Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Atalata #10760 üzenetére
Mindegy már elmentem más irányba ahol nem vernyog ezért a szervíz.
De az is egy érdekes világ ahol nekem a konyhámból kell azt bebizonyítanom a szervíznek ( akinek ott a lehetőség tudás ezsközpark hogy ezt megtegye ) hogy nem én okoztam.
egy logikán alapuló világba azt hinném a szervíznek kell bebizonyítania hogy én okoztam a bajt és ezután tagadhatja meg.
Root az eszköz amivel meg tudok szabadulni az általam MEGVÁSÁROLT és TULAJDONOLT dologra telepített számomra tökéletesen felesleges idegesítő offenzív bloat-tól. A reklámblokkolást meg sem említve.
Elnézést ha indulatokat keltettem vele. Értem hogy adott esetben aki szereti a gyártó termékeit és elégedetten használja őket, netán még a TW is a kedvenc gyári kiadása, azok elnézőbbek az ilyesmi ellen. Részemről az igazságérzetemnek eléggé nem tetszik. ennyi.
Alapvetően véleményt osztottam meg na. Tényleg sorry.
-
halig12
tag
-
halig12
tag
válasz
Atalata #9052 üzenetére
Nekem a térerőre nem mondott semmit, csak annyit, hogy illene, hogy betöltse jól a funkcióját, ha már telefonálásra (is) való..
Viszont a merülésre azt mondta, hogy az proci hiba, nem tud jól betöltődni a "phone" résznél valami, és akkor folyamatosan próbálkozik, az aksi meg lemerül. Részletekbe nem ment bele.
Lehet, hogy ez van összefüggésben a térerővel is (?)Egyébként látszott a srácon, hogy érti a dolgát, és elkötelezett. Mondta, hogy ez a csere elegánsabb és gyorsabb eljárás, de Ő azt szereti, ha szét lehet kapni egy kütyüt, és gyári minőségben megjavíthatja.
-
kristoph08
csendes tag
-
PrinceT
csendes tag
válasz
Atalata #8070 üzenetére
Köszi! És az erre való Samsungos regisztráció az hogy van? Gondolom kell vele valami külön mókolás, vagy egyáltalán nekem azt még lehet több mint fél év után? Vagy elég csak ha beviszem 1 Samsung boltba papírjaival együtt? Mert akkor 9. 20-ig még beugrom, ha van értelme persze.
-
PrinceT
csendes tag
válasz
Atalata #8066 üzenetére
Üdv! Csak kiváncsiságból, most elolvastam a garipapírt, nekem Trés telóm van, tavaly októberben vettem... na most már volt szervízben is, de nekem 12 hó van a papírra írva, 24 hónapos írást egyáltalán nem találtam rajta. Most én néztem el valamit?
Elvileg 2 évről tudtam én is, de a papíron nem ez van írva, amúgy minden meg van hozzá (a hosszabbítós lapot leszámítva) Szóval rám is vonatkozik a 3 papíros csoda vajon 1 év után?
-
jeni
félisten
válasz
Atalata #7591 üzenetére
Ha az első évében volt javítva és a második évében sem lehet érvelni azzal,hogy bezzeg első 1éven belüli javításánál elfogadták a kiszállásos garanciát? Sőt ha venne valaki kiterjesztett garit még,mellyel lehet igazolni,hogy honnan is való a cucc.
Mert ha nem lehetséges ezek után sem,akkor nagyon is vigyázni kell a papírjaikra. Akkor a regis 2. éve kicsit csalódás lehet ilyen téren.
-
sludgeboyx
tag
-
tuzpenge
őstag
válasz
Atalata #6520 üzenetére
Kingroothoz egy kis infó! Hozzáteszem én nem értek a roothoz, sose csináltam, csak elgondolkoztam rajta hogy jó lenne néhány szemetet kitakarítani ami teljesen, de totál feleslegesen terhelik a telefonom (flipboard, evernote, stb). Viszont elolvasva a cikket ismét elbizonytalanodtam..
[Cikk a rootról] -
Lacopapi
addikt
válasz
Atalata #6468 üzenetére
A RAM kezelés kicsit gyanús egyelőre,de csak most csináltam cache törlést,tán beáll vmi normális értékre.Merülés átlagosnak tűnik így elsőre,de majd hosszabb idő után derül ki igazán.
A Chrome-ba minek kellett belebarmolni,azt viszont nem értem,az ablakkezelés sokkal nehézkesebb. -
törölt tag
válasz
Atalata #6357 üzenetére
Note4-gyel is van ilyen anomália.Az enyémet cserélték mert beporosodott a szelfi kamera meg sötétben kijött a fény a sarkokban. A multkor amit a házhozjövős kihozott cserekészüléket(alphát) azt vissza is vitte mert szintén kijjebb volt a sarokban az üveg. Ennél a két típusnál előfordul, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
-
Jordy
csendes tag
válasz
Atalata #6271 üzenetére
Igen javasolták ezt a beállítást, de inkább visszakapcsoltam 4G-re, hiszen felénk elég jó a lefedettség, na meg pont ezért vettem a telefont, hogy kitudjam használni. Eddig jónak tűnik a javítás, remélem így is marad
Egyébként átállítva is eldobálta a hálózatot szóval kellett neki a javítás.
Előtte Z1 Compact-om volt, azt is 4G-n használtam, akkor ezek szerint annál is kellett volna jelentkeznie a hálózati problémának nemde?
-
törölt tag
válasz
Atalata #6275 üzenetére
Én kilőttem de semmi nem lett se jobb se rosszabb. A gy időjárást nem használom hanem helyette a hazudós időképet. Az asszony ma megröptette az alpháját, de jól bírta, megúszta kis benyomódással. Maradok továbbra is tokatlan.
@halig12: egyetértek, egyenlőre nekem is kk a bejövős,semmi gond nincs vele és jobban is tettszik. Nova szarakazik frissítés óta.
-
törölt tag
válasz
Atalata #6131 üzenetére
Igen, a merülés úgy tűnik, hogy csak az elején van, később beáll.Én úgy vagyok vele, hogy miután merülgetett, egymás mellett tesztelve egy pontosan ugyanúgy belakott kitkatossal, semmivel nem tünt gyorsabbnak a lolli, viszont rondábbnak igen, plusz nem hozott felhasználói szinten semmi újat ezért visszaraktam a hülyebiztos 4.4.4-et.
@shv000:üdv
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Atalata #6081 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsot!
Én is Telenoros vagyok. Átállítottam arra amit írtál. Most már nem világít a 4G felirat és remélem, hogy jó lesz a teló.
Egyébként a kártyacsere semmit sem segített, így abban bízom, amit írtál nekem.
Köszi a segítséget, majd azért jelzem aaz eredményt. -
törölt tag
válasz
Atalata #5931 üzenetére
Én azért egy pici lassulást bevállalnék egy bővíthetőségért. A másik meg az, hogy ez az egész már ott sántít hogy a 3rd party alkalmazások rég nem mehetnek sd ről és nem is nagyon írhatnak rá. Nekem kb 20gb privát anyagom van a telefonon ami eddig sd-n tartottam és ha telefont cseréltem akkor nem kellett egy órát másolni hanem elég volt átrakni a kártyát. Ez hiányzik, többek között ezért nem vettem meg az s6-ot mert ebből a szempontból az ugyanúgy nem ér semmit mint az alpha.
Legalább a fényképek, zenék, pdf és egyéb doksikat jó lenne cserélhető sdn engedni mert igy most OTG-vel balfaszkodok.Persze az almások már megszokták de én nem akarom(tam). Szerintem ez az egyik vonzereje volt az droidnak az ios-szel szemben.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Atalata #5740 üzenetére
Szia.
Nem vagyok elborulva én sem. H Resetet én sem csináltam, nem is fogok. Ma egy otg adapterrel szórakoztam, a térerőt még tesztelem. Egyenlőre stabil a hálózat, de szerintem ezen a részen nem változott semmi.
A színek nem tetszenek de novával elég jól kikerülöm. Az akkustatisztika kitkaton jobban tettszett.
Nagy hátas nincs de haladunk a korral meg amerre a csorda tapossa a nádast. (Bár a Gergő kollégád álláspontja szerint az a legjobb rom amivel kijött). S3lte-jét is eredetivel használja csak 2g-n. -
törölt tag
válasz
Atalata #5718 üzenetére
És tetszik?
@Gzolo: nincs az a TW amiért a Novát dobnám.
@Marcias
em mindig. Pl a Note4-em német f-es volt. F-est nálunk csak szolgáltatósban adtak el hivatalosan ezért előbb jöttek rá a szolgáltatós romok, a c-sek viszont kaptak független magyart. Az Alphát tudtommal csak f-es ben adták ki eu-ban ezért előbb kap független magyar vagy multi romot(ami tartalmazza az XEH csc-t is)
-
válasz
Atalata #5433 üzenetére
"tőlem is sokszor kérdezik h A5?" Ebből látszik, hogy egy picit kellett volna marketing terén jobban odalépni az Alphánál, és máris normális kereslet lett volna a telefonra, nem "ázna" mindenki orrba szájba, ha meglátja az alph'Á't és nem kellett volna még egy új szériás hulladékot piacra dobni
.. egyébként nálam is heti szinten kérdezi meg valaki, hogy a3 vagy a5 -e?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest