hogy az új chrome verzió már úgy rendezi, ahogy az S10e-n is tapasztalom (jóval átláthatóbb), de a Note-on mégsem.[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
TODI1111
veterán
-
Gabbana
aktív tag
Na én is csatlakozom a tulajdonosi táborhoz... Egy Note3-ról váltottam pár napja, ami még most is kiválóan működött, de már hiába vettem bele új akksit, lemerült egy óra alatt...most a kocsimban multimédialejátszóként él tovább.
Nem akartam ennyiért telefont venni (telekom 22*17000), de a céges Lenovo K6 kifejezetten jót tett a Samsung üzleti céljainak (totál kiakasztott, vásároltam).
- Nagyon meglepett a gyári fólia, egy ideig észre sem vettem, hogy van rajta. Érdemes erre még valami üveget rakni? Milyet?
- Fogalmam nincs a töltőkkel kapcsolatban, most cserélgetek mindent, se a csatlakozók se a teljesítmény nem jó... (Mit érdemes venni, van valakinek tapasztalata? Vezetékes kellene, meg egy autós)
- NFC tökjó, nem viszem a bankkártyám sehova
- felismeri az iratokat ha fotózom és beolvassa mint egy scanner
- a google hangalapú szövegbevitele is fantasztikus, minden szót megért, senki nem érti, hogy mostanában miért kezdtem el messengerben regényeket gépelgetni
- ez az üzenetjelző futófény is tök jól néz ki, simán használnám a értesítési led helyett, folyamatosan (nem csak egy pillanatra)
- ezt a Bixbyt nem annyira értem..Remélem kibír ez is 6 évet
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
HaliGab23
senior tag
-
TODI1111
veterán
válasz telefonmágus #2949 üzenetére
Ha hivatalos magyarországi viszonteladótól vette ( SES, Media Markt, extreme digital....) akkor most ennyi az ára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest