Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atalata
tag
válasz
fattyu #10753 üzenetére
pl egyértelmű gyári hibás pénteki darabot nem javítani egy root miatt ugyanis undoríó gyakorlat.<---- és itt hogyan bízonyítod, hogy nem a root okozta a hibát vagy hogy gyári híbás? szervizesnek nem feltétele, hogy bizonyítsa a gyári hibát knox ugrásnál.
3 dolgot néznek: ázás,törés, rootolás mivel munkautasítás alatt dolgoznak(mint mindenki). Mindegy mi a hiba, legyen headset ha valamelyik teljesűl ugrik a gari(vagyis felajánlják a fizetőst). 0x1 az már maga egy bizonyíték, hogy nem gyári/hivatalos beavatkozás történt , google play itt nem játszik.Ha samsung garanciát kapsz akkor a samsungal is szerződést kötöttél, főleg onnantól kezdve, hogy bereggeltél a my.samsungra és kértél javítást azaz a samutól kéred a javítást. A samsung korlátozott garit ad így jöhetsz te az EU jogokkal, ki van ez találva.
autóvásárlásnál se mondják el h ne tuningold a kocsit, vagy ne cserélj motorvezérlőt.a másik h nem okoz hw hibát ezt se állítanám.. nem egy telót láttam, h root miatt ment el a flash.
Hangsúlyt nem tudom leírni, nem támadásnak írom, csak sztem noszensz h ez miatt civakodni olyan dolgokról amik biztosak.
Nem véletlen találta ki a knoxot. Felém is jöttek, hogy pedig garis a teló és a kies okozta a számláló ugrást(nem okoz ilyet) . Mondtam neki h nekünk ez az eljárás, menjen a samsung felé. Ha odafordul akkor a samsung bekéri és kap egy állásfolgalást a rootolás jelenlétéről és innentől mindegy hova megy.Amúgy már én is feleslegesnek tartom a rootolást, de ez az én véleményem.
Pacsi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest