- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#68216320 #372 üzenetére
A Samsung Health szépen szinkonizál mindent, ha több eszközről vagy belépve. A lépésszámnál lehet állítani, hogy a pánt, telefon, vagy mindkettő által mért értéket mutassa (viszont a pánt mindig a saját maga által mértet fogja, nem veszi át a telefonról).
Ahogy nézem egy idő után a "telefon" lépései is szinkronizálódnak az eszközök között... azt nem tudom, hogy ilyenkor ezek összeadódnak-e, vagy valahogy összefésüli őket; most mindkét telefon ugyanazt mutatja, miközben az egyik egész nap az asztalomon volt. Ráadásul vagy 500 lépéssel többet mért, mint a pánt
Viszont a Wearable úgy tűnik nem tud csatlakozni, ha a pánt már csatlakoztatva van egy másik eszközhöz, úgyhogy gondolom az értesítések és a pánt konfigurálása csak egy eszközön keresztül mehet.
-
-
válasz
#68216320 #339 üzenetére
Alvásfigyelés nálam is dettó ugyanez, szerencsére ritkán jön elő. Remélem javítani fogják, idegesítő hiba, mondjuk nálam nem deal-breaker.
Az már annál inkább, hogy az edzéseket elkezdte egyáltalán nem szinkronizálni kb egy hete.
Puzus-szenzor: nem lehet, hogy hibás példányt fogtál ki? Én anno összenéztem egy Polár mellkaspánttal és egész jól lekövette amit az mért.
Nekem úgy tűnik sokat bénáznak a szoftverrel (Health / Wearable / a Fit plugin, ki tudja...). Inkább az utóbbira tippelnék, a feleségem Watch Active 2-jével kevesebb ilyen gond van, mondjuk az már egy régebb óta piacon lévő termék.
-
válasz
#68216320 #296 üzenetére
A személyes fiókhoz kötött app/készülék egyedül a Samsung adatgyűjtését szolgálja, és nem azért van, hogy pl. egy rendes webes felületen, a játéktelefon GUI megkötései nélkül tudd túrni az adataid, és mondjuk Excelbe (na jó, CSV-be) exportálni őket. Vagy úgy általában letölteni a saját adataid.
-
válasz
#68216320 #271 üzenetére
Lehet, csuklótól távol, de picit csúszkál, eggyel szorosabbra véve már kényelmetlen, bár még épp rámjön... pulzus méréseket nézegettem mellkaspánthoz képest és pontosnak tűnt, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon elmehet a mérés... persze alvás közben ki tudja mi történik
De ami fura, hogy ha ez lenne, akkor viszont azt várnám, hogy sűrűbben van ilyen hiba.
-
válasz
#68216320 #251 üzenetére
Nekem ma megint kimaradt az alvásfigyelés, 1 órát rögzített. Viszont most megfigyeltem, az volt, hogy hét előtt felébredtem és kimentem mosdóba, aztán még visszaaludtam egy órát. Az utóbbit rögzítette, az első rész elveszett. Viszont ezt sem következetes, simán vannak ilyen megszakított mérések korábbról. Arra tudok gondolni, hogy esetleg elvesztette a kapcsolatot a telefonnal és az zavart be? Vagy valami energiagazdálkodási dolog lehet a háttérben.... ki tudja.
#260 Tuomas: jobb és bal, megfelelő sorrendben
-
-
válasz
#68216320 #251 üzenetére
Ez így lehet.
Viszont akkor mi a büdös francért nem lehet ezt leírni a használati útmutatóban? Különösen akkor ciki ez a fajta működés, ha két ember felváltva használja a karkötőt (mondjuk az egyiket csak néha érdekli az alvás, inkább sportoláshoz használja, a többi időben meg hordhatja a másik ember).
-
válasz
#68216320 #245 üzenetére
A stressz mérése a pulzusszám variabilitása (az egyes dobbanások között eltelt idők ingadozása) alapján történik. Minél feszültebb vagy, annál szabályosabb az ütem.
Mivel maga a karkötő méri a stresszt (és ki is jelzi), így szerintem vagy a karkötő firmware, vagy a pulzusmérésre hatással levő egyéb faktorok: környezeti fényviszonyok, szőrös csukló, sok karmozgás, túl szoros/laza karkötő stb. De lehet elpiszkolódott/bekarcolódott szenzor is.
-
-
válasz
#68216320 #233 üzenetére
Nekem a mostani frissítéstől javult az alvásmérés. Rendes "Ébrenlét" tényleg csak ott van, amikor fel is ébredtem, már vannak REM és Mélyalvás szakaszok is.
Az úszás mérése nem változott (az egy óra alatt megint volt egy hossz gyors, amit középen kettévágott), viszont az úszás közbeni pulzusmérés a hihetőbb tartományban mozog.
-
válasz
#68216320 #229 üzenetére
Alapvetően nekem is pontos volt, de kb hetente, kéthetente egyszer azt csinálta, hogy nem rögzített semmit, vagy pont azt, amit te is írtál: csak 2-3 órát mért. Nem tudom mi triggerelte ezt az állapotot, néha beragadt és kész. Viszont amikor ez nem volt, akkor úgy tűnik pontosan mért. Viszont nekem ezt már régóta csináta, szerintem a hiba már régóta jelen van, csak nem mindig jön elő. Nálad valami miatt épp előjöhetett, akár a frissítéstől függetlenül is.
-
válasz
#68216320 #226 üzenetére
Erre a verzióra többen panaszkodnak, hogy már a lépéseket sem számolja nekik.
Btw, van rá valami deklarált mondás, hogy honnan lehet tudni, melyik az újabb verzió? Ha számok lennének, feltételezném, hogy a nagyobb az újabb. Itt abc-sorrendben az ATL5 nagyobb, mint az ATJ3.
-
-
válasz
#68216320 #224 üzenetére
Ez mikori frissítés? Nekem a pánton R220XXU1ATJ3 van fent, ami még november elején került fel rá.
(Vicces, mert a Galaxy Wearable-ben a "Pántszoftver frissítése" menüpont is ugyanezt a szoftververziót ajánlja letöltésre és telepítésre.)Galaxy Wearable 2.2.34.20091461 (2020. november 29.)
Galaxy Fit2 Plugin 2.2.10.20122341N (2020. december 23.)
Samsung Accessory Service 3.1.94.10805 (2020. november 29.)
Samsung Healt 6.12.3.001 -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyszerű, de korrektül működő jószág a Samsung legolcsóbb karperece. Amit ígér, azt hozza, de semmi többet, viszont a szoftveres háttér erős.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest