Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
bajtokarpi #13034 üzenetére
Rohadtul gondolkodok egy downgrade-en, mert ha 2.5h sotom van az mar nagyon jo. Korabban azert voltak 4 orasak. Egy probat meger, mert sanszos, hogy ez is trukkozes.
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13032 üzenetére
Pontosan. Tudod mikor adtam volna oda egy s6-ert. ☺️
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13030 üzenetére
Nem csodalom. Nagyon jo telefon, mai napig szeretem es hasznalom, de eljart szegeny felett az ido. Foleg, hogy a samu is rasegitett...
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13024 üzenetére
A3 2016, ragasztott uveghatulju, nem leveto hatlapos. Illetve leveheto, de nem szorakoznek inkabb vele. Nem kinlodok en vele tovabb, egy probat megert. Arra jo volt, hogy kideruljon, hogy tudnak ekkora meretben 2000 feletti akkut gyartani ergo a ~2200-as utangyartott nem feltetlenul atbaszas.
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13019 üzenetére
Persze, sot ugy is megneztem, hogy kezzel a helyen tartottam, tuti nem mozdult el. Utangyartott majd kiderul. Ennyit megert, ha annyit tud, mint a gyari szebb napjaiban, mar megerte.
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #13017 üzenetére
Megvolt az is, a csatlakozos resz is. Korbeparnaztam alul is, oldalt is, be is faragtam, a csatlakozot kitakartam, de anelkul is megprobaltam. Semmi eredmeny. Lehet az akksi volt szar amit kuldtek, mert az xda-s tag allitja, hogy mukodik. Mindegy beletettem a forcellt, azzal hibatlanul megy.
-
-
nrg_52
addikt
Ezt ki meri kiprobalni?
-
nrg_52
addikt
válasz
mate198712 #12926 üzenetére
Ugy tudom nincs, de nem jo helyen tetted fel ezt a kerdest.
-
nrg_52
addikt
válasz
RangerFox #12872 üzenetére
Ne hidd, szerintem brutalisan jol nez ki benne. De egyebkent nyilvan te tudod a legjobban, hogy mit szeretnel. ☺️
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #12836 üzenetére
Akkor ezek szerint nem ez volt a gond, szomoru, mert konnyen megusztad volna. ☺️ Bocs, mostmar latom, hogy probaltad, csak eppen uton voltam hazafele, nem olvastam eleg figyelmesen.
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #12833 üzenetére
Lehet, hogy hulyeseg mert emlekezetbol irok menet kozben, de nem lehet, hogy valahogy kilapcsolodott menubol? Arra konkretan emlekszem, hogy a hattervilagitas idotartamat lehet allitani valamelyik menuben, de hogy kikapcsolni teljesen lehet-e arra mar nem. Egy probat meger.
-
nrg_52
addikt
Jott ki par uj fw, koztuk nordic is, most frissitek, bar csodat nem varok, ugyanugy 5.0.2
-
nrg_52
addikt
válasz
csokaadam0 #12715 üzenetére
ha elozoleg 5.02 volt rajta es miutan feltoltad a kitkatot nem volt FR, akkor tolj ra egyet, emlekeim szerint downgrade-nel szukseg van ra, mert ellenkezo esetben bootloop a vege.
-
nrg_52
addikt
válasz
csokaadam0 #12712 üzenetére
Nincs valami tuzfalad fent ami blokkolhatja? kies reinstall?
-
nrg_52
addikt
válasz
csokaadam0 #12709 üzenetére
kies?
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #12707 üzenetére
Pont azert irtam, mert nekem kozepes meretu kezzel sem volt nehez megszokni a honor 8-at, pedig tartottam tole. 😀
-
nrg_52
addikt
válasz
sludgeboyx #12659 üzenetére
Elso korben en megkeresnem a samsung ugyfelszolgalatat, becsatolva a levelezest, es megemlitenem szor menten a fogyaszrovedelmet, illetve a bekelteto testuletet, ahogy az elottem szolok is javasoltak. Ha ok sem reagalnak akkor folytatnam az emlitett 2 szervezettel. Addig is huzni kell az idot, ha visszaadjak megint le kell adni gyorsan, nehogy kifusson a garido.
@jeni: ezektol en megegyszer telefomt sem vennek, nemhogy + garanciat. 😀
-
nrg_52
addikt
válasz
sludgeboyx #12652 üzenetére
Azta... Nehogy annyiban hagyd!
-
nrg_52
addikt
válasz
sludgeboyx #12642 üzenetére
Engem is erdekelne a sztory vege. 😊
-
nrg_52
addikt
Azert erdemes ssd-n szabad helyet hagyni, mert belassul, ha kozel tele van, az allapotat nem befolyasolja. Arra en nem alapoznek, hogy az el fog romlani, van ott mas ami hamarabb megadja magat. A belso tarolo sokkal lassabb mint a ram, tobbet veszitenel vele mint nyernel, ha lehetne boviteni vele a ramot. Szamitogepen is forditva szoktak, rambol tarhelyet, a sebesseg miatt.
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #12617 üzenetére
Ebben mondjuk van valami...
-
nrg_52
addikt
válasz
Sztenn #12573 üzenetére
Valoban lecsereltem, de nem azert mert meguntam, egyszeruen volt ra lehetosegem es kihasznaltam. De mai napig orommel nyomkodom idonkent, es nem esnek ketsegbe, ha ugy alakulna, hogy cserelnem kellene az asszonnyal.😀 Ilyen kaliberu kompakt meretu telefonom nemigen lesz meg egy. 😢
-
nrg_52
addikt
válasz
Sztenn #12566 üzenetére
Szerintem gyari rommal is nagyon jo telefon, a bloatware-ek legnagyobb reszet le lehet tiltani. Az elso telefonom volt amit nem kellett custom romolni es a root sem feltetlen hianyzott. Mostanaban jar le rola a gar, de hibatlan, utanam most az asszony imadja. Az egyetlen negativum amit fel tudnek ellene hozni az sem a telefon hibaja, hanem a gyartoe, megpedig a hozzaallas a tamogatassal kapcsolatban.
-
nrg_52
addikt
Probalta mostanaban valaki esetleg a samsung internet ujabb verzioit, hogy mennek-e alphan?
-
nrg_52
addikt
válasz
sludgeboyx #12452 üzenetére
Ha nem adnak aranyarban, esetleg ki is probalnam.😂
-
nrg_52
addikt
válasz
RangerFox #12376 üzenetére
Arra, amit a samsung ezzel a telefonnal muvelt, arra nincsenek szebb szavak.😂 Elso es utolso samsungom volt emiatt. Mondom ezt ugy, hogy amig nalam volt imadtam, mai napig hibatlan, most a felesegem nyuvi megelegedessel. De azert az embereknek altalaban rosszul esik, ha sz@rnak a fejukre.😊
-
nrg_52
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12303 üzenetére
Engem sem gyozott meg tulsagosan. Az alpha meg mindig a legszebb samsung keszulek. Nem mellesleg szerintem az a szeria tularazott.
-
nrg_52
addikt
válasz
udimension #12288 üzenetére
Nem tudom samunal hogy mukodik, de ha en a szamtech boltban kicserelek valamit, ott rendszerint ujraindul a gar...
-
nrg_52
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12268 üzenetére
A messenger meg a facebook is egy bugos sz@r... En most a swipe for facebookkal ismerkedem poenbol, eddig tetszik.
-
nrg_52
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12258 üzenetére
Chrome-al nalam sem megy, erolteti a messengert.
-
nrg_52
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12251 üzenetére
Ha nem megy fel playbol ott az apkmirror, onnan tuti menni fog.😊 Nalam amugy firefox alol megy az uzenetek resz is facen, igaz honor 8-on, de egy probat meger... Ezzel cosmo kolleganak is vilagossa tettem melyik keszuleket preferalnam vasarlas szempontjabol.😊 Azon tul, hogy az emui-t nem tudtam megszokni (s launcher fel), nemigazan tudok belekotni, 1 honapja elegedetten hasznalom a fennt emlitett keszuleket.
-
nrg_52
addikt
válasz
bajtokarpi #12183 üzenetére
Nalunk pont forditott a helyzet, felesegeme lett az alpha, nalam landolt a H8. Lehetosegem volt valtani, hat megtettem. A felesegem teloja gallyra ment, de o nem volt hajlando maganak telefonra kolteni, en meg felaldoztam magam.😂 Szerettem az alphat, semmi bajom nem volt vele, kicsit hianyzik is neha, olyankor kolcsonveszem megnyomkodni. Nalam az akksiido is rendben volt, 5-6h sot bigakksival.
-
nrg_52
addikt
válasz
svarc86 #12162 üzenetére
Az alpha pont nem az a neptelefon ami el lenne kenyeztetve egyedi romokkal. Jobban jarsz egy launcher+icon pack comboval szerintem.😊 Sonym volt elotte, ott annyira sz@r volt a gyari rom, hogy kenytelen voltam hekkelgetni, viszont itt annyira jo es stabil, hogy meg a root hianyat se kifejezetten szenvedtem meg.
-
nrg_52
addikt
Most en vagyok teljesen hulye, vagy tenyleg nincs fennt egyetlen fw sem sammobile-on alphara?😂
-
nrg_52
addikt
válasz
ArthurShelby #12113 üzenetére
Kicsit megkesve valaszolok: egyszeruen igy alakult. Lehetoseg adodott, amit kihasznaltam. Valoban eros az alpha es nagyon szerettem. Viszont a felesegem telefonja mar haldoklott, o viszont nem akart telefont venni. En meg felaldoztam magam.😂 Vettem egy honor 8-at, o meg orokolte az alphat. Feltem a merete miatt, mert nincs nagy kezem, de lehet kezelni ezt is 1 kezzel szepen. Az meg hogy kinai, na bumm. Manapsag minden gagyi ami nem kinai.😁 Ezek nem ugyanazok a kinai telefonok mar, mint par eve, szep csendben felnottek a nagyokhoz.
-
nrg_52
addikt
válasz
sludgeboyx #12109 üzenetére
Hardverapron ugy latom 40 es 55 kozott aruljak.
-
nrg_52
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12073 üzenetére
Nalunk is megmaradt, asszonyom hasznalja. Picit en sajnalom is, nagyon szerettem.☺
-
nrg_52
addikt
válasz
#67656192 #11968 üzenetére
Az a baj, hogy amivel kapcsolatban en rendellenes mukodest tapasztalok azon nem segit a csere, mert maga a samsung az: nem akarnak szoftverfrissitest kiadni az alphamhoz.😂 Nagyon felbasztam ezen magam es rendeltem egy honor 8-at, az alpha megy az asszonyhoz, de nagyon sajnalom.
-
nrg_52
addikt
"A P9 előlapjára 8 megapixeles Sony IMX179-e szenzor került a képernyőt felvillantó „vakuval”, HDR-rel és 1080p-s felvétellel, íme, egy vele lőtt kép. A hátlapon két 12 megapixeles Sony IMX286-os modul pillantható meg (egyik RGB filterrel, a másik színszűrő nélkül), egy-egy f/2,2-es rekeszértékű, 27 milliméteres (35 mm ekv.), Leicával közösen fejlesztett, aszfériukus Summarit lencsével, jó fényerejű kéttónusú ledes villanóval és hibrid (lézeres, kontraszt- és mélységkülönbségen alapuló) autofókusszal."
"A Honor 8 a P9 duplakamerás rendszerét használja egy RGB és egy színszűrő nélküli, monokróm Sony IMX286-os szenzorral, csak a Leica hivatalos támogatása nélkül."
En is nagyon szemezek a honorral. Egyebkent pont a p9 volt a masik nagy eselyes.☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest