- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés: hogyan lehet a theme store-ból letöltött icon pack-et működésre bírni nova launcher alatt? One Ui alatt mutatja, átváltok nova-ra berakja a gagyi gyárit.
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Nagus
senior tag
Sziasztok. Amikor még használtam az Alphámat pint kóddal zártam le és most elővéve nem tudom mi volt. Egy SW update megoldhatja a problémámat, hogy tudjam használni? Ha igen honnan tudom letölteni az utolsó magyar verziót SM-G850F -hez? És mi a menete a frissítésnek?
-
Zuri_Mercer
friss újonc
válasz
TODI1111 #690 üzenetére
Természetesen. Letilthatja a hirdetéseket az eszköz gyökerezése után. Ha professzionális KingRoot apk 2021 -et használ, ezért a Kingroot alkalmazás a legsikeresebb. Tapasztalataim szerint azonban egyetlen érintéssel meggyökereztem a negyedik Android készülékemet. Ajánlom a kingroot -ot a problémamentes Android root számára. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
hx4u
csendes tag
Van olyan amikor az akkuban van, de van amikor a hátlapban.
Telefon függő. Az alpha hátlapja vékonyka, így az akkuban van.
Létezik amúgy gyári wireless töltős hátlap, ott pedig abban.Jut eszembe. Ha valakinek lenne a fiókban elfekvőbe eredeti füles becsülje meg mert ritka jó hangú. Úgy néz ki mint a többi Samsung, de szedtem már szét, belül egészen más van.
-
Nagus
senior tag
Árulnak gyári NFC-s akkut. Ha belekerül egy G850F-be akkor lesz benne NFC, vagy mi a manó ez?
Az NFC nem a készülékben szokott lenni?
[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
válasz
Richard! #13075 üzenetére
Sztem nagyon régen (2017 nyara?) nem jött már rá update...azok is mind biztonsági csomag frissítések voltak, amelyek nem okozhatnak ilyen hibát.
Próbáld meg cserélni az alapértelmezett üzenetküldő progit...majd vissza a gyárira.
Végső esetben factory reset!primus inter pares
-
Richard!
addikt
Üdv!
Mostanában (az elmúlt 2 hónapban) jött valamiféle update? Mert nem tudok üzenetet küldeni, sem pedig fogadni. Hívni tudnak és én is tudok hívást indítani. Másnál is jelen van ez a hiba, vagy pedig ez a frissítéstől független lehet?Ma kezdődik életed háralévő része
-
xcbiker
addikt
Ha valaki még ilyen telefont használ, van egy felesleges akkum hozzá 2eFt-ért.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Nagus
senior tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy 5-ös droiddal gyorsabban merül, mint 4-el?
-
mrgold
tag
(még én is alpha-s vagyok)
1. Valakinél volna elfekvő ezüst akkufedél? Megvásárolnám.
2. DiGi mobilt valaki próbálta-e vele?
Ha valakit (még) érdekel akkut innen vásároltam, rendben van: [link]
Köszi[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
A régi Alpha-mból maradt egy Akku. Érdekel valakit? 2500Ft
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Nagus
senior tag
Találtam egy kijelző nélküli fehéret ami megfelelne, a dugók megvannak rajta és a rács is szép állapotú. Csak egy szépen dolgozó szerviz kellene. Haveromét olyan szinten szétbarmolták egy nagyobban LCD csere utáni összerakásnál, hogy gyalázat ahogy kinéz.
-
Nagus
senior tag
Alkatrészekre lenne szükségem egy Alphához. A receiver fém rácsa (a kijelző felső részének közepén lévő fém rács) és a hátoldalon lévő 2 gumidugó kellene nekem. Ezeket vajon be lehet szerezni valahonnan?
[ Szerkesztve ]
-
Milli82
tag
-
Milli82
tag
root-olnám a telót 5.0.1van rajt emlékeim szerint.
tud valaki megoldást, ami egyértelmű és nem téglásít?Asus AC85P - DS118
-
Bpetya57
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna mondani valamit a ma hajnali jelenségre. (nem rootolt vodás teló)
Este teló feltöltve, ébresztő beállítva, repülő üzemmódban,
szokásom szerint telefon kijezővel lefelé a fejem felett.
Hajnali fél ötkor megébredtem, és konstatáltam, hogy a telón se kép, se hang,
semmilyen gombnyomásra, gombkombinációra nem reagált,
töltőre is tettem, de semmi reakció.
Viszont a led kéken folyamatosan világított.
Akkor kapcsoltam, hogy kb egy hete beletettem egy memóriakártyát tele zenével.
Végső ötletként kinyomattam a Sim-Memo foglalatot, majd visszatoltam,
újraindult és azóta megy mint golyó.
Ezexerint dobjam ki a memo kártyát????
Az képes ilyen szívatást csinálni???
Vagy mi az ördög történhetett?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:
Petya -
Nagus
senior tag
Valaki tudja miként lehet rábírni a készüléket (4.4.4), hogy screeshotot csináljon (SMS-nél)? A power + home a főképernyőre dob ki, a hang le+ power szöveget kicsinyít, az átlegyintős kézmozdulatra nem történik semmi.
Szerk.: a gesztusokkal most sikerült balról jobbra, a másik irányból próbáltam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #13057 üzenetére
Illetve még az értesítés sávot is lehet változtatni ([link]), a systemui.apk-t kell fölülírni, jogokat adni, arm mappát törölni és újraindítani (az egész alőtt meg mentést készíteni).
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Nem tudom van e még más a topikban aki alphát használ.
Én már root-oltam, és engedélyeztem a témázhatóságot. [link]
A lényeg, hogy be kell másolni fájlokat mappákba (root jog kell), és a fájloknak/mappáknak jogokat kell adni, illetve be kell írni egy fájlba a themev2-t. (video)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Bpetya57
csendes tag
Bocsánat! Jó ideig követtem a fórumot, mivel Asszonykám nagy megelégedéssel nyomja a cuccost.
Most volt egy kis zűr, nem igazán működött az érintő képernyő (négy év után). Erre újra húztam a cuccost, és most azon zokog a vállamon, hogy a (Kontakt) kedvencek ne olyan sorrendben jelennek meg, ahogy Ő szokta meg. Én meg szopok ezerrel, mert nem találok opciót, hogy szépen sorban áthuzkodjam a majamait.....!!!!! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!! Kösz minden segítséget!!! -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #13053 üzenetére
Nagyon könnyen túlmelegszik benne a modem. Konkrétan megosztottam a netet a laptoppal, a laptopon mértem egy speedtest-et, és a legvégén behalt a modem, a 4g+ mozgott, de se a telefonon, se a laptopon nem volt többé net. Újraindítás után jó volt.
Most levettem a fémes tokot róla, lehet túl árnyékolt, és meghülyült tőle.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Újratelepítettem, és rootoltam a telót. Kb másfél hétig tökéletes volt. Most 2-3 naponta random kidobja a hibát, hogy nem látja a sim kártyát.
Jelenleg xeh romot használok, esetleg kipróbálom majd a nordic romot is (azt javasolták anno). Ha az se, akkor 4.4 (csak az már annyira régi, hogy van olyan alkalmazás, ami nem támogatja).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
jeni
félisten
válasz
ArthurShelby #13050 üzenetére
nálam ezt többször megcsinálta és lefagyott után,még az internet használata után is ami nem volt 5-6 percnél több. csak az újra indítás segített az aksi ki be rakásával.
végén szerviz lett a dologból,és cserés egyben. a teló képes felmelegedni ha kiakad legyen az a GPS vagy a internet használta. -
ArthurShelby
addikt
Ma navigáltam a telefonnal autóban. Ilyenkor alapból forrósodik a mobilnetes helyadat gyűjtés miatt, de a autóban a szélvédőnél a napcsapda miatt jobban forrósodik.
Először teljesen belassult, majd végül újra indítottam. Végül már a sim kártyát sem érzékelte, teljesen meghülyült. (Nem volt poén az autópályán, hogy nem tudom merre kell menni, de közben nem lehet megállni). Próbáltam klímával is hűteni, nem használt.
Félórát elszartam vele, majd később benzin kútnál útba igazitottak. A telefont szét szedtem, és bevágtam kesztyűtartóba.
Mire haza értem, össze tettem (akksi, hátlap) már jó volt. Gondolom valami mobil hálózattal kapcsolatos alkatrész túlmelegedett.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
jeni
félisten
válasz
1shot1kill #13048 üzenetére
Van valakinek törött LCD-s Alpha telója?
A hátlapja sem fontos.
A többi része legyen hibátlan.
Priviben keressen. -
1shot1kill
csendes tag
Újra Alpha tulaj lettem
Visszatértem hozzá. 2 éve volt egy másik Alphám, de elhagytam
Vettem az Ebay-ról egy alighasznált, szinte zsír új, karcmenteset ezüst színben. Nagyon tetszik az Alpha formája, a szálcsiszolt fém keret,főleg ezüstben gyönyörű. Ennél szebb telót azóta se csinált a Samsung szerintem. Se túl kicsi, se túl nagy, pont jó. Még megvárom a képernyővédő fóliát meg az átlátszó bumpert amit rendeltem hozzá, aztán megint ez lesz a fő telóm.
-
Rover623
félisten
Eddig bírtam, nyugdíjba (dobozba) került az Alpha.
Az utlsó fél évben, felpüffedt az egyik akku, és a másiknak is nulla lett a kapacitása. Valószínűleg a sok töltési ciklus nyírta ki őket. Egyszerűen nem bírta a használatot. A rádió része nincs a topon, és a vodka hálózata is gyér. Naponta előfordult, hogy települések között ledobott a hálózatról, leárnyékolt helyen melegedett az állandó hálózatkereséstől, szemmel láthatóan esett az akkuszint. Mivel a teló adja a netet a tabletemnek (meg alkalmanként az autónak) reggelente, délre már gyakorlatilag vége az akkunak. Ha nem lenne vezetéknélküli töltőn amikor csak lehet, használhatatlan lenne. A múltkori IMEI vesztés csak hab vokt a tortán.
Sajnálom, mert kicsi, elegáns, amire nekem kellett, arra elég volt a teljesítménye.
De vége.
Egy fehér S6 edge lett az utód. Elegáns, sokkal gyorsabb, egy napot tutira ki fog bírni. Azt még szoknom kell, hogy az Aplha-hoz képes nagyobb, nem fér el kényelmesen ott ahol az igen!
Sziasztok, akik kitartanak az Alpha mellett, azoknak riszpekt! 😃primus inter pares
-
ArthurShelby
addikt
Tudom, úgy szoktam.
Csak a 3G+-nak (hsdpa+) túl nagy a válaszideje (ping), és a sebesség sokkal lassabb. Anno a telenornál nem volt gondom, most a T-nél van (igaz sim kártya csere után nem csináltam factory reset-et).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Uher
aktív tag
válasz
ArthurShelby #13044 üzenetére
3g re kell rakni.
ujlenyomat olvasot lehet cserelni, de szerintem gyarilag nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Remélem még olvassa valaki ezt a topikot!
A 4g hálózateldobással kapcsolatban mi lett a megoldás?
A nordic romot kell föltenni?Rossz ujjlenyomat olvasóval lehet valamit kezdeni? (igaz sosem használtam előtte sem, míg jó volt, csak ritkán)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #13041 üzenetére
Múltkor vettem ebay-ről egy tényleg eredeti akksit (sok olyan van, ami úgy néz ki, annak is mondják, de a teljesítménye elmarad), sokkal jobb az üzemidőm is.
Viszont előjött a 4g mizéria. Konkrétan random eldobja a mobilhálózatot, ha be van kapocsolva a 4g. Lehet kéne neki a fw reset, de még nem vitt rá a lélek.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
Én még vagyok!
Múltkor root-oltam a telefont kingroottal aztán nagy nehezen áttértem supersu alkalmazásra, és törölni tudtam ezt a f*stalicska kingrootot. Azért csináltam így, mert így a knox nem változott, viszont root jogom lett.
Így már tudom használni az app-ops pro alkalmazást, amivel engedélyeket tudok szerkeszteni (kb mint MM-n), a titanium backup-ot és a luckypatcher is egyszerűbb lett.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
jeni
félisten
Ezt a topikot lassan zárni kéne.
-
RangerFox
veterán
Hát, eljött az ideje annak, hogy lecseréljem ezt a telefont. igazából meg vagyok elégedve a teljesítményével, ilyen téren abszolút kielégített, de a második Alphám is kijelző, ujjlenyomat olvasó problémákkal küszködik ezért muszáj volt váltanom. Egy A5 2017 lett az utódja. Persze, kb. minden tekintetben előrelépés, de nagyon fog hiányozni az alpha premium jegyei. Köszi szépen a segítséget, amit a fórumban kaptam tőletek, használjátok tovább egészséggel a mobilt!
-
nrg_52
addikt
válasz
bajtokarpi #13034 üzenetére
Rohadtul gondolkodok egy downgrade-en, mert ha 2.5h sotom van az mar nagyon jo. Korabban azert voltak 4 orasak. Egy probat meger, mert sanszos, hogy ez is trukkozes.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
bajtokarpi
őstag
Én a mai napig használnám, ha normális akkut tettek volna bele. Nagyon fasza kis telefon. Nekem már volt az utóbbi időkben olyan, hogy naponta kétszer kellett töltenem. Na ott lett tele a ... . Alapból sem acélos az akkuja sajnos.
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13032 üzenetére
Pontosan. Tudod mikor adtam volna oda egy s6-ert. ☺️
-
ArthurShelby
addikt
válasz
nrg_52 #13031 üzenetére
Egy jól kitalált telefon, aminél rájöttek, hogy túl jó lett, és így belső konkurenciát csinálnak az S szériának. Így a gyerekbetegségei megmaradtak, szoftvert (6-os droid) meg nem faragtak már rá.
Ami még bánt, hogy a közösségi támogatottsága (xda-s romok, szoftverek) is elég gyenge (kevesen vették meg).
Az utóbbi időben voltak 4g-s problémáim a telefonnal, de egy új akkuval megoldódni látszik a problémám.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13030 üzenetére
Nem csodalom. Nagyon jo telefon, mai napig szeretem es hasznalom, de eljart szegeny felett az ido. Foleg, hogy a samu is rasegitett...
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
ArthurShelby #13028 üzenetére
de csak rossz helyre ment a poszt.
ahogy látom itt viszont már nem sok élet van...HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
ArthurShelby
addikt
Szolgáltatót váltottam: Telenorról Telekomra.
Azt vettem észre, hogy most elmegy néha a hálózat, ha a 4g be van kapcsolva (ha nincs akkor minden jó). Ilyen a Telenornál nem volt.
Nem volt factory reset. XEH rom van rajta.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13024 üzenetére
A3 2016, ragasztott uveghatulju, nem leveto hatlapos. Illetve leveheto, de nem szorakoznek inkabb vele. Nem kinlodok en vele tovabb, egy probat megert. Arra jo volt, hogy kideruljon, hogy tudnak ekkora meretben 2000 feletti akkut gyartani ergo a ~2200-as utangyartott nem feltetlenul atbaszas.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Eselytelen volt elmozdulnia, erintkezett rendesen. Nem ment, igy a fiokban landolt. Meg jo lehet, ha az asszony gepeben behal az akku. Majd akkor kiderul, jo-e egyaltalan. Eddog buko a sztori, meg johogy a forcellt is berendeltem. 😂
-
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13019 üzenetére
Persze, sot ugy is megneztem, hogy kezzel a helyen tartottam, tuti nem mozdult el. Utangyartott majd kiderul. Ennyit megert, ha annyit tud, mint a gyari szebb napjaiban, mar megerte.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
nrg_52 #13018 üzenetére
Én az utángyártott akukkal szemben szkeptikus vagyok. Annyi mAh-t írnak rá, amennyit akarnak, és nem tudod leellenőrizni, így egy márkás gyári akkuban jobban van bizodalmam.
A befaragott, kitömött akksi feszült rendesen? Ha kicsit is lötyög már nem biztos hogy működik.
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13017 üzenetére
Megvolt az is, a csatlakozos resz is. Korbeparnaztam alul is, oldalt is, be is faragtam, a csatlakozot kitakartam, de anelkul is megprobaltam. Semmi eredmeny. Lehet az akksi volt szar amit kuldtek, mert az xda-s tag allitja, hogy mukodik. Mindegy beletettem a forcellt, azzal hibatlanul megy.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz
nrg_52 #13016 üzenetére
Az xda-s képen is látszik, hogy az a3-é kisebb. Próbáltad kitömni (oldalt, és szerintem alul is kéne)?
Illetve előtte még fönt a 2 sarkánál le kell faragni a műanyagból.Viszont nekem az nem világos, hogy a csatlakozóval mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Van, nekem a legfrissebb osztrak van fennt, hibatlan.
A3 akksija nem lett jo, de nem a csatlakozo miatt, nem beepitett. Meretben meg kissebb is mint az alphaje. Vagy kamu ami xda-n volt fennt, vagy eleve sz@r akksit kuldtek, mert meg sem nyekken.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
ez aztán a meglepő!
van még a telóra szoft. javítás?G850FXXU2CQK1
az nrg52
az A3 gyári aksija azonos az Alpha teló aksijával?
annak beépített csatlakozója van[ Szerkesztve ]
-
fabias82
tag
Ez akkor nem nyert. És ez amit linkeltél ez ugyan olyan méret nem vastagabb? Elég a sima gyári hátlap?
-
nrg_52
addikt
Ezt ki meri kiprobalni?
-
ArthurShelby
addikt
Kinek mi a tapasztalata a főzött ROM-okkal? Most olvastam XDA-n, hogy kb az egyetlen fejlszető modpunk is abbahagyta és átnyergelt xz1-re
-
nrg_52
addikt
-
ndrish79
csendes tag
Hölgyek és urak.
Én is búcsúzom. 3 év után nálam is megérett a teló a cserére.
Mindenkinek térerőben és memóriában gazdag jövőt kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget